از مسابقات اخراج شدم؟امتیازش کو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از مسابقات اخراج شدم؟امتیازش کو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه هیجان بیشتر امتیازشو نگفتم (sm2)
دلبوسکه یه مربی بزرگه زیدان هم کنار مارادونا کاسیاس هم تا 40 سشالگی دروازه بان رئال(sm120)نقل قول:
اگر منظورت از اون رشوه هاس که ....(sm120)
امتیازشو بگو من مخالفت خودمو اعلام کنم (sm2)
اول که مهم نیست من حرکتم خاص بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر وحید بود(sm50)
بفرستش پیشه من راضیش میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
86 امتیاز
وحید و امین میذاریم آخر غریبه ترا ناراحت نشن(sm120)
حسین اول شده (sm120)(sm79)
ما همه با هم رفیقیم (sm137)ما همه با هم رفیقیم (sm137)
من بیشتر میشم (sm89)
شیر سماور
میلاد عزیزم دقت کن