ضمن دعوت از شرکت در نظرسنجی باید بگم محدودیت ها برداشته شده و میتونید هر گزینه ای رو خواستید انتخاب کنید .
برای راحت تر پیدا کردن گزینتون میتونید ctrl+f رو بگیرید و ساز مورد نظرتون رو سرچ کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
ضمن دعوت از شرکت در نظرسنجی باید بگم محدودیت ها برداشته شده و میتونید هر گزینه ای رو خواستید انتخاب کنید .
برای راحت تر پیدا کردن گزینتون میتونید ctrl+f رو بگیرید و ساز مورد نظرتون رو سرچ کنید .
خیلی خیلی خیلی سخته انتخاب.... کلا هر سازی ظرافت ها، زیبایی، پیچیدگی ها و ویژگی های خاص خودشو داره... هیچکدوم جای یکی دیگه رو نمیگیره...
به نظر من بیشتر مهم اون نتهاییه که با ساز نواخته میشه و صد البته این به چیره دستی نوازنده هم بستگی داره...
پیانو، ویولن، سه تار، تار، سنتور، قانون، فلوت، ساکسفون، گیتار، گیتار الکتریک و یا حتی سازهایی مثل بوزوکی، ماندولین، باقلاما... هر کدوم حس خاص خودشونو دارن...
من که اصلا نمیتونم انتخاب کنم (sm25)
ضمنا سازدهنی و هارمونیکا یکیه (sm25)
مگه میشه فقط یکی رو انتخاب کرد !!(sm77)
شیپور هم اصلا ساز نیست (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتار کلاسیک رای من (sm127)
البته پیانو و فلامینکو هم خیلی خوبه
مدنظر ما یک گزینه بود گزینه ای که بیشتر از اون یکی ها تاثیر میزاره وگرنه همه ی سازها در نوع خودشون زیبا هستن .نقل قول:
بنده به گیتار الکتریک رای دادم
باید طوری میزدی بشه چند گزینه با هم انتخاب کرد
ببینید درسته مربوط به نوازنده و نت هاست ولی طنین یه مقوله جداست قطعا طنین یا همون رنگ صدای پیانو با ویولون زمین تا آسمون فرق داره ولی پیانو برای من بیشتر انرژی مثبت داره و باهاش انرژی میگیرم .نقل قول:
خیلی خیلی خیلی سخته انتخاب.... کلا هر سازی ظرافت ها، زیبایی، پیچیدگی ها و ویژگی های خاص خودشو داره... هیچکدوم جای یکی دیگه رو نمیگیره...
به نظر من بیشتر مهم اون نتهاییه که با ساز نواخته میشه و صد البته این به چیره دستی نوازنده هم بستگی داره...
پیانو، ویولن، سه تار، تار، سنتور، قانون، فلوت، ساکسفون، گیتار، گیتار الکتریک و یا حتی سازهایی مثل بوزوکی، ماندولین، باقلاما... هر کدوم حس خاص خودشونو دارن...
من که اصلا نمیتونم انتخاب کنم
خیر , این دو شبیه به هم هستن ولی در صدا با هم کمی فوق میکنن .نقل قول:
ضمنا سازدهنی و هارمونیکا یکیه
لطفا اول سطح دانشتون رو بالا ببرید بعد با من بحث کنید .نقل قول:
شیپور هم اصلا ساز نیست
چرا نمیشه ؟ خب یکیشون بیشتر به تو حال میده .نقل قول:
مگه میشه فقط یکی رو انتخاب کرد
ماندولین (sm127)
من به شخصه عاشق موسيقيم و هر سازي به نوعي منو با خودش همراه ميكنه ولي صداي گيتار يه حس ديگه بهم ميده