این نسخه از ویندوز rtm که بالا گذاشتم برای اعضای اینسایدر هستش که کلاً زودتر دریافت میکنن آپدیت و ... رو و هیچ فرقی با اونی که چهارشنبه میاد نداره !
نمایش نسخه قابل چاپ
این نسخه از ویندوز rtm که بالا گذاشتم برای اعضای اینسایدر هستش که کلاً زودتر دریافت میکنن آپدیت و ... رو و هیچ فرقی با اونی که چهارشنبه میاد نداره !
یعنی چهارشنبه که بیاد من میتونم نصبش کنم؟ خیلی تو کفشم(sm217)
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو هم الان هم میتونی نصب کنی گفتم تو پست بالا که فرقی با اونی که چهارشنبه میاد نداره این برای اعضای اینسایدر هست اون عمومی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه آدم تو کف ندیدی؟(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70)