با آدمایی مثل تو مدیر چه ها که نمیکشه جمع کن بساطتو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با آدمایی مثل تو مدیر چه ها که نمیکشه جمع کن بساطتو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر آدم باید بچه باشه که بیاد عکس بگیره(sm30)نقل قول:
اصلا زن خوبی نیست طلاقش بده(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه رو گفتم هک کنی (sm120)...نقل قول:
تو یه مجتمع فرهنگی کار می کنم (sm132)
خودشم رئیس مجمع ست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم زیر دستیاشیم (sm120)
ببخشید استاد ازتون نقل گرفتم (sm120)
تو خودشو ناراحت نکن این اگه هکر بود دنبال ی اپ نبود (sm2)میدونست کالی یا بک ترک نصب کنه برنامه ها هک توشه.....(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فسیلم تو هنو زنده ای عشقم(sm127)از ای حسین خبر نداری؟زندس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طلاقش دادم دا :l همی امثال شماس نمیزارید که هی کاری میکنید طلاق ادم رجعی شه....(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقم بابته اون کارا گرافیکیت بازم ممنان(sm127)خیلی لنگشون بودم چند روز:lتو پاییز یکیشو هدر می کنم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)با احساساتش بازی نکن(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]