سلام ، میخواستم یه آلبومی رو که به صورت یکپارچه . تک فایل ریپ شده رو به تراک های جداگانه تبدیل کنم ، ولی بدون برش معمولی و ... ، قبلنا با PowerIso این کارو میکردم ولی الان یادم رفته (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، میخواستم یه آلبومی رو که به صورت یکپارچه . تک فایل ریپ شده رو به تراک های جداگانه تبدیل کنم ، ولی بدون برش معمولی و ... ، قبلنا با PowerIso این کارو میکردم ولی الان یادم رفته (sm77)
سلام از این برنامه استفاده کن :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بند آخر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو هم ببین، من چند سری از این راه استفاده کردم، با راه های دیگه مقایسه کن ببین کدوم بهتره برات.
مرسی از تک تک دوستای گل (sm10) (sm10)
عباس گیمر تا 10 مین دیگه پیام چک کن آچار فرانسه (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستاده شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]