PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دراز بکشید و پول در آورید +عکس

ehsansalehi
07-07-2014, 05:13 PM
مهندسان کشاورزی در بلاروس شیوه ای جالب را برای درو محصولات کشاورزی ابداع کرده اند.

به نقل از سی ان ان در این شیوه یک سازه با جای دراز کشیدن برای 10 کارگر در پشت یک دستگاه تراکتور تعبیه می شود و با حرکت تراکتور و در حالی که کشاورزان روی تخت های مخصوص دراز می کشند، محصولات کشاورزی را از زمین جمع آوری می کنند.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

ehsan1361
07-07-2014, 05:23 PM
یاد این اهنگ افتادم :
حال که دیوانه شدم می روی
بی سر و سامانه شدم می روی
می روی افسانه شدم می روی (sm2)

TO FAN
07-07-2014, 06:08 PM
اون ته ته تاپیکو درست کن برادر بازدید از صفحه اول؟(sm2)
یه لحضه گفتم از امکانات جدید بارانه(sm2)

pirana
07-07-2014, 06:59 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

(sm58)(sm41)

ehsansalehi
07-07-2014, 07:15 PM
اون ته ته تاپیکو درست کن برادر بازدید از صفحه اول؟(sm2)
یه لحضه گفتم از امکانات جدید بارانه(sm2)
دهنت سرویس... خیلی خندیدم(sm30) ( نمی گفتی من هم فکر می کردم اثرات جدید سایته) دمت گرم کلی خندیدم اونم خنده به درد بخور(sm2)