نگاهي تفصيلي به آلبوم ترامادول | تلاقي اعتقادات و هنر
سلام خدمت بچه های باران
(sm19)
قلم زدن درباره ی آثار شاهین نجفی کار سخت و مشکلی هستش
چون باید خیلی از مسائل رو کنار هم بذاری تا به یه نتیجه ی مطلوب برسی
شاید اولین باره که یکی از آلبوم های شاهین نجفی بدین شکل بررسی میشه . در ابتدا باید نکاتی رو بگم که در حین خوندن یا بعد از خوندن نقد مشکلی پیش نیاد .
در اول باید بگم که سعی نشده که اعتقادی به خواننده تحمیل بشه و فقط وفقط ، واقعیت ها گفته شده . پس اگه بعضی از جاها حقیقت به مذاقتون خوش نیومد ، من رو مقصر ندونید .
این نقد حدود ٢ ماه روش وقت گذاشته شده و با بسیاری از دوستان و کارشناس های موسیقی و حتی متخصص روانشناس صحبت شده . با اینکه مجبور شدم خیلی از جاها رو حذف کنم و چکیده رو قرار بدم ، لطف کنید نقد رو تا آخر بخونید .
مطمئنم بعضی ها خورده می گیرن که چرا از شاهین نجفی تعریف کردی . بدونید این یک اثر موسیقیایی هستش و هر جا که موسیقی خوب بوده اشاره شده و هر جا هم مشکلی داشته بهش پرداخته شده . ولی باز هم تاکید میکنم که در این نقد تنها اعتقادات شاهین نجفی رو روشن تر کردم و به هیچ وجه جانبداری یا تخریبی صورت نگرفته .
لطفا به ویرگول ها هم توجه کنید تا دچار اشتباه نشید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درآخر هم از کسایی که آلبوم رو گوش ندادن یا کامل گوش ندادن میخوام که اصن این نقد رو نخونن .
امیدوارم که خوشتون بیاد
با تشکر !..:: joker ::..!