توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>
Milad
08-21-2014, 01:42 PM
بمیر خودم پول ندارم لاشی ماموریت ها رو پشت سر بزار بهت پول میده مثلا میگه یه بازی بیشتر از 4 گل بزن یا یه بازی رسمی ببر اینا رو انجام بده پولاتم الکی خرج نکن(sm25)
لاشی حداقل 1 بازیکن خوب بهم بده
mohammad
08-21-2014, 01:44 PM
لاشی حداقل 1 بازیکن خوب بهم بده
من سیستم 4-3-3 نمیشه دیروز یه بازیکن خریدم با قدرت 250 حالا باید هر روز تمرینش بدم تا برسه به بقیه همینطوری همه مصدوم و محرومن(sm50)
باید بگردم بعدا یه خوبشونو میفرستم(sm50)
Milad
08-21-2014, 01:45 PM
من سیستم 4-3-3 نمیشه دیروز یه بازیکن خریدم با قدرت 250 حالا باید هر روز تمرینش بدم تا برسه به بقیه همینطوری همه مصدوم و محرومن(sm50)
باید بگردم بعدا یه خوبشونو میفرستم(sm50)
ریدی 250 رو میخوام جکار ؟(sm120)یه 300 بفرست دیوث (sm120)تیمم پره از بازیکن 250 (sm120)
mohammad
08-21-2014, 01:51 PM
غارسا دوباره رفته سراغ رویس کاش بخرش(sm118)
از بین سوارز و رویس و مسی و دایومار یکی باید بشینه سر نیمکت(sm120)
کوکه هم میخوان(sm120)
mohammad
08-21-2014, 01:55 PM
بی شرفی ورزش 3 تو خبر مربوط به رائول مشخصه(sm3)
HO33E!N
08-21-2014, 02:16 PM
رئال موتورش را به حراج گذاشته است !
پس از خرید خامس رودریگس و تونی کروس توسط رئال مادرید، مشخص شد که آنخل دیماریا، ستاره ی رئال دیگر جایی در برنامه های آنچلوتی ندارد. آنچلوتی همیشه عنوان کرده که میخواهد دیماریا در رئال بماند ولی حرف و عملش با هم همخوانی ندارد.
منچستریونایتد، پاریسن ژرمن و موناکو از مشتریان اصلی ال فیدئو هستند و رقم دروخاستی رئال بین 60 تا 70 میلیون پوند است. دی ماریا فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در رئال مادرید داشت و بهترین پاس گل دهنده ی لیگ قهرمانان و لالیگا شد. همانطور که در کاریکاتور زیر میبینید، او مانند موتور رئال بود و با حضورش در میدان، تیم را راه میانداخت.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
HO33E!N
08-21-2014, 05:39 PM
آنچلوتی: دی ماریا می خواهد از رئال جدا شود
بعد از پیوستن تونی کروس و خامس رودریگس به رئال، این ستاره آرژانتینی جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داده و به همین دلیل، مایل است به باشگاهی برود که در آن، فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد که آنخل دی ماریا قصد دارد این باشگاه را ترک کند و به همین دلیل، این باشگاه به دنبال پیدا کردن راه حلی تا پیش از پایان بازار نقل و انتقالات است.
بعد از پیوستن تونی کروس و خامس رودریگس به رئال، این ستاره آرژانتینی جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داده و به همین دلیل، مایل است به باشگاهی برود که در آن، فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.
در چند ماه گذشته از پاری سن ژرمن و منچستریونایتد به عنوان مشتریان اصلی دی ماریا نام برده می شد اما بعد از اینکه پاریسی ها اعلام کردند به دلیل قیمت بالای این بازیکن، تمایلی به خرید او ندارند، اکنون منچستریونایتد به مشتری اصلی او تبدیل شده است.
آنچلوتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دی ماریا خواستار رفتن به یک باشگاه دیگر در این تابستان شده است. او پیشنهاد باشگاه برای ماندن در مادرید را رد کرد. بنابراین ما به دنبال یک راه حل هستیم. ما پیش از پایان بازار نقل و انتقالات، راه حلی برای دی ماریا پیدا خواهیم کرد اما او در حال حاضر بازیکن رئال است. ما در شرایطی هستیم که بازیکن باید خود را با آن وفق بدهد.
من متعجب شدم که فهمیدم در مورد همه چیز توافق نداریم اما مسئله این نیست. همه ما در یک مسیر قرار داریم. اگر دی ماریا راه حلی برای آینده اش پیدا نکند، اینجا می ماند. ما با آغوش باز او پذیرایی می کنیم و او می تواند به کارش در اینجا ادامه بدهد. مشکلی وجود ندارد.
او در دیدار برگشت سوپرکاپ ممکن است در ترکیب اصلی قرار بگیرد؛ مانند همه بازیکنان دیگر که آماده بازی هستند."
کارلتو همچنین در مورد سامی خدیرا صحبت کرد و تاکید کرد که این بازیکن درخواستی برای جدایی از رئال نداده است:" شرایط خدیرا متفاوت از دی ماریاست. تنها یک سال از قرارداد او باقی مانده وبه تازگی مصدومیتش را پشت سر گذاشته است. باید ببینیم چه اتفاقی رخ خواه داد اما او درخواستی برای جدایی نداده است."
HO33E!N
08-21-2014, 05:46 PM
کروس: شرایط در رئال با بایرن تفاوت بسیاری دارد
کروس عنوان کرد که فشاری روی خود حس نمیکند.
تونی کروس، هافبک رئال مادرید عنوان کرد که ذهنیتش پس از پیوستن به رئال نسبت به دوران بایرن تغییر کرده است.
هافبک آلمان با 25 میلیون یورو از بایرن به رئال مادرید پیوست و عنوان کرد که در حال عادت کردن به شرایط اسپانیا است و اوضاع کاملا با بایرن مونیخ و آلمان تفاوت دارد.
او گفت: " همه چیز در مادرید نسبت به بایرن تفاوت دارد. در بایرن وقتی تمرینات ساعت 10:30 شروع میشد همه آماده شروع بودند. اینجا کمی فرق دارد و من به سرعت به آن عادت کردم. کمی آرام تر و ریلکس تر هستیم. به شخصه تصمیم گرفتم که مترجم داشته باشم ولی دوست ندارم که یک نفر دائما همراه من باشد.با انگلیسی کارم را راه میاندازم و سامی خدیرا نیز به من کمک میکند در تمرینات مشکلی نداشته باشم. او برای من بسیار مفید بوده است"
کروس عنوان کرد که هیچ فشاری روی خود حس نمیکند و شخصیت مضطربی ندارد.
او گفت: " من نگران نمیشوم.شخصیتم اینگونه نیست. به کیفیتهای خودم آگاه هستم زیرا خودم را به خوبی میشناسم و میتوانم بهترین بازیهایم را انجام دهم. و همچنین میدانم که وقتی بعضی مواقع اوضاع خوب پیش نمیرود، دلیلش تنها مسائل فوتبالی است. این من را آرام میکند ولی کاملا متمرکز هستم و به نحوه بازی کردنم اهمیت میدهم."
HO33E!N
08-21-2014, 05:46 PM
درخواست رونالدو از مدیران رئال برای حفظ دی ماریا
دی ماریا در آستانه جدایی از سپیدپوشان قرار دارد و هم تیمی اش از باشگاه درخواست کرده که او را حفظ کنند.
کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید از باشگاه خواسته که از فروش آنخل دیماریا به منچستریونایتد صرف نظر کند.
ستاره آرژانتینی در آستانه خروج از رئال مادرید است و مقاصد احتمالی او منچستریونایتد و پاریسن ژرمن خواهد بود. ارقام پیشنهادی حدود 52 میلیون پوند است که رقم بسیار بالایی محسوب میشود.
کارلو آنچلوتی با وجود اینکه بارها اعلام کرده که خواهان ماندن دیماریا در تیم است، در دیدار مقابل سویا در سوپرکاپ اروپا به او بازی نداد و در سوپرکاپ اسپانیا مقابل اتلتیکو، تنها 10 دقیقه او را به میدان آورد.
روزنامه مارکا، نزدیک به باشگاه رئال گزارش میدهد که رونالدو به همراه راموس به دفتر پرس رفتند تا او را متقاعد کنند دی ماریا را نفروشد. دی ماریا گلهای زیادی برای رونالدو ساخته بود و مطمئنا خروج او از مادرید خبر خوبی برای فوق ستاره ی پرتغالی نخواهد بود
ehsan1361
08-21-2014, 06:41 PM
واقعا باشگاهه که دارین (sm89)
خاک بر سر پرز(sm89)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammad
08-21-2014, 07:40 PM
خدافظ انخل(sm50)
تو هم قربانی این شدی که قیافه تبلیغاتی نداری مثه ماکلله مثه ردوندو مثه اسنایدر مثه روبن مثه بقیه فروش های اشتباه(sm50)
HO33E!N
08-21-2014, 10:06 PM
آنچلوتی: رونالدو در دیدار فردا شب از ابتدا بازی خواهد کرد
رونالدو در دیدار رفت که سه شنبه شب در سانتیاگو برنابئو برگزار شد، دچارآسیب ماهیچه ای شده بود؛ با این وجود، آنچلوتی امروز تایید کرد که او بعد از تمرین با سایر بازیکنان تیم، آمادگی اش را به دست آورده است.
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، تایید کرد که کریس رونالدو، ستاره تیمش، در دیدار فردا شب مقابل اتلتیکو مادرید، در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا، در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت.
رونالدو در دیدار رفت که سه شنبه شب در سانتیاگو برنابئو برگزار شد، دچارآسیب ماهیچه ای شده بود؛ با این وجود، آنچلوتی امروز تایید کرد که او بعد از تمرین با سایر بازیکنان تیم، آمادگی اش را به دست آورده است.
او به خبرنگاران گفت:" کریس امروز تمرین خوبی با تیم داشت. او عادی تمرین کرد. شرایط او خوب است و می تواند فردا بازی کند. او در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت."
دیدار رفت در برنابئو با تساوی 1-1 به پایان رسید و آنچلوتی امیدوار است که تیمش در دیدار فردا شب عملکرد بهتری داشته باشد.
" فکر می کنم ما باید اندکی با شدت و شور بیشتری بازی کنیم. ما در نیمه اول خیلی کند بودیم اما در نیمه دوم توانستیم تهاجمی تر کار کنیم. همه بازیکنان شرایط خوبی دارند اما شاید در چند پست تغییراتی ایجاد کنم. ما خیلی مقابل اتلتیکو بازی کردیم. فکر نمی کنم این باعث تغییر سبک بازی ما شود. آنها از نظر نتیجه برتری دارند. آنها با همان سبک دیدار رفت بازی خواهند کرد.
استفاده از سه هافبک طبیعی خواهد بود. شاید مجبور شویم چیزی را تغییر بدهیم؛ برای اینکه تیم ویژگی های متفاوتی پیدا کند. برای مثال، کروس و خامس با ویژگی های متفاوتی بازی کردند اما این طرح بازی ما را تغییر نداد. من از خامس راضی هستم. او با بازی ما سازگار شده است. او در دو بازی اولش، خوب کار کرد."
HO33E!N
08-21-2014, 10:46 PM
رئال به دنبال نگردو؛ آلوارو به مادرید بازخواهد گشت؟
vahid
08-22-2014, 12:46 AM
داغ رفتن آنخل کمتر از اوزیل نیست... مخصوصا با شرایط فعلی تیم (sm25)
vahid
08-22-2014, 12:52 AM
خععععلی باحال بود (sm30)(sm2).
حتما حتما گوش کنید:(sm2)
Milad
08-22-2014, 01:05 AM
خاضر بودم کسی رو نخریم ولی انخل بمونه به قول حسین داریم موتورمون رو میفروشیم (sm50)
HO33E!N
08-22-2014, 12:41 PM
(sm3)
mohammad
08-22-2014, 12:58 PM
کلیپ چیه(sm70)
Milad
08-22-2014, 01:21 PM
ممد لاشی دو تا بازیکن بده تیمم ضعیفه (sm120)
HO33E!N
08-22-2014, 02:48 PM
کلیپ چیه(sm70)
عنتر بازی ماتراتزی...خودشُ چسبونده زیدان ول نمیکنه(sm3)(sm120)
HO33E!N
لژیا ورشو مسئول ضرر 33 میلیون یورویی را اخراج کرد (sm120)
اوستراوسکا که از سوی هواداران این تیم تهدید به مرگ شده بود، از سوی مدیران باشگاه اخراج شد
باشگاه لژیا ورشو، قهرمان لهستان، که به دلیل اشتباه در بازی دادن به یک بازیکن محروم از لیگ قهرمانان اروپا کنار گذاشته شد، مسئول این اتفاق را اخراج کرد.
لژیا توانسته بود در دو دیدار رفت و برگشت، با پیروزی پرگل 6-1 سلتیک اسکاتلندی را شکست بدهد اما اشتباه مارتا اوسترووسکا، که مسئول ثبت و اعلام اخطارهای بازیکنان تیم بود، در اعلام محرومیت بارتوش برزنسکی، باعث شد تا لژیا از لیگ قهرمانان حذف و حدود 33 میلیون یورو که از حضور در لیگ قهرمانان نصیب شان می شد، ضرر کنند. اوستراوسکا که از سوی هواداران این تیم تهدید به مرگ شده بود، از سوی مدیران باشگاه اخراج شد.
حضور بازیکن محروم باعث شد تا بازی 3-0 به نفع سلتیک اعلام شود و در مجموع تفاضل 4-4 شود که به دلیل گل زده سلتیک در زمین حریف، اسکاتلندی ها به لیگ قهرمانان صعود کردند.
HO33E!N
منوتی: دی ماریا در چند ماه اخیر از مسی و رونالدو بهتر بود
دی ماریا نقش مهمی در قهرمانی رئال در رقابتهای فصل گذشته چمپیونزلیگ داشت اما با پیوستن تونی کروس و خامس رودریگس به رئال، جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داد
سزار منوتی، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین، با انتقاد از رفتار باشگاه رئال مادرید با آنخل دی ماریا، ادعا کرد که این ملی پوش آرژانتینی در سال 2014 بهتر از لیونل مسی و کریس رونالدو بوده است.
دی ماریا نقش مهمی در قهرمانی رئال در رقابتهای فصل گذشته چمپیونزلیگ داشت اما با پیوستن تونی کروس و خامس رودریگس به رئال، جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داد. کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال، روز گذشته تایید کرد که دی ماریا با رد پیشنهاد تمدید قرارداد، خواهان جدایی از رئال در همین تابستان شده است.
منوتی به خبرنگاران گفت:" فکر می کنم دی ماریا بهترین بازیکن فوتبال اسپانیا در چند ماه گذشته بود؛ او حتی از مسی هم درخشان تر بود. رفتار باشگاه رئال با او ناعادلانه است. آنها خامس رودریگس را خریدند تا پیراهن های بیشتری بفروشند. او یک محصول بازاریابی برای رئال است."
دی ماریا در سال 2010 از بنفیکا به رئال پیوست و تاکنون بیش از 100 بازی برای این باشگاه در لالیگا به میدان رفته است. او تا سال 2018 با رئال قرارداد دارد و این باشگاه برای فروش او حدود 60 میلیون یورو می خواهد.
Milad
08-22-2014, 04:18 PM
حسین میاد دو تا خبر میزاره و در میره (sm120)
vahid
08-22-2014, 07:01 PM
امشب میریم واس قهرمانی (sm118)
mohammad
08-22-2014, 07:22 PM
میگن غارسا میخواد دیماریا رو بگیره(sm77)(sm3)
mohammad
08-22-2014, 07:22 PM
امشب میریم واس قهرمانی (sm118)
بعید میدونم(sm25)
vahid
08-22-2014, 07:26 PM
بعید میدونم(sm25)
تو دقیقا منو یاد اون شخصیت کارتونی توی گالیور میندازی که همیشه آیه یاس میخوند (sm25)
vahid
08-22-2014, 07:26 PM
مگه محروم نشدن از نقل و انتقالات؟ (sm50)
Milad
08-22-2014, 07:27 PM
تو دقیقا منو یاد اون شخصیت کارتونی توی گالیور میندازی که همیشه آیه یاس میخوند (sm25)
اسمش گلام بود (sm120) ایندفه دیگه کارمون تمومه (sm120)
Milad
08-22-2014, 07:28 PM
بیان بگیرن قابلشونو نداره 300 میلیون (sm120)
mohammad
08-22-2014, 07:28 PM
اگه بازی رفتو میدیدی(sm54) تکلتیکو 90 دیقه دفاع کرد 11 نفره تازه گریزمان هم دیقه 70 اورد داخل(sm54) سیکوئرا هم تعویض کرد(sm54) ولی کلا 4 موقعیت بیشتر نداشتیم
انخل که اومد تو اینقد تاثیر گذار بود که گلو زدیم(sm81)
میگن مدیرای باشگاه دارن فشار میارن خطش بزنه از لیست امشب چون نمیخوان هوادارا فشار بیارن بهشون(sm25)
رئال شده بنگاه تجارت پرز(sm21)
mohammad
08-22-2014, 07:29 PM
مگه محروم نشدن از نقل و انتقالات؟ (sm50)
واسه اینا این چیزا مفهومی نداره فیفا مال خودشونه
خیلی دردناکه باشگاه موسس فیفا رئاله بعد فیفا نمک نشناسی میکنه میره سمت رقیبش(sm21)
60 میلیون پیشنهاد دادن ژاوی حرومی هم گفته خرید خوبیه(sm120)
vahid
08-22-2014, 07:30 PM
اسمش گلام بود (sm120) ایندفه دیگه کارمون تمومه (sm120)
من میدونستم اینطوری میشه (sm120)
mohammad
08-22-2014, 07:31 PM
تو هم دقیقا منو یاد میزوگی میندازی که همیشه میگفت ما قهرمانیم ولی قلبش میگرفت(sm2) قهرمانی میرسید به سوباسا و کاکرو(sm2)
HO33E!N
08-22-2014, 07:31 PM
فوری:دی ماریا از فهرست بازیکنان رئال خط خورد
آنچلوتی با خط زدن دی ماریا از فهرست بازیکنان رئال برای بازی با اتلتیکو، به نوعی رسما جدایی او از رئال را تایید کرد
به گزارش "Deporte quatro"، کارلو آنچلوتی نام دی ماریا را از فهرست بازیکنان رئال برای بازی امشب خط زد.رئال مادرید امشب در بیسنته کالدرون، بازی برگشت خود مقابل اتلتیکو را در سوپرجام اسپانیا برگزار خواهد کرد .
پیش بینی می شد که دی ماریا یکی از برگ های برنده آنچلوتی در بازی امشب باشد.این تصمیم بدین خاطر گرفته شده است که دی ماریا برای خروج احتمالی اش از مادرید با خطر آسیب دیدگی مواجه نشود.
آنچلوتی دیروز تایید کرده بود که دی ماریا با او در مورد ترک کردن رئال سخن گفته و از او خواسته در مورد این خواسته اش ممانعت نکند. در واقع آنچلوتی با خط زدن دی ماریا به نوعی رسما جدایی او از رئال را تایید کرده است
vahid
08-22-2014, 07:32 PM
اگه بازی رفتو میدیدی(sm54) تکلتیکو 90 دیقه دفاع کرد 11 نفره تازه گریزمان هم دیقه 70 اورد داخل(sm54) سیکوئرا هم تعویض کرد(sm54) ولی کلا 4 موقعیت بیشتر نداشتیم
میگن مدیرای باشگاه دارن فشار میارن خطش بزنه از لیست امشب چون نمیخوان هوادارا فشار بیارن بهشون(sm25)
آره شنیدم... حالا امشب میشینم بازی رو میبینم... امیدوارم به رونالدو بازی نده (sm25)
پرز فعلا قدرت مطلقه... هر کاری میتونه میکنه (sm25) ولی من همچنان امیدوارم (sm118)
vahid
08-22-2014, 07:33 PM
تو هم دقیقا منو یاد میزوگی میندازی که همیشه میگفت ما قهرمانیم ولی قلبش میگرفت(sm2) قهرمانی میرسید به سوباسا و کاکرو(sm2)
فصل قبل که قهرمانی رسید به خود خودمون (sm75)
vahid
08-22-2014, 07:34 PM
فوری:دی ماریا از فهرست بازیکنان رئال خط خورد
آنچلوتی با خط زدن دی ماریا از فهرست بازیکنان رئال برای بازی با اتلتیکو، به نوعی رسما جدایی او از رئال را تایید کرد
به گزارش "Deporte quatro"، کارلو آنچلوتی نام دی ماریا را از فهرست بازیکنان رئال برای بازی امشب خط زد.رئال مادرید امشب در بیسنته کالدرون، بازی برگشت خود مقابل اتلتیکو را در سوپرجام اسپانیا برگزار خواهد کرد .
پیش بینی می شد که دی ماریا یکی از برگ های برنده آنچلوتی در بازی امشب باشد.این تصمیم بدین خاطر گرفته شده است که دی ماریا برای خروج احتمالی اش از مادرید با خطر آسیب دیدگی مواجه نشود.
آنچلوتی دیروز تایید کرده بود که دی ماریا با او در مورد ترک کردن رئال سخن گفته و از او خواسته در مورد این خواسته اش ممانعت نکند. در واقع آنچلوتی با خط زدن دی ماریا به نوعی رسما جدایی او از رئال را تایید کرده است
آخه کدوم باشگاهی با ستاره ش اینجوری میکنه؟ (sm74) (sm25)
Milad
08-22-2014, 07:34 PM
کاری ندارم خرید خامس خریت محض بود
کاری هم ندارم پرز هر سال یه خریت میکنه
ولی خود دیماریا درخواست تمدید قرار داد رو رد کرده و درخواست جدایی داده
mohammad
08-22-2014, 07:35 PM
تنها امیدوم واسه قهرمانی انخل بود که خط خورد(sm50)
دیگه شانس قهرمانیمونو 10 درصدم نمیدونم(sm50)
Milad
ممد میساکی (sm120)
Milad
تنها امیدوم واسه قهرمانی انخل بود که خط خورد(sm50)
دیگه شانس قهرمانیمونو 10 درصدم نمیدونم(sm50)
کس نگو
vahid
من همه چیزُ از چشم دیماریا نمیبینم... تو باشگاه باهاش بد برخورد کردن (sm25)
اصن میگیم همه چی تقصیر دیماریا... اوزیل که دیگه درخواست ترنسفر نداد که ردش کردن رفت (sm25)
mohammad
08-22-2014, 07:36 PM
زنش گفته دروغه ما نگفتیم 8 تا میخوایم
الان واسه چی با درخواست افزایش دستمزدش مخالفت شده ایا اندازه خامس مفید نیست(sm81)
ببین باشگاه چقد نامردی میکنه که این رونکردو دیوث هم از دیماریا دفاع میکنه(sm21)
vahid
08-22-2014, 07:36 PM
کس نگو
تایید (sm82)
vahid
08-22-2014, 07:38 PM
قضیه اختلاف پزشکای تیم چیه؟ اصن معلومه تو اون باشگاه کوفتی چه خبره؟ (sm50)
mohammad
08-22-2014, 07:38 PM
“فرافکنی باشگاه در مورد دی ماریا”مسئولان باشگاه در روزهای اخیر هر طور که شده می خواهند بگویند ” دی ماریا خودش می خواهد برود” و تلاش های باشگاه برای تمدید قرارداد “وی ” پیش از جام جهانی رد شده است. آنجلوتی نیز این قضیه را تائید کرد. این حرف تا حدودی حقیقت دارد اما نه قدر که بتوان کاملا باورش کرد. دی ماریا در سال ۲۰۱۰ به رئال مادرید پیوست. دستمزد وی خیلی کم بود، در حدود سالانه دو میلیون یورو. اما وکیلش ، خورخه مندس به او قول داد که در صورتی که بدرخشد دستمزدش بیشتر می شود.
همان سال اوزیل با دستمزد پنج میلیون یورو به رئال پیوست، یعنی به اندازه دستمزد بنزما در سال ۲۰۰۹٫ دستمزد دی ماریا پس از دو سال افزایش پیدا کرد و به سالانه ۳٫۵ میلیون یورو رسید. اما دستمزد او همچنان به سالانه ۳٫۵ میلیون یورو نمی رسد. پارسال دستمزد او افزایش پیدا نکرد و آنجلوتی همه تلاشش را کرد که ستاره یاغی خود را کنترل کند و از خشم او به صلاح تیم استفاده کند. در فینال های لیسبون و مستایا، بی تردید دی ماریا بهترین بازیکن تیم بود و در هر دو جام نقشی کلیدی داشت. وقتی رئال به او پیشنهاد دستمزد پنج میلیون می دهد یعنی عملا او را دک کرده است. پی اس جی و یونایتد سالانه هشت میلیون یورو دستمزد می دهند. مسلما این یک مشکل است. خرید خامس هم اثبات دیگیری برای جدایی اوست. اگر دی ماریا جدا شود، باشگاه نیز قطعا مقصر است.
توماس رونکرو
Milad
08-22-2014, 07:39 PM
من همه چیزُ از چشم دیماریا نمیبینم... تو باشگاه باهاش بد برخورد کردن (sm25)
اصن میگیم همه چی تقصیر دیماریا... اوزیل که دیگه درخواست ترنسفر نداد که ردش کردن رفت (sm25)
اوزیل قضیه ش فرق میکرد اون یه خریتی بود مثل خریت ماکلله و بقیه
ولی دیماریا همش دنبال حقوق بیشتره کریس به اون کریسیش این همه سال فقط یه بار قراردادشو تمدید کرده ولی این واسه بار سوم میخواد قراردادشو تمدید کنه مثل مسی
قبول دارم ارزش دیماریا حداقل 10 میلیون یوروست ولی دیماریا هم مقصره انصافا
Milad
08-22-2014, 07:40 PM
زنش گفته دروغه ما نگفتیم 8 تا میخوایم
الان واسه چی با درخواست افزایش دستمزدش مخالفت شده ایا اندازه خامس مفید نیست(sm81)
ببین باشگاه چقد نامردی میکنه که این رونکردو دیوث هم از دیماریا دفاع میکنه(sm21)
زنش شعر گفته ...دیماریا 1 ماه پیش درخواست جدایی داده رئال هم گفته خوش اومدی منم میرم خامس رو میگیرم
دلیل درخواست جداییش دیوثایی مثل من یو و پی اس جی بودن
vahid
08-22-2014, 07:41 PM
اوزیل قضیه ش فرق میکرد اون یه خریتی بود مثل خریت ماکلله و بقیه
ولی دیماریا همش دنبال حقوق بیشتره کریس به اون کریسیش این همه سال فقط یه بار قراردادشو تمدید کرده ولی این واسه بار سوم میخواد قراردادشو تمدید کنه مثل مسی
قبول دارم ارزش دیماریا حداقل 10 میلیون یوروست ولی دیماریا هم مقصره انصافا
نه بدبخت... سال اول زیر یک میلیون بود دستمزدش... بعد خود باشگاه داوطلبانه حقوقشو برد بالا... یه بار هم سر تمدید حقوقشو بردن بالا...
بعدش هم بالا بردن حقوق دیماریا در عمل به نفع باشگاه هم هست... اگه همون اول باشگاه موافقت میکرد حقوقشو همسطح بقیه بازیکنا بیاره همه چیز تموم میشد، الان هم این همه دردسر نداشتیم
vahid
08-22-2014, 07:42 PM
زنش شعر گفته ...دیماریا 1 ماه پیش درخواست جدایی داده رئال هم گفته خوش اومدی منم میرم خامس رو میگیرم
دلیل درخواست جداییش دیوثایی مثل من یو و پی اس جی بودن
خداوکیلی خامس در حد دیماریاس... باشگاه هم یه ذره شعور داشته باشه بد نیس... کدوم بازیکن تو کل دنیا الان میتونه جای دیماریا رو برای ما پر کنه؟ لج و لجبازی آخر و عاقبت نداره (sm25)
Milad
08-22-2014, 07:43 PM
نه بدبخت... سال اول زیر یک میلیون بود دستمزدش... بعد خود باشگاه داوطلبانه حقوقشو برد بالا... یه بار هم سر تمدید حقوقشو بردن بالا...
بعدش هم بالا بردن حقوق دیماریا در عمل به نفع باشگاه هم هست... اگه همون اول باشگاه موافقت میکرد حقوقشو همسطح بقیه بازیکنا بیاره همه چیز تموم میشد، الان هم این همه دردسر نداشتیم
من خودم قبول دارم انخل باید حداقل 10 میلیون بگیره ولی انصافا خود انخل هم مقصره
mohammad
08-22-2014, 07:44 PM
میلاد کس نگو
vahid
من خودم قبول دارم انخل باید حداقل 10 میلیون بگیره ولی انصافا خود انخل هم مقصره
به هر حال میشد یه جور دیگه قضیه رو رفع و رجوع کرد... بچه بازی نیست که بیان لج و لجبازی کنن
Milad
خداوکیلی خامس در حد دیماریاس... باشگاه هم یه ذره شعور داشته باشه بد نیس... کدوم بازیکن تو کل دنیا الان میتونه جای دیماریا رو برای ما پر کنه؟ لج و لجبازی آخر و عاقبت نداره (sm25)
اصلا خامس و دیماریا باهم قابل قیاس نیستن
یکیشون سرعتش بیشتره یکیشون قدرت شوتاش
یکیشون پاسور بهتریه یکیشون گلزن بهتریه
خامس به نظرم فوق العادست ولی رئال به دیماریا بیشتر از خامس نیاز داره
mohammad
08-22-2014, 07:45 PM
خامس نهایتا 30 تا میارزه نه 80 تا اونم با شماره 10
HO33E!N
08-22-2014, 07:46 PM
حس بدتری نسبت به پارسال دارم(sm50)
Milad
به هر حال میشد یه جور دیگه قضیه رو رفع و رجوع کرد... بچه بازی نیست که بیان لج و لجبازی کنن
چیزی که مشخص بود اینه که انخل تو جام جهانی ثابت کرد که نمیخواد بمونه بقیه این مدت هم الکی دل بستیم که بمونه
vahid
خامس تو شرایط فعلی خیلی به درد ما نمیخوره... ما شوت زن کم نداریم... کریس و بیل و کروس هر سه شوت زنن... تازه خود آنخل هم بد شوت نمیزد... گلزن هم که کم نداریم... ما نیاز به یه بازیساز و پاسور داریم و سرعت تو تیم ما مهم ترین فاکتوره... مخصوصا تو اون پست...
Milad
حسین با ما قهره تو بحثا شرکت نمیکنه ؟(sm120)
mohammad
همین ایسکو هیچی از خامس کم نداره قیمت ایسکو واقعیه ولی قیمت خامس فضاییه(sm50)
vahid
08-22-2014, 07:47 PM
حس بدتری نسبت به پارسال دارم(sm50)
من یه بخشی از این اتفاقا رو هم زیر سر کارلتو میدونم... آخه مربی نباید یه ذره اقتدار نشون بده؟
HO33E!N
خامس تو شرایط فعلی خیلی به درد ما نمیخوره... ما شوت زن کم نداریم... کریس و بیل و کروس هر سه شوت زنن... تازه خود آنخل هم بد شوت نمیزد... گلزن هم که کم نداریم... ما نیاز به یه بازیساز و پاسور داریم و سرعت تو تیم ما مهم ترین فاکتوره... مخصوصا تو اون پست...
آنچلئتی 50 تا جام دیگه هم بیاره حالم ازش به هم میخوره(sm3)
mohammad
خامس از کاکای تو اوج گرون تر(sm54)(sm2)
HO33E!N
حسین با ما قهره تو بحثا شرکت نمیکنه ؟(sm120)
کس نگو مومن(sm120)
mohammad
فقط دلبوسکه(sm2)
Milad
08-22-2014, 07:48 PM
منم دقیفا همین بود (sm120)خامس فوق العادست ولی نیازی بهش نیست (sm120)
vahid
همین ایسکو هیچی از خامس کم نداره قیمت ایسکو واقعیه ولی قیمت خامس فضاییه(sm50)
تنها امیدم بعد رفتن دیماریا همین ایسکوئه (sm50)
HO33E!N
فقط دلبوسکه(sm2)
دلبوسکه به این مردک الاغ شرف داره(sm3)
mohammad
08-22-2014, 07:49 PM
دیگه هیچی واسم مهم نیست حتی اگه ایکر و رونالدو هم بفروشه
دیماریا و اوزیل هم به درک
باید عادت کنیم هر سال یه خرید و وفروش اینطوری داشته باشیم(sm81)
mohammad
از کسی که ترکیب فینال سی ال مقالب لیورپول رو از برلوسکنی گرفت چه انتظاری داری(sm2)
HO33E!N
من یه بخشی از این اتفاقا رو هم زیر سر کارلتو میدونم... آخه مربی نباید یه ذره اقتدار نشون بده؟
بعد میگن چرا میگی مورینیو(sm3)
vahid
چیزی که مشخص بود اینه که انخل تو جام جهانی ثابت کرد که نمیخواد بمونه بقیه این مدت هم الکی دل بستیم که بمونه
دیگه ایقدر شر و ور نگو... چیزی که دیماریا میخواست باشگاه ما به راحتی میتونست بهش بده... وقتی 80 تا میریزه پای خامس، نمیتونه حقوق 8 میلیونی بده به دیماریا؟
Milad
08-22-2014, 07:50 PM
خود انجلوتی هم از این وضعیت خوشحال نیست ولی زورش به اون به پرز نمیرسه
وگرنه نه کیلور رو میخواست نه خامس رو
درعوض لوپز و انخل رو میخواست
mohammad
باید یه اسکولی مثه ایارامندی تو تیم باشه ولی انخل نه(sm54)
HO33E!N
از کسی که ترکیب فینال سی ال مقالب لیورپول رو از برلوسکنی گرفت چه انتظاری داری(sm2)
همون این میزان بی عرضگی و بی بخاری رُ ازش سراغ داشت که 10 سال دنبالش بود(sm3)
vahid
از جفتشون بدم میاد (sm3)
HO33E!N
08-22-2014, 07:51 PM
از جفتشون بدم میاد (sm3)
از جفتشون متنفرم(sm3)(sm120)
Milad
دیگه ایقدر شر و ور نگو... چیزی که دیماریا میخواست باشگاه ما به راحتی میتونست بهش بده... وقتی 80 تا میریزه پای خامس، نمیتونه حقوق 8 میلیونی بده به دیماریا؟
من گفتم باشگاه مقصر نیست ؟(sm120)
من خودم دارم میگم باشگاه با خرید خامس عملا به انخل گفت خوش اومدی و مقصر اصلیه ولی دیماریا هم کم مقصر نیست
vahid
خود انجلوتی هم از این وضعیت خوشحال نیست ولی زورش به اون به پرز نمیرسه
وگرنه نه کیلور رو میخواست نه خامس رو
درعوض لوپز و انخل رو میخواست
خو آدم باید ایقدر بی اراده باشه؟ یه حرکتی چیزی که میتونست بزنه... فوقش اخراج میشد.... تو اوج محبوبیت میرفت... بهتر از اینه که با ذلت بندازنش بیرون (sm3)
mohammad
08-22-2014, 07:52 PM
همون این میزان بی عرضگی و بی بخاری رُ ازش ساغ داشت که 10 سال دنبالش بود(sm3)
حاضرم شرط ببندم انچلوتی حتی یه بازیکن هم نمیخواست کروس و خامس و ناواس رو پرز خرید تا بازار کاستاریکا و کلمبیا و المان رو بدست بیاره
من ریدم تو اقتصاد باشگاه(sm3)
vahid
08-22-2014, 07:53 PM
من گفتم باشگاه مقصر نیست ؟(sm120)
من خودم دارم میگم باشگاه با خرید خامس عملا به انخل گفت خوش اومدی و مقصر اصلیه ولی دیماریا هم کم مقصر نیست
فرق من و تو اینه که من دیماریا رو مقصر نمیدونم، تو میدونی... که قطعا تو داری گه زیادی میخوری (sm120)
mohammad
یه خرید فوتبالی نداریم(sm3)همش تبلیغاتی(sm25)
بخدا خسته شدیم(sm9)
HO33E!N
حاضرم شرط ببندم انچلوتی حتی یه بازیکن هم نمیخواست کروس و خامس و ناواس رو پرز خرید تا بازار کاستاریکا و کلمبیا و المان رو بدست بیاره
من ریدم تو اقتصاد باشگاه(sm3)
یه کروس میخریدیم برامون بس بود دیگه هیچکس لازم نداشتیم(sm3)زودتر بمیره دیوس مادر خراب(sm3)
Milad
08-22-2014, 07:54 PM
خو آدم باید ایقدر بی اراده باشه؟ یه حرکتی چیزی که میتونست بزنه... فوقش اخراج میشد.... تو اوج محبوبیت میرفت... بهتر از اینه که با ذلت بندازنش بیرون (sm3)
اگه میخواست اعتراض علنی کنه و بمونه حاشیه هایی که میومد سراغ تیم از فصل اخر مورینیو به مراتب بدتر بود و تیم به گاو میرفت
vahid
یه کروس میخریدیم برامون بس بود دیگه هیچکس لازم نداشتیم(sm3)زودتر بمیره دیوس مادر خراب(sm3)
پرز (sm3)
HO33E!N
یه خرید فوتبالی نداریم(sm3)همش تبلیغاتی(sm25)
بخدا خسته شدیم(sm9)
رویس رُ با نصف قیمت خامس میخریدیم بهتر بود(sm120)از خامس هم خوشم نمیاد(sm120)
vahid
08-22-2014, 07:55 PM
اگه میخواست اعتراض علنی کنه و بمونه حاشیه هایی که میومد سراغ تیم از فصل اخر مورینیو به مراتب بدتر بود و تیم به گاو میرفت
یکی بیاد اینو از برق بکشه (sm9)
من دیگه حوصله بحث کردن باهاش ندارم (sm3) باز میره سر خونه اول (sm3)
vahid
08-22-2014, 07:55 PM
رویس رُ با نصف قیمت خامس میخریدیم بهتر بود(sm120)از خامس هم خوشم نمیاد(sm120)
نگو داغ دلم تازه میشه (sm74) یادت میاد از کی میگفتم خامس به دردمون نمیخوره؟ (sm50)
Milad
08-22-2014, 07:56 PM
دیگی که واسه من نجوشه، می خوام سر سگ توش بجوشه
انخل اگه رفتی من یو یا پی اس جی خدا کنه فوتبالت تموم شه (sm2)
mohammad
اوزه بیو و دی استفانو که به فوتبال خدمت کردن میمیرن یه حرومی مثه پرز زنده مونده(sm9)
vahid
ژاوی: انتقال دی ماریا به بارسلونا دشوار است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مردک دیوث آشغال دو رو (sm3)
HO33E!N
08-22-2014, 07:57 PM
نگو داغ دلم تازه میشه (sm74) یادت میاد از کی میگفتم خامس به دردمون نمیخوره؟ (sm50)
با یه مصاحبه ی تخمی تیمُ به گا داد دیوث(sm3)
vahid
لاشی (sm2)
HO33E!N
فک کن بره بارسا(sm50)
vahid
08-22-2014, 07:58 PM
با یه مصاحبه ی تخمی تیمُ به گا داد دیوث(sm3)
کدومشون؟ خامس دیگه؟
HO33E!N
((گهی لف لف خورد گه دانه دانه )) زدی ادبیات فارسی رو نابود کردی
(sm2)
HO33E!N
کدومشون؟ خامس دیگه؟
ها(sm3)(sm1)
mohammad
08-22-2014, 07:59 PM
حسین یادته چقد عشق خامس بودی ما میگفتیم نه بدردمون نمیخوره(sm2)
vahid
08-22-2014, 07:59 PM
ها(sm3)(sm1)
(sm3)
Milad
08-22-2014, 08:00 PM
ها(sm3)(sm1)
لاشی یادته میگفتی من عاشق شدم بعد از هزار پرس و جو میفهمدیم عشقت خامسه ؟(sm2)
vahid
08-22-2014, 08:00 PM
با یه بدبختی تونستم شبکه ورزشُ بگیرم برا بازی امشب (sm9)
vahid
08-22-2014, 08:01 PM
فقط من میگفتم دیوث... تو کی گفتی؟ (sm105)
mohammad
08-22-2014, 08:02 PM
در هر صورت دیماریا هم رفت
بزرگ تر از دیماریا هم رفتن چیزی که موند رئاله
بعد از رفتن اوزیل همه گفتن رئال تموم شد گلای رونالدو به 10 تا هم نمیرسه ولی دسیما رو بردیم
دیماریا هر چقدم باشگاه در موردش اشتباه کنه نباید بخاطر پول تیمو بفروشه
یکم تعصب ردوندو داشتن نیازه که وقتی خبر فروشت بیاد گریه کنی(sm74) زمین و زمانو بهم بدوزی و بگی میخوام بمونم(sm81)
دی استفانو که بهترین بازیکن تاریخ باشگاهه وقتی زیادی به خودش مغرور شد سانتیاگو برنابئو گفت بفرما برو اینجا رئاله و فروختش به اسپانیول
دیماریاها می ایند و میروند و پرز ها میمانند و میمانند(sm81)
mohammad
08-22-2014, 08:03 PM
بیانیه کلفتی بود(sm2)(sm59)
HO33E!N
لاشی یادته میگفتی من عاشق شدم بعد از هزار پرس و جو میفهمدیم عشقت خامسه ؟(sm2)
گفت عشق رئالم خوشحال شدم دیگه(sm3)چه میدونستم با این قیمت اونم جای دیماریا می خواد بیاد(sm74)
Milad
یکی بیاد اینو از برق بکشه (sm9)
من دیگه حوصله بحث کردن باهاش ندارم (sm3) باز میره سر خونه اول (sm3)
مشکل ما اینه همیشه میخوایم به سبک ایرانی ها مشکلات رو حل کنیم (sm120) به سبک جنگ جنگ تا پیروزی (sm120)
ولی نمیدونیم واسه این پیروزی چقدر باید کشته بدیم ...اگه انجلوتی میومد پرز رو قهوه ای میکرد پرز و انجلوتی زجر نمیکشیدن من و تو و هوادار زجر میکشیدیم (sm120)
vahid
08-22-2014, 08:04 PM
در هر صورت دیماریا هم رفت
بزرگ تر از دیماریا هم رفتن چیزی که موند رئاله
بعد از رفتن اوزیل همه گفتن رئال تموم شد گلای رونالدو به 10 تا هم نمیرسه ولی دسیما رو بردیم
دیماریا هر چقدم باشگاه در موردش اشتباه کنه نباید بخاطر پول تیمو بفروشه
یکم تعصب ردوندو داشتن نیازه که وقتی خبر فروشت بیاد گریه کنی(sm74) زمین و زمانو بهم بدوزی و بگی میخوام بمونم(sm81)
دی استفانو که بهترین بازیکن تاریخ باشگاهه وقتی زیادی به خودش مغرور شد سانتیاگو برنابئو گفت بفرما برو اینجا رئاله و فروختش به اسپانیول
دیماریاها می ایند و میروند و پرز ها میمانند و میمانند(sm81)
دیوث این حرفا رو برای تازه رئالی شده ها میزنن نه چهار تا مثل ما (sm89)
ما با یه بازیکن رئالی نشدیم که با رفتن بازیکنا بخوای به تیم پشت کنیم... ما اگه میگیم چون دلمون برای تیم میسوزه
vahid
08-22-2014, 08:05 PM
مشکل ما اینه همیشه میخوایم به سبک ایرانی ها مشکلات رو حل کنیم (sm120) به سبک جنگ جنگ تا پیروزی (sm120)
ولی نمیدونیم واسه این پیروزی چقدر باید کشته بدیم ...اگه انجلوتی میومد پرز رو قهوه ای میکرد پرز و انجلوتی زجر نمیکشیدن من و تو و هوادار زجر میکشیدیم (sm120)
میشه شما گاو نخوری؟ (sm120)
Milad
08-22-2014, 08:05 PM
پرز ها میمانند و میمانند
mohammad
08-22-2014, 08:06 PM
دیوث این حرفا رو برای تازه رئالی شده ها میزنن نه چهار تا مثل ما (sm89)
ما با یه بازیکن رئالی نشدیم که با رفتن بازیکنا بخوای به تیم پشت کنیم... ما اگه میگیم چون دلمون برای تیم میسوزه
گفتم واسه رئالیا کپی کنی(sm120)خواستم کارتو راحت کنم(sm120)
HO33E!N
08-22-2014, 08:07 PM
تا حالا نشده یه بازیکن بزرگ از دست بدیم برش گردونیم....دیگه باید تو پیرهن تخمی قرمز و آبی ببینمش(sm50)
Milad
08-22-2014, 08:07 PM
جدایی انخل از رئال فیلمی از فلورنتینو پرز (sm50)
vahid
08-22-2014, 08:08 PM
تا حالا نشده یه بازیکن بزرگ از دست بدیم برش گردونیم....دیگه باید تو پیرهن تخمی قرمز و آبی ببینمش(sm50)
بره اونجا بخشیده نمیشه هیچوقت (sm50)
mohammad
08-22-2014, 08:09 PM
رفتنش به عنچستر بهتره هم اینکه اگه غارسا خواستش راحت نمیفروشش(sm59) اگه میرفت پی اس جی فصل بعد غارسا بود شک نکن(sm120)
HO33E!N
08-22-2014, 08:09 PM
بره اونجا بخشیده نمیشه هیچوقت (sm50)
رفتنش به عنچستر بهتره هم اینکه اگه غارسا خواستش راحت نمیفروشش(sm59) اگه میرفت پی اس جی فصل بعد غارسا بود شک نکن(sm120)
آبی= پی اس جی قرمز =من یو(sm120)
vahid
08-22-2014, 08:10 PM
آبی= پی اس جی قرمز =من یو(sm120)
سگ تو روحت (sm2)
نکته اینه که آبی و قرمز رو با هم استفاده کردی... یعنی بینش "و" آوردی (sm120)
HO33E!N
08-22-2014, 08:11 PM
سگ تو روحت (sm2)
(sm2)
vahid
08-22-2014, 08:11 PM
(sm2)
پست ویرایش شد (sm2)
HO33E!N
08-22-2014, 08:12 PM
جدایی انخل از رئال فیلمی از فلورنتینو پرز (sm50)
همه قهرمانی 2002 یادشونه هیچکس 10 سال بدبختی بعدش یادش نیس که این مادر خراب سرمون آورد(sm50)
vahid
پایین تاپیکو نگاه کنین (sm2) موری نشسته بحث ما رو نگا میکنه (sm2)
vahid
همه قهرمانی 2002 یادشونه هیچکس 10 سال بدبختی بعدش یادش نیس که این مادر خراب سرمون آورد(sm50)
12 سال (sm25)
mohammad
08-22-2014, 08:13 PM
دیماریا واسه جزیره قدرت بدنیش کم نی(sm98)
HO33E!N
سگ تو روحت (sm2)
نکته اینه که آبی و قرمز رو با هم استفاده کردی... یعنی بینش "و" آوردی (sm120)
خواستم فضا رُ شاد کنم یه کم(sm120)
ضمن اینکه اونا آبی و خیاری هستن(sm120)
vahid
سرعت و تکنیکش جبران میکنه (sm98)
mohammad
حاضرم شرایط الان میلانو پیدا کنیم ولی هر سال اینقد گاییده نشیم(sm54)
vahid
08-22-2014, 08:14 PM
خواستم فضا رُ شاد کنم یه کم(sm120)
ضمن اینکه اونا آبی و خیاری هستن
فضا بعد قهرمانی خود به خود شاد میشه (sm120)
HO33E!N
اون گرهی که از بازی اتلتیکو باز کرد خدایی کمتر کسی میتونست(sm81)
امشب خامس رباط پاره کنه(sm120)
رونالدو هم رونالدوی سابق نی میترسم ه گا بریم(sm50)
mohammad
سرعت و تکنیکش جبران میکنه (sm98)
اونجا تیما فضای باز زیادی میدن(sm29) دیماریا تکنینکش بدرد فضاهای بسته ای مثه لیگ اسپانیا میخوره(sm50)
vahid
08-22-2014, 08:15 PM
حاضرم شرایط الان میلانو پیدا کنیم ولی هر سال اینقد گاییده نشیم(sm54)
تو خیلی گه میخوری (sm120)
mohammad
میلاد دوباره کد نیومد واست(sm120)
mohammad
تو خیلی گه میخوری (sm120)
وقتی کنار استاد گه خوری مثه تو هستیم چرا که نه(sm120)
vahid
08-22-2014, 08:16 PM
اونجا تیما فضای باز زیادی میدن(sm29) دیماریا تکنینکش بدرد فضاهای بسته ای مثه لیگ اسپانیا میخوره(sm50)
سرعتش به درد فضاهای باز میخوره ضمنا همیشه بازیکنای تکنیکی تو فضاهای باز راحت ترن
HO33E!N
کاش میکان میگرفتیم حداقل(sm120)
mohammad
دیگه داریم پوس کلفت میشیم واسه فروش ستاره ها داریم میزنیم رو دست ارسنال(sm120)
vahid
08-22-2014, 08:17 PM
وقتی کنار استاد گه خوری مثه تو هستیم چرا که نه(sm120)
بازم که گه خوردی... بسه رو دل میکنیا (sm120)
mohammad
تو بازی با فیورنتیا کریم کاپیتان بود
با اختلاف تخمی ترین کاپیتان تاریخ رئال(sm120)
HO33E!N
دیگه داریم پوس کلفت میشیم واسه فروش ستاره ها داریم میزنیم رو دست ارسنال(sm120)
یه روزی 4 تا گولاخ میفروختیم که جای رونالدو و کاکا باز شه الان خامس می خریم دیماریا رُ رد میکنیم(sm3)
vahid
08-22-2014, 08:19 PM
به نظرت الان پرز داره به جای کارلو رو کی برنامه میریزه؟ (sm120) وحید هلیل هودزیچ؟ (sm120)
HO33E!N
تو بازی با فیورنتیا کریم کاپیتان بود
با اختلاف تخمی ترین کاپیتان تاریخ رئال(sm120)
کَپتِن کریم(sm120)
HO33E!N
به نظرت الان پرز داره به جای کارلو رو کی برنامه میریزه؟ (sm120) وحید هلیل هودزیچ؟ (sm120)
حتما زیدان دیگه...دو تایی برینن تو تیم(sm120)
mohammad
از بازیکنای الان بعد از ایکر و راموس فقط تعصب کریمو قبول دارم(sm50)
همیشه گفت ارزوی بازی تو رئالو دارم رسید به ارزوش همیشه گفت میخوام رئال بمونم هو کردن کریمو ولی جنگید(sm50)
کریم سبک بازیش به درد غارسا میخوره(sm120) بیشتر بهش میاد شماره 10 باشه تا شماره 9(sm120) الانم 14 بازیه گل نزده لامصب تور پوسید اینقد نزدی بهش(sm120)
vahid
کَپتِن کریم(sm120)
جِی رودریگز (sm120)
vahid
08-22-2014, 08:20 PM
حتما زیدان دیگه...دو تایی برینن تو تیم(sm120)
زیدان داره هر بازی با کاستیا 4 تا میخوره (sm120)
mohammad
08-22-2014, 08:20 PM
میشل سرمربی المپیاکو(sm120) همون که منچسترو گایید یکی از اسطوره های رئاله(sm54) تو رئال و مادرید خیلی محبوبه(sm54)
HO33E!N
08-22-2014, 08:21 PM
زیدان داره هر بازی با کاستیا 4 تا میخوره (sm120)
امیدوارم هر چه زودتر بمیره عابدینی هم بیاد جاش شعورش بیشتره(sm120)
vahid
08-22-2014, 08:21 PM
میشل سرمربی المپیاکو(sm120) همون که منچسترو گایید یکی از اسطوره های رئاله(sm54) تو رئال و مادرید خیلی محبوبه(sm54)
اتفاقا من خیلی دوستش دارم... خودش هم گفته هدفش و آرزوش اینه که یه روز مربی رئال بشه و فقط به همین امید میجنگه (sm127)
vahid
08-22-2014, 08:22 PM
لاشیا اون کلیپی که بهتون گفتم دانلود کردین؟ (sm120)
HO33E!N
08-22-2014, 08:22 PM
گفتی آپ میکنم ...کردی؟(sm2)
mohammad
08-22-2014, 08:23 PM
یارو کامنت داده رفتن دیماریا = ورود رویس
امسال نه شاید سال بعد که خط هافبک رو خلوت کنه(sm120)
vahid
امیدوارم هر چه زودتر بمیره عابدینی هم بیاد جاش شعورش بیشتره(sm120)
یه دفه آربلوا نیاد بشینه جای پرز (sm120)
mohammad
ها فقط گریه مارسلو که زیدان بغلش کرده بود باحال بود(sm120)با گریه انخل خشتک پاره کن(sm120)
vahid
گفتی آپ میکنم ...کردی؟(sm2)
فرداش آپلود کردم دیوث (sm2)
mohammad
08-22-2014, 08:24 PM
یه دفه آربلوا نیاد بشینه جای پرز (sm120)
میگن امشب ناواس فیکسه(sm98)
vahid
08-22-2014, 08:25 PM
ها فقط گریه مارسلو که زیدان بغلش کرده بود باحال بود(sm120)با گریه انخل خشتک پاره کن(sm120)
کل کلیپ انصافا خیلی خفن بود... تقریبا کل اتفاقات فصلُ پوشش میداد...
گریه آنخلُ ببین... بعد به حرفای میلاد هم گوش کن هی بهش فحش بده (sm120)
mohammad
چقد حال میده این رادیو شایعه کرده باشه انخل فیکس امشب باشه و هوادارا برن در باشگاه خواهان تمدیدش باشن و انخلم بگه تمدید میکنم(sm81)
فانتزی(sm59)
vahid
میگن امشب ناواس فیکسه(sm98)
ولی شرط میبندم لالیگا رو میده به ایکر
Al!rezA
(sm25)
vahid
08-22-2014, 08:26 PM
حسین:
(sm120)
mohammad
08-22-2014, 08:26 PM
ولی شرط میبندم لالیگا رو میده به ایکر
راموس خیلی سوتی میداد بازی با اتلتیکو(sm29)یه صحنه اومد استوپ کنه رید بازیکن اتلتیکو تک به تک شد(sm25)
vahid
08-22-2014, 08:27 PM
راموس خیلی سوتی میداد بازی با اتلتیکو(sm29)یه صحنه اومد استوپ کنه رید بازیکن اتلتیکو تک به تک شد(sm25)
دیگه راموس رو موج سینسوسی سواره... باید صبر کنیم تا موج اوج بگیره (sm120) (عجب جمله خفنی گفتم (sm120))
mohammad
08-22-2014, 08:30 PM
استرس دارم(sm25)
vahid
08-22-2014, 08:32 PM
حسین کلیپُ دانلود کن (sm39)...
من برم فعلا (sm27)
HO33E!N
08-22-2014, 08:33 PM
دیگه راموس رو موج سینسوسی سواره... باید صبر کنیم تا موج اوج بگیره (sm120) (عجب جمله خفنی گفتم (sm120))
نه باووو افت کرده پارسالم پشت همون گلای آخر گنداش پنهان شد(sm120)
HO33E!N
08-22-2014, 08:34 PM
حسین کلیپُ دانلود کن (sm39)...
من برم فعلا (sm27)زدم بشه(sm120)
mohammad
08-22-2014, 08:36 PM
حسین میری کجا که نیستی(sm120)
Milad
08-22-2014, 11:23 PM
حسین میری کجا که نیستی(sm120)
شنیدم میره میده (sm120)
Milad
08-23-2014, 12:13 AM
کاسیاس، کارواخال ، واران، راموس ، کوئنت رائو، ژابی ، کروس، مودریچ، بیل ، خامس و بنزما.
Milad
08-23-2014, 12:13 AM
ترکیب بهتر شده
Milad
08-23-2014, 01:48 AM
شوتای خامس چرا گل نمیشد؟ (sm1)
HO33E!N
08-23-2014, 01:50 AM
خدیرا در لایپزیگ؛ جدایی از رئال نزدیک است؟
خدیرا که فصل پیش هم به دلیل مصدومیت، برای ماه ها از میادین دور بود، در برنامه های این فصل کارلو آنچلوتی جایی ندارد
در حالی که رئالی ها خود را برای دیدار امشب مقابل اتلتیکو مادرید در سوپرکاپ اسپانیا آماده می کنند، سامی خدیرا، هافبک آلمانی این باشگاه به آلمان سفر کرده تا بازی برادرش، رانی، را در شهر لایپزیگ تماشا کند؛ اتفاقی که می توان آن را نشانه نزدیک تر شدن جدایی او از رئال تعبیر کرد.
خدیرا که فصل پیش هم به دلیل مصدومیت، برای ماه ها از میادین دور بود، در برنامه های این فصل کارلو آنچلوتی جایی ندارد و احتمالا در چند روز آینده از رئال جدا خواهد شد. او امروز همراه مدیربرنامه هایش شاهد این دیدار بود.
HO33E!N
رئال پیشنهاد بارسا برای خرید دی ماریا را رد کرد (sm120)
کارلو آنچلوتی در نشست خبری دیروز خود اعلام کرد که دی ماریا خواهان ترک رئال است و از او خواسته تا مانع رفتنش از این تیم نشود.
به گزارش "اسپورت کاتالونیا"، بارسلونا امروز با پیشنهادی شوکه کننده خواهان خرید دی ماریا بازیکن آرژانتینی رئال به قیمت 60 میلیون یورو شد.
با این وجود این پیشنهاد در همان لحظه اول از سوی رئالی ها رد شد. چرا که آنها نمی خواهند این ستاره ارزشمند را به دشمن همیشگیشان واگذار کنند.
کارلو آنچلوتی در نشست خبری دیروز خود اعلام کرد که دی ماریا خواهان ترک رئال است و از او خواسته تا مانع رفتنش از این تیم نشود.
در هفته ها و ماه های اخیر، خبر علاقه پاریسن ژرمن و منچستر یونایتد به دی ماریا به گوش رسیده بود و حالا با توجه به صحبت های آنچلوتی باید جدایی او از جمع کهکشانی ها را حتمی بدانیم.
HO33E!N
شوتای خامس چرا گل نمیشد؟ (sm1)
چون تو چارچوب نبود(sm120)
Milad
08-23-2014, 01:52 AM
چون تو چارچوب نبود(sm120)
خوب شوت میزد خداییش (sm120)
HO33E!N
08-23-2014, 01:53 AM
خوب شوت میزد خداییش (sm120)
شست دیماریا هم نی(sm120)شوت خوب میزنه ولی(sm120)
Milad
08-23-2014, 01:53 AM
دفاع در حد زوج مگویان -نورمحمدی بود (sm120)
Milad
08-23-2014, 01:54 AM
شست دیماریا هم نی(sm120)شوت خوب میزنه ولی(sm120)
کلا هر چی دیماریا نداره این داره هر چی این نداره دیماریا داره (sm120)بزاریشون رو هم یه بازیکن خوفی میشه
Milad
08-23-2014, 01:55 AM
خوب شد این سیموئنه دیوث رو اخراج کردن رفته بود رو مخ من (sm102)
HO33E!N
دفاع در حد زوج مگویان -نورمحمدی بود (sm120)
رئال سال بعد باید خط دفاع ُ درست کنه ....هوملز و بن عطیه و پوگبا (sm120)په په و آلونسو و کاسیاس هم دیگه برن تو کادر مدیریتی(sm120)
HO33E!N
خوب شد این سیموئنه دیوث رو اخراج کردن رفته بود رو مخ من (sm102)
پس کله ی بدی زد به داور(sm120)
Milad
08-23-2014, 01:56 AM
پس کله ی بدی زد به داور(sm120)
به قول حاج رضایی چرک بازی میکنن (sm120)
HO33E!N
08-23-2014, 01:56 AM
از کوه کاه میساخت(sm120)
Milad
08-23-2014, 01:57 AM
رئال سال بعد باید خط دفاع ُ درست کنه ....هوملز و بن عطیه و پوگبا (sm120)په په و آلونسو و کاسیاس هم دیگه برن تو کادر مدیریتی(sm120)
ژابی رو بندازیم بیرون کریس رو بیاریم ؟
HO33E!N
08-23-2014, 01:57 AM
به قول حاج رضایی چرک بازی میکنن (sm120)
چه قد خوابیدن رو زمین...امسال فک نکنم مالی بشیم هم رونالدو دیگه رونالدو نی هم دیماریا نی(sm120)دفاع هم که ریده(sm120)
Catman
08-23-2014, 01:58 AM
شبکه 3 نشون میده یا ورزش ؟ (sm155)
HO33E!N
ژابی رو بندازیم بیرون کریس رو بیاریم ؟
چیکار کنیم؟(sm70)الان یا کلا؟(sm120)
Milad
از کوه کاه میساخت(sm120)
یه ساعت داشتیم با داداشم میخندیدیم (sm30)تازه میخواست بگه یه شبه ره صد ساله رو رفت با 100 تا شک و تردید گفت (sm2)
HO33E!N
شبکه 3 نشون میده یا ورزش ؟ (sm155)
ورزش(sm120)برا بارسایی ها نشون نمیده(sm120)
Milad
چیکار کنیم؟(sm70)الان یا کلا؟(sm120)
الان (sm120)بعید میدونم اونا حمله کنن (sm120)
HO33E!N
08-23-2014, 01:59 AM
یه ساعت داشتیم با داداشم میخندیدیم (sm30)تازه میخواست بگه یه شبه ره صد ساله رو رفت با 100 تا شک و تردید گفت (sm2)
تازه کم هم نمیاورد...معمولا خطاهایی بدی میکرد و وانمود میکرد کاری نکرده(sm2)
HO33E!N
08-23-2014, 02:00 AM
الان (sm120)بعید میدونم اونا حمله کنن (sm120)
به نظرم خامس تو نوک خوب جواب میده ...(sm120)کاس سامی میرفت آنخل میموند کریم میشد ذخیره ی خامس(sm2)
Milad
تازه کم هم نمیاورد...معمولا خطاهایی بدی میکرد و وانمود میکرد کاری نکرده(sm2)
(sm2)
Milad
به نظرم خامس تو نوک خوب جواب میده ...(sm120)کاس سامی میرفت آنخل میموند کریم میشد ذخیره ی خامس(sm2)
این راه هم میشد ولی یه حسی بهم میگه خامس بره نوک میشه یکی مثل ایسکو (sm120)
HO33E!N
08-23-2014, 02:01 AM
این راه هم میشد ولی یه حسی بهم میگه خامس بره نوک میشه یکی مثل ایسکو (sm120)
بیل هم انگار پریوده چرا نمیذاره چپ؟پارسال کریس نبود خیلی چپ خوب جواب داد(sm120)
Catman
08-23-2014, 02:01 AM
ورزش(sm120)برا بارسایی ها نشون نمیده(sm120)
(sm70)
اینترنتی میخوام ببینیم
HO33E!N
08-23-2014, 02:02 AM
(sm70)
اینترنتی میخوام ببینیم
(sm98)
HO33E!N
08-23-2014, 02:03 AM
رونالدو مصدومه خدیرا نی دیماریا رو سکو نشسته نوبت به نصف ذخیره ها نمیرسه(sm120)
Catman
08-23-2014, 02:05 AM
(sm98)
(sm137) خوشحال باش رفیق قهرمان میشید ب امید انچلوتی ایشالله (sm137)
HO33E!N
08-23-2014, 12:10 PM
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید پس از شکست مقابل اتلتیکو عنوان کرد که تیمش به دیماریا احتیاجی ندارد.
دیوث بی عرضه(sm3)
HO33E!N
08-23-2014, 12:11 PM
مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید و آنجلوتی اولین شکست فصل خود را در مقابل اتلتیکو و سیمئونه تجربه کردند.
در شبی که با خط خوردن دی ماریا از لیست، خبر جدایی او تلویحا تائید شد تا با خبر رفتن بهترین بازیکن فینال چمپیونزلیگ، کام رئالی ها تلخ شود، تیم آنجلوتی نیز در کالدرون یک مغلوب کامل بود و حرفی برای گفتن نداشت.
پرز با مافیای خود در ماه های اخیر سعی در تخریب شخصیت دی ماریا داشته است و می خواهد جدایی این بازیکن را خواسته خود بازیکن بداند، اما کدام عقل ، منطق و شعور باور می کند که بازیکنی که بعد از چهار سال جان کندن محبوب برنابئو شده است، بخواهد به همین سادگی از تیم جدا شود؟ آقا پولداره در کالدرون در حالی رویای شش جامه شدن را به باد داد که مشخصا با فشار او و رفقایش دی ماریا از لیست کنار رفته بود. آنجلوتی دیروز گفته بود که دی ماریا امشب شانس دارد تا ترکیب باشد، پس چطور می شود او به یک باره از لیست خط بخورد؟! و سوال بعدی این جاست که آقای پرز، دی ماریا هم رفت ، حرکت بعدی تو چیست؟ می خواهی با تیمی که بدون دی ماریا نه بازیساز آن چنانی ندارد، نه مهاجمی که با بنزما رقابت کند و حتی در حد موراتا باشد ، می خواهی به کجا برسی؟ با نیمکتی خالی از مهاجم که مربی از سر ناچاری با استفاده از مارسلو به جای کوئنت رائو تعویض طلایی انجام می دهد!
مسلما همان طور که سیمئونه نیز پیش از دو بازی سوپرجام گفته بود، این بازی از نظر ورزشی هیچ چیز را اثبات نمی کند اما همه می دانستند که قهرمانی اتلتیکو یک شکست روحی سنگین برای رئال خواهد بود، به خصوص چنین شکستی که کاملا به حق بود.
در بازی رفت شاید مسائل داوری دخیل بود اما در این بازی رئال یک بازنده کامل بود. تعویض های آنجلوتی نیز کار را از آنی که بود بدتر کرد. اگر رئال در نیمه اول با حضور کروس چندین موقعیت خوب داشت، در نیمه دوم شانس آورد که دروازه اش بیش از این باز نشد.
رئال در نیمه اول می توانست گل بزند اما در نیمه دوم یک بازنده مطلق بود. تیمی که با حضور خامس ، رونالدو، بیل و بنزما حتی یک موقعیت نصفه و نیمه هم نداشت. عجیب تر از همه تعویض رودریگز، بهترین بازیکن میدان بود. تصمیمی که شگفتی ها را به اوج خود رساند.
به هر صورت شاید خامس رودریگز و کارواخال تنها خوب های این میدان بودند. باقی بازیکنان چیزی برای ارائه نداشتند و مسلما برای این ترکیب و این رئال ، نه تنها پنج جام ، بلکه بردن یک جام دیگر هم غیرممکن است! مگر آن که آقا پولداره تصمیم دیگری بگیرد و انتقال دی ماریا را متوقف کند یا حداقل یک رقیب درخور مثل فالکائو برای بنزما پیدا کند.
تا رونکرو یه چیزی گفت اینم نظرش برگشت(sm2)
sweetdream
08-23-2014, 12:42 PM
دیشب همه بد بودن(sm25)
از خط دفاع که واران با اون سوتی باعث گل شد و راموس هم که هر کاری بلد باشه دفاع کردن بلد نیست، کارواخال خیلی زحمت کشید اما جز سانتر دقیقه 92 هیچ کدوم از سانتراش به لعنت خدا هم نمیرزید، گرت بیل و بنزما و خامس و رونالدو همه افتضاح...
mohammad
08-23-2014, 07:25 PM
کارلتو(sm120)
mohammad
08-23-2014, 07:37 PM
کار آنجلوتی آسان نیست”مربی ایتالیایی رئال دیشب در کالدرون بهترین عملکردش را نتوانست ارائه بدهد. او جدیت لازم را برای مدیریت تیمی مثل اتلتیکو نداشت و تعویض هایش هم با ناکامی و اشتباه همراه بودند. با کنار رفتن دی ماریا، کارلتو باید فرمولی را برای خط هافبک پیدا می کرد که به نتیجه نرسید. با توجه به تکنیک بازیکنان، آنجلوتی کار سختی دارد تا بازیکنانش را متقاعد کند که بدون توپ هم حرکت کنند و فداکاری بشیتری داشته باشند. فقط این که خامس به دلیل دفاع نکردن در حالی که بهترین بازیکن میدان بود، در دقیقه ۶۵ تعویض شود قابل قبول نیست. آنجلوتی باید بازیکنانش را متقاعد کند که در غیاب دی ماریا بیشتر و بهتر دفاع کنند. رئال مادرید با ترکیبی که دارد بدون نیاز به هیچ اتفاق غیرمنتظره ای می تواند ۹۰ درصد بازیها را ببرد اما برای ده درصد باقی مانده نیاز به تلاش و انرژی بیشتری وجود دارد، تلاش و انرژی که دیشب دیده نمی شد. مسلما دسیما باعث شده است که اشتباهات آنجلوتی فعلا با انتقاد شدیدی مواجه نشوند اما انتظار در رئال خیلی بالاست و مربی نباید زیاد گیج می زند. به هر صورت از نظر من آنجلوتی فصل را با ابهام شروع کرد.
توماس رونکرو
mohammad
08-23-2014, 07:42 PM
توماس رونکرو، سردبیر آس از آنجلوتی و بنزما شدیدا انتقاد کرد. لادسیما
آرامم نمی کند اما به من دلگرمی می دهد. در یک شب وحتشناک اتفاقات بد زیادی رخ داد اما ما مادریدیسموها همچنان می توانیم به خاطره لیسبون فکر کنیم. اما رئال نباید آن قدر ها هم به گذشته فکر کند. سعی می کنم که به هزاران مادریدیسموها که اکنون حال خوشی ندارند دلگرمی بدهم. شش جامه، یک رویای قابل درک که از روز ۲۴ می رویایش را داشتیم ، دود شد. هم به خاطر اشتبتهات کادر فنی و هم به خاطر اشتباهات سران باشگاه. برای فیکس های بازی دیشب خط خوردن دی ماریا از لیست یک شوخی باورنکردنی بود. برایم فرقی ندارد که او باشگاه را نمی خواهد یا باشگاه او را . رئال بالاتر از غرور اشخاص است. اگر این پسر همچنان دلش با رئال است، تا آخرین روز فصل نقل و انتقالات بماند و کاری که درست است را انجام بدهد. فرستادن چنین قازبیکن قدرتمندی به قلعه دشمن یک حرکت اشتباه از سوی قهرمان اروپا خواهد بود.حضورش درون زمین هم یک اتفاق مهم است. اتلتیکو با یک مهاجم واقعی بازی می کرد : مانژوکیچی که فقط دو دقیقه طول کشید تا نشان دهد یک تمام کننده است. صاف ، ساده و فرصت طلب . در نقطه مقابل رئال باز هم بدون مهاجم بازی کرد. خسته شدم از بس گفتم که بنزما یک مهاجم کاذب عالی است. او پانزده بازی انجام داده و کلا یک گل زده ست. دیشب کانون های هواداری با عصبانیت در مورد اهمال باشگاه در مورد خرید مهاجم صحبت می کردند. آنها منتظر بودند تا باشگاه باب مذاکرات را با فالکائویی باز کند که زانو زنان به برنابئو می ید اما باشگاه به جای آن قرارداد بازیکن فرانسوی را تا ۲۰۱۹ تمدید کرد ، بازیکنی کاملا عجیب که در پنج ماه یک گل زده است . بهترین مهاجم تیم کارواخال بود که یک تنه به حریف می تاخت …
تغییرات
اما مشکلات دیگری هم وجود دارند. پنجشنبه گفتم که سیستم سه هافبک دفاعی به درد رئال نمی خورد. اما کارلتو به لجبازی ادامه داد. او این ضرب المثل را تکرار کرد :” اگر چای نمی خواهی، دو فنجان بردار.” در نیمه دوم کروس، بهترین ، انرژیک ترین و جون ترین هافبکش ر کنار گذاشت. او را به خاطر تکنیکش و قهرمانی جام جهانی از بایرن به رئال وردیم . خامس که بی نظیر بود و تنها کسی بود که دیشب می توانست گل بزد و انگیزه بالایی هم داشت، تنبیه شد و وسط نیمه دوم روی نیمکت قرار گرفت. پس از آن ، رئال خط حمله ای نداشت. روی نیمکت سه خرید تابستانی حضور داشتند. دی ماریا، نایب قهرمان جامهانی در خان هرفته بود و آنجلوتی می گفت که ” نیازی به او در این بازی ” ندارد که حرف آزاردهنده ای بود. خدیرا نیز به آلمان رفته بود تا با اجازه باشگاه برادرش را در لایپزیگ ببیند تا بلبلشو کاملا مشخص بشد. طبیعی ست که با این رفتار ها شش جامه امکان پذیر نیست. روند رئا زشت و درست نشدنی بود. آنجلوتی باید بازنگری کند . وحشتناک است : ۶ گل در هفت بازی پیش فصل . رئال حتی در هر بازی یک گل هم نمی زند. چه خبر است؟
اتلتیکو اوکی
هیهوی سیمئونه و استرسش بری قانون شکنی را نداشتم. طبیعی بود که راهی سکوها شود. اما اتلتیکو تیم باشهامیت بود که غرور و روحیه رائول گارسیا را داشت. باید به نها تبریک گفت . لیات قهرمانی را داشتند. حالا باشگاه و مربی باید تصمیمات درست را بگیرند. لطفا فالکائو را بخرید و دی ماریا را حفظ کنید. اگر آنها بودند، داستان دیشب چیز دیگری بود.
توماس رونکرو
vahid
08-24-2014, 12:23 AM
(sm25)
Milad
08-24-2014, 01:18 AM
همه چیز برای پیوستن دی ماریا به یونایتد آماده است. این بازیکن تا آخرین روز فصل نقل و انتقالات (نهم شهریور)فرصت درد تا با ۶۰ میلیون یورو (به علاوه ده میلیون پاداش ویژه بر اساس عملکردش در یونایتد) به شیاطین سرخ ملحق شود و شماره ۷ یونایتد را به تن کند، شماره ای که زمانی به تن کریستیانو رونالدو، بکام، کانتونا و ججورج بست رفته است.
خورخه مندس، وکیل دی ماریا همه جزئیات را نهایی کرده است و در نهایت دی ماریا که پیشنهادی جدی هم از پی اس جی داشت راهی یونایتد می شود.این بازین در چهار سال حضور در رئا ۱۸۹ بازی انجام داد و ۳۶ گل به ثمر رساند.
mohammad
08-24-2014, 12:53 PM
نجات سرباز دی ماریا
۸۳٫۵ درصد از هواداران می خواهند که بماند
به گفته اسکای اسپورتز، یونایتد تا پایان هفته انتقال را با ۷۰ میلیون قطعی می کند
mohammad
08-24-2014, 12:53 PM
دی ماریا، ۵ میلیون تا یونایتد
شیاطین سرخ می خواهند با ۷۰ میلیون یورو او را تا پایان هفته به خدمت بگیرند
جنون چولو
بهترین اتلتیکوی تاریخ
mohammad
08-24-2014, 12:54 PM
مخالفت با رفتن دی ماریا در نظرسنجی آسدر نظرسنجی روزنامه آس، ۸۳٫۴۳درصد از شرکت کنندگان با فروش ا«خل دی ماریا توسط رئال مخالف هستند.
این بازیکن ظرف یک هفته آینده به منچستر می پیوندد و به نظر می رسد که به زودی از رئال جدا می شود. گفته می شود که رونالدو هم به او توصیه کرده که منچستری شود.
Milad
08-24-2014, 01:22 PM
کو گوش شنوا (sm120)
Milad
08-24-2014, 04:24 PM
فوری: کنفرانس مطبوعاتی آنچلوتی: دی ماریا خواهد رفت؛ خدیرا می ماند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کارلو آنجلوتی امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با کوردوبا حاضر شد و در مورد آخرین شرایط تیمش صحبت کرد.
دی ماریا: "او با ما تمرین نکرده است. هنوز قطعی نیست ولی به انتقال بسیار نزدیک است. من از او بخاطر تمام کارهایی که برای تیم انجام داد متشکرم و شخصا اعتقاد دارم که در اینجا عملکرد فوق العاده ای داشته است. این تصمیم خود او بود و باشگاه هم آن را قبول کرد. امیدوار بودیم او را نگه داریم."
لالیگا: "ما برای این فصل بسیار هیجان زده هستیم. فصل گذشته نیز به قهرمانی نزدیک بودیم ولی امسال پیشرفت کرده ایم و از طرفی رقابت در این لیگ با تیم های بسیار خوب پیچیده و سخت است. اما ما امید بسیاری داریم."
دروازبان: "نمی گویم که چه کسی در درون دروازه بازی خواهد کرد."
در مورد حفط قالب تیم: "بازیکنان جدید کاراکتر های جدیدی به تیم اضافه کرده اند. آن ها انگیزه و کیفیت بسیاری به ما اضافه کرده اند. خط هافبک ما تکمیل است. ایسکو، آلونسو، جیمز، ایارا ، کروس و خدیرا که در کنار ما خواهد ماند می توانند در آن جا بازی کنند."
مشکل در گلزنی: "تیم خوب است. دفاع ما عالی است و توپ به سرعت به خط حمله باز می گرددد. در حقیقت مشکلی وجود ندارد، گل ها به سرعت باز خواهند گشت."
خدیرا: "این که او در اینجا خوشحال بماند مهم ترین مسئله برای تیم است
Milad
08-24-2014, 04:28 PM
godbye angel(sm54)
HO33E!N
08-24-2014, 04:39 PM
نهایتش امسال میرینیم مردک مادر خراب مربی رُ عوض میکنه با 2 تا خرید تخمی دیگه دهن ملتُ میبنده(sm50)
Milad
08-24-2014, 04:41 PM
نهایتش امسال میرینیم مردک مادر خراب مربی رُ عوض میکنه با 2 تا خرید تخمی دیگه دهن ملتُ میبنده(sm50)
حرص نخور سیب بخور (sm50)
ehsan1361
08-24-2014, 04:43 PM
حداقل دیماریا میرفت بارسا(sm74)
منچستر هم شد تیم(sm35)
HO33E!N
08-24-2014, 04:44 PM
پیشنهاد جذاب سیتی برای دیماریا؛ نگردو + 50 میلیون پوند
ehsan1361
08-24-2014, 04:45 PM
سیتی که بدتره (sm74)
Milad
08-24-2014, 04:48 PM
10 تا بزاره روش خیلی خوب میشه
مگه من سیتی محروم نیست ؟
Milad
08-24-2014, 04:53 PM
به نقل Marca؛ امروز صبح تعدادی از هواردار های رئال مادرید جلوی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو خشم خود نسبت به فروختن دی ماریا بازیکن این تیم نشان دادن و خواهان نفروختن این بازیکن به تیم دیگری شدند.
این تظاهرات تا 3 ساعت ادامه داشت که خوزه مانوئل بروکاچ یکی از سران این تیم مادریدی قول نفروختن این بازیکن را به تظاهرات کنندگان داد و با این حرف بروکاچ مردم حاضر در آنجا به شادی و پای کوپی روی آوردند.
HO33E!N
08-24-2014, 05:16 PM
10 تا بزاره روش خیلی خوب میشه
مگه من سیتی محروم نیست ؟
تا وقتی نفروشنش کس شر زیاد میاد دیگه ....ولی همه رُ قرضی داره میاره من سیتی(sm120)
سیتی که بدتره (sm74)وقتی بره چه من یو چه پدیده ی مشهد(sm3)
ehsan1361
08-24-2014, 05:23 PM
وقتی بره چه من یو چه پدیده ی مشهد(sm3)
من از این نظر میگم که یه تیم خوب بره که به فنا نره
mohammad
08-24-2014, 07:57 PM
خدفظی انخل با بازیکنا(sm50)
mohammad
08-24-2014, 08:04 PM
سوپرایز پرز
--------------------------------
پوگبا هدف بعدی است(sm77)
(sm3)
mohammad
08-24-2014, 08:17 PM
کارشناسا بعد از تحقیق بسیار دلیل رفتن دیماریا از رئال را بارسلونا خواندند . به گفته ان ها بارسلونا با جمعی از بازیکن های خود نزد پرز رفته و با نشان دادن خشتک خود به مدیر رئال و برای حفظ ابروی ان ها انخل دیماریا به تیمی رفت که در لیگ قهرمانان حضور نداشته باشد چون در این صورت خشتک هایشان سالم میماند . امروز رونامه مارکا طبق شایع عجیبی گفته است دیماریا قبل از رفتن تاتیک خشتن باز کن را به خامس رودریگز یاد داده است و گفته است در بازی با بارسلونا استفاده کند چون بسیار مفید است حالا باید ببینیم این تکنیک را دوباره مورد استفاده بازیکن جایگزین دیماریا خواهد گرفت یا بازیکن های بارسا میتوانند نفس راحتی بکشند .(sm2)
Milad
08-24-2014, 08:19 PM
Milad
08-24-2014, 08:21 PM
سوپرایز پرز
--------------------------------
پوگبا هدف بعدی است(sm77)
(sm3)
پوگبا رو بخریم یه کم حسین اروم بشه (sm120)
Milad
08-24-2014, 08:27 PM
دهن لق مرد ؟(sm120)
Milad
08-24-2014, 08:27 PM
لاشی میگی بیا باران خودت گم میشی میری ؟(sm120)
mohammad
08-24-2014, 08:31 PM
پوگبا رو بخریم یه کم حسین اروم بشه (sm120)
همه اروم میشن
Milad
08-24-2014, 08:32 PM
همه اروم میشن
100تا بدیم پا پوگبا بزاریمش رو نیمکت ؟(sm120)
mohammad
08-24-2014, 08:34 PM
اس اس(sm137)
Milad
08-24-2014, 08:36 PM
اس اس(sm137)
تاپیک حرمت داره کثیفش نکن (sm120)
mohammad
08-24-2014, 08:36 PM
تاپیک حرمت داره کثیفش نکن (sm120)
فقط با بردن اسم تیم کثیفی مثه پیروزی و لنگ تاپیک کثیف میشه(sm50)
mohammad
08-24-2014, 08:41 PM
به گزارش خبرگزاری espn fc، تیم انگلیسی مبلغی بالغ بر 75 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد و علاوه بر این، 15 میلیون یوروی دیگر نیز در صورت تحقق یک سری شرایط، به صورت سه قسط 5 میلیون یورویی پرداخت خواهد شد. منابع اسپانیایی به espn fc خبر دادهاند که این قرارداد به شکلی بسته شده که به احتمال بسیار زیاد در آخر شیاطین 80 میلیون یورو برای این بازیکن 26 ساله پرداخت خواهند کرد. حال باید دید این رقم با رقمی که توسط یونایتد به شکل عمومی اعلام خواهد شد برابری خواهد کرد یا خیر، چرا که اخیراً بحثهایی مطرح شده که باشگاههای اسپانیایی و انگلیسی ارقام دقیق انتقالات بین خود را منتشر نمیکنند و در این مورد لوییز سوارز و گرت بیل مثال زده میشوند. رقمی که اعلام شده برابر با رقم انتقال خامس رودریگز است و به پرز کمک خواهد کرد تا تماشاگرانی را که از فروش دی ماریا ناراضی هستند، راضی کند. انتظار میرود که این وینگر آرژانتینی در روز دوشنبه برای بستن قرارداد به منچستر پرواز کند. به او وعده دادهاند تا شماره 7 را بر تن کند. قرارداد او 5 ساله خواهد بود.
وی گفت: "هنوز تمام نشده اما این انتقال در مراحل پایانی است. او برای خداحافظی آمد. ما از او بابت کارهایی که برای تیم کرد تشکر و برایاش آرزوی موفقیت کردیم. رسمی نیست اما تمام شده است."
mohammad
08-24-2014, 08:52 PM
پرز لعنت به کسی که زاییدت(sm3)
Milad
08-24-2014, 08:55 PM
پرز لعنت به کسی که زاییدت(sm3)
انخل هم به خاطرات پیوست (sm54)
mohammad
08-24-2014, 08:59 PM
انخل هم به خاطرات پیوست (sm54)
عکس خدافظیش با مودریچ
ehsan1361
08-24-2014, 09:04 PM
خاک بر سر پرز(sm89)
Milad
08-24-2014, 09:04 PM
عکس خدافظیش با مودریچ
هر سال یه جاکش بازی باید دربیاره (sm25)
mohammad
08-24-2014, 09:07 PM
هر سال یه جاکش بازی باید دربیاره (sm25)
این جاکش دیوث تر از این حرفاس(sm25)
مرتیکه پولپرست تاجر رو اعصاب ما فقط بلده راه بره(sm25)
میلاد منبع خبرت تو تظاهرات امروز مارکا کجاس(sm25)
mohammad
08-24-2014, 09:08 PM
اون از بنزما که 4 ماهه گل نزده(sm30)(sm25)
یه اماری که فقط از خودش برمیاد(sm21)
یه درصد فک کن رئال تیمی که به فلسفه هجومی معروفه و هجومی ترین تیم تاریخ بوده همیشه مهاجم نوکش 4 ماهه گل نزده(sm21)
Milad
08-24-2014, 09:14 PM
این جاکش دیوث تر از این حرفاس(sm25)
مرتیکه پولپرست تاجر رو اعصاب ما فقط بلده راه بره(sm25)
میلاد منبع خبرت تو تظاهرات امروز مارکا کجاس
طرفداری (sm25)
mohammad
08-24-2014, 09:15 PM
طرفداری (sm25)
کجاش(sm120)
Milad
08-24-2014, 09:15 PM
اون از بنزما که 4 ماهه گل نزده(sm30)(sm25)
یه اماری که فقط از خودش برمیاد(sm21)
یه درصد فک کن رئال تیمی که به فلسفه هجومی معروفه و هجومی ترین تیم تاریخ بوده همیشه مهاجم نوکش 4 ماهه گل نزده(sm21)
تو این 4 ماه یه ماه که جام جهانی بوده یه ماه هم که مصدوم بوده پیش فصل هم که بازی نکرد (sm25)
ازش راضیم ولی نگردو رو بخریم خوب میشه (sm25)
Milad
08-24-2014, 09:16 PM
کجاش
مطالب کاربران (sm120)
mohammad
08-24-2014, 09:23 PM
تو این 4 ماه یه ماه که جام جهانی بوده یه ماه هم که مصدوم بوده پیش فصل هم که بازی نکرد (sm25)
ازش راضیم ولی نگردو رو بخریم خوب میشه (sm25)
مرد حسابی تو بگو 3 بازی اخه تو رئال این امار مسخرس ما مهاجم نوک میخوایم نه مهاجم بازیساز سبک تخمی این انچلوتی طوریه که بنزما همش پشت به دروازس ما یه مهاجم مثه زلاتان یا لواندوفسکی میخواستیم کریم بدرد مهاجم کاذب میخوره(sm50) اگه زلاتان رئال بود......(sm50)
Milad
08-24-2014, 09:26 PM
مرد حسابی تو بگو 3 بازی اخه تو رئال این امار مسخرس ما مهاجم نوک میخوایم نه مهاجم بازیساز سبک تخمی این انچلوتی طوریه که بنزما همش پشت به دروازس ما یه مهاجم مثه زلاتان یا لواندوفسکی میخواستیم کریم بدرد مهاجم کاذب میخوره(sm50) اگه زلاتان رئال بود......(sm50)
کریم عملکردش خیلی هم خوب بوده درسته تو این بازیا اخرش ریده ولی در کل عملکرد کلیش بدنیست
Milad
08-24-2014, 09:27 PM
بی بی سی یعنی این (sm137)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Milad
08-24-2014, 09:29 PM
ممد منچستر رو داری ؟(sm120)
mohammad
08-24-2014, 09:34 PM
کاش امسالم به اروپا نرسن(sm120)