دوستان من آپدیت جدید برنامه وایبر و گرفتم دیگه نوتیفیکشن رو صفحه برام نمیاد تا برنامه رو باز نکنم کسی می دونه مشکل از کجاست ؟ (sm74)
گوشیم آیفون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من آپدیت جدید برنامه وایبر و گرفتم دیگه نوتیفیکشن رو صفحه برام نمیاد تا برنامه رو باز نکنم کسی می دونه مشکل از کجاست ؟ (sm74)
گوشیم آیفون
فکر کنم سوخته(sm51)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای گوشیت سوخته دیگه باید فکر یه گوشی جدید باشی. (sm70) واسه اینکه خیلی ضرر نکنی گوشیتو یک چهارم قیمت میخرم (sm128)
من یک سوم قیمت میخرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحیدجان چرا قیمتو خراب میکنی!؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کسر مالیات و عوارض و خمس، از یک چهارم هم کمتر میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1/4 < 1/3
IQ (sm120)
یه بار دیگه بخون بفهمی سوتی دادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول: