الان چک کردم مشکلی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Alborz1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان چک کردم مشکلی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Alborz1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از پاسخگويي سريعتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي لينك دانلود رو تو دانلود منيجر اد ميكنم ، نوع فايل رو نشون ميده ولي حجم فايل رو نمياره و وقتي تو همين حالت هم دانلود ميزني خطا ميده!
نیازی به اد کردن نیست همین که کلیک کنی دانلود رو میده...با کدوم ویدیو این مشکلرو داری یا همش اینجورینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد دانلود منيجر من مشكل داره
تمامي ويدئوها همين مشكل رو دارن به جز ويدئوهاي هايده در پست 25
همون مشکل از طرف شماست من الان چند تا دیگه رو تست کردم راحت دنلود شدن...اروری چیزی نمیدهنقل قول:
سلام من واقعا خسته شدم . دانلود ویدیو ها خیلی مشکله . راهنماییم کنید
مرسی
با سلام یاران عزیز میشه از شاهرخ شاهید وشهرام صولتی هم بذارید.ممنون
بااین برنامه مثل اب خوردن از یوتوب دانلود کن با سرعت بالاVideo Downloader Ultimate
45
البته این برنامه هم هست برای دانلود مستقیم از یوتوب البته از ***** شکن فری گیت استفاده کنی
56
YouTube auto HD
سلام والا راحتر از این نمیشه کافیه روی ویدیوی مورد نظر کلیک کنی...خودش شروع به دانلود میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط نرگس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]