دوستان
هر گونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری اعم از:
مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر
مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری گوشیهای اندرویدی
مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کنسولهای بازی
فقط در این تاپیک
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان
هر گونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری اعم از:
مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر
مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری گوشیهای اندرویدی
مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کنسولهای بازی
فقط در این تاپیک
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندس میگم این پرینترو mx 320 canon برم کارتریجش رو بگیرم بهتره یا نه برم یهپرینتر بخرم
اینم بگم کارترجش حدود 140 در میاد بعد پرینترم دوساله استفاده نکردم یعنی کارتریجاش پیدا نمیشد
الان پیدا کردم (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندس میگم این پرینترو mx 320 canon برم کارتریجش رو بگیرم بهتره یا نه برم یهپرینتر بخرم
اینم بگم کارترجش حدود 140 در میاد بعد پرینترم دوساله استفاده نکردم یعنی کارتریجاش پیدا نمیشد
الان پیدا کردم (sm120)
والا من وارد نیستم فقط تو این چند سال با hp کار کردم محل کارم . قبلاً هم گفتم به درد نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارتریج تقلبی زیاد شده اگه اطمینان داری اصله کارتریج بگیر چرا بری الکی پول پرینتر بدی
اخه میدونی چیه اگه پرینتر نو بخرم حدود 120 میوفته برام کارترجم که روش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کارتریجای این پرینتری که دارم پولش بیشتر از یه پرینتر نو میشه(sm77)
مهم اینه اصل باشه . پرینتر نو بخری و کارتریج شارژ کنی ببینی تقلبیه و کم رنگ میزنه باید بندازی دور !نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا بفهمم اصله یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه تشخیص داد مگر طرف اینکاره باشهنقل قول:
از نمایندگی بگیر یا از جایی که مطمئنه وگرنه نصفش چینی تقلبیه
راستی این ارورم تو فیر فاکس هی میاد چیکارش کنم
کوکی موکیم پاک کردم از cmd هم رفتم ولی بعد از 5 تا 6 ساعت باز همینجوری میشه
Bad Request - Invalid URL
HTTP Error 400. The request URL is invalid.
راستی این ارورم تو فیر فاکس هی میاد چیکارش کنم
کوکی موکیم پاک کردم از cmd هم رفتم ولی بعد از 5 تا 6 ساعت باز همینجوری میشه
Bad Request - Invalid URL
HTTP Error 400. The request URL is invalid.