[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۳۰ آذر ۱۳۹۸ جمعه ساعت ۲۲:۳۰ منتظر پخش زنده کنسرت گوگوش از من وتو باشید....
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۳۰ آذر ۱۳۹۸ جمعه ساعت ۲۲:۳۰ منتظر پخش زنده کنسرت گوگوش از من وتو باشید....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط johnny [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)
میشه واسه دانلود بذارید کیفیت 1080
عزیزم من خودم از شبکه ضبط کردم ولی متاسفانه شبکه من وتو ما اچ دی نبود و کیفیت ضبط شده من 576هست ولی جمعه۶ دی ماه ساعت ۱۹ شب پخش میشه امیدوارم دوستان با کیفیت ۱۰۸۰ فول اچ دی ضبط کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط amiri_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]