سلام... من درحالیکه گوشی اندرویدی ندارم چطوری میتونم از گوگل پلی نرم افزار دان کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام... من درحالیکه گوشی اندرویدی ندارم چطوری میتونم از گوگل پلی نرم افزار دان کنم؟
بلواستک نصب کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم برنامه رو سرچ کن احتمالا میاره
برای اجرا روی پی سی نمیخوام ... میخوام دانلود کنم بریزم رو یه گوشی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همون کاری که گفتمو بکن دیگه بچه جون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramy.diab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل apk بهت میده
باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام لینک برنامه گوگل پلی رو بده به این:
کد:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوب نیست اکثر اوقات ورژن قدیمی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط i3eta [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دو تا سایت فقط کافیه آدرس صفحه گوگل پلی رو کپی وپیست کنی مثل این آدرس
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android&hl=en
البته بعضی سایت ها فقط قسمت قرمز رنگ یاید پیست کنی تو ان سایت میتونی انتخاب کنی که کدام ورژن رو دانلود کنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]