دوستان یه برنامه میخوام بهم پیشنهاد کنین اگر کار کردین برای چسابندن عکس بهم.. من میخوام حدود 100 عکس رو بهم بچسبونم و طرحش رو روی بنر به اندازه حدود 1.5 در 4 متر در بیارم.ممنون میشم راهنمایی کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه برنامه میخوام بهم پیشنهاد کنین اگر کار کردین برای چسابندن عکس بهم.. من میخوام حدود 100 عکس رو بهم بچسبونم و طرحش رو روی بنر به اندازه حدود 1.5 در 4 متر در بیارم.ممنون میشم راهنمایی کنین
فتوشاپ (sm132)
الا داری رو سیستمتت ی زحمتی بت بدم؟(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الا چیه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستم ب شلوارت ی فایلیه رو مخه ببین چیه اوکیش کن برام(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واست پخ کردم مراجعه شود ب صندوقا وحید جون(sm51)
جواب داده شد (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم موضوع می خونه، انگار نوشته بِهِم ! یه فاصله هم اضافه کنی ثوواب داره والا !(sm59) { به هَم } !
ببین این به دردت می خوره ، یعنی دنبال همچین چیزی هستی ؟ (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه ای(sm127)نقل قول: