سلام من آلبوم جدال با خاموشی که به صورت دو عدد کاست منتشر شده بود را میخواهم . ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من آلبوم جدال با خاموشی که به صورت دو عدد کاست منتشر شده بود را میخواهم . ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان اگر کسی از دوستان دارند بزارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط maghsoodrayaneh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تمامی البومهای احمد شاملو رو با کیفیت بالا دارم میزارم
خیلی لطف می کنید اگر این زحمت رو بکشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط lili123456 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف کسی که این آلبوم کاست رو بزاره بی مزد نخواهم گذاشت ..........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط Doostan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی آلبومهای احمد شاملو رو با کیفیت Flac خواهم گذاشت . . .
یا علی . . .
دوست عزیز خیلی گشتم تا با همین قالب اولیه گیرش بیارم و تقدیم کنم ولی نشد. البته هنوز تسلیم نشده ام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lili123456 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا اکثر شعرهای این مجموعه در آلبومهای کاشفان فروتن شوکران، غریبانه و ابراهیم در آتش موجود میباشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همانطور در کاست قید شده مربوط به اجرای زنده شب شعر در سال 1352 هستش گیر آوردنش هنرمندی میخواد واقعا . . .
جدال با خاموشی
ممنون از زحمات شما دوست عزیز بابت این آلبوم های زیبا و بی تکرار
فکرکنم این آلبوم سی دی شده باشه