سلام بچه ها میخواستم اینجا اعلام کنم کسانی که میخوان ویژه برنامه های نوروزی رو از دست ندن ، بیاید با همکاری هم هر کسی که از دستش برمیاد یکی از ویژه برنامه های شبکه هارو بگیره اپلود کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها میخواستم اینجا اعلام کنم کسانی که میخوان ویژه برنامه های نوروزی رو از دست ندن ، بیاید با همکاری هم هر کسی که از دستش برمیاد یکی از ویژه برنامه های شبکه هارو بگیره اپلود کنه
شبکه هایی که امسال ویژه برنامه دارن
بی بی سی
من و تو
جم
ایران اینترنشنال
شبکه ایران itn
طپش
بقیه شبکه هارو نمی دونم
در ضمن طپش امسال برنامه هاش رو قراره فول اچ دی پخش کنه ...یکی از دوستان زحنتش رو بکشه
بنظرم منوتو،بی بی سی،جم،ایران اینترنشنال برنامه هاش رو حتما روی یوتیوب میذارن...فقط طپش شاید نذاره که معمولا طپش برنامه هاش عالیه برای عید
دوستان بنطرم ضبط برنامه های طپش رو تو اولویت قرار بدین(sm10)
من سعی می کنم طپش و itn رو ضبط کنم دوستان یکی هم جم رو ضبط کنه چون یوتیوبش بعضی وقتا کم فعالیت هستش
فرکانس طپش و itn میشه لطف کنید.برسم من ضبط میکنم
ساعت پخش
شروع برنامه نوروزی طپش ساعت 5 صبح
ایران اینترنشنال ساعت 6:30
طپش HD صدا و تصویر هماهنگ نیست .. امیدوارم تا جمعه درست شه وگرنه مجبوریم با کیفیت SD ضبط کنیم ..شبکه MBC PERSIA هم ویژه برنامه داره ..
شبکه mbc persia شروع برنامه از ساعت 7 صبح
منو تو هایده اورده بود ؟(sm2)
بله با استفاده از تکنولوژی هولوگرام هایده دو ترانه نوروز آمد و عید ما رو اجرا کرد که واقعا کار خارق العاده و جالبی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]