با بودن سما دوستان نتیجه اش همینه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با بودن سما دوستان نتیجه اش همینه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
150 تا انتخاب بزنم کامپیوتر؟نقل قول:
اونجایی که من کار میکنم امثال تو رو راه نمیدن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب چرا یکی نمیگه آینده شغلی فلان رشته خوبه؟
به مهندسی صنایع هم فک کن
نظر من را بخواهی( هرکس رشته خودش را دوس داره و معرفی می کنه و خودت باید انتخاب کنی) رشته الکرتونیک و کنترل... رشته هایی هستن که دارن رو به صنعتی میرن و خودشون صنعت هم خواه ناهواه درگیر می کننه و همه دنبیال راختی و استفاده ساده هستن و این کار یه مهندس الکترونیک و کنترل هنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدترین رشته بین مهندسی ها همینه به نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) من خودم بودم جای تو میرفتم تجربی بعدشم میرفتم دندان پزشکینقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرمو سر مکانیک تلف کردم
این راست میگه توی اگهی استخدامها نگاه کنی اکثرا صنایع میخواننقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]