(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm142)
به کجا رسید؟ چی شد البوم؟(sm142)
جریان بیت ریت 128 چیه؟
کیفیت البوم روی 320kbps یا flac منتشر نمیشه مگه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magnum [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل این که نه . فقط 128 منتشر میشه فعلا .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 دقیقه تا ریلیز آلبوم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه شماری شروع شد ...
چرا به سیاوش گیر میدید آخه؟ بد کرده تو این شیربازار موسیقی دست به تولید آلبوم زده؟؟
سیاوش آلبومو ساخته و اون کمپانی هم آلبومو خریده دیگه فقط میمونه حق خود کمپانی که چکار با آلبوم بکنه..
یه آهنگ چاوشی داد به فیلم لامپ صد اون فیلم هم کیفیت تخمی و ناقص آهنگ رو گذاشت روی فیلم و همون نسخه الان همه جا هست و چاوشی هم تخم نمیکنه کیفیت اصل رو پخش کنه! اصلا میفهمید این چیزا رو؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز تا حدود زیادی با صحبت ات موافقم گویی که لحن توهین آمیزت رو اصلا دوس ندارم . متاسفانه مردم ایران عادت کردن به تهیه ی رایگان محصولات فرهنگی . من شخصا آلبوم خواننده های مورد علاقه ام رو با گیفت کارت میخرم از آیتونز و قمیشی هم میتونست حداقل روی آیتونز بذاره آلبوم رو ولی من هم موافقم که آلبوم صاحبش کلتکس هست و کاپی رایت بهش این حق رو میده هرکاری دوست داشت بکنه با آلبوم . در هر حال اینجا ایران هست و دسترسی به آلبوم خارج کشور بسیار سخت . خواننده ها اوضاع رو میدونن و خیلی خواننده ها خودشون رایگان آلبوم رو توی کانال های تلگرم و ... قزار میدن چون در آمدشون از کنسرت ها و... است .
همونم اگه من نبودم از این شخمی تر بود کیفیتش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم کاملا با حرف دوستمون موافقم.وقتی البوم میره دست شرکت پخش دیگه خواننده کاری ازش بر نمیاد.قمیشی فقط ده ها اهنگ واسه خواننده های کشورمون ساخته و 80 درصد اهنگاش بی نظیرو خاطره انگیزه.همین که تونسته تو این سن البوم جمع کنه برای ما خیلیه..ایشالاه خدا بهش سلامتی بده..نقل قول: