با سلام
لطفا کسانی که در سایت inre.ir برای ثبت نام کار ثبت نام کرده اند تجربیات خودشون رو با ما در میان بگذارند. آزمون اینترنتیش چگونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
لطفا کسانی که در سایت inre.ir برای ثبت نام کار ثبت نام کرده اند تجربیات خودشون رو با ما در میان بگذارند. آزمون اینترنتیش چگونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کتاب باز میذاری جلوت تو نیم ساعت به سوالاشون جواب میدی
منابع رو بت میگن
شما امتحان دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سوالاش آسون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی سوالاش زمان خاصی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منابع رو بهت میگن . من شرکت کردم سال گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط single123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالات برنامه نویسی هم خوب زدم ، اما هیچ .
پارسال ۵۳ هزار تومن دادم ، حالا چند شده ؟
زمان داره . تأ اونجایی که یادم هست ۳ - ۴ ساعت بود (دقیق یادم نیست )نقل قول:
نوشته اصلی توسط single123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه شخصی:
هروقت پول کم میارن یه آزمون استخدامی برگزار میکننند که برای شرکت در اون باید یه مبلغ چند ده هزار تومنی پرداخت کنیم .
حالا اگه تعداد پرداخت کنندها رو در مبلغ ضرب کنیم عدد بزرگی بدست میاد. آخرش هم چن تا اشناهاشون میرن سر کار.
کل آزمونهای استخدامی همینه برادر من
والا چیکار کنیم خوب. بیکاریم
57 هزار تومن
کاملا درسته.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenmm [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بیکارم ولی چه میشه کرد.(sm74)نقل قول: