توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
ebihamed
12-03-2020, 02:48 PM
حافظه شادمهر از اول هم خوب نبود، شعرها رو تو کنسرت ها حفظ نبود و حتی بعضی وقتها از نوشته هم اشتباه میخوند(sm81)
در کل احساس میکنم امیدوار نباشیم بهتره...
آره اتفاقا توی مصاحبه ی آنکات اون اوایل خیلی تعجب میکردم که حتی ترتیب آلبومهای خودشم بلد نبود یه بار میگفت اول دهاتی اومد بعدش پرپرواز یه بارم نمیدونست پاپ کورن قبل از تقدیر اومده چند تا سوالم پرسید هی میگفت یادم نیست دقیقا الان که بشینی ببینی متوجه نیشی خیلی از چیزایی که ازش پرسید رو یادش نمیومد... نگو حافظه ضعیف بوده
Gsshop
12-03-2020, 04:10 PM
آلزایمر گرفته یعنی؟
9NIMA1
12-03-2020, 04:36 PM
ببینید حتما! مهم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ebihamed
12-03-2020, 05:56 PM
پیج موزیک لند یه برنامه ی خیلی جالب ساخته که تو یه قسمتش یه ویس از بهداد کاموری پخش میشه که بهداد راجب تک آهنگهای اخیر میگه من و شادمهر میدونیم آهنگ میترسم از دور شدی خیلی بهتره ولی دور شدی هیت میشه واسه همین ما دنبال کارای متفاوتیم حتی اونایی که سبکشون کاملا شادمهریه الان نمیتونن چیزی که ما میخایم رو پیاده کنن... ولی کسایی باشن که حتی اگه سبکای علی باسینی و مسعود صادقلو بتونن بسازن هم به درد شادمهر میخوره چون شادمهر با موزیکای خودش هر کاری که میخاسته کرده و دیگه دنبال کارای متفاوته .................... بخوانید یک فاتحه واسه ی هنرمندی که هنوز مقلدهاش که تعدادشون کم هم نیست دارن سعی میکنن کارهایی مشابه شادمهر بخونن ولی خود شادمهر افتاده دنبال سبک علی یاسینی و مسعود صادقلو !!!! مرد حسابی اگه نمیتونی خودت باشی لااقل از سبکهای داریوش و ابی بخون از سبک افکاری بخون آخه این انگل ها کی باشن تو موزیک که تو چشمت کاراشونو گرفته
Gsshop
12-03-2020, 06:37 PM
(sm2) فکر کن شادمهر اینطوری بخونه
Hosein333
12-03-2020, 07:08 PM
پیج موزیک لند یه برنامه ی خیلی جالب ساخته که تو یه قسمتش یه ویس از بهداد کاموری پخش میشه که بهداد راجب تک آهنگهای اخیر میگه من و شادمهر میدونیم آهنگ میترسم از دور شدی خیلی بهتره ولی دور شدی هیت میشه واسه همین ما دنبال کارای متفاوتیم حتی اونایی که سبکشون کاملا شادمهریه الان نمیتونن چیزی که ما میخایم رو پیاده کنن... ولی کسایی باشن که حتی اگه سبکای علی باسینی و مسعود صادقلو بتونن بسازن هم به درد شادمهر میخوره چون شادمهر با موزیکای خودش هر کاری که میخاسته کرده و دیگه دنبال کارای متفاوته .................... بخوانید یک فاتحه واسه ی هنرمندی که هنوز مقلدهاش که تعدادشون کم هم نیست دارن سعی میکنن کارهایی مشابه شادمهر بخونن ولی خود شادمهر افتاده دنبال سبک علی یاسینی و مسعود صادقلو !!!! مرد حسابی اگه نمیتونی خودت باشی لااقل از سبکهای داریوش و ابی بخون از سبک افکاری بخون آخه این انگل ها کی باشن تو موزیک که تو چشمت کاراشونو گرفته
این کارا همش به گوشهای چرت این طرفدارای جدید شادمهر مربوط میشه
بهداد و شادمهر الان فکر میکنن که دارن هیت میدن
البته برای این طرفدارای جدید واقعا هم این چرت و پرتا هیت هستن
Hosein333
12-03-2020, 07:10 PM
(sm2) فکر کن شادمهر اینطوری بخونه
با تو ام همین الان بخند
Gsshop
12-03-2020, 07:15 PM
با تو ام همین الان بخند
(sm2)
Farbod-7
12-03-2020, 07:28 PM
احسنت
این کی بود چقد عالی حرف زد
یعنی طرفدارای قدیمی که اینجا حمایت کردن از اثار مسخره باید خجالت بکشن
Hosein333
12-03-2020, 07:42 PM
ببینید حتما! مهم
حرفاش خیلی خوب بود و بدون تعصب
حرف دل طرفدارای واقعی شادمهرو زد
مرسی نیما جان حال کردم با ویدیو
امیدوارم این ویدیو رو خوده شادمهر هم ببینه
دفعه بعد دسته جمعی زیرپست شادمهر باید این کلیپ به اشتراک بزاریم تا خودش ببینه
9NIMA1
12-03-2020, 07:43 PM
ویدئوی کاملش رو لینک یوتیوب گذاشته بودم بالای کامنتت.
ولی اینجوری که داره جواب میده نمیگه منو شادمهر! حرفی از شادمهر نزد. یه جوری میگفت انگار داره واسه شادمهر تعیین تکلیف میکنه! نگفت شادمهرم همینو میخواد... خود مجری هم به حال کاموری داشت تاسف میخورد
9NIMA1
12-03-2020, 07:46 PM
حرفاش خیلی خوب بود و بدون تعصب
حرف دل طرفدارای واقعی شادمهرو زد
مرسی نیما جان حال کردم با ویدیو
امیدوارم این ویدیو رو خوده شادمهر هم ببینه
دفعه بعد دسته جمعی زیرپست شادمهر باید این کلیپ به اشتراک بزاریم تا خودش ببینه
دقیقا مخصوصا حرفای عرفان سلیمی حرف ما بود...
اونجا که میگه شادمهر باید سالی یدونه در حد تقدیر به طرفداراش بده! انتظار از همچین موزیسینی بالاست...
اینجوریام نیست که توان همچین کاری رو نداشته باشه، خوبم میتونه اما نمیخواد! لج کرده کلا
ebihamed
12-03-2020, 07:59 PM
ویدئوی کاملش رو لینک یوتیوب گذاشته بودم بالای کامنتت.
ولی اینجوری که داره جواب میده نمیگه منو شادمهر! حرفی از شادمهر نزد. یه جوری میگفت انگار داره واسه شادمهر تعیین تکلیف میکنه! نگفت شادمهرم همینو میخواد... خود مجری هم به حال کاموری داشت تاسف میخورد
خوب من کامل مو به مو نتونستم بگم حالا اسم این که شادمهرم میخاد یا نه هم نیاورده ولی به نظرت خود شادمهر اینو نمیخاد؟ خودش عقل و شعور نداره یعنی ؟ مگه میشه خودش نخواد و بهداد به زور بهش بگه باید بخونی؟ خودشم مقصره شادمهر آدمیه که اصلا تصمیم گیرنده ی خوبی برای کارهای هنریش نیست و این دیگه خوشبختانه به همه ی کسایی که سالها میگفتن اون بهتر از ما میفهمه چکار کنه ثابت شد پس کنار همچین آدمی وجود یه مدیری لازمه که بدونه چه کاری در شان و جایگاه هنرمندی مث شادمهره و چه کاری نه
ebihamed
12-03-2020, 08:00 PM
البته عرفان سلیمی رو در حد هوادار شادمهر و کسی که حرف دلمونو زده قبول دارم ک گرنه خودش صاحب یکی از کارهای فاجعه ی کارنامه ی شادمهره ( فقط با تو عشقم )
9NIMA1
12-03-2020, 08:09 PM
خوب من کامل مو به مو نتونستم بگم حالا اسم این که شادمهرم میخاد یا نه هم نیاورده ولی به نظرت خود شادمهر اینو نمیخاد؟ خودش عقل و شعور نداره یعنی ؟ مگه میشه خودش نخواد و بهداد به زور بهش بگه باید بخونی؟ خودشم مقصره شادمهر آدمیه که اصلا تصمیم گیرنده ی خوبی برای کارهای هنریش نیست و این دیگه خوشبختانه به همه ی کسایی که سالها میگفتن اون بهتر از ما میفهمه چکار کنه ثابت شد پس کنار همچین آدمی وجود یه مدیری لازمه که بدونه چه کاری در شان و جایگاه هنرمندی مث شادمهره و چه کاری نه
حالا نمیدونیم قضیه چیه دقیقاً. ولی مجری هم یه حرف قشنگی زد میگفت انگار یجوری شده شادمهر یه پول خوبی میگیره مثلا از رادیو جوان بعد آهنگ رو تمام و کمال میسپره به اون گروه دیگه اون گروه هر کاری دلش بخواد با آهنگ میکنه :| اینجوری باشه این حرفمون که میگیم مگه شادمهر خودش عقل نداره رو نقض میکنه. یعنی شادمهر پولشو میگیره و دیگه کاری به آهنگ نداره.
اصلا نمیشه سر از کارش درآورد :/
9NIMA1
12-03-2020, 08:16 PM
الان پول کلان بدن به منه به فرض خواننده بگن همه کارو خودمون میکنیم خیلی هم استقبال میکنم(sm120)
الانم شادمهر براش مهم نیست. میگه من کارمو تو این چندین سال کردم. دیگه بیخیاله. فقط داره یه انجام وظیفه ای میکنه تموم شه بره. وضعشم که توپ توپ
Farbod-7
12-03-2020, 08:37 PM
خب الان یه عده باز میان میگن شادمهر دنبال جوانگرایی و میدون دادن به جووناس
دیگه دست از این حرفا بردارید
مدیر برنامه ش التماس میکنه هر کی بلده مثل یاسینی و صادقلو بلده کار بسازه معرفی کنید
اگه کسی و میشناسید معرفی کنید بیشتر از این التماس نکنه(sm2)
ebihamed
12-03-2020, 08:44 PM
الان چیزی که مهمه اینه که شادمهر کاملا با ادامه ی این روند و با این طرز تفکر که خودش دنباله ی روی کارای ضعیف مارکت شده ( امثال یاسینی و صادقلو ) چیزی جز نابودی و سقوط در انتظارش نیست .... فقط باید یه فکری کرد و نداشت این اتفاق بیفته
Hosein333
12-03-2020, 08:49 PM
دقیقا مخصوصا حرفای عرفان سلیمی حرف ما بود...
اونجا که میگه شادمهر باید سالی یدونه در حد تقدیر به طرفداراش بده! انتظار از همچین موزیسینی بالاست...
اینجوریام نیست که توان همچین کاری رو نداشته باشه، خوبم میتونه اما نمیخواد! لج کرده کلا
همون اعتراف مونا برزویی در حد عادت و تقدیر بود
کاملا از دموش مشخص بود چقدر گیرا بود
Hosein333
12-03-2020, 08:51 PM
ای کاش یکی از بچه های این فروم میشدن مدیر برنامه شادمهر
همش با چراغعلی و صفاریان کار میکرد
چی میشد خدا
Hosein333
12-03-2020, 09:57 PM
الان چیزی که مهمه اینه که شادمهر کاملا با ادامه ی این روند و با این طرز تفکر که خودش دنباله ی روی کارای ضعیف مارکت شده ( امثال یاسینی و صادقلو ) چیزی جز نابودی و سقوط در انتظارش نیست .... فقط باید یه فکری کرد و نداشت این اتفاق بیفته
به نظرتون چیکار میتونیم بکنیم
مگه اینکه مدام تو هر پستش انتقاد کنیم
9NIMA1
12-03-2020, 10:09 PM
خب الان یه عده باز میان میگن شادمهر دنبال جوانگرایی و میدون دادن به جووناس
دیگه دست از این حرفا بردارید
مدیر برنامه ش التماس میکنه هر کی بلده مثل یاسینی و صادقلو بلده کار بسازه معرفی کنید
اگه کسی و میشناسید معرفی کنید بیشتر از این التماس نکنه(sm2)
من حتی دی جی فسنقری رو پیشنهاد میکنم(sm70)
9NIMA1
12-03-2020, 11:26 PM
به نظرتون چیکار میتونیم بکنیم
مگه اینکه مدام تو هر پستش انتقاد کنیم
به نظرم الان باید همهی فن پیج ها پست و استوری کنن این نقد موزیک لند رو و شادمهر رو هم تگ کنن
Hosein333
12-04-2020, 12:34 AM
به نظرم الان باید همهی فن پیج ها پست و استوری کنن این نقد موزیک لند رو و شادمهر رو هم تگ کنن
آره این ویدیو رو شادمهر ببینه حله همه چی
منتها باید ببینیم فن پیج ها این کارو انجام میدن
ebihamed
12-04-2020, 12:39 AM
همون پیج شادمهر لایو هم پستشو حذف کرد معلوم نیس کی به کیه همون ادمین شادمهر لایو واسه این که بهش خبر میرسوندن از کوه و دور ش ی و همه ی اینا تعریف میکرد و از قبلش میگفت بمب تو راهه بعد یهو شد منتقد درجه یک الان ولی باز اون پست راجب نقد شادمهر رو حذف کرده
... بدبختی اینه هوادارای شادمهر یکدست نیستن و هر کی یه حرفی میزنه همه هم میخان بگن بیشتر از بقیه طرفدارن
biseda
12-04-2020, 01:38 AM
یکی نیست به این شادمهر بگه برادر من تو که تو مصاحبت گفتی اونقد موزیک در حد تقدیر دارم تو آرشیو،
خب به جای این شرو ور ها ی دونه از همون ساخته های ده سال پیشت و بده بیرون.بقران که تا یک سال تمام موزیک ها و خواننده هارو باهاش میبلعه.
فقط باید ببینی پشت پرده چیه که خودش علاقه مند به این شده که از عرش خودش رو به فرش برسونه.
من کسی رو میشناسم به غیر از موزیک خارجی چیزی گوش نمیده ولی عاشق اهنگسازی کار وارث و اینده شده بود و اعتقاد داشت از لحاظ اهنگسازی از مارکت ایران خیلی جلو تره.
شب پخش اهنگ منحوس بارون دلم خواست اینقد بهم ریختم که رفتم پیج بهداد کاموری و جد و ابادش رو یکی کردم.
من حس میکنم این تلاش ها همه بیهودس.انتخاب شادمهر سقوط ازاده و دیگه میلی به اوج گرفتن نداره.این وسط فقط ما هستیم که داریم اذیت میشیم.شادمهر اون زمان که اینقد پولدار نشده بود برای کارش ارزش قایل میشد.حالا که به همه جا رسیده بیشتر حریص پول در ائردن شده.
زمان پخش البوم تصویر،کوه،برنده و بارون دلم خواست قیافه من دیدنی بود.دلم میخواست شادمهر با ی خداحافظی مارو خوشحال کنه و بیشتر از این گند نزنه به کارنامه درخشانش.
از این میترسم بعد ایمین یکی دیگه بیاد که بگیم لول ایمین خیلی بالاتر از این بود.
و در آخر فقط حیف صدایی که داره حروم ملودی و شعرهای سخیف میشه.
شعر سبب آدمو داغون میکرد
انتخاب که هنوز برای من تازگی داره و شاهکاره با اون ویدئو جادوییش
ولی الان هنوز یاد کلیپ نهنگهمیفتم روح و روانم بهم میریزه.
Farbod-7
12-04-2020, 01:51 AM
جای این حرفا بگردید آهنگساز پیدا کنید(sm2)
بهتون گفت دیگه دقیقا چی میخواد نبینم باز دنبال تقدیر باشید حتما باید قر داشته باشه(sm2)
9NIMA1
12-04-2020, 03:10 AM
(sm2) دهنت سرویس فربد(sm2)
entehaa
12-04-2020, 08:30 AM
تا الان میشد حداقل یه نمه کنار اومد و تحمل کرد سازندگان کارای اخیرو ولی این یاسینی رو از کجاشون در آوردن تا الان حتی نتونستم سی ثانیه به آهنگای این یارو گوش بدم اونوقت اینا میشینن گوش میدن تحلیل میکنن! بالاخره معلوم شد کار اون بهداد ک و ن پشم هست
entehaa
12-04-2020, 08:34 AM
یه راه بهترم اینه همه بریم دایرکت بهداد یا زیر پستا تگش کنیم و با احترام قانعش کنیم تغییر رویه بدن چون پیج اون خلوتتره بهتر میبینه. البته ینفر لیدر لازمه پا پیش بزاره
علی یاسینی از هر نظر ( جز صدا ) کارهای اخیرش از شادمهر بهتر بوده
کسی که بهتر کار کرده رو تخریب نکنید
بعد این اهنگ من از شادمهر نا امید شدم
اهنگو توی استوریا شنیدم دانلود نکردم حتی
دیگه انقدر توی زندگیمون مشکلات داریم از حوصله خارجه که به ابی و شادمهر و امثال اینها بیایم بفهمونیم جای حاشیه روی حرفه ی اصلیتون که مردم شما رو با اون میشناسن تمرکز کنید
ebihamed
12-04-2020, 01:24 PM
علی یاسینی از هر نظر ( جز صدا ) کارهای اخیرش از شادمهر بهتر بوده
کسی که بهتر کار کرده رو تخریب نکنید
بعد این اهنگ من از شادمهر نا امید شدم
اهنگو توی استوریا شنیدم دانلود نکردم حتی
دیگه انقدر توی زندگیمون مشکلات داریم از حوصله خارجه که به ابی و شادمهر و امثال اینها بیایم بفهمونیم جای حاشیه روی حرفه ی اصلیتون که مردم شما رو با اون میشناسن تمرکز کنید
والا من به شخصه فقط تا حالا اسماین بنده خدا رو شنیدم فکرم نمیکنم هیچوقت مجاب بشم ازش کاری گوش کنم پس در بهترین حالتش هم امثال اینا تو موسیقی ما یه شوخی محسوب میشن چون دو سال دیگه اسمی ازش نمیمونه و محو میشه مث خیلیای دیگه ....
MEHRAN_DRAGON
12-04-2020, 02:01 PM
خیلی اهنگ خوبی بود بارون دلم خواست لدفا انقدر در مورد ریحانه پارسا چرت نگین زندگی شخصی هر کس به خوش مربوطه ایرانیا عادت دارن جای اینکه سرشون تو زندگی خودشون باشه سرشون تو زندگی بقیه باشه
Farbod-7
12-04-2020, 02:17 PM
یه راه بهترم اینه همه بریم دایرکت بهداد یا زیر پستا تگش کنیم و با احترام قانعش کنیم تغییر رویه بدن چون پیج اون خلوتتره بهتر میبینه. البته ینفر لیدر لازمه پا پیش بزاره
الان به فکر افتادی؟ دیره دیگه
به شادمهر طوطی وار باید عادت کنی هر چی گفتن میخونه تحویلت میده هنوز یکم از زیبایی صداش مونده با همون میتونی کیف کنی
entehaa
12-04-2020, 03:07 PM
الان به فکر افتادی؟ دیره دیگه
به شادمهر طوطی وار باید عادت کنی هر چی گفتن میخونه تحویلت میده هنوز یکم از زیبایی صداش مونده با همون میتونی کیف کنی
حالا تو که خیلی وقته به فکری چه گلی به سرت زدی
Farbod-7
12-04-2020, 03:43 PM
حالا تو که خیلی وقته به فکری چه گلی به سرت زدی
مهمترینش این بود طرفدارایی مثل تو از توهم در اومدن
masoud741
12-04-2020, 04:15 PM
من فکر کنم شادمهر داره یه تکونی میخوره. اینو میشه از استوری و بیو پیجش متوجه شد
entehaa
12-04-2020, 06:23 PM
مهمترینش این بود طرفدارایی مثل تو از توهم در اومدن
من هیچوقت نه حمایت صدرصد کردم نه کارو تخریب کردم سعی کردم بدون تعصب گوش بدم
Hosein333
12-04-2020, 06:24 PM
من فکر کنم شادمهر داره یه تکونی میخوره. اینو میشه از استوری و بیو پیجش متوجه شد
من فکر میکنم آهنگ بعدیش گویای همه چیزه
از اون اهنگ متوجه میشیم که حرفای مخاطباش براش مهم بوده یا نه
ولی این ایده هم خووبه که بریزیم پیج بهداد کاموری و یه پیام مشترک ارسال کنیم
Farbod-7
12-04-2020, 06:31 PM
من هیچوقت نه حمایت صدرصد کردم نه کارو تخریب کردم سعی کردم بدون تعصب گوش بدم
برگرد یکی از انتقادهایی که کردی رو نشون بده تو این مدت
بعضی وقتا تخریب صد درصد بهتر بود برای یه هنرمند که کارش به اینجا نرسه وگرنه فکر میکنی من از هیچکدوم از اهنگا خوشم نیومده؟
نخیر بوده روزی صدبار آهنگ تنهاییام رو گوش دادم اما پسوندش وقتی همیشگی رو دیدم عقل و عشق رو دیدم اونم حاضر بودم نباشه اما اینا هم نباشن
biseda
12-04-2020, 06:34 PM
فقط بریزید پیح بهداد کاموا تا میتونید برینید بهش
زیر تمام پستا های شادمهرم فقط اسم بهداد کاموری_خیانت کار رو ببنویسید.
masoud741
12-04-2020, 07:13 PM
من فکر میکنم آهنگ بعدیش گویای همه چیزه
از اون اهنگ متوجه میشیم که حرفای مخاطباش براش مهم بوده یا نه
ولی این ایده هم خووبه که بریزیم پیج بهداد کاموری و یه پیام مشترک ارسال کنیم
آره همینطوره. اگه آهنگ بعدیش دوباره با ایمنی و نوچه هاش کار کنه معلوم میشه حرف هوادار به هیچ جاییش نیست
Hosein333
12-04-2020, 07:51 PM
فقط بریزید پیح بهداد کاموا تا میتونید برینید بهش
زیر تمام پستا های شادمهرم فقط اسم بهداد کاموری_خیانت کار رو ببنویسید.
ریدن کار خوبی نیست
باید یه متن درست حسابی بنویسیم براش تا متوجه بشه که این مسیر غلطه
Meh23
12-04-2020, 09:11 PM
یعنی شادمهر حداقل نمیتونه مثل علی زندوکیلی با تیم افکاری و غیاثی کار کنه؟ مرد حسابی خب خودت نمیسازی اوکی دیگه حُسن و اقای ایمنی رو از کجات در میاری(sm120)
entehaa
12-04-2020, 09:45 PM
یه نفر که دست به قلمش خوبه یه متن کوتاه بنویسه بفرستیم به کاموری
Gsshop
12-04-2020, 10:04 PM
اگه یراحی برا شادمهر بسازه تمام کارای ضعیف شادمهر رو میشوره میبره
biseda
12-04-2020, 10:17 PM
خودتون رو خسته نکنید دیگه.شادمهر تموم شدس
masoud741
12-04-2020, 10:33 PM
خودتون رو خسته نکنید دیگه.شادمهر تموم شدس
باشه تو حرص نخور
masoud741
12-04-2020, 10:35 PM
یراحی انگشت کوچیکه خود شادمهر نیست
biseda
12-04-2020, 10:59 PM
باشه تو حرص نخور
من حرص نمیخورم دیگه
با بودن طرفدارهای الکی همش امیدوار مثل تو،من چرا باید حرص بخورم؟
اشکال از شادمهر نیست اشکال از امثال شماست که از سطحی ترین کار شادمهر مثل برنده،کوه،بارون دلم خواست ،همیشگی تعریف کردید.شادمهرم دید سطح توقع ها چه قده اونم دیگه شل کرد.
پس خیالت راحت من دیگه حرص نمیخورم چون شماها هستید که نمیذارید ما دیگه حرص بخوریم.
Gsshop
12-04-2020, 11:07 PM
یراحی انگشت کوچیکه خود شادمهر نیست
بده همون HOSEN براتون بسازه
از آدمی که واسه داریوش آهنگ ساخته ایراد میگیره (sm2)
Farbod-7
12-04-2020, 11:13 PM
اونم بدتر از شادمهر شده چند ساله برای خودشم نمیسازه
یراحی + صفاریان شد آلبوم شاهکار بی خوابی سعید شهروز
biseda
12-04-2020, 11:14 PM
داداش قضیه عین صدا و سیما ایران مونه که تو اخبار نشون میده که همه کشورا بدن فقط ما خوبیم
همه بدن فقط شادمهر خوبه
Farbod-7
12-04-2020, 11:18 PM
یه نفر که دست به قلمش خوبه یه متن کوتاه بنویسه بفرستیم به کاموری
به نظرم با فرشباف حرف بزنین بهتره اما نه اینکه بگین اینا بدن گروه تو خوب
یه جوری بشه لااقل یه کار خودش بده اگه به درد نخورد بعد این مسخره ها بسازن
البته به خاطر کنسل شدن قلب ساعتی تا ابد باید به فرشباف لعنت فرستاد
masoud741
12-04-2020, 11:23 PM
من حرص نمیخورم دیگه
با بودن طرفدارهای الکی همش امیدوار مثل تو،من چرا باید حرص بخورم؟
اشکال از شادمهر نیست اشکال از امثال شماست که از سطحی ترین کار شادمهر مثل برنده،کوه،بارون دلم خواست ،همیشگی تعریف کردید.شادمهرم دید سطح توقع ها چه قده اونم دیگه شل کرد.
پس خیالت راحت من دیگه حرص نمیخورم چون شماها هستید که نمیذارید ما دیگه حرص بخوریم.
باشه تو خوبی
masoud741
12-04-2020, 11:24 PM
من کجا ایراد گرفتم؟؟ گفتم انگشت کوچیکه شادمهر نیست تو آهنگسازی. بعضیا خود درگیری دارند انگار
Gsshop
12-04-2020, 11:37 PM
اونم بدتر از شادمهر شده چند ساله برای خودشم نمیسازه
یراحی + صفاریان شد آلبوم شاهکار بی خوابی سعید شهروز
چند ساله؟ بابا بیخیال آلبوم سه گانه اجتماعیش واقعا خوب بد بعدش که ممنوع الفعالیت شد دیگه خیلی کم کار شده فقط
چیزی که جالبه مدیر برنامههای آلبوم اولش فرشباف بوده، ولی در کل آهنگساز خوبیه
Gsshop
12-04-2020, 11:37 PM
داداش قضیه عین صدا و سیما ایران مونه که تو اخبار نشون میده که همه کشورا بدن فقط ما خوبیم
همه بدن فقط شادمهر خوبه
اره داداش میدونم چی میگی
9NIMA1
12-05-2020, 12:15 AM
43308
(sm55)
Farbod-7
12-05-2020, 12:16 AM
من کجا ایراد گرفتم؟؟ گفتم انگشت کوچیکه شادمهر نیست تو آهنگسازی. بعضیا خود درگیری دارند انگار
معلومه که نیست خیلی وقت اونم چیزی نساخته چون چیزی هم نداشته خودشو برده تو حاشیه
ولی شادمهر همین چند روز پیش یه بی کلام داد که معلومه راحت میتونه باز کار کنه
Hosein333
12-05-2020, 12:44 AM
43308
(sm55)
خدا کنه متوجه بشه و همشون رو اخراج کنه مخصوصا این کاموری که خیلی *** مغزه
داره صادقلو و یاسینی رو پیشنهاد میکنه
Hosein333
12-05-2020, 12:45 AM
شادمهر اگه شادمهر باشه
صدتا یراحی رو بچسبونی بهم یه انگشت شادمهر نمیشه
peyman.2012
12-05-2020, 01:30 AM
از همون موقعی که تنظیم نسخه کنسرتی آهنگاشُ داد دست مورموریزا معلوم بود سلیقه موسیقیش به قهقهرا رفته
این روزا کاملا قابل پیش بینی بود ....(sm25)
masoud741
12-05-2020, 01:32 AM
معلومه که نیست خیلی وقت اونم چیزی نساخته چون چیزی هم نداشته خودشو برده تو حاشیه
ولی شادمهر همین چند روز پیش یه بی کلام داد که معلومه راحت میتونه باز کار کنه
بله قطعا میتونه. من دلم روشنه بزودی آهنگسازی خودش شروع میشه
masoud741
12-05-2020, 01:33 AM
43308
(sm55)
کاش واقعیت داشته باشه.. بهترین خبر واسه من اخراج بهداد کاموریه
Meh23
12-05-2020, 01:53 AM
کاش اعتراف مونا رو یکدفعه ای پخش میکرد همه این قضایا رو بشوره ببره (sm172)
کاش اعتراف مونا رو یکدفعه ای پخش میکرد همه این قضایا رو بشوره ببره (sm172)
بخطار مونا اون رو هیچ وقت پخش نمیکنه
43308
(sm55)
ایشالا که خبر درسته و شادمهر این عنتر رو اخراج کنه
اگه خبر درست باشه، باید خودمون رو بابت این ۴-۵ سال سرنزش کنیم
9NIMA1
12-05-2020, 02:07 AM
یهو یه موج عظیمی اتفاق افتاد این چند روز. بعید میدونم شادمهر هیچ واکنشی نشون نده دست کم توی کار بعدی! اگه نده که واقعاً به ت...مشه(sm120)
Hosein333
12-05-2020, 02:32 AM
بخطار مونا اون رو هیچ وقت پخش نمیکنه
مگه بینشون مشکلی پیش اومده
مگه بینشون مشکلی پیش اومده
نه، اینور مونا رو اذیت کردن، فک کنم تعهد هم داده که دیگه با اونوریا کار نکنه
Hosein333
12-05-2020, 04:28 AM
عجیبه
چرا به حسین قربانپور گیر ندادن
یا ایمنی فلان فلان شده
اینام ایران هستن
فقط با مونا مشکل دارن
Hosein333
12-05-2020, 07:24 AM
دوستان نباید انتظار داشته باشیم که تو کار بعدی شادمهر خودش آهنگسازی کنه
متاسفانه این متنی که به طور مشترک ارسال شد برای شادمهر
یعنی اینکه این جوونایی که باهاشون کار کردی رو بیخیال
برو سراغ جوونهای دیگه یا اشخاص دیگه
میتونه اهم از صادقلو و یاسینی باشه
یا که شادمهر درکش بالاست و فهمیده که خودش باید بسازه
که امیدوارم مطلب رو گرفته باشه
entehaa
12-05-2020, 08:48 AM
دقیقا یک روز بعد از ویس لو رفته کاموری که گفت میترسم کار خوبیه ولی ما دنبال سبکای صادقلو و یاسینی هستیم شادمهر در اقدامی کاملا هوشمندانه اهنگ میترسم رو استوری کرد!
Hobbit
12-05-2020, 09:50 AM
دقیقا یک روز بعد از ویس لو رفته کاموری که گفت میترسم کار خوبیه ولی ما دنبال سبکای صادقلو و یاسینی هستیم شادمهر در اقدامی کاملا هوشمندانه اهنگ میترسم رو استوری کرد!
یعنی شادمهر با بهداد به مشکل خورده و میخواد بندازه بیرون؟
به شدت خوشحال میشم
از یه طرف هم ناراحت، چون شخص بعدی خیلی میتونه تاثیر داشته
و امیدوارم شادمهر به فکر مدیرنامه خوب باشه و اینکه طرف بدونه شادمهر چی بوده و الان چی شده و بتونه به شادمهر کمک کنه
وگرنه اگه بخواد هم سطح بهداد باشه یا پایین تر، هیچ سودی نداره
entehaa
12-05-2020, 10:52 AM
یعنی شادمهر با بهداد به مشکل خورده و میخواد بندازه بیرون؟
به شدت خوشحال میشم
از یه طرف هم ناراحت، چون شخص بعدی خیلی میتونه تاثیر داشته
و امیدوارم شادمهر به فکر مدیرنامه خوب باشه و اینکه طرف بدونه شادمهر چی بوده و الان چی شده و بتونه به شادمهر کمک کنه
وگرنه اگه بخواد هم سطح بهداد باشه یا پایین تر، هیچ سودی نداره
احتمالش خیلی کمه سر یه ویس لو رفته این ارتباط چندین ساله رو با بهداد بخواد قطع کنه. چند ساله همه کارا و برنامه کنسرتاش با اونه با هم تفاهم دارن ولی بازم اینکه بشه فهمید تو سر شادمهر چی میگذره خیلی سخته.
Hobbit
12-05-2020, 01:34 PM
احتمالش خیلی کمه سر یه ویس لو رفته این ارتباط چندین ساله رو با بهداد بخواد قطع کنه. چند ساله همه کارا و برنامه کنسرتاش با اونه با هم تفاهم دارن ولی بازم اینکه بشه فهمید تو سر شادمهر چی میگذره خیلی سخته.
چیزی که مشخصه اینه که شادمهر به سابقه دوستی هیچ وقت نگاه نمیکنه
مطمئنا اگه به مشکل خورده باشن ، بهداد خداحافظ
Meh23
12-05-2020, 09:30 PM
مونا که بعد از اون با گوگوش همکاری کرد
biseda
12-05-2020, 09:59 PM
یعنی اگه شادمهر به خودش بیاد باید درود فرستاد به دست اندرکاران موزیک لند. که پته ی خیلی هارو ریخت رو آب.
Hosein333
12-05-2020, 10:03 PM
خیلی دوست دارم اهنگ یعدی بشنوم
9NIMA1
12-05-2020, 11:08 PM
به نظر من بهتره سطح توقعتون رو بالا نبرید یه موقع با آهنگ بعدی نخوره تو پَرتون!(sm155)
Hosein333
12-05-2020, 11:21 PM
به نظر من بهتره سطح توقعتون رو بالا نبرید یه موقع با آهنگ بعدی نخوره تو پَرتون!(sm155)
نه نیما جان اگه پایین باشه دوباره انتقاد میکنیم
9NIMA1
12-05-2020, 11:54 PM
نه نیما جان اگه پایین باشه دوباره انتقاد میکنیمامیدوارم جواب خوبی بگیریم این دفعه
9NIMA1
12-06-2020, 12:41 AM
داره جالب میشه...
43309
9NIMA1
12-06-2020, 12:43 AM
چرا انقد گنده میشه اسکرین شاتا!!(sm2)
Hosein333
12-06-2020, 01:12 AM
چرا انقد گنده میشه اسکرین شاتا!!(sm2)
چون کیفیت اسکرین شات بالاست و به صورت عمودی هستش
Meh23
12-07-2020, 09:11 PM
خب به سلامتی سایت بت رو گذاشت تو استوری. دیگه چیزی تا فیت دادن با مهراد جم و دنیا جهانبخت نمونده
ebihamed
12-07-2020, 09:17 PM
چشم همگیمون روشن ....
talis
12-07-2020, 09:30 PM
آبروی خودشو که به باد داد آبروی ما هواداراشم به باد داد باورم نمیشه این شادمهر که داره تبلیغ بت میکنه
Hobbit
12-07-2020, 09:31 PM
من محمدرضا بعد از نزدیک به 18سال هوادار شادمهر بودن، از این لحظه دیگه هوادار شادمهر نیستم
خداحافظ ...
talis
12-07-2020, 09:33 PM
تمام تقصیرا گردن خودشه فقط درسته که اطرافیانش به فکر منافع خودشونن ولی دیگه تا این حد بخواد تحت تاثیرشون باشه محاله فقط خودش مقصره
Candle_ir
12-07-2020, 09:37 PM
میشه گفت که دیگه از شادمهر هنرمند باید خداحافظی کنیم ما با یه شادمهر جدید طرف هستیم که اصلا دلچسب نیست. هر آدمی یه دورانی داره ... این دوران شادمهر برای ما نیست ... حیف
Meh23
12-07-2020, 09:39 PM
فکرشم نمیکردم یه روز بخوام شادمهرو انفالو کنم (sm25)
9NIMA1
12-09-2020, 02:29 PM
خیلی اعصابم خورد شد
بیخیال دیگه...
از این به بعد هر کاری میکنه به من دیگه مربوط نیست ، برامم مهم نیست
اگه تغییری توی موزیکش هم نده دیگه واسه منم برای همیشه تموم میشه...
نباید ازش بُت میساختیم
Gsshop
12-09-2020, 04:16 PM
دوستان همه این داستانا تقصیر آقازادههای ج.ا هست
مرگ بر دیکتاتور
entehaa
12-09-2020, 04:28 PM
شاهین دلیوند دیروز در استوریاش یه سری توضیحات داده بود نمیدونم دیدین یا نه
میگفت با شادمهر صحبت کردم هم قضیه ریحانه پارسا هم سایت شرطبندی از چند ماه پیش به خواست خود شادمهر بوده و سایت شادمهر کاملا خارجی و جهانی هست و مث سایتای شاخای مجازی نیست و الان معروف ترین آدمای جهان سایت شرطبندی دارن مث کریست رونالدو و شادمهرم با این دید سایت زده.
همه اینا حرفای شاهین دلیوند بود و به من هیچ ربطی نداره همین دو سه روز صدهزار نفر شادمهرو انفالو کردن و یه شبه ورق برگشت
entehaa
12-09-2020, 04:29 PM
بُتِ موزیک ایران تبدیل به بِت شد!
Milik
12-09-2020, 04:49 PM
جدا از اینکه نظر موافق یا مخالف داشته باشیم به کاری که پیش گرفته و اینکه یه هنرمند چیزی به اسم زندگی شخصی نداره و کلا رفتار و انتخاب هایی که انجام میده روی عده ای حالا یا کم یا زیاد تاثیر گذار تشریف داره ، سخت نیست درک این موضوع که خواننده یا موزیسین تنها کاری که میتونه برای داشتن درآمد انجام بده فعالیت تو همین چرخه ست و عملا توان انجام هیچ کار دبگه ای رو نداره که بخواد به عنوان شغل دوم یا هر چیز دیگه ای روش حساب باز کنه ، وقتی واسه موزیسین های ایرانی تنها راه درآمد کنسرت یه حساب میاد و کلا از فروش آثارشون هیچی بهشون نمی رسه ، وقتی الان مدت هاست کنسرت ها تعطیل تشریف دارن ، وقتی به جز خوندن یا ساز زدن کار دیگه ای نمی تونن انجام بدن وقتی مثلا الان تو چهل سالگی صفر به حساب میان از نظر مالی و درآمد نسبت به هنرمندای بقیه کشورها ، چه بخوان و چه نخوان باید به فکر گذران عمرشون باشن ، یه نگاه به زندگی بزرگای موسیقی اینجا بندازیم به ندرت می تونیم کسی رو پیدا کنیم که بعد از به اصطلاح بازنشستگی اجباری تو فقر و نداری دست و پا نزده باشه ...
Gsshop
12-09-2020, 04:57 PM
جدا از اینکه نظر موافق یا مخالف داشته باشیم به کاری که پیش گرفته و اینکه یه هنرمند چیزی به اسم زندگی شخصی نداره و کلا رفتار و انتخاب هایی که انجام میده روی عده ای حالا یا کم یا زیاد تاثیر گذار تشریف داره ، سخت نیست درک این موضوع که خواننده یا موزیسین تنها کاری که میتونه برای داشتن درآمد انجام بده فعالیت تو همین چرخه ست و عملا توان انجام هیچ کار دبگه ای رو نداره که بخواد به عنوان شغل دوم یا هر چیز دیگه ای روش حساب باز کنه ، وقتی واسه موزیسین های ایرانی تنها راه درآمد کنسرت یه حساب میاد و کلا از فروش آثارشون هیچی بهشون نمی رسه ، وقتی الان مدت هاست کنسرت ها تعطیل تشریف دارن ، وقتی به جز خوندن یا ساز زدن کار دیگه ای نمی تونن انجام بدن وقتی مثلا الان تو چهل سالگی صفر به حساب میان از نظر مالی و درآمد نسبت به هنرمندای بقیه کشورها ، چه بخوان و چه نخوان باید به فکر گذران عمرشون باشن ، یه نگاه به زندگی بزرگای موسیقی اینجا بندازیم به ندرت می تونیم کسی رو پیدا کنیم که بعد از به اصطلاح بازنشستگی اجباری تو فقر و نداری دست و پا نزده باشه ...
شعر نگو
سایتای شرطبندی همشون جز بزرگترین درگاه فیشینگ ایرانن که آقازادههای محترم ج.ا از جیب ملت میدزدن میکنن تو جیب مهرههای خودشون
اصلا اسم شرط بندی یه پوششه برا این دزدی بزرگشون
مبارک شادمهر باشه که حالا قسمتی از پولی که از جیب مردم دزدیده میشه میره تو جیبش
Milik
12-09-2020, 05:21 PM
شعر نگو
سایتای شرطبندی همشون جز بزرگترین درگاه فیشینگ ایرانن که آقازادههای محترم ج.ا از جیب ملت میدزدن میکنن تو جیب مهرههای خودشون
اصلا اسم شرط بندی یه پوششه برا این دزدی بزرگشون
مبارک شادمهر باشه که حالا قسمتی از پولی که از جیب مردم دزدیده میشه میره تو جیبش
چرا جو میدی ،
تو همه جای دنیا هست ، رئیس جمهور قدرتمندترین کشور دنیا کازینو داره ،
کسی اسلحه نزاشته رو سر من یا شما که بزیم تو سایت بت ثبت نام کنیم
جماعت مدیر و رئیس و آقازاده خیلی زاحت تو عادی ترین حالت ممکن می دزدن و می برن ، احتیاج زیادی به این برنامه ها ندارن
Gsshop
12-09-2020, 05:52 PM
چرا جو میدی ،
تو همه جای دنیا هست ، رئیس جمهور قدرتمندترین کشور دنیا کازینو داره ،
کسی اسلحه نزاشته رو سر من یا شما که بزیم تو سایت بت ثبت نام کنیم
جماعت مدیر و رئیس و آقازاده خیلی زاحت تو عادی ترین حالت ممکن می دزدن و می برن ، احتیاج زیادی به این برنامه ها ندارن
کالا یا خبر نداری داستان از چه قراره یا داری ماله میکشی
Dark Silence
12-09-2020, 07:08 PM
(sm3)
Milik
12-09-2020, 07:33 PM
کالا یا خبر نداری داستان از چه قراره یا داری ماله میکشی
کلا شستشوی مغزی عجیبی رو از سر رد کردی
Gsshop
12-09-2020, 07:44 PM
کلا شستشوی مغزی عجیبی رو از سر رد کردی
حوصله ندارم برات تایپ کنم این عکسارو میذارم که بخونی بفهمی چیمیگم
Meh23
12-09-2020, 07:45 PM
شاهین دلیوند دیروز در استوریاش یه سری توضیحات داده بود نمیدونم دیدین یا نه
میگفت با شادمهر صحبت کردم هم قضیه ریحانه پارسا هم سایت شرطبندی از چند ماه پیش به خواست خود شادمهر بوده و سایت شادمهر کاملا خارجی و جهانی هست و مث سایتای شاخای مجازی نیست و الان معروف ترین آدمای جهان سایت شرطبندی دارن مث کریست رونالدو و شادمهرم با این دید سایت زده.
همه اینا حرفای شاهین دلیوند بود و به من هیچ ربطی نداره همین دو سه روز صدهزار نفر شادمهرو انفالو کردن و یه شبه ورق برگشت
چرت و پرت گفته خواسته ماله بکشه، سایتش اتفاقا کاملا ایرانیه و فقط زبان فارسی داره، درگاه پرداختشم ایرانیه. سایت بت خارجی باید تاییدیه داشته باشه و مالیات و ... میدن که این سایت هیچ تاییدیه ای نداره و تو سایت ذکر نشده. باید با حقیقت کنار بیاین که این حرکت شادمهر دقیقا همون حرکت امثال پویان مختاری، مونتیگو و ... هست و الان شادمهر در لول اون ها قرار داره.
ebihamed
12-09-2020, 07:52 PM
دوست عزیز این فقط یه توجیه میتونه باشه فکر نمیکنم وضع مالی شادمهر انقد بد باشه به خاطر یکسال لغو کنسرتها بخواد گرسنه بمونه ... فقط بدترین چیزی که این وسط پیش اومد اینه که یه آدمایی که همه ی این سالها به خاطر هنر شادمهر دیگه شنیده و دیده نمیشدن حالا از شادمهر آتو گرفتن و زبون باز کردن نمونه ش پویا خواننده که پست گذاشته احمق ها رو معروف نکنیم یا رسانه های داخلی که تمام این سالها که شادمهر بعد از خروجش از ایران در اوج بود هیچ خبری ازش تیتر نمیزدن اما الان تی وی پلاس میره با مردم مصاحبه میکنه یا روزنامه ای به اسم هنرمند صفحه ی اولش تیتر میزنه ! ای کاش شادمهر اعتبارشو از بین نمیبرد ای کاش تا آخر عمرش کار ضعیف میداد اما این کار رو نمیکرد .... حیف ..... متاسفانه الان به این نتیجه رسیدن همه که مقصر خودشه و دیگه نمیشه گردن کسی انداخت هر چند خیلی وقت بود که من داد میزدم خودش مقصره خودش نمیخاد کار بسازه خودش یه سری آهنگاشو کنسل میکنه و خیلی چیزای دیگه مث همین اوردن ریحانه پارسا و زدن سایت ... چشم همه به واقعیت روشن شد بالاخره ...شادمهر حیف بود اینجوری تموم بشه ولی خوب هر هنرمندی یه ظرفیتی داره دیگه یکی میشه داریوش که پنجاه سال مواظب هنر و کارنامه و زندگیشه یکی مث شادمهر تمام اعتبار خودشو و هنرشو هواداراشو حراج میکنه
Gsshop
12-09-2020, 08:02 PM
لامصب یه کاری کرد دیگه هرجا بخوای شادمهر گوش کنی همه مسخرت میکنن
شهرت، شهوت، ثروت، مرد
کدومش تو رو دعوت کرد؟
Hosein333
12-09-2020, 08:09 PM
من محمدرضا بعد از نزدیک به 18سال هوادار شادمهر بودن، از این لحظه دیگه هوادار شادمهر نیستم
خداحافظ ...
دمت گرم واقعا
Hosein333
12-09-2020, 08:19 PM
بهدادو انفالو کرده
چه عجب یه حرکت مثبت انجام داده
Hosein333
12-09-2020, 08:20 PM
لامصب یه کاری کرد دیگه هرجا بخوای شادمهر گوش کنی همه مسخرت میکنن
شهرت، شهوت، ثروت، مرد
کدومش تو رو دعوت کرد؟
هرجا گوش کنی میگن تتلو قطع کن
Hosein333
12-09-2020, 08:24 PM
دوستان یه سوال ذهنمو درگیر کرده
شادمهر وقتی سایت بت رو پست کرد
همه کامنتا ضد سایت بت و ضد شادمهر بود
فقط ریحانه پارسا نوشته بود قضاوت نکنیم
الان همه از این کار شادمهر بدشون میاد چرا
هیچ عکسالعملی نشون نداد
اگه من جای شادمهر بودم
کلا سایت رو با خاک یکسان میکردم
و میگفتم شما هوادارا برای من مهمتر از هر چیزی هستین
Hosein333
12-09-2020, 08:26 PM
با این اوصاف منم شادمهرو آنفالو میکنم
و فقط هنرش رو در نظر میگیرم
با همون آهنگهای قدیمیش
Hosein333
12-09-2020, 08:29 PM
از یه کامنت خیلی خوشم اومد
طرف نوشته بود
شادمهر جان هر چقدر نیاز داری شماره کارت بده میریزیم برات
biseda
12-09-2020, 08:30 PM
به ولله باید همه آنفالوش کنن.حداقل اینجوری متوحه میشه بدون طرفداراش هیچی نیست.ن فقط شادمهر بلکه تمام سلبریتی ها.بخدا انفالو نکنید شما هم خیانت کارید.
به قران هیچ وقت فکر نمیکردم که ی روز از شادمهر زده بشم.
Hosein333
12-09-2020, 08:36 PM
سایت چرا ریده بود این چند وقته
edvin242
12-09-2020, 08:45 PM
ی حقیقتی باید قبول کنیم اقای عقیلی کوچکترین ارزشی برای مایی که با مسافرش عشق بازی کردیم. با دهاتیش کلی پز دادیم.وقتی هم عروسکی بودم برات منتشر شد کلی از رفتنش حس عیجی بهمون دست داد قائل نیست بهتر بگیم پشیزی ارزش قائل نیست...اینکه میگن مشکل مالی داره و پول کم اورده هم اصلا نمیتونم قبول کنم و تو کت من نمیره خودتون وضع شادمهر میدونید.....
فکر کنیم اون شادمهری که میشناختیم به هر دلیلی از بین ما رفته حالا بیماری، مردن ،خداحافظی از موسیقی یا هرچی...ما با این شخصیت شادمهر نه کاری داریم نه میشناسیمش..ارزش رفتن به صفحه شخصیش هم نداره که بخوایم بریم کامنت بزنیم یا این بچه بازیا..مگه ما با فالو و کامنت طرفدار شادمهر شدیم؟؟؟؟ خیلی وقت بود یکی دیگه شده ولی ما نمیخواستیم قبول کنیم ولی دیگه باید قبول کنیم......از این به بعد ی ادم معمولی مثل خیلی های دیگه که هر بچه ده ساله ای در موردش حرف میزنه دیگه کاری با موسیقی وهنر این ادم نداریم....
در اینکه شادمهر ادم باهوشی هست کسی شک نداره ولی واقعا چه دلیل و هدفی داشته که کلا به سمت این کاررفته کسی نمیتونه پیش بینی کنه از طرفی قضاوت توزندگی شخصی کسی هم کار ما نیست..به هرحال دیگه امیدی به این شادمهر نیست..مگر اتفاق غیر قابل پیش بینی بیافته که ورق برگردونه
edvin242
12-09-2020, 08:48 PM
به ولله باید همه آنفالوش کنن.حداقل اینجوری متوحه میشه بدون طرفداراش هیچی نیست.ن فقط شادمهر بلکه تمام سلبریتی ها.بخدا انفالو نکنید شما هم خیانت کارید.
به قران هیچ وقت فکر نمیکردم که ی روز از شادمهر زده بشم.
داداش من میگم ارزش اینکه بری صفحه شخیصیش هم نداره .در این حد شان تنزل پیدا کرده..میدونی ما از عشق زیاد خیلی چیزهارو ندیدیم
Dark Silence
12-09-2020, 08:52 PM
@Amir ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) داستان شماره کارت بده رو یادته؟ (sm2)
Hosein333
12-09-2020, 09:20 PM
تازه فهمیدم که شادمهر ۶ ملیون فالوور نداره
بلکه یه ایران طرفدارشه
ولی الان هیچکس آدم حسابش نمیکنه
چه کرد با خودش
Hosein333
12-09-2020, 09:23 PM
عنوان تاپیک رو عوض کنیم بچه ها
biseda
12-09-2020, 10:16 PM
ی راه آخری مونده برای فرار شادمهر از این شرایط
آنفالوش کنید که اونم دو حالت داره.
یا به خودش میاد و درست میشه
یا خداحافظی میکنه.
که اگه قرار نیست درست بشه همون بهتر که خدافظی کنه.
میدونم الان سینه چاکای شادمهر الان دوباره میان در مقابلم گارد میگیرن.ولی خدایی اگه یذره به فکر هنر شادمهر و خودتون هستید نذاریم بیشتر از این گند بزنه.
یهو جای همکاری با ابی یهو با فیت مهراد جم کلا سکته بزنیم.
entehaa
12-09-2020, 10:58 PM
انتظارها به سر رسید منتظر آهنگ بعدی شادمهر باشید....
ebihamed
12-09-2020, 11:00 PM
بهدادو انفالو کرده
هیچی از شادمهر بعید نیس یه وقت شاید بهداد گفته بیخیال این سایت شو اونم زده آنفالوش کرده خخخخخخخخخخ چون دوباره امشب سایت رو استوری کرد ......
peyman.2012
12-09-2020, 11:16 PM
بهدادو انفالو کرده
کلا صفحه بهداد غیرفعال شده به خاطر اونه که از لیست فالوورهای شادمهر حذف شده
peyman.2012
12-09-2020, 11:22 PM
دوست عزیز این فقط یه توجیه میتونه باشه فکر نمیکنم وضع مالی شادمهر انقد بد باشه به خاطر یکسال لغو کنسرتها بخواد گرسنه بمونه ... فقط بدترین چیزی که این وسط پیش اومد اینه که یه آدمایی که همه ی این سالها به خاطر هنر شادمهر دیگه شنیده و دیده نمیشدن حالا از شادمهر آتو گرفتن و زبون باز کردن نمونه ش پویا خواننده که پست گذاشته احمق ها رو معروف نکنیم یا رسانه های داخلی که تمام این سالها که شادمهر بعد از خروجش از ایران در اوج بود هیچ خبری ازش تیتر نمیزدن اما الان تی وی پلاس میره با مردم مصاحبه میکنه یا روزنامه ای به اسم هنرمند صفحه ی اولش تیتر میزنه ! ای کاش شادمهر اعتبارشو از بین نمیبرد ای کاش تا آخر عمرش کار ضعیف میداد اما این کار رو نمیکرد .... حیف ..... متاسفانه الان به این نتیجه رسیدن همه که مقصر خودشه و دیگه نمیشه گردن کسی انداخت هر چند خیلی وقت بود که من داد میزدم خودش مقصره خودش نمیخاد کار بسازه خودش یه سری آهنگاشو کنسل میکنه و خیلی چیزای دیگه مث همین اوردن ریحانه پارسا و زدن سایت ... چشم همه به واقعیت روشن شد بالاخره ...شادمهر حیف بود اینجوری تموم بشه ولی خوب هر هنرمندی یه ظرفیتی داره دیگه یکی میشه داریوش که پنجاه سال مواظب هنر و کارنامه و زندگیشه یکی مث شادمهر تمام اعتبار خودشو و هنرشو هواداراشو حراج میکنه
من هیچ وقت اهل بزرگ نمایی و گنده کردن الکی موضوعی نیستم اما واقعا به قول اون یارو شیخه خیلی اوضاع خیطه ...(sm2)(sm25)
آدمی که این همه اعتبار و شخصیت و هنرش زبان زد مردم بود حالا یا اکثریت دارن براش اظهار تاسف میکنن و ازش بد میگن یا دارن مسخره اش میکنن و با مقایسه اون با اشخاص معلوم الحالی مثل علیشمس ساشا سبحانی دنیا جهانبخت پویان مختاری مونتیگو جیدل و نخاله هایی از این دست بهش متلک میندازن و میخندن
وجدانا چه کرد با خودش شادمهر، باور کردنی نیست مثل یه خواب و کابوس آشفته میمونه ....
Milik
12-09-2020, 11:44 PM
حوصله ندارم برات تایپ کنم این عکسارو میذارم که بخونی بفهمی چیمیگم
احتیاج نبود حرفای یکی دیگه رو بیاری وسط اینارو دیگه همه می دونن ، صحبت اینه که طرف خودش با تصمیم خودش و با دونستن همه این حرفا می ره عضو سایت بت میشه خودش انتخاب کزده که بره ، احتیاجی هم به کلانتر و قاضی نیست نو ماجراش ، شما اگه در خونه رو باز بزاری و بری بیرون و موقع برگشت ببینی دزد زده به خونه ، نباید ژیاد به دزد خرده بگیری و به جاش می تونی دست از احمق بودن برداری ...
چرا در مقابل فهمیدن اینقدر مقاومت به خرج میدی ...
biseda
12-09-2020, 11:59 PM
ن به اونکه دو سال ی بار ی سینگل میداد ن به الان که هنوز دو هفته از اهنگ جدیدش نگذشته باز میخواد اهنگ بده بیرون
Gsshop
12-10-2020, 12:11 AM
احتیاج نبود حرفای یکی دیگه رو بیاری وسط اینارو دیگه همه می دونن ، صحبت اینه که طرف خودش با تصمیم خودش و با دونستن همه این حرفا می ره عضو سایت بت میشه خودش انتخاب کزده که بره ، احتیاجی هم به کلانتر و قاضی نیست نو ماجراش ، شما اگه در خونه رو باز بزاری و بری بیرون و موقع برگشت ببینی دزد زده به خونه ، نباید ژیاد به دزد خرده بگیری و به جاش می تونی دست از احمق بودن برداری ...
چرا در مقابل فهمیدن اینقدر مقاومت به خرج میدی ...
یه قسمت این قضیه برای تو روشن نیست هنوز. اونم اینکه سایت قمار و کلا شرطبندی تو همه جای دنیا از طریق دولت قوانینی براش هست و باید مالیات بدن....
ولی اینا اصلا سایتشون قمار و شرطبندی نیست اینا همه سایت فیشینگه !!! یعنی حساب بانکیتو رسما خالی میکنه!
حالا تو هی بگو همه میدونن! همه اگه میدونستن یا مثل تو علامه دهر بودن، اینا هم کار و کاسبی دزدیشون پشت پوشش سایت قمار و بت جمع شده بود!
فکر کنم دیگه فهمیده باشی کی در مقابل فهمیدن مقاوت میکنه
Gsshop
12-10-2020, 12:12 AM
ن به اونکه دو سال ی بار ی سینگل میداد ن به الان که هنوز دو هفته از اهنگ جدیدش نگذشته باز میخواد اهنگ بده بیرون
برا تبلیغ سایت بت باید تند تند کاری آب دوغ خیاری بدی
ebihamed
12-10-2020, 12:13 AM
از کل پکیج شادمهر یه انتظار طولانی واسه شنیدن کارش مونده بود که اونم به لطف رادیو جوان داره شورش در میاد ... احتمااا بازم میخاد با به حاشیه کشوندن کار جدید بیشتر بازدید بگیزه و گرنه دلیلی واسه پخش کار جدید نیس مگه فقط بخواد گندکاریهای اخیر رو بشوره با یه کار قوی که بعیده بیشتر احتمالش هست رادیو جوان گفته به میمنت و مبارکی سایت یه آهنگ بده اسمشم بذار انفجار
Gsshop
12-10-2020, 12:14 AM
دوستان تا جایی که میتونید ادرسای سایت قمار شادمهر رو به کمیته فیلترینگ اعلام کنید
شاید نتیجه داد
Milik
12-10-2020, 12:37 AM
یه قسمت این قضیه برای تو روشن نیست هنوز. اونم اینکه سایت قمار و کلا شرطبندی تو همه جای دنیا از طریق دولت قوانینی براش هست و باید مالیات بدن....
ولی اینا اصلا سایتشون قمار و شرطبندی نیست اینا همه سایت فیشینگه !!! یعنی حساب بانکیتو رسما خالی میکنه!
حالا تو هی بگو همه میدونن! همه اگه میدونستن یا مثل تو علامه دهر بودن، اینا هم کار و کاسبی دزدیشون پشت پوشش سایت قمار و بت جمع شده بود!
فکر کنم دیگه فهمیده باشی کی در مقابل فهمیدن مقاوت میکنهخیلی سخته و خیلی بد گه دیوار نیست نزدیکم تا با سرم ببوسمش ، مگه نمیگی پولشویی می کنن منم می دونم پشت این سابت ها خیلی کارهای دیگه می کنن ، خیلی های دیگه هم می دونن که چه خبره تو این حرمسرا ، از اون زاویه ببین که چی به سر ما آوردن که حتی با دونستن این که تحت تمامی شرایط حتی اکه برنده هم بشیم باز تهش باختیم همه چی رو با چشم و گوش باز به اشتقبال شکست میزیم فقط واسه خوشحالی اون لحظه ی خیلی کوتاه که حس برنده شدن رو تجربه می کنیم ...
masoud741
12-10-2020, 12:39 AM
کجا اعلام شده این خبر؟؟
Milik
12-10-2020, 12:40 AM
شادمهر که هیچ ، داریوش و ابی هم واسه به دست آوردن پول بیشتر همه کار می کنن ...
masoud741
12-10-2020, 12:41 AM
شاید ایندفعه واسه اینکه ی کم را هوادارا رو بدست بیاره یکی از ساخته های خودش را پخش کنه
masoud741
12-10-2020, 12:43 AM
منم با نظرت موافقم. کاری ندارم شادمهر کار درستی کرده یا اشتباه ولی این مشخصه که کسی مجبور نیست بره تو این سایتا شرطبندی کنه.هرکس میره به میل خودش میره.شادمهر تفنگ نذاشته رو شقیقش بگه با بیا تو سایت من یا میکشمت.هرکسی را خدا بهش عقل داده و قدرت تصمیم گیری
entehaa
12-10-2020, 12:52 AM
توو ایران نگاها نسبت به سایت شرط بندی خیلی منفیه البته حق هم دارن چون همه سایتاش پول مردم رو میدزدن به احتمال خیلی زیاد شادمهر فکر نمیکرده مردم اینقدر بدشون میاد از این سایتا و فقط بخش مالیش رو دیده اگه میدونست اینقدر تاثیر منفی روش خواهد گذاشت عمرا این کارو نمیکرد
Gsshop
12-10-2020, 12:53 AM
منم با نظرت موافقم. کاری ندارم شادمهر کار درستی کرده یا اشتباه ولی این مشخصه که کسی مجبور نیست بره تو این سایتا شرطبندی کنه.هرکس میره به میل خودش میره.شادمهر تفنگ نذاشته رو شقیقش بگه با بیا تو سایت من یا میکشمت.هرکسی را خدا بهش عقل داده و قدرت تصمیم گیری
ما هم نگفتیم ماهیت کلی شرط بندی مشکل داره اصلا سمت شکایتمون به سمت شرطبندی نیست
هر بازیگری هنرمندی وقتی بیاد تو بازی کثیف ج.ا با آقازاده هاش و از جیب مردم بدبخت دزدی کنه دیگه اصلا اسمش هنرمند نیست. اسمش دزده!
شادمهر از این لحظه با دزدی که از جیب ملت برا خودش زندگی میسازه هیچ فرقی نداره حالا چه آگاهانه این کارو انجام داده باشه چه غیر آگاهانه
ebihamed
12-10-2020, 12:57 AM
دوست عزیز داریوش عمرا همچین کاری بکنه داریوش یه آتو دست طرفداراش تو این پنجاه سال نداده بعد بیاد سایت بزنه؟؟؟ برای پاک کردن گندکاری شادمهر بیخود این انگ مزخرف رو به کسی نچسبونید فعلا شادمهر سرمدار این قضیه س هر وقت داریوش و معین و ابی و اینام اومدن راجبش حرف میزنیم نه راجب چیزی که اتفاق نیفتاده
ebihamed
12-10-2020, 12:58 AM
شاید ایندفعه واسه اینکه ی کم را هوادارا رو بدست بیاره یکی از ساخته های خودش را پخش کنه
دیگه دیر شده الان دو تا آلبوم کاملم از ساخته های خودش بده آب رفته به جوب برنمیگرده و اعتبارش خدشه دار شده
Gsshop
12-10-2020, 01:04 AM
اگه خیلی دلتون میخواد بدونین شادمهر وارد چه بازی شده اینو ببینید
اگه اعتراف مونا رو هم بده، گوش نمیکنم دیگه
با یه دزد یا پویان مختاری و... هیچ فرقی نداره واسم
masoud741
12-10-2020, 01:18 AM
توو ایران نگاها نسبت به سایت شرط بندی خیلی منفیه البته حق هم دارن چون همه سایتاش پول مردم رو میدزدن به احتمال خیلی زیاد شادمهر فکر نمیکرده مردم اینقدر بدشون میاد از این سایتا و فقط بخش مالیش رو دیده اگه میدونست اینقدر تاثیر منفی روش خواهد گذاشت عمرا این کارو نمیکرد
نگفتی انتها جان آهنگ جدید خبرش کجا اومده؟
masoud741
12-10-2020, 01:18 AM
نگفتی انتها جان آهنگ جدید خبرش کجا اومده؟
masoud741
12-10-2020, 01:19 AM
اگه اعتراف مونا رو هم بده، گوش نمیکنم دیگه
با یه دزد یا پویان مختاری و... هیچ فرقی نداره واسم
باشه داداش گوش نکن کار خوبی میکنی
peyman.2012
12-10-2020, 01:39 AM
تو همه صفحات خبری و سیاسی و غیره دارن از این افتضاح صحبت میکنن و فقط خواجه حافظ با خبر نشده بعد اینجا مسعودمون طبق معمول دنبال عوامل آهنگ جدیده (sm120)
peyman.2012
12-10-2020, 01:40 AM
واکنش راننده تاکسی های تهران به این اتفاق:
بابا از خودشونه شادمهر (sm2)
masoud741
12-10-2020, 02:01 AM
تو همه صفحات خبری و سیاسی و غیره دارن از این افتضاح صحبت میکنن و فقط خواجه حافظ با خبر نشده بعد اینجا مسعودمون طبق معمول دنبال عوامل آهنگ جدیده (sm120)
از بس بیکارند. من خودم آنقدر درگیری و مشغله دارم که این چیزا توش گمه. مردمم از بیکاری هردفعه یه سوژه واسه خودشون جور میکنند. یه روز دنیا جهانبخت ی روز مهراد جم فعلا هم سوژشون شادمهره. به هفته نمیکشه از شادمهر میاند بیرون میرند سراغ یکی دیگه. بهتره یاد بگیریم سرمون تو کار خودمون باشه
peyman.2012
12-10-2020, 02:05 AM
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg?_nc_ht=instagram.fmct5-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=111&_nc_ohc=XsDT1Z1fb8wAX9lvUil&tp=1&oh=a0ac71627f8a539e6c682e166f496434&oe=5FFB9107
9NIMA1
12-10-2020, 02:08 AM
این چاوشییم دیگه زیادی عنشو درآورده.. باشه بابا تو خیلی خفنی، بابا مولانا، بابا منجی (sm120)
peyman.2012
12-10-2020, 02:10 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?_nc_ht=instagram.fmct5-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=110&_nc_ohc=x6e8FBd3_LsAX9dKDaL&tp=1&oh=9dbc802ce14fa78aa14f2722f30dd863&oe=5FFBF3D7
peyman.2012
12-10-2020, 02:11 AM
پسر فکم افتاد علی تاجداری هم واکنش نشون داده عههههههههه (sm54)
peyman.2012
12-10-2020, 02:25 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?_nc_ht=instagram.fmct5-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=104&_nc_ohc=m52bro6sH1UAX_Fg0hh&tp=1&oh=3635a4c711dcef843aacd39142d888dd&oe=5FFA84FE
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg?_nc_ht=instagram.fmct5-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=106&_nc_ohc=zc124WpnlQwAX-d05mS&tp=1&oh=6ec9f8fab55fd7b1f53f05b5c7406ced&oe=5FFB253F
entehaa
12-10-2020, 02:36 AM
کجا اعلام شده این خبر؟؟
هیجا
entehaa
12-10-2020, 02:47 AM
بنده خدا چقدر دشمن زیر خاکستر داشته توو همه این سالها هیچ کار حاشیه سازی نکرد یه اشتباه باعث شد همه شروع کنن به بیانیه دادن و انتقاد فقط حسن علی بقال سر کوچه مونده پست نزاره راجب شادمهر قبول دارم کار کاره درستی نبود و همه ما شوکه و دلسرد شدیم نسبت به کسی که توو خیلی کارا الگو جوونا شده بود ولی اونم یه آدمه و حایز الخطا کدوم ما میتونه ادعا کنه اشتباهی نداشته؟ شاید اونم برای خودش یه سری دلایل داشته واسه اینکار در هر حال باید صبر کنیم ببینیم چی میشه در ادامه
peyman.2012
12-10-2020, 02:52 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?_nc_ht=instagram.fmct5-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=107&_nc_ohc=97q9HksA9LkAX-hkTt3&tp=1&oh=015243f1056c9405f2938d1f10f9a3d5&oe=5FFAF59A
سایت سمت راست یکی سایت های ساخت برادر فرشید مونتیگو صاحب همه سایت های شرط بندی دست دلقک های مجازی رو مشاهده میکنین
با نام btl90
.
و سمت چپ مجیک بت سایت شادمهر که فقط اسمش تغییر کرده ..
آخه مونتیگو لامصب لااقل داشتی واسه شادمهر میزدی یه مقدار شیک تر کار میکردی (sm2)(sm2)
peyman.2012
12-10-2020, 02:54 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?_nc_ht=instagram.fmct5-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=109&_nc_ohc=JvGwiTGbW_cAX8_yAXq&tp=1&oh=89161cf2a080c69b9a181a279fe5311b&oe=5FF93F5C
masoud741
12-10-2020, 03:28 AM
هیجا
پس از کجا میگی
masoud741
12-10-2020, 03:29 AM
بنده خدا چقدر دشمن زیر خاکستر داشته توو همه این سالها هیچ کار حاشیه سازی نکرد یه اشتباه باعث شد همه شروع کنن به بیانیه دادن و انتقاد فقط حسن علی بقال سر کوچه مونده پست نزاره راجب شادمهر قبول دارم کار کاره درستی نبود و همه ما شوکه و دلسرد شدیم نسبت به کسی که توو خیلی کارا الگو جوونا شده بود ولی اونم یه آدمه و حایز الخطا کدوم ما میتونه ادعا کنه اشتباهی نداشته؟ شاید اونم برای خودش یه سری دلایل داشته واسه اینکار در هر حال باید صبر کنیم ببینیم چی میشه در ادامه
بالاخره باید عقده چندسالشون را یه جایی خالی میکردند
Hosein333
12-10-2020, 04:20 AM
هیچی از شادمهر بعید نیس یه وقت شاید بهداد گفته بیخیال این سایت شو اونم زده آنفالوش کرده خخخخخخخخخخ چون دوباره امشب سایت رو استوری کرد ......
من فکر میکنم بخاطر پست های اعتراضی و ویس پخش شده صادقلو و یاسینی بوده که اینکارو کرده
Hosein333
12-10-2020, 04:23 AM
فکر میکنم قراره با مهراد جم فیت بده
Hosein333
12-10-2020, 04:28 AM
از کل پکیج شادمهر یه انتظار طولانی واسه شنیدن کارش مونده بود که اونم به لطف رادیو جوان داره شورش در میاد ... احتمااا بازم میخاد با به حاشیه کشوندن کار جدید بیشتر بازدید بگیزه و گرنه دلیلی واسه پخش کار جدید نیس مگه فقط بخواد گندکاریهای اخیر رو بشوره با یه کار قوی که بعیده بیشتر احتمالش هست رادیو جوان گفته به میمنت و مبارکی سایت یه آهنگ بده اسمشم بذار انفجار
حسین قربانپور بیچاره چقدر زحمت میکشید برای این بشر
Hosein333
12-10-2020, 04:29 AM
دوستان تا جایی که میتونید ادرسای سایت قمار شادمهر رو به کمیته فیلترینگ اعلام کنید
شاید نتیجه داد
نیازی نیست الان از کوچیک و بزرگ همه میدونن
Hosein333
12-10-2020, 04:38 AM
پسر فکم افتاد علی تاجداری هم واکنش نشون داده عههههههههه (sm54)
پیمان جان کی هست این طرف چیکارست
Hosein333
12-10-2020, 04:43 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?_nc_ht=instagram.fmct5-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=107&_nc_ohc=97q9HksA9LkAX-hkTt3&tp=1&oh=015243f1056c9405f2938d1f10f9a3d5&oe=5FFAF59A
سایت سمت راست یکی سایت های ساخت برادر فرشید مونتیگو صاحب همه سایت های شرط بندی دست دلقک های مجازی رو مشاهده میکنین
با نام btl90
.
و سمت چپ مجیک بت سایت شادمهر که فقط اسمش تغییر کرده ..
آخه مونتیگو لامصب لااقل داشتی واسه شادمهر میزدی یه مقدار شیک تر کار میکردی (sm2)(sm2)
پس کار مونتی گوه بوده
سردمدار تمام سایت های بت هستن ایشون و پدرشون
سایتهاشون برای
پویان مختاری
دنیا جهانبخت
ساشا صبحانی
حاتمی
و ......
Hosein333
12-10-2020, 04:44 AM
بالاخره باید عقده چندسالشون را یه جایی خالی میکردند
این پویا خواننده هم عقدشو خالی کرد (sm2)
Hosein333
12-10-2020, 04:49 AM
(sm50)
Hosein333
12-10-2020, 04:56 AM
اونموقع این خواننده ها یه ترک دادن و برای ایران خوندن
آهنگ جدید جمعی از خوانندگان به نام منو بشناس
اسامی هنرمندان:
رضا صادقی، فرزاد فرزین، بهروز صفاریان، روزبه نعمت الهی، بهنام بانی، گرشا رضایی، محمد معتمدی، سامان جلیلی، حامی، مانی رهنما، حجت اشرف زاده، خشایار اعتمادی، پرواز همای، گروه سون، حمید هیراد، کاوه افاق، رضا شیری، یغمایی، فریدون آسرایی، مسعود صادقلو، حسین حقیقی، حامد زمانی و….
دانلود...... ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Milik
12-10-2020, 05:32 AM
دوست عزیز داریوش عمرا همچین کاری بکنه داریوش یه آتو دست طرفداراش تو این پنجاه سال نداده بعد بیاد سایت بزنه؟؟؟ برای پاک کردن گندکاری شادمهر بیخود این انگ مزخرف رو به کسی نچسبونید فعلا شادمهر سرمدار این قضیه س هر وقت داریوش و معین و ابی و اینام اومدن راجبش حرف میزنیم نه راجب چیزی که اتفاق نیفتاده
صحبتهای مهرداد آسمانی دربارهی صاحبان راديو جوان رو گوش کنی متوجه میشی کت تن کیست
Hosein333
12-10-2020, 05:39 AM
صحبتهای مهرداد آسمانی دربارهی صاحبان راديو جوان رو گوش کنی متوجه میشی کت تن کیست
لینکشو بزار
Hosein333
12-10-2020, 07:57 AM
باورم نمیشه
ebihamed
12-10-2020, 11:26 AM
مهرداد آسمانی خودش همه رو به همه چی متهم کرد ولی خودش کیه چکاره س . ضمن اینکه حرف از سایت زدن زدی و خواستی عادی جلوه بدی که همه میزنن داریوشم میزنه منم گفتم عمرا روی حرفمم هستم
ebihamed
12-10-2020, 11:27 AM
همین روزاست که شادمهر مثل محسن افشانی بشینه جلوی دوربین ده بار بگه گوه خوردم
ebihamed
12-10-2020, 11:33 AM
من فکر میکنم بخاطر پست های اعتراضی و ویس پخش شده صادقلو و یاسینی بوده که اینکارو کرده
نه بابا حسین جان چقد ساده ای ... یعنی تو فکر کردی شادمهر دنبال سبکهای فاخر یا سبکهای افکاری میگرده بعد بهداد که گفته سبک صادقلو و یاسینی اونوقت شادمهر دیگه از عصبانیت منفجر شده؟ یعنی خودش شعور تشخیص اینکه این کارا در چه سطحیه رو نداره ؟ بهداد لجنه چون اگه طرفدارا براش اهمیت داشتن نباید میذاشت شادمهر این تصمیمات اشتباهو بگیره و به جای اینکه نجاتش بده بیشتر هولش بده تو چاه ولی هر چی افتضاحه زیر سر خودشه ... من چند روز قبل از خبر سایت اومدم اینجا گفتم بعضی دوستان اومدن تکذیبش کردن و حالا هم که دیگه گندش در اومده باز حالا زدن سایت رو طبیعی جلوه میدن
Hosein333
12-10-2020, 11:35 AM
همین روزاست که شادمهر مثل محسن افشانی بشینه جلوی دوربین ده بار بگه گوه خوردم
جالبه تا الان شادمهر لایو نزاشته
ولی تو این شغل جدیدش باید لایو بزاره و بگه برید ضریب انفجار تو این ساعت بالاست من خودمم میام
Hosein333
12-10-2020, 11:37 AM
نه بابا حسین جان چقد ساده ای ... یعنی تو فکر کردی شادمهر دنبال سبکهای فاخر یا سبکهای افکاری میگرده بعد بهداد که گفته سبک صادقلو و یاسینی اونوقت شادمهر دیگه از عصبانیت منفجر شده؟ یعنی خودش شعور تشخیص اینکه این کارا در چه سطحیه رو نداره ؟ بهداد لجنه چون اگه طرفدارا براش اهمیت داشتن نباید میذاشت شادمهر این تصمیمات اشتباهو بگیره و به جای اینکه نجاتش بده بیشتر هولش بده تو چاه ولی هر چی افتضاحه زیر سر خودشه ... من چند روز قبل از خبر سایت اومدم اینجا گفتم بعضی دوستان اومدن تکذیبش کردن و حالا هم که دیگه گندش در اومده باز حالا زدن سایت رو طبیعی جلوه میدن
وجهه حسین قربانپور هم خراب شد
به نظرم الان دیگه دوست نداره کار مشترک بده با شادمهر
Gsshop
12-10-2020, 11:48 AM
رویایی دارم .... رویای تاسیس یک سایت کلاهبرداری (sm70)
Hosein333
12-10-2020, 12:05 PM
(sm50)
Hosein333
12-10-2020, 12:07 PM
از این به بعد باید تو این تاپیک اون ساعتایی که ضرایب انفجار بالا میره رو بگیم بهم دیگه (sm128)
Gsshop
12-10-2020, 12:46 PM
از این به بعد باید تو این تاپیک اون ساعتایی که ضرایب انفجار بالا میره رو بگیم بهم دیگه (sm128)
دزد و رفیق قافله (sm2)
Hosein333
12-10-2020, 01:04 PM
خاطرات بچگیم با اسم تو شروع میشه
خاطرات بزرگسالیمم با اسم تو ریده میشه
ebihamed
12-10-2020, 01:11 PM
مشکلی از بابت همکاری ندارن اما مشکل اینجاست از این جا به بعد مشخص نیس که با وجود سایت اصلا روال کاری شادمهر چی میشه .... در کل تا رادیو جوان و سایت بت هست دیگه امیدی به موسیقی این آدم نمیتونه باشه
masoud741
12-10-2020, 01:47 PM
وجهه؟؟؟؟ کدوم وجهه؟؟ اگه شادمهر نبود اصلا کسی اینو میشناخت؟
entehaa
12-10-2020, 02:06 PM
فقط در این حد بگم میشوره میبره همه اهنگای این چند وقتو
ebihamed
12-10-2020, 02:34 PM
آره شادمهر خیلیا رو بزرگ کرد اما خودش و اعتبارشو خیلی خیلی کوچیک کرد
9NIMA1
12-10-2020, 02:47 PM
درسته همه مون شاکی هستیم ولی قول میدم الان یه کار با ملودی و تنظیم خودش پخش کنه همه حمله میکنیم با جان و دل گوش بدیم(sm120) خیلی زرنگه این بشر!!(sm59)
Farbod-7
12-10-2020, 02:59 PM
چه سگ عو عو کنه چه این کثیف بخونه
Gsshop
12-10-2020, 03:17 PM
(sm2)
ebihamed
12-10-2020, 03:18 PM
درسته همه مون شاکی هستیم ولی قول میدم الان یه کار با ملودی و تنظیم خودش پخش کنه همه حمله میکنیم با جان و دل گوش بدیم(sm120) خیلی زرنگه این بشر!!(sm59)
موزیکشو که گوش میدیم این که چیز عجیبی نیست اما برای شخص من دیگه شخصیتش از بین رفت
MEHRAN_DRAGON
12-10-2020, 03:41 PM
شادمهر جونتون هم که بت زد (sm59)
MEHRAN_DRAGON
12-10-2020, 03:42 PM
البته زندگی خرج داره به خودش مربوطه (sm27)
9NIMA1
12-10-2020, 03:48 PM
موزیکشو که گوش میدیم این که چیز عجیبی نیست اما برای شخص من دیگه شخصیتش از بین رفت
منم همینطور
Hosein333
12-10-2020, 04:14 PM
حسین قربانپور یه آهنگساز خوب بود و یه خواننده خوش صدا
نمیخوام بگم شادمهر تو معروفیتش تاثیر نداشت
ولی خودش خیلی از کسای دیگه جلوتر بود و درک موسیقی داشت
مثلا پویان و پارسیان و ....
Hosein333
12-10-2020, 04:17 PM
(sm2)
امضا رو گذاشتی داغمونو تازه کنی (sm51)
masoud741
12-10-2020, 04:18 PM
فقط در این حد بگم میشوره میبره همه اهنگای این چند وقتو
میشه بگی منبع خبر کیه؟؟ آیا کسی گوش داده که اینجوری میگی؟؟ خبری در مورد عوامل داری؟؟؟ چقدر تا پخشش مونده؟؟
9NIMA1
12-10-2020, 04:18 PM
(sm2)
چرا بچه های مردم رو به راه کج داری هدایت میکنی. منافق (sm41)
Hosein333
12-10-2020, 04:20 PM
فکر کنم یکی از دستهای پشت پردست
Gsshop
12-10-2020, 06:19 PM
امضا رو گذاشتی داغمونو تازه کنی (sm51)
(sm2) سوهان روح براتون گذاشتم
Gsshop
12-10-2020, 06:20 PM
(sm2)
9NIMA1
12-10-2020, 06:49 PM
بهروز بازم عجب تنظیمی زد(sm178) خیلی حال کردم..
گوش دادی فربد؟ Farbod-7
آپدیت: به نظر آهنگ اصلی و کامل نیست :/ خیلی از کسایی که اسم برده شده اصلا نبودن :)) میکس و مستر هم نشده انگار. به هر حال فقط به خاطر تنظیم بهروز گوش دادم
ebihamed
12-10-2020, 07:49 PM
بهروز بازم عجب تنظیمی زد(sm178) خیلی حال کردم..
گوش دادی فربد؟ Farbod-7
آپدیت: به نظر آهنگ اصلی و کامل نیست :/ خیلی از کسایی که اسم برده شده اصلا نبودن :)) میکس و مستر هم نشده انگار. به هر حال فقط به خاطر تنظیم بهروز گوش دادم
خیلی خوب بود ولی ای کاش از تعداد خواننده هاش کم میشد و خواننده های درجه یک فقط میخوندن مثلا حامی مانی رهنما خود بهروز و چند نفر دیگه اما نمیدونم چه نیازی به مسعود صادقلو و بانی بود
biseda
12-10-2020, 08:02 PM
اون آهنگس هم که گفتن اگه بیاد میشوره میبره شاهین دلیوند گفته.تو استوریش گذاشته بود.وقتی آهنگ کوه و بارون دلم خواست و ازش تعریف میکرد معلومه این آهنگ همه چیز و با خودش میشوره میبره(sm178)
9NIMA1
12-10-2020, 08:08 PM
خیلی خوب بود ولی ای کاش از تعداد خواننده هاش کم میشد و خواننده های درجه یک فقط میخوندن مثلا حامی مانی رهنما خود بهروز و چند نفر دیگه اما نمیدونم چه نیازی به مسعود صادقلو و بانی بود
این احتمال خیلی خیلی زیاد ورژن نهایی نیست چون هیچکدومشون پُست نکردن. یه سری از خواننده ها عکسشون هست ولی خودشون نبودن(sm120) باید کاملش بیاد ببینیم چیه.
9NIMA1
12-10-2020, 08:12 PM
اون آهنگس هم که گفتن اگه بیاد میشوره میبره شاهین دلیوند گفته.تو استوریش گذاشته بود.وقتی آهنگ کوه و بارون دلم خواست و ازش تعریف میکرد معلومه این آهنگ همه چیز و با خودش میشوره میبره(sm178)
الان رفتم استوریشو چک کردم مثل اینکه ساعت 11 هم با ایمنی لایو داره...
9NIMA1
12-10-2020, 08:26 PM
Amir
امیر خان آلبوم آراد آریا رو نمیذارید؟
biseda
12-10-2020, 08:26 PM
خدا وکیلی برید اهنگ سخت شد ار حسین هور رو گوش کنی و لذت ببرید.
sibiloo
12-10-2020, 10:15 PM
زندگی شخصی شادمهر به خودش مربوط میشه
میتونه از هر راهی پول در بیاره
سایت شرط بندی هم خارج از کشور به نظر میاد یه چیز جا افتاده باشه
حداقل اینکه الان جا افتاده و تا جایی که میدونم حتی فیفا هم دیگه سخت گیریای قبل رو نداره نسبت به این سایتا برای تبلیغات و این چیزا
ولی بحث دیگه فراتر از این حرفاست
بحث دهن کجی به طرفدار هست
بحث چاپیدن مردم بدبختی هست که بهش اعتماد داشتن، حمایتش کردن، به اینجا رسوندنش
بحث افتادن تو راه کثافتایی مثل تتلو و دنیا جهانبخت و... هست
شما نمیتونی بگی تتلو اهنگاش خوبه ولی شخصیت مزخرفی داره
و به شادمهر میرسی بگی نه، فقط اهنگ مهمه
این گوهیه که اتفاق افتاده
و مزخرف ترین اتفاقی که میتونست بیوفته
بعد از قضایای کنسرتاش این اتفاق تیر خلاص بود
موضوع تموم شدن هنر شادمهره
دیگه هیچ فکری نمیشه جز این داشت
که از هنرش قطع امید کرده و میدونه نمیتونه بمونه تو این بازار و داره برای ادامه زندگیش به هرجایی چنگ میندازه
دیگه بیخیال هنر و حرفه و کار شده
اونقدر بیخیال که چوب حراج به اعتبارش زد
اعتباری که پاره شده بود تا بدست اورده بود
این طرز فکر و این راهی که پیش گرفته ارزش حمایت که چه عرض کنم ارزش فحش دادن هم نداره
توهین به خود آدمه حمایت کردن از همچین آدمی
اگه ذره ای ارزش داشتیم برای این ادم هیچوقت این وضع پیش نمیومد
نمیگم همه زده شدن ازش
ولی جو رو میبینید
به خاطر همین آدمایی مثل من که بیست سال عاشقانه دوسش داشتیم نباید این راهو میرفت
اتفاق مهمی هم نیوفتاده الانم
برای اون ما مهم نیستیم
اونم دیگه برای ما مهم نیست
به همین راحتی
entehaa
12-10-2020, 10:34 PM
این تلنگر لازم بود واسش. این اواخر دیگه زیادی شل گرفته بود.
H A M I D
12-11-2020, 12:30 AM
نباید از کسی بُت ساخت . من خودم عکس پروفایلم گوگوش و رامش هست ولی دلیل نمیشه که کوکورانه طرفدارشون باشم
شادمهر از وقتی رفت عربستان در واقع خودشو به پول فروخت نه با زدن سایت بِت . یک زمان که ابی به خاطر منفعت و پول آهنگ خلیج فارس رو تو امارات (دبی) اجرا نکرد ولی شادمهر آهنگ ایران رو به اون زیبایی در دبی اجرا کرد همه ازش تعریف و تمجید کردن . میخوام بگم آدما تو گذشت زمان عوض میشن و بهتره از کسی بُت نسازیم
یک آهنگ محمد اصفهانی داره میگه (بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد - ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد) ، یسریا هستن که یک ریال پول حروم بیاد تو زندگیشون شب خواب به چشمشون نمیاد حالا این قمار بازا چجوری می تونن پول و حق دل مردم بالا بکشن . مطمئنا کارشون بی جواب نخواهد بود
entehaa
12-11-2020, 01:03 AM
جالبه ترجیع بند من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست رو شادمهر خودش نوشته به ایمین گفته ادامهشو تو بنویس و واسش ملودی بساز تا امروز نزدیک پنجاه تا کار ایمین واسه شادمهر فرستاده
9NIMA1
12-11-2020, 01:04 AM
جالبه ترجیع بند من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست رو شادمهر خودش نوشته به ایمین گفته ادامهشو تو بنویس و واسش ملودی بساز تا امروز نزدیک پنجاه تا کار ایمین واسه شادمهر فرستاده
تو لایو بودی؟ :)
منم بودم
9NIMA1
12-11-2020, 01:06 AM
آدم واقعا میمونه کی راست میگه کی دروغ!! :|
entehaa
12-11-2020, 02:04 AM
تو لایو بودی؟ :)
منم بودم
اره چیزی که مشخصه این حرف و حدیثایی که بین هوادارا و فن پیجا هست خیلیاش شایعست
9NIMA1
12-11-2020, 02:13 AM
اره چیزی که مشخصه این حرف و حدیثایی که بین هوادارا و فن پیجا هست خیلیاش شایعست
هرچیه زیر سر رادیو جوان. بقیه کاره ای نیستن
peyman.2012
12-11-2020, 02:21 AM
خاطرات بچگیم با اسم تو شروع میشه
خاطرات بزرگسالیمم با اسم تو ریده میشه
(sm2)(sm2)
خیلی خوب بود دمت گرم
peyman.2012
12-11-2020, 02:27 AM
پیمان جان کی هست این طرف چیکارست
خودمم نمیشناسم چه خریه شهر شلوغ شده غورباغه ها هفتیر کش شدن (sm70)
پس کار مونتی گوه بوده
سردمدار تمام سایت های بت هستن ایشون و پدرشون
سایتهاشون برای
پویان مختاری
دنیا جهانبخت
ساشا صبحانی
حاتمی
و ......
اینو گذاشتم چون برادر انتها میگفت سایت شادمهر خارجیه و فلان و بت مال بقیه فرق میکنه
شاهین دلیوند مثلا کیه خودش؟ یه نون خوری که از قبال شادمهر پول درمیاره انتظار دارین ماله کشی نکنه برای شادمهر
به هر حال حسین جان هر کسی قدرت تشخیص داره و میتونه واقعیت را ببینه نیازی به این همه ماست مالیزاسیون نیست ...
ebihamed
12-11-2020, 02:49 AM
هوراااااااا تا آخر عمر از ایمنی آهنگ و شعر داریم
entehaa
12-11-2020, 03:42 AM
هرچیه زیر سر رادیو جوان. بقیه کاره ای نیستن
ایمین که میگفت مافیایی درکار نیست و درامد رادیو جوان از سوشال مدیاهاش هست شادمهرم بخاطر طرفدارا کاراشو میده رادیو جوان پخش کنه و هیچ پولی نمیگیره و اخیرا اگه شادمهر همش داره لینک یوتیوب میزاره اینستاش چون تنها درامد اونم خیلی کم از بازدیدای یوتیوب هست.
masoud741
12-11-2020, 03:43 AM
آدرس پیجش چیه؟
9NIMA1
12-11-2020, 03:59 AM
گفت جدید چیزی کار نکردم :)) حالا از قدیم چیزی مونده باشه خدا میدونه!!
بعد میگفت کسی سایت قمار و شرطبندی بزنه باش کار نمیکنم ولی نگفت دیگه باشادمهر کار نمیکنه!
Hosein333
12-11-2020, 07:44 AM
خودمم نمیشناسم چه خریه شهر شلوغ شده غورباغه ها هفتیر کش شدن (sm70)
اینو گذاشتم چون برادر انتها میگفت سایت شادمهر خارجیه و فلان و بت مال بقیه فرق میکنه
شاهین دلیوند مثلا کیه خودش؟ یه نون خوری که از قبال شادمهر پول درمیاره انتظار دارین ماله کشی نکنه برای شادمهر
به هر حال حسین جان هر کسی قدرت تشخیص داره و میتونه واقعیت را ببینه نیازی به این همه ماست مالیزاسیون نیست ...
کاملا با حرفات موافقم
و اینکه این سایتا خیلی شبیه هم هستن
Aghili
12-11-2020, 09:06 AM
درسته بخاطر کرونا کنسرتا کم شده/
ولی ما انتظار داشتیم میخوای تبلیغ کنی حداقل یه محصولی که به موسیقی ربط داشته باشه و چهارتا جوون رو انگیزه بده رو تبلیغ کنی/
شادمهر کاش حداقل رژ لب تبلیغ میکردی انقدر نمیسوختیم که سایت شرط بندی زدی و با پویان مختاری یکی شدی (sm98)
واسه من که خیلی وقته این اسطوره تموم شد/ هوادارای دو آتیشش کاری کنن با سایت شرط بندی دیگه ازش انتظار موسیقی مثل تقدیر و مسافر و محال و حالم عوض میشه نداشته باشید.
یه کاری کنید بفهمه ناراحت شدید
Hosein333
12-11-2020, 09:06 AM
ابی جان اون کارایی که میگفتی با حسین قرباپوره
پخش میشن به نظرت
Hosein333
12-11-2020, 09:08 AM
درسته بخاطر کرونا کنسرتا کم شده/
ولی ما انتظار داشتیم میخوای تبلیغ کنی حداقل یه محصولی که به موسیقی ربط داشته باشه و چهارتا جوون رو انگیزه بده رو تبلیغ کنی/
شادمهر کاش حداقل رژ لب تبلیغ میکردی انقدر نمیسوختیم که سایت شرط بندی زدی و با پویان مختاری یکی شدی (sm98)
واسه من که خیلی وقته این اسطوره تموم شد/ هوادارای دو آتیشش کاری کنن با سایت شرط بندی دیگه ازش انتظار موسیقی مثل تقدیر و مسافر و محال و حالم عوض میشه نداشته باشید.
یه کاری کنید بفهمه ناراحت شدید
تمام کامنتای زیر پستش منفی بوده
تا الان خوب فهمیده
فقط خودشو زده به نفهمی
Aghili
12-11-2020, 11:08 AM
سایت شرط بندی یه فرمولی داره که بعد از چند بازی که ببری یهو میبازی و تمام پولت میره/ مدیر سایت شرط بندی هم اینو میدونه
مساله اینه کسی که مردم بهش میگن اسطوره و حتی اگر مثل چوب خشک کنار یه ویولن وایسه و تبلیغشو بکنه احتیاجی نداره از راه تیغ زدنه طرفداراش پول دربیاره/ بحث اینه مسعود.
پویان مختاری و تتلو و دنیا جهانبخت اینا هنر ندارن کسی هم بهشون نمیگه اسطوره واسه همین از تیغ زدنشون ادم شوکه نمیشه ولی شادمهر رو یه ملت بهش میگفتن استاد
ماها همه طرفدارش بودیم ولی ببین چیکار کرد شادمهر با هواداراش
خودم 15 سال طرفدارش بودم یعنی جوونیم ولی الان دیگه نیستم
موسیقی شادمهر تموم شد کسی که بیوفته تو سایت شرط بندی دیگه تمرکزی نداره برا ما اهنگی مثل تقدیر بسازه/
ebihamed
12-11-2020, 11:16 AM
ابی جان اون کارایی که میگفتی با حسین قرباپوره
پخش میشن به نظرت
واقعا مشخص نیست با اون ویس و طرز فکری که من از بهداد و شاهدمهر دیدم که میگفتن ما دیگه دنبال کارای سبک خودش نیستیم و دنبال مسعود صادقلو هستیم بعید میدونم مگه اینکه یه معجزه بشه و شادمهر روی علاقه و اعتقاد شخصیش به قربانپور بخواد اون کارها رو پخش کنه چون آهنگ میترسم هم زیاد استوری میذاره .... اینطور که بوش میاد فعلا باید منتظر کارهای آرشیو ایمین باشیم خخخ
Hosein333
12-11-2020, 12:01 PM
سایت شرط بندی یه فرمولی داره که بعد از چند بازی که ببری یهو میبازی و تمام پولت میره/ مدیر سایت شرط بندی هم اینو میدونه
مساله اینه کسی که مردم بهش میگن اسطوره و حتی اگر مثل چوب خشک کنار یه ویولن وایسه و تبلیغشو بکنه احتیاجی نداره از راه تیغ زدنه طرفداراش پول دربیاره/ بحث اینه مسعود.
پویان مختاری و تتلو و دنیا جهانبخت اینا هنر ندارن کسی هم بهشون نمیگه اسطوره واسه همین از تیغ زدنشون ادم شوکه نمیشه ولی شادمهر رو یه ملت بهش میگفتن استاد
موسیقی شادمهر تموم شد کسی که بیوفته تو سایت شرط بندی دیگه تمرکزی نداره برا ما اهنگی مثل تقدیر بسازه/
(sm176)
Hosein333
12-11-2020, 12:03 PM
واقعا مشخص نیست با اون ویس و طرز فکری که من از بهداد و شاهدمهر دیدم که میگفتن ما دیگه دنبال کارای سبک خودش نیستیم و دنبال مسعود صادقلو هستیم بعید میدونم مگه اینکه یه معجزه بشه و شادمهر روی علاقه و اعتقاد شخصیش به قربانپور بخواد اون کارها رو پخش کنه چون آهنگ میترسم هم زیاد استوری میذاره .... اینطور که بوش میاد فعلا باید منتظر کارهای آرشیو ایمین باشیم خخخ
از چندتا کار آینده شادمهر می تونیم متوجه شیم که چه برنامه ایی داره برای موزیکش
MEHRAN_DRAGON
12-11-2020, 01:57 PM
اتفاقا تتلو یه نابغست قدرشو تو ایران نمیدونن
9NIMA1
12-11-2020, 02:05 PM
(sm2)(sm2) (sm2)
Hosein333
12-11-2020, 03:00 PM
(sm51)(sm51)(sm51)
Hosein333
12-11-2020, 03:41 PM
اینقدر دوست دارم بدونم ساقی بعضی آدما کیه
Aghili
12-11-2020, 06:00 PM
اتفاقا تتلو یه نابغست قدرشو تو ایران نمیدونن
(sm98)(sm178)
MEHRAN_DRAGON
12-11-2020, 07:33 PM
خیلی دوست دارم بدونم ساقی بعضیا کیه که یه نفرو انقدر میبرن بالا دست خودشونم بهش نمیرسه از موتوری جنس نگیر
9NIMA1
12-11-2020, 09:09 PM
اینقدر دوست دارم بدونم ساقی بعضی آدما کیه
ول کن حسین جان، دیگه کسی که طرفدار تتلوئه و تیمش هم کیسه اس رو خدا زده...(sm120)
masoud741
12-11-2020, 09:43 PM
ول کن حسین جان، دیگه کسی که طرفدار تتلوئه و تیمش هم کیسه اس رو خدا زده...(sm120)
(sm120)
Candle_ir
12-11-2020, 10:21 PM
واقعا هنوز هم قابل درک نیست چرا شادمهر به این مسیر رسید ... میتونست چی باشه و نشد ... دردناک تر از این مقایسه شادمهر با چه اشخاصی هست ... بازم حیف ... حیف شدن استعدادی عجیب ...
با اینکه این کار شادمهر اصلا قابل دفاع نیست و خود من هم آنفالوش کردم ولی انتقاد هم آدابی داره این حجم از دشمنی به شکل عقده های نهان حاصل سال ها دشمنی پنهان هست ... البته حق دارند حذف شادمهر از بازار موسیقی که با حتی ضعیف ترین کارهای دوران خود از همه خواننده های مطرح بیشتر شنیده میشد برای اونها خوب هست. از اون بدتر Bold کردن خواننده های حکومتی که سال ها از طریق نهادهای حکومتی و نظامی مستقیم دست در جیب مردم دارند و کوبیدن بیشتر شادمهر هست.
در کل شادمهر همیشه به باهوشی مشهور بود ولی امروزه نماد کامل آدم شکست خورده و فرصت طلب ضد مردم شناخته میشه ... این حجم از بی فکری از کجا اومد؟
MEHRAN_DRAGON
12-12-2020, 12:03 AM
هیس بابا احترام خودتو نگه دار
masoud741
12-12-2020, 12:04 AM
واقعا هنوز هم قابل درک نیست چرا شادمهر به این مسیر رسید ... میتونست چی باشه و نشد ... دردناک تر از این مقایسه شادمهر با چه اشخاصی هست ... بازم حیف ... حیف شدن استعدادی عجیب ...
با اینکه این کار شادمهر اصلا قابل دفاع نیست و خود من هم آنفالوش کردم ولی انتقاد هم آدابی داره این حجم از دشمنی به شکل عقده های نهان حاصل سال ها دشمنی پنهان هست ... البته حق دارند حذف شادمهر از بازار موسیقی که با حتی ضعیف ترین کارهای دوران خود از همه خواننده های مطرح بیشتر شنیده میشد برای اونها خوب هست. از اون بدتر Bold کردن خواننده های حکومتی که سال ها از طریق نهادهای حکومتی و نظامی مستقیم دست در جیب مردم دارند و کوبیدن بیشتر شادمهر هست.
در کل شادمهر همیشه به باهوشی مشهور بود ولی امروزه نماد کامل آدم شکست خورده و فرصت طلب ضد مردم شناخته میشه ... این حجم از بی فکری از کجا اومد؟
کاملا با حرفات موافقم داداش. قشنگ مشخصه ی عده منتظر همچین فرصتی بودند تا عقده های چندین و چند سالشون را خالی کنند
entehaa
12-12-2020, 01:06 AM
عکس العمل جالب شادمهر به این همه انتقاد جالبه.
9NIMA1
12-12-2020, 01:25 AM
دقیقا موافقم. شادمهر این کارش قابل دفاع نیست اما کم کم فرصت طلبا دارن از زیر آب میان بالا و اظهار نظر میکنن!
ا
peyman.2012
12-12-2020, 01:46 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=gBraLVE4z3wAX8E9iE7&tp=1&oh=b6d99ef7146d321128ea43af3696212c&oe=5FFDA1CD
از همون اولشم شادمهر آدم پولکی بوده و حرص پول رو میزده (sm138)
9NIMA1
12-12-2020, 02:15 AM
از همون اولشم شادمهر آدم پولکی بوده و حرص پول رو میزده (sm138)
پیمان از کجا معلوم این مقاله درست باشه و یه داستان ساختگی نباشه (sm148)
peyman.2012
12-12-2020, 02:18 AM
پیمان از کجا معلوم این مقاله درست باشه و یه داستان ساختگی نباشه (sm148)
والا این بریده مجله دهه هفتاده نیما جان یعنی اون موقع هم خالی بندی داستان مینوشتن؟ نمیدونم والا کسایی که به شادمهر نزدیک بودن حتما بهتر اطلاع دارن
9NIMA1
12-12-2020, 02:32 AM
والا این بریده مجله دهه هفتاده نیما جان یعنی اون موقع هم خالی بندی داستان مینوشتن؟ نمیدونم والا کسایی که به شادمهر نزدیک بودن حتما بهتر اطلاع دارن
والا از مجله ها که بعید نیست واسه جذب مشتری.... از طرفی ممکن هم درست باشه
یه تیکه از مصاحبه آنکات دیدم شادمهر میگفت راجع به موزیکم هرکسی حق داره نقد کنه و نظر بده اما راجع به چیزای دیگه و کارایی که تو زندگیم میکنم هرکی هرچی بگه من کار خودمو میکنم (sm120) جریان الانه فکر کنم.
9NIMA1
12-12-2020, 03:33 AM
شادمهر استوری چی گذاشته بوده امشب؟