سلام دوستان لطفا هر کسی میتونه راهنماییم کنه...من یجا نسخه بی کلام این آهنگو شنیدم...
فکر کنم تو یه ریمیکس یود...دقیقا نمیدونم اما نسخه بی کلام این اهنگ ترکی بود...
خیلی قشنگ بود...
لطفا هر کسی میتونه راهنمایی کنه..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان لطفا هر کسی میتونه راهنماییم کنه...من یجا نسخه بی کلام این آهنگو شنیدم...
فکر کنم تو یه ریمیکس یود...دقیقا نمیدونم اما نسخه بی کلام این اهنگ ترکی بود...
خیلی قشنگ بود...
لطفا هر کسی میتونه راهنمایی کنه..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از شما ولی این نبود..
اون قشنگ بی کلام بود..ی موزیک فوق العاده داشت...فکر کنم تو یکی از این ریمیکس هایی هست که رادیوجوان میذارن اما نمیدونم کدومه..!!
اون فقط موزیک خالی بود.
خب خدارو شکر خودم پیداش کردم.
تو ریمیکس Abo Atash 107 بود...
این قسمتشو بریدم آپلود کردم خیلی قشنگه به نظرم...
منم خیلی دنبالش بودم ،
اما پیدا نکردم ...
فکر کنم خود Dj Taba
درستش کرده دوباره آهنگو ...
خیلی کارت درسته مشتی (sm127)
نت رو زیر و رو کردم نبود؛دمتتتت گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش این تو کدوم میکس بود ؟ من 107 اب و اتش رو گرفتم اونجا نبود
راستش منم یکی از دوستام اب و اتش قسمت 107 رو دانلود کرده بود تو اون نبود..اما تو رمیکس من بود...نمیدونم چرا فرق دارن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط علی فرخی نمین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بخاطر این میگم که اب و اتش ها اهنگاشون فارسی هستن ولی این ترکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]