جوجه شیربرنج تو این سایه بونتو بکش کنار یه ذره رنگ بگیری ایکپیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جوجه شیربرنج تو این سایه بونتو بکش کنار یه ذره رنگ بگیری ایکپیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون دستت اون رفیق مدرسه ایت رو واسه من جورش کن خدا خیرت بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودشو نمی خوام دوستشو می خوام اونو جورش کن واسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یوزر داد میزنه تقلبیه اصلا ترلان اینجا چکارمیکنه اون با ادب تر از این حرفاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقای چاوشی من واقعا از شما یکی انتظار نداشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من کس کشم که دختر جور کنم براتون؟ کدوم منتظورته؟
باشد:))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو عکسشو گذاشتم دیگه تو پست های قبلی ! سمت چپ خود نکبتت وایستاده (sm2)نقل قول:
ناز بشی الهی چه دخملونه تیکه میندازی گوگولینقل قول:
آقای محترم یکی از دوستانه بنده اینجا فعالیت داره بهم گفت که پشته سره من اینجا چه حرفایی زده میشه اومدم ببینم کی داره حرف میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادبمم به شما ارتباطی نداره شما به زندگیت برس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و باید شکر بدانیم این زندگی را ...
(sm120)