انصافا البوم ب این خوبی
حسودا واقعا چند دقیقه اروم باشید و از ترک دیوار لذت ببرید
(sm111)
ولی نامردا ی پوستر زوری گذاشتن تو البوم 1000 تمن کشیدن روش (sm135)
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا البوم ب این خوبی
حسودا واقعا چند دقیقه اروم باشید و از ترک دیوار لذت ببرید
(sm111)
ولی نامردا ی پوستر زوری گذاشتن تو البوم 1000 تمن کشیدن روش (sm135)
از صبح تا حالا دارم گوش میدم هربار که گوش میدم بیشتر از دفه قبل لذت میبرم اصن ی وضی :)))
چه میکنه محسن تو اهنگه نگاه(sm118)(sm127)
واقعا آلبوم خوبیه نمی دونم بعضی ها میان تخریب می کنن ...فقط اینو میدونم که سبک آلبوم حباب رو حفظ کرده ترک بندیش هم تقریبا مثه آلبوم حباب هست من که با این ترک ها حال کردم:
دنبالش میرم
چقدر دیر
نه
درکم کن
جاده
علیرضا جان من کاری به بچه های دیگه ندارم ولی مطمئن باش کسی بابت یگانه حسودی نمیکنه
اگه منم چیزی گفتم واسه این بود که با چاوشی مقایسه میکردن خدای من چاوشی یه آهنگ پاروی بی قایق ش می ارزه به هر چی خواننده س
هر خواننده ای طرفدار خودش رو داره بنده هم از چاوشی خیلی خوشم میاد باید به هم و خواننده مورد نظر احترام گذاشت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این دو سه ساعت که بیرون بود یکی دو بارم تو ماشین گوش کردم به چرت بودن البوم بیشتر پی بردم
کلا از این البوم های یه بار مصرف که تراک 6و8 ش یه مدت شنیده میشه و بعد هم تموم
بحث اف ال استدیو رو گفتی یادم رفت بگم جای شهاب اکبری خالی بود تو البومش البومای قبلیش بهترین اهنگاش تنظیماش با شهاب اکبری بود این البوم نیست کلا تنظیم خوب کمتر شده تو این البوم ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط تن ماهی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم بیسیار خوبیه ولی جاده یه چیز دیگه ست.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطره بازی-چقد دیر-جاده-دلکم
خیلی خوب بودن
دلکم بهترین ترک البوم
8 و 10 رو دوس داشتم...باقیش(sm25)
از محسن توقع بیشتری میرفت ... پتانسیلشو داشت که بهتر کار کنه ولی در کل خوبه
مگه قرار نبود یکی از ترک ها ویدیو بشه
ای بابا دیگه معلومه چیه همه اومدن گفتن همون بهتر دل نکنم شکم برطرف شد ....(sm2)
نقد من (sm59)
ترانه ها مثل سابق دارای دستخط خود محسن یگانه است و در عین سادگی بسیار احساسی هستند و به دور از هرگونه کلمات قلمبه سلمبه و ... به غیر از آهنگهای ترنس، سبک ملودی ها تغییر کردند و دیگه حال و هوا و رنگ و بوی موزیک یونانی تو آثار محسن به چشم نمیخوره و به دلیل نبودن شهاب اکبری ، تنظیمها الکترونیک و مدرن تر شدن و از فضای آکوستیک فاصله گرفتن اما علی ثابت جای شهاب اکبری رو پر کرده و با اینکه باعث شده تنظیم ها یه خرده حال و هوای ترکی داشته باشن اما تنظیمهای تمام آکوستیک و زیبایی رو برای آلبوم انجام داده که میشه گفت احساسی ترین ترک های آلبوم (چقدر دیر،دلکم) توسط علی ثابت تنظیم شده، محسن قصد داشته آلبوم اکتیو تر و مدرن تر و حتی شادتری داشته باشه که مطمئنن طرافدارای قدیمی محسن که عاشق گریه و زاری هستن رو راضی نمیکنه و با اینکه محسن تو تنظیم بهتر از قبل شده ولی حداقل میتونست تنظیمهای قطعات ترنسش رو در نبود مهران عباسی به افرادی مثل سیروان یا آرون یا کوشان یا میلاد ترابی بسپاره و برای ساخت ملودی های اکتیوش دقت بیشتری انجام بده ...
نتیجه گیری: محسن هنرمند بسیار خوب و با احساسیه و به همین دلیل همیشه انتظارات ازش خیلی بالاست ولی آلبوم قابل قبول و خوبی تولید کرده و خودشم نسبت به این آلبوم ادعایی نداره و با اینکه شاید طرفدارای جدیدی به جمع طرفداراش اضافه کنه اما طرفدارای متعصب قدیمی رو راضی نمیکنه ... اینم اضافه کنم که همیشه همه آلبوما و آهنگا در نظر ما جماعت ایرانی ضعیف بوده و هست و تابحال ندیدم کسی ناراضی نباشه و فکر کنم علتش تعدد و تنوع زیاد آهنگها و هنرمندای جدیده و ضعف محسنم اینه که تو ترانه سرا و آهنکساز با هیچکسی همکاری نمیکنه و مشکل شنونده ها هم اینه که گاهی موسیقی رو با مداحی اشتباه میگیرن ...
(sm59)(sm2)
فوق العاده انصافا
جادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوار (sm10)
آلبوم خوبی بود
کاش تنظیم اولیه ترک چقدر دیر رو هم منتشر کنه ...
ولی کاش کار احساسی هیت توش داشت ... البته نسبت به آلبوم قبلیش گفتم
(پست های من کجا رفته؟ ... مگه دوباره انجمن به فنا رفت!!! ... جا خوردم تعداد پستامو دیدم )
واقعا بعضیا ک میگن آلبوم خوب نیست یا هیچی نمیفهمن یا دشمن یگانه هستن
دوستان کسی آلبو رو بصورت دی چی پک خریده ؟؟ اون دفترچه ای که گفتن چه چیزایی توشه ؟؟
این که تو اینجا و اکثر سایت و فیس بوک و ... میگن البوم چرته بیخودی نیست ولی این دو تا خیلی باحال بود کامنت های پیج منو تو موزیک و رادیو جوان :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شهاب رضا محرمی که کلا با همه ی کاور های دنیا مشکل داره (sm2)
چقد خوب بو این آلبوم (sm127)(sm127)(sm127)
تگرگ دو سه اهنگ خوب داشت بد نبود حد اقل از این البوم یگانه بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sinjool [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره بعد مدتها دوباره برگشتم موزیکباران. حیف که از قدیمیا کسی اینجا نیست وگرنه حتما آی دی منو میشناختن.
نظرم در مورد آلبوم هم کاملا معمولیه. کار زیاد شاخی نبود.
فقط آهنگ (نه) قابل تحمله
(sm185)
من نمیدونم قصدتون از تخریب خواننده ها چیه؟؟؟؟؟؟؟
البته میدونم واسه چیه نظر بعضیارو ولی در کل بیایم به نظر هم احترام بزاریم حالا اگه کسی بیاد به خواننده مورد علاقه خودشون چیزی بگه هرچی هستو بش میگن من که هیچ ارزشی نداره واسم صحبتایه بعضیا
فقط از البوم لذت ببر(sm127)(sm127)(sm127)
(sm118)ررسو گونه های من به یاد تو همیشه اشک جاریه…
ت
(sm2)(sm3)
باشه تو با نمکی ... بکش بیرون حاالا از اینجا (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه خنده هم شده میام اینجا (sm30)
خوبه چشات میبینه چقدر آلبومو از فیسبوک لایک کردن(sm2)
عالی بود عالی میفهمین!!!
شما برو همون میناروگوش بده(sm2)(sm30)نقل قول:
(sm30)
خیلی کامنتا باحاله(sm30)
نسبت به البوم قبلی (حباب ) بهتر بود ولی بازک انتظارم بیشتر بود....ترک 2.3.5.6..1 رو دوست داشتم فقط ...به نظم اگه شعر ها البوم ب کسای دیگه کار کنه بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد همون مینا رو سرت یگانه مینا عشقه (sm59)(sm135)