هادی جان کاور با کیفیت بالا داری؟
بقیه کاور ها رو هم بذارید ممونم.
واقعا کارت عالیه(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جان کاور با کیفیت بالا داری؟
بقیه کاور ها رو هم بذارید ممونم.
واقعا کارت عالیه(sm19)
میشه بگید مدت زمان فیلم چقدره؟؟؟
سلام
ممنون از لطفتون
فقط پارت 11مونده ک لینکش خراب شده لطفا درستش کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ha3an [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان این پارت یازده رو من دو بار دانلود کردم اکسترکت نمیشه میشه درستش کنی میگه فایل خرابه با تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب نیست اون پارت های قبلی رو من با ورژن قبلی winrar پارت بندی کردم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mardetanha8033 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره پارت بندی کردم دی وی دی رو پارت آخرو گذاشتم آپ لود بشه
با ورژن جدید پارت بندی کردم ورژن آخر نصب کن
سلام هادی جان وقتت بحیر.بابت زحماتی که می کشی ممنون.منم مشکل دوستمون رو دارم رو پارت 11 ارور میده.ورژن آخز winrar رو هم نصب کردم بازم مشکل حل نشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ورژن آخر Winrar رو نصب کردم ولی دوباره ارور میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط musicbaran1400 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دوباره دانلود کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی هادی جان الان درست شد دوستان با خیال راحت دانلود کنیدنقل قول: