کسی ای دی یاهو بلده درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟تروخدا بلده برام یکی بزنه همیجا بگه من براش پخ کنم ای دیم چی باشه(sm74)(sm74)(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی ای دی یاهو بلده درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟تروخدا بلده برام یکی بزنه همیجا بگه من براش پخ کنم ای دیم چی باشه(sm74)(sm74)(sm74)
(sm70)
آواتارات رو میبینم خندم میگیره (sm120)
بیا آموزش تصویری اینو از آپارات نگاه کن :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شارژ همراه پخ کن در خدمیتیم (sm17)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد خوبي هستي (sm10)
بلی هستم ممنون مهسا جان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
خودم اوکیش کردم اینم راه حل واسه دوستانیکه مث من ی وخ ب مشکل خوردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این سایته برین و شماره کشور نه زیاد معروفو بردارین
(sm2)ادم نشدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ⓨ Ⓐ Ⓢ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ی تاپیک بزنم از طرفت از مهسا خواسگاری کنم شاید ادم شدی خدا رو چ پنهوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مهسا بیا زنش شو ادمش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]