[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا صدّیق : باز هم از شما ممنونم که یاد بزرگان شعر را در دلهای ملّت همیشه پاینده ایران و با عشق و عاطفه زنده نگه میداری . فروغ هم مثل پروین نامداره / همی باران رحمت بر هر دو بباره
پروین " همان پروین اعتصامی دختر یوسف اعتصامی است که روح هر دو شان در این شب عزیز شاد و باهنر باد
آقا احسان خوبی؟؟ به نظر شما اسمشون صادق نوشته شده یا....؟؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نخند یاران(sm65) راهنماییش کن(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقتا یاسین ممنونم که به من یاد آوری کردید - چون امشب بجز ولادت رسول گرامی اسلام صلّ الله علیه وآله وسلّم
هست
به میلاد پر برکت اما جعفر صادق علیه السّلام نیز آذین گشته من کمی حول شدم .
ولی آقا یاسین که من به نوبه ی خودم بر
این نام شما که نام سوره ای از قرآنه که قلب قرآن نیز هست افتخار میکنم ولی آیا شما نام کاربری مرا در انجمن
احسان
میخوانید یا ... انسان . که البتّه ممنونم که به اشتباه مرا احسان نامیدید ومن لایقش نیستم
زد تو راه ***** (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm59)
زیادی حول نشی یوقت....(sm118)نقل قول:
اشتباه نبود ولی خاستم مثل اشتباه خوندن اسم دیگران که شما مرتکب شدید.اشتباهتونو به همون نوع بهتون یاداوری کنم(sm51) انسان(sm59) احسان
اعیاد بر شما هم مبارک(sm10)
یاران بی ادب(sm14)من و این راهها(sm25)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]