راستی خونه تنها چی کار میکنی ؟ دانشگاه میری ؟ ترم چند ؟ رشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی خونه تنها چی کار میکنی ؟ دانشگاه میری ؟ ترم چند ؟ رشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه تموم فعلا / مهندسی برق / جونم برات بگه خونه هم همه کار می کنم (sm59) هر کاری که بشه امکان پذیر باشه !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی را رد می کنم.... غذا می خورم.... آب می خورم... می خوابم... وکارهای دیگه....(sm2)
بعضی وقت های برای رد امورا زندگی هم کار می روم (sm132)
چه کار میکنی ؟ ای شیطون بلا چیزم میزنی (sm30)نقل قول:
بی تربیـــــــــــــت (sm2)
چیزی نمی زنم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چی میزنی که تا این موقع بیدار می مونی ؟(sm142)
نه منظورمو نگرفتی منظورم تو حمام بود (sm2)نقل قول:
(sm51)(sm204)... من همیشه فکرتما ! (sm173) همه جا (sm30)نقل قول:
مثلا تایپکه مذهبیه (sm2)
(sm54)(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر هادی بود چرا منا اغفال کردی(sm56)
(sm27)
(sm2)نقل قول: