(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
رضا تاجبخش میگه در یکی از قطعات صدای مهدی شبیه شادمهر شده !! به نظر شما کدوم قطعه ؟
به نظره من دیگه این حرفا رو باید تموم کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هممون انسانیم و یه سری تشابهات هست.این تن صدایی که شادمهر داره قبل از شادمهر هم کسانی داشتند،بعدشم خواهند داشت.
(sm128)
آهنگ " اشکو بارون " واقعا معرکه س. چن بار گوش بدین تا به زیباییش پی ببرین.
" مثل مجسمه " و " آشوب " و " آخرین اسیر " هم خیلی قشنگن.
احسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Apocalypse Now [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سال 94 تا اینجای کار بهترین البومه
البوم شکوهی فقط واسه یه بار شنیدن خوبه تو این البومش صداش بدجور رو مخ ادم رژه میره
كلا از اولش من از صداش خوشم نميومد انگار برداشتي اگزوزه اسپورت بستي رو تراكتور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش بدجور گوش خراشه تو این البوم وسط های البوم میخواستم شیفت دیلیت کنم تا رسیدم به تراک 12 دیدم دیگه نمیتونم صداشو تحمل کنم قطعش کردم البومش واقعا از نظر من مذخرفه اونم فقط بخاطر صدای نکره اش بدجور رو مخه. البوم اولش میشد به البوم گوش داد ولی این (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي عجيب سريع مجوزو جور كردانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادمه اين ازينا بود كه تو پي ام سي كليپش زرت زرت پخش ميشد