سلام من هرچی تو اینترنت گشتم دنبال این سریال با کیفیت بالا پیدا نکردم اکه کسی دارد برا دانلود بزارد
1.نان و شعر 2.سفرنامهٔ شیراز 3.شرم 4.صبح روز بعد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من هرچی تو اینترنت گشتم دنبال این سریال با کیفیت بالا پیدا نکردم اکه کسی دارد برا دانلود بزارد
1.نان و شعر 2.سفرنامهٔ شیراز 3.شرم 4.صبح روز بعد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MANG [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست و نگرد تو اینترنت دنبالش
یه مجموعه موسسه رسانه های تصویری از آثار "کیومرث پور احمد" داد بیرون که توی اون پک این کارها بود
خودمم دنبالشم
اگه کسی داره اون پک رو ، که خوش بحالش . . .
شبکه 2 سیما ساعت 18:30 میزاردش هر روز اگه کسی میتونه ظبط کنه و برا دانلود بزاردش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری به سایت نوستالوزی تی وی بزنید البته کیفیتش بالا نیست من خودم دانلود کردم بد نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین تو سایت filmirooni قصه های مجیدو داره
باکیفیت که نی هیچی کامل هم نیست . معمولا تو هرمجموعش یکی دوقسمت کم داره-من پدر و مادر نت رو به اعزا رسوندم ازبس گشتم گفت ول کن بابا ندارم .........................
الان نیگا کردم تمام قسمتاشو با کیفیت عالی تو یوتیوب هس
یوتیوب مال شبکه تماشا بود کیفیتش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط BeingHuman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قشمت ورزش رو تبدیل کردم خواستید بگید بقیشم تبدیل کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام میگم صبح روز بعد و نان شعر داری و شرم قرار بدی برا دانلود با سپاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط samyar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصه های مجید -قسمت شرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MANG [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]