[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلعهنويي با استقلال قرارداد بست
قرارداد امير قلعهنويي با تيم فوتبال استقلال امضا شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از اين که امير قلعهنويي چندين جلسه با افشارزاده برگزار کرد، در نهايت طرفين به توافق رسيدند و امير قلعهنويي به عنوان سرمربي استقلال در فصل جديد ليگ برتر فوتبال معرفي شد.
جواد زرينچه و مهدي پاشازاده نيز دستياران قلعه نوعي در فصل جديد ليگ برتر فوتبال هستند.
تيم فوتبال استقلال از عصر روز گذشته (شنبه) نيز تمرينات خود را براي حضور در ليگ برتر آغاز کرد.
افشارزاده: با قلعهنويي مشکل مبلغ نداشتيم
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: قلعهنويي با ما قرارداد 2 ساله امضا کرد ولي از لحاظ مبلغ، مشکلي با او نداشتيم.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهرام افشارزاده در مورد عقد قرارداد با امير قلعهنويي اظهار داشت: امروز صبح امير قلعهنويي در باشگاه حاضر شد و قرارداد دوساله خود را امضا کرد.
به نقل از فارسف وي در پاسخ به اين سوال که آيا براي مبلغ قرارداد زود به توافق رسيدند، گفت: مشکلي براي مبلغ قرارداد نبود.
مديرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با اينکه تا کنون مشکلي در باشگاه داشته يا خير، عنوان کرد: تاکنون از شرايط باشگاه راضي بودم. فقط از اينکه برخيها خبرهاي حاشيه اي مي نويسند گلايه دارم. به دروغ مينويسند که با فرهاد مجيدي جلسه داشتم. اين مسائل آدم را اذيت مي کند ولي در مجموع فضاي کار خوب است. هم استقلال هم باشگاه پرسپوليس امسال حاشيه کمتري دارند. اميدوارم شرايط بهتر هم شود. منتظر پايان جام جهاني هستيم که تکليف مليپوشان خود را هم مشخص کنيم.
وي در خصوص اينکه ظاهرا دغدغه باشگاه حفظ ملي پوشان است، گفت: نه اين دغدغه نيست و بخشي از کار است و به اميد خدا مشکلي پيش نمي آيد.
افشارزاده در پاسخ به اين سوال که آيا امير قلعه نويي براي جذب بازيکن خارجي درخواستي داشته و تکليف جي لويد ساموئل چه ميشود، اظهار داشت: تکليف بازيکنان خارجي تا سهشنبه، چهارشنبه مشخص ميشود.
وي در مورد مهدي رحمتي و نگراني هواداران استقلال از بابت حفظ او تاکيد کرد: مذاکرات با او ادامه دارد و امروز هم قطعا با او دوباره صحبت ميکنيم.
افشارزاده با اشاره به اينکه بايد تجهيزات باشگاه را تکميل کنند، گفت: بايد امکانات روابط عمومي خود را تقويت کنيم. اکنون آنها تجهيزات خوبي ندارند.
مديرعامل استقلال در خصوص اينکه چه زماني در تمرينات استقلال شرکت مي کند و ظاهرا علاقه اي به هياهو و رودررو شدن با هواداران را ندارد، عنوان کرد: هر موقع لازم باشد در تمرينات شرکت مي کنم. تيم تکميل شود خواهم رفت. اکنون بايد به امور باشگاه بپردازم. ضمن اينکه از من گذشته که بخواهم دنبال هياهو باشم. من ديگر انگيزه اي براي هياهوهاي اين مدلي و مطرح شدن ندارم. البته که احساسات هواداران را درک مي کنم ولي با تکميل شدن تيم به تمرينات هم ميآيم.
مديرعامل استقلال در ارتباط با بدهي هاي انباشته باشگاه نيز گفت: اين بدهيها تعهدات باشگاه است و ما بايد کم کم آنها را هم پرداخت کنيم.
تمرینات استقلال تهران در فصل جدید (عکس)
افجهاي: هواداران نگران نباشند
عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: هواداران استقلال نگران نباشند چون در روزهاي آتي سه بازيکن ديگر جذب خواهيم کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سيدسعيد افجهاي در خصوص اينکه شرايط امسال اين تيم را چطور بررسي ميکند، اظهار داشت: در ابتدا بايد بگويم نميخواهم حرفي بزنم که با رقيب ديرينه ما سوءتفاهمي به وجود بيايد چون ما رفقاي قديمي هستيم و درست نيست کارنامه خودمان را به تيمهاي ديگر قياس کنيم. ولي صحبت ما با هواداران تيم استقلال است که نگران نباشند چون سه بازيکن ديگر قرار است به جمع ما اضافه شوند و سرمربي تيم نيز نسبت به آنها اشراف کامل خواهد داشت.
به نقل از فارس، وي در خصوص تغييرات در کادر فني استقلال گفت: خوشبختانه امسال تغييراتي در کادر فني داشتيم که پيشنهاد سرمربي استقلال بود و از همين رو از اين تصميم قلعهنويي پشتيباني کرديم و در ادامه نيز از او حمايت خواهيم کرد.
سخنگوي هيأت مديره باشگاه استقلال در خصوص اينکه سرمربي اين تيم اعلام کرده قول قهرماني نميدهد، گفت: با توجه به سابقه درخشان قلعهنويي نيازي نيست از او چيزي بخواهيم و از سوي ديگر پيشبيني در فوتبال کار منطقي و درستي نيست.
وي تاکيد کرد: قلعهنويي از لحاظ نتيجهگيري فاصله بسيار زيادي با رقبايش دارد ولي هيچ زماني به ما قولي نداده است اما تعصب و حرفهاي بودن در کارش عوامل مهمي است که ما از او سراغ داريم و با اين اتفاقات ديگر جاي شرط و شروط باقي نميماند.
عضو هيأت مديره باشگاه استقلال ضمن تشکر از مسئولان کمپ اين باشگاه گفت: خوشبختانه شرايط کمپ به گونهاي پيش رفته که از آن چيزي که در ذهنم بود خيلي بهتر است و مطمئن هستم در آينده روند کمپ بهتر و بهتر خواهد شد.
حسن فرهادی بختاجردی به عنوان مدیر فنی سایت رسمی باشگاه استقلال منصوب شد
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی باشگاه استقلال ، امروز طی حکمی آقای حسن فرهادی بختاجردی را به عنوان " مدیر فنی سایت رسمی باشگاه فرهنگی استقلال " منصوب کردند
در بخشی از حکم افشار زاده آمده است : نظر به تخصص جنابعالی ، به موجب این ابلاغ به سمت "مدیریت فنی سایت رسمی باشگاه استقلال ایران " به مدت یک سال منصوب می شوید
فخرالدینی: در یک بازی ۴ گل به پرسپولیس میزنیم تا از پس عدد ۸ را نشان دهیم
خبرگزاری تسنیم: مدافع - هافبک استقلال با کریخوانی برای رقیب سنتی این تیم گفت که در یک بازی ۴ گل به پرسپولیس خواهند زد.
فخرالدینی: در یک بازی ۴ گل به پرسپولیس میزنیم تا از پس عدد ۸ را نشان دهیم
چه هدفی داشتی که استقلال به عنوان تیم آیندهات انتخاب کردی؟
استقلال باشگاه بزرگی است و همه بازیکنان دوست دارند در باشگاه بزرگ بازی کنند. طبق اهدافی که داشتم، استقلال را انتخاب کردم و رسیدن به پیراهن تیم ملی با استقلال یکی دیگر از اهدافم است.
قبول داری که جدایی از تراکتورسازی تبریز باعث ناراحتی تماشاگران این تیم شد؟
آنها از رفتن من ناراحت شدند ولی فوتبال حرفهای شده و دیگر این صحبتها مطرح نیست. 3 سال برای تراکتورسازی زحمت کشیدم و میخواستم در این تیم بمانم ولی با مسئولان باشگاه به توافق نرسیدم و به پیشنهادات سایر تیمها فکر کردم.
فکر میکنی بتوانی در ترکیب ثابت استقلال بازی کنی؟
مطمئنا در تیمی بازی میکنم که بتوانم همه بازیها به میدان بروم و فوتبالم پیشرفت کند.
بازیکنان جوانی چون مهدی نظری و یا امین منوچهری به استقلال آمدند اما نتوانستند عملکرد خوبی نداشتند و خیلی زود از استقلال جدا شدند. به این مسئله فکر کرده بودی؟
شیوه زندگی من طوری است که هر جا که حضور داشته باشم، پیشرفت میکنم. مطمئن هستم که در استقلال هم فوتبالم پیشرفت میکند و نسبت به این موضوع هم به خودم اطمینان دارم.
روز گذشته در تمرین استقلال هواداران این تیم درخواست کردند با دستانت عدد 4 را نشان دهی ولی در پاسخ درخواست آنها گفتی عدد 8 را نشان میدهی. داستان عدد 8 چیست؟
منظورم این بود که 4 گل دیگر به پرسپولیس میزنیم.
یعنی در یک بازی 4 گل به پرسپولیس میزنید؟
بله، در یک بازی به پرسپولیس 4 گل میزنیم تا از این پس عدد 8 را نشان دهیم!
گزارش تمرين آبيپوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال امروز با اضافه شدن حنيف عمرانزاده و محمد قاضي برگزار شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومين تمرين تيم فوتبال استقلال جهت آمادهسازي براي ليگ چهاردهم از ساعت 18 امروز يکشنبه در کمپ زندهياد حجازي برگزار شد.
به نقل از فارس، حنيف عمرانزاده و محمد قاضي دو بازيکني بودند که در تمرين آبيپوشان شرکت و خود را به کادر فني معرفي کردند.
* قبل از شروع تمرين امروز ميرشاد ماجدي براي دقايقي با جواد زرينچه و ساير اعضاي کادر فني استقلال صحبت کرد.
* ماجدي در خصوص حضور مهدي پاشازاده در تمرينات استقلال به خبرنگار فارس گفت وي به تبريز رفته و طي يکي دو روز آينده در تمرينات آبيپوشان شرکت خواهد کرد.
* محمد قاضي هنگامي که در محل تمرين حاضر شد تعدادي از تماشاگران استقلال خطاب به وي گفتند چقدر لاغر شدي که مهاجم استقلال پاسخ داد هر روز تمرين ميکنم.
* محسن بزرگي معاونت حقوقي باشگاه استقلال نيز در تمرين امروز حاضر بود، همچنين مجتبي انصافي مدافع سالهاي گذشته آبيپوشان نيز در تمرين حاضر شد و براي دقايقي با قلعهنويي به گفتوگو پرداخت.
* مثل روز گذشته تعداد زيادي از بازيکنان تستي در محل تمرين حاضر شدند و البته قلعهنويي شخصاً کارهاي آنها را زير نظر گرفت. جواد زرينچه با بازيکنان اصلي استقلال تمرين کرد و کريم بوستاني مسئوليت تمرين گلرها را بر عهده داشت. شاهرخ بياني هم مثل گذشته لباس کادر فني را پوشيد و بازيکنان را تمرين ميداد.
* مسئولان باشگاه استقلال همچنان به دنبال تکميل کردن فهرست بازيکنان اين تيم در فصل جاري هستند و به همين دليل در تمرين امروز شايعه شد دو بازيکن برزيلي به زودي در تمرينات آفتابي خواهند شد.
* حنيف عمرانزاده و محمد قاضي امروز به صورت اختصاصي تمرين کرده و زودتر از سايرين محل تمرين را ترک کردند.
* آرش برهاني، سجاد شهباززاده، ميلاد فخرالديني، عمرانزاده و قاضي نفرات سرشناس تمرين امروز بودند ضمن آنکه اميد ابراهيمي در تمرين امروز باز هم حضور نداشت.
* تماشاگران تيم استقلال در مورد وضعيت سيد مهدي رحمتي و اينکه آيا او در استقلال ميماند يا خير با يکديگر صحبت ميکردند.
* در اواخر تمرين امروز قلعهنويي، عمرانزاده و قاضي را به گوشهاي فرا خواند و چند دقيقهاي با آنها به گفتوگو پرداخت.
* حدود 100 نفر از هواداران تيم استقلال در حالي که شايعات نقل و انتقالات را در روزنامهها مرور ميکردند پيرامون اين موضوع در تمرين از ميرشاد ماجدي و مربيان استقلال سؤال ميپرسيدند.
* تمرين استقلال فردا در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار ميشود. آبيپوشان در نوبت صبح در زمين گلف مجموعه انقلاب تمرين خواهند کرد و سپس در نوبت عصر از ساعت 18 کارهاي تاکتيکي را پشت سر خواهند گذاشت.
افجهای: قرارداد ۹ بازیکن با استقلال قطعی شده است
سخنگوی باشگاه استقلال گفت: قرارداد ۹ بازیکن با استقلال قطعی شده است.
سید سعید افجهای در حاشیه نشست هیئت مدیره استقلال گفت: در جلسه امروز تمام اعضای هیئت مدیره به جز آقای نثاری حضور داشتند. ایشان جلسهای با قالیباف شهردار تهران داشت که باید در آن حضور پیدا میکرد. امروز آقای نجفنژاد هم در نشست حضور داشت.
وی ادامه داد: در نشست هیئت مدیره استقلال دو بحث کلی مطرح شد. بحث اول در خصوص قطعی شدن حضور 5 بازیکنی که جذب کردیم، بود و همچنین در مورد 4 بازیکن از فصل گذشته به نامهای عمرانزاده، نوری، قاضی و برهانی که قراردادشان تمدید شد. قراردادهای آنها حداقل 2 ساله است. 4 ملیپوش داریم که هم اکنون در برزیل حضور دارند و تکلیف آنها بعدا مشخص میشود.
سخنگوی باشگاه استقلال عنوان کرد: با رحمتی در حال مذاکره هستیم و نتایج آن به زودی مشخص میشود اما تا این لحظه امضای قرارداد با 9 بازیکن قطعی شده است. هنوز 3 سهمیه لیگ برتری داریم.
افجهای در خصوص بازیکنانی که استقلال جذب کرده است گفت: ابراهیمی، فخرالدینی، شهباززاده، گروسیان و خرسندیان 5 بازیکن جدید تیم ما هستند. ما برای زیر 23 سال سهمیههای زیادی داریم.
وی در خصوص پیشنهاد پدیده به رحمتی گفت: وارد جزئیات این موضوع نمیشوم.
افجهای ادامه داد: بحث بعدی ما در نشست امروز هیئت مدیره در مورد ساختار آکادمی، بودجه و سایر مسائل پیرامون آن بود. اینکه ساختمان آکادمی و محلش باید کجا باشد. مکان هایی مطرح شد که باید بررسی شود. بحث تشکیلات و سختافزار این آکادمی از دیگر موارد بود.
عضو هیئت مدیره استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا مدیر آکادمی مشخص شده است گفت: هنوز به این مرحله نرسیدهایم.
وی در خصوص بحث مذاکره با شرکتهای آلاشپورت و مجید گفت: این موضوع هم هنوز نهایی نشده و ما در حال بررسی هستیم.
افجهای در پایان گفت: استقلال میخواهد در بحث فوتبال پایه خوب و عالی باشد. ما نمیخواهیم تیمداری کنیم بلکه میخواهیم تیمسازی کنیم
گزارش تمرين صبح استقلال
هافبک گيلاني تيم فوتبال استقلال از امروز (دوشنبه) در تمرينات آبيپوشان شرکت کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرين نوبت صبح استقلال از ساعت 10:30 امروز (دوشنبه) در زمين گلف مجموعه انقلاب آغاز شد.
به نقل از تسنيم، حنيف عمرانزاده، آرش برهاني، محمد قاضي و ميلاد فخرالديني از جمله بازيکنان سرشناس حاضر در تمرين استقلال بودند. همچنين پژمان نوري، هافبک فصل گذشته استقلال پس از عقد قراردادش با اين تيم در تمرين آبيپوشان حضور يافت و خود را به مربيان معرفي کرد. نوري با چهرهاي متفاوت از سال گذشته و با موهايي کوتاه در تمرين حضور يافت.
* سجاد شهباززاده در تمرين امروز استقلال حضور نداشت. او به دليل شرکت در امتحان دانشگاهش صبح امروز با آبيپوشان تمرين نکرد.
* همزماني تمرين آبيپوشان با تمرين ورزشکاران گلف باعث شده بود که امير قلعهنويي، سرمربي استقلال به دستيارانش بگويد که مواظب ضربههاي توپ ورزشکاران گلف باشند تا آسيبي به بازيکنان نرسد. حنيف عمران زاده در اين لحظه با شوخي به يکي از مربيان استقلال گفت: توپ گلف به سرِ ما نخورد. من هنوز ازدواج نکردهام!
* پيروزي 2 بر يک تيم ملي آرژانتين مقابل بوسنيوهرزگوين در مسابقات جام جهاني و همچنين ديدار امشب ايران مقابل نيجريه سوژه اصلي و بحث داغ مربيان استقلال بود و آنها در اين خصوص به اظهارنظر ميپرداختند.
* ايمان باصفا که به تازگي به تيم استقلال خوزستان پيوسته است امروز دقايقي با امير قلعهنويي صحبت کرد. سرمربي آبيپوشان توصيههايي به اين بازيکن کرد و از او خواست که با اعتمادبهنفس بيشتري کار کند. باصفا از قلعهنويي و ساير مربيان استقلال خداحافظي کرد.
* تمرين نوبت عصر استقلال ساعت 18 در کمپ اين باشگاه برگزار ميشود.
شهباززاده: استقلال را برای لژیونر شدن انتخاب کردم
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: به خاطر اینکه لژیونر شده و به تیمهای مطرح اروپایی ترانسفر شوم به استقلال آمدم.
چطور شد که به استقلال پیوستی؟
دنبال پیشرفت بودم و اینکه در فوتبال به جای بزرگی برسم. شرایط استقلال بهتر بود و با توجه به اعتقادی که سرمربی این تیم به من داشت، این حس را از او گرفتم که در استقلال میتوانم پیشرفت کنم.
و از روزی که قراردادت را با استقلال امضا کردی، نگاهها به سمت تو تغییری کرد...
دقیقاً همینطور است. در اطرافم هواداران زیادی را میبینم و با فضای جدیدی روبهرو شدهام.
بازیکنانی مثل محمدمهدی نظری و امین منوچهری با آرزوهای فراوان به استقلال آمدند ولی کارایی نداشتند. قبل از حضور در استقلال به این مسئله فکر کرده بودی؟
در خودم این توانایی را دیدم که استقلال را انتخاب کردم. مطمئن باشید همه تلاشم را میکنم تا به جایی برسم که دنبالش هستم.
منظورت لژیونر شدن است؟
درست میگویید، به خاطر اینکه لژیونر شوم و به تیمهای مطرح اروپایی ترانسفر شوم، به استقلال آمدم.
رقابت در استقلال برای حضور در ترکیب اصلی سخت نیست؟
همانطور که گفتم، همه تلاشم را میکنم. بدون شک انتقالم به فوتبال اروپا به حضورم در ترکیب اصلی استقلال بستگی دارد. از روزی که تمرینات آغاز شده، انگیزههای من چند برابر شده است تا بتوانم رقابت کرده و خودم را ثابت کنم.
با حضور در استقلال به دنبال شهرت هم هستی؟
دنبال شهرت نیستم. اگر دقت کرده باشید، قطعاً متوجه شدهاید که خیلی اهل مصاحبه و مسائل دیگر نیستم. در فوتبال به دنبال چیزهایی هستم که بتوانم به واسطه آنها پیشرفت کنم.
صحبت خاصی مانده است؟
از باشگاه سایپا و به خصوص همتیمیهایم که در این مدت به من کمک کردند، تشکر میکنم.
هاریر مگویان ملی پوش ارمنستانی به استقلال پیوست .
ظهر امروز طی توافق نهایی میان بهرام افشارزاده مدیر عامل باشگاه استقلال و هاریر مگویان دفاع وسط تیم ملی ارمنستان ، بازیکن مذکور با قراردادی دو ساله رسماً به باشگاه استقلال پیوست .
هاریر مگویان مدافع میانی تیم ملی ارمنستان که در کشورش به سیم خاردار ارمنستان معروف است ، بیست و هفت ساله بوده و دارای بیش از 40 بازی ملی است .
این بازیکن پس از توافق اولیه با علی نظری معاونت ورزشی باشگاه ، ظهر امروز طی جلسه ای با حضور مدیرعامل باشگاه بهرام افشار زاده ، رسماً قراردادی دو ساله را با باشگاه استقلال منعقد نمود. وی قرار است فردا جهت انجام معاینات جسمانی در تست پزشکی باشگاه حضور یابد .
لازم به ذکر است پیش از این استقلال در این فصل بازیکنانی چون امید ابراهیمی از سپاهان ، میلاد شیخ فخرالدینی از تراکتورسازی تبریز ، سجاد شهباززاده از سایپا ، محمدرضا خرسندنیا از پدیده مشهد و فرزین گروسیان از مس سنگون به خدمت گرفته است .
گزاش تمرین نوبیت عصر تیم استقلال تهران
تمرین تیم فوتبال استقلال عصر امروز با حضور بازیکنان تستی برگزار شد.
تمرین تیم فوتبال استقلال عصر امروز با حضور بازیکنان تستی برگزار شد.
خبرگزاری فارس: ناراحتی قلعهنویی از حجوم بازیکنان تستی/برخورد جالب مهاجم استقلال با بازیکنان ارمنی
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 و 30 دقیقه امروز در کمپ زندهیاد حجازی پیگیری شد. پژمان نوری که صبح امروز در تمرین بدنسازی آبیپوشان شرکت کرده بود در تمرین عصر هم حاضر شد و به جمع دیگر بازیکنان استقلال پیوست.
*مطابق دو روز گذشته تعداد زیادی از بازیکنان تستی در محل تمرین آبیپوشان حاضر شدند که البته این موضوع کمی با ناراحتی سرمربی استقلال روبرو شد. ظاهراً در روزهای گذشته از طرف اشخاص مختلف نفراتی به قلعهنویی معرفی شدند که همین موضوع باعث شده تا سرمربی استقلال از هجوم این همه بازیکن به تمرینات تیمش ابراز ناراحتی کند.
*هیرائیل مگوئیان مدافع ارمنستانی و جدید تیم استقلال امروز در تمرین این تیم شرکت کرد و در کنار دیگر نفرات به تمرین پرداخت.
*قبل از شروع تمرین امیر قلعهنویی برای دقایقی با حنیف عمرانزاده به گفتوگو پرداخت. او مدافع استقلال را کنار کشید و چند دقیقه با این بازیکن صحبت کرد. برخورد گرم مدافع استقلال با جواد زرینچه جالب بود ضمن آنکه قاضی و برهانی نیز با کادر فنی استقلال خوش و بش کردند.
*ادموند اختر مهاجم دهه هفتاد تیم استقلال در تمرین امروز حاضر شد. همچنین علی نظری جویباری معاون باشگاه استقلال در تمرین امروز شرکت کرد اما میرشاد ماجدی غایب بود.
*آرش برهانی، حنیف عمرانزاده و محمد قاضی وقتی مدافع ارمنی و همتیمی جدید خود را دیدند با وی شوخی میکردند. برهانی با خنده به مگوئیان گفت «I am Arash»
*در تمرین امروز باز هم شایعه حضور سعید عزتاللهی در استقلال مطرح شد و همه در مورد توافق پدر این بازیکن با باشگاه استقلال صحبت میکردند.
*کریم بوستانی مسئولیت تمرین دادن گلرهای استقلال را برعهده داشت و جواد زرینچه، ستار همدانی و شاهرخ بیانی هر کدام کارهای تاکتیکی را زیر نظر داشتند ضمن آنکه مهدی پاشازاده باز هم در تمرین امروز حاضر نشد.
*بعد از اینکه بازیکنان به گرم کردن بدنهای خود پرداختند امیر قلعهنویی که در ابتدای تمرین روی نیمکت نشسته بود جلوتر آمد و بازیکنان اصلی این تیم را تمرین داد. وی فوتبال تحت فشار را برای بازیکنانی مثل قاضی، برهانی، عمرانزاده، نوری، شهباززاده، فخرالدینی، خرسندنیا و مگوئیان در نظر گرفت.
*علی نظری جویباری در حاشیه تمرین امروز آبیپوشان، پیگیر وضعیت نقل و انتقالات بازیکنان استقلال بود. در حین برگزاری تمرین آرش برهانی، عمرانزاده و قاضی برای دقایقی با معاون استقلال صحبت کردند.
*حدود 100 نفر از طرفداران استقلال در تمرین امروز این تیم حضور داشتند.
*بازیکنان تیم استقلال در حاشیه تمرین امروز در خصوص اینکه شایعه شده علیرضا حبیبی دروازهبان اصلی تیم ملی در بازی امشب است صحبت کرده و چند تن از بازیکنان استقلال مدعی بودند از یک ماه پیش میدانستند که گلر اصلی تیم ملی در جام جهانی چه کسی است.
*تمرینات تیم استقلال فردا مجدداً در دو نوبت صبح و عصر برگزار میشود و آبیپوشان ابتدا در سالن وزنه مجموعه انقلاب وزنه میکنند و در نوبت عصر کارهای تاکتیکی را پشت سر خواهند گذاشت.
پايان همکاري باشگاه استقلال و ساموئل
هافبک اهل ترينيداد و توباگويي استقلال از فهرست امير قلعهنويي براي سال آينده کنار رفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جي لويد ساموئل هافبک اهل ترينيداد و توباگويي استقلال که به مدت 3 سال در اين تيم بازي کرد در نهايت از فهرست فصل آينده اين تيم براي ليگ چهاردهم کنار رفت تا به اين ترتيب همکاري باشگاه استقلال و اين بازيکن پايان يابد.
به گزارش فارس، مسئولان باشگاه استقلال پس از جذب اميد ابراهيمي و ماندن پژمان نوري و احتمال ادامه همکاري با ايمان مبعلي تصميم گرفتند با ساموئل قطع همکاري کنند.
باشگاه استقلال تاکنون علاوه بر جذب ابراهيمي، فخرالديني، شهباززاده، خرسندنيا و گروسي قرارداد عمرانزاده،قاضي و برهاني را تمديد کرده و همچنين طي امروز و فردا با پژمان نوري که از روز گذشته در تمرينات اين تيم شرکت کرده قرارداد فصل آينده را امضا خواهد کرد.
همچنين بازيکناني مثل اولادي و غلامنژاد که با اين باشگاه قرارداد دارند بايد با مشخص کردن تيم فصل آينده خود شرايط دريافت رضايتنامه از باشگاه استقلال را فراهم کنند.
تيم فوتبال استقلال بين روزهاي 17 تا 20 تير ماه براي برپايي اردو راهي کشور ترکيه خواهد شد.
گزارش تمرين صبح استقلال
اميد ابراهيمي در تمرينات تيم فوتبال استقلال شرکت کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تيم فوتبال استقلال از ساعت 11 امروز تمرينات بدنسازي خود را در سالن وزنه آکادمي ملي المپيک دنبال کرد.
به نقل از فارس، اميد ابراهيمي بعد از چند روز غيبت، به تمرين استقلال اضافه شد و خود را به کادر فني معرفي کرد.
*محمد قاضي زودتر از ساير بازيکنان در مجموعه ورزشي انقلاب شرکت کرده و به وزنهزدن پرداخت.
*در حالي که بازيکنان استقلال کمکم در حال ورود به مجموعه بودند، در راهروها درخصوص ديدار ايران و نيجريه صحبت ميکردند و تساوي مليپوشان مقابل نماينده آفريقا در جام جهاني بحث اصلي تمرين امروز استقلال بود. عملکرد آندرانيک تيموريان در ميانه ميدان در بازي شب گذشته باعث شده بود تا بازيکنان پيرامون وي صحبت کنند و تعدادي از بازيکنان استقلال هم که ديروز در مورد عليرضا حقيقي صحبت ميکردند به يکديگر ميگفتند ديديد حقيقي درون دروازه بود و ما اين موضوع را از قبل ميدانستيم!
*سجاد شهباززاده، ميلاد فخرالديني، اميد ابراهيمي، حنيف عمرانزاده، پژمان نوري، آرش برهاني و محمد قاضي نفراتي بودند که امروز زير نظر کادرفني به تمرين پرداختند.
*ميرشاد ماجدي در تمرين امروز حاضر بود اما بعد از 30 دقيقه به جلسهاي که براي تبليغات محيطي در فدراسيون فوتبال برگزار ميشد رفت.
*امير قلعهنويي در تمرين امروز استقلال حضور نداشت و ساير اعضاي کادرفني وظيفه تمرين دادن به بازيکنان را برعهده گرفته بودند.
*مگوييان بازيکن ارمنستاني که روز گذشته با استقلال قرارداد امضا کرد در تمرين نوبت صبح حضور نداشت، اين بازيکن براي انجام امور پزشکي مربوط به قراردادش با هماهنگي در تمرين شرکت نکرده بود.
*روزبهاني مليپوش بوکس کشورمان امروز در مجموعه انقلاب حضور داشت و با برخي از اعضاي استقلال خوش و بش کرد.
*قرار است که تمرينات تيم فوتبال استقلال از ساعت 18 و 30 دقيقه امروز در کمپ زندهياد حجازي پيگيري شود.
حضور بازیکن جدید ارمنی در تمرینات تیم فوتبال استقلال
یک بازیکن جدید ارمنی قرار است در تمرینات تیم فوتبال استقلال حاضر شود تا اگر مورد تایید کادرفنی قرار گرفت در فصل چهاردهم برای آبیپوشان توپ بزند.
قرار است از عصر امروز بازیکن 28 ساله ارمنی به تمرینات تیم فوتبال استقلال اضافه شود تا در صورت تایید کادرفنی وی برای آبیپوشان در فصل چهاردهم لیگ برتر بازی کند.
تیم فوتبال استقلال تاکنون با میلاد فخرالدینی، سجاد شهباززاده و امید ابراهمیی قرارداد بسته است.
گزارش تمرين استقلال
شماره پيراهن فصل گذشته جواد نکونام در استقلال را به هافبک جديد اين تيم دادند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرين نوبت عصر تيم استقلال از ساعت 18:30 امروز (سهشنبه) با حضور 150 نفر از هواداران اين تيم در کمپ استقلال برگزار شد.
به نقل از تسنيم، تساوي بدون گل تيم ملي کشورمان مقابل نيجريه در جام جهاني 2014 برزيل محور اصلي بحث هواداران، مربيان و بازيکنان استقلال بود. برخي معتقد بودند ايران بازي خوبي به نمايش گذاشته و برخي ديگر اعتقاد داشتند ايران با اين شيوه مقابل آرژانتين گلهاي زيادي دريافت ميکند.
* اميد ابراهيمي، هافبک جديد تيم استقلال در تمرين نوبت صبح آبيپوشان شرکت کرده اما موفق به ديدن امير قلعهنويي سرمربي استقلال نشده بود. هنگامي که ابراهيمي در تمرين عصر امروز استقلال به سمت قلعهنويي رفت، سرمربي آبيپوشان او را در آغوش گرفت. اين صحنه که سوژه عکاسان شده بود، تشويق شديد تماشاگران را به دنبال داشت.
* ظاهراً قرار بود مسئولان استقلال براي البسه اين تيم با شرکت آلاشپورت به توافق برسند اما چون با برند مجيد يکسال ديگر قرارداد دارند آبيپوشان فصل آينده نيز به احتمال زياد البسه مجيد را بر تن ميکنند.
* اميد ابراهيمي در تمرين نوبت صبح امروز پيراهن شماره 13 را پوشيده بود اما در تمرين عصر پيراهن شماره 6 استقلال را که فصل گذشته بر تن جواد نکونام بود به اين بازيکن دادند.
* حميد ملکاحمدي، بازيکن و مربي دروازهبانان پيشين استقلال که پيشتر ذخيره ناصر حجازي بود امروز يکي از ميهمانان ويژه تمرين استقلال بود که امير قلعهنويي از وي استقبال کرد.
* برخلاف روزهاي گذشته که آبيپوشان بيشتر عبور از موانع و فوتبال درون تيمي را انجام ميدادند در تمرين امروز امير قلعهنويي تمرينات تاکتيکي را براي شاگردانش در نظر گرفته بود و بر کار آنها نظارت ميکرد.
* امروز تعداد کمتري از بازيکنان تستي در تمرين استقلال حضور داشتند.
* منصور پورحيدري در تمرين آبيپوشان حضور داشت اما ميرشاد ماجدي غايب بود. پورحيدري دقايقي با جواد زرينچه به طور خصوصي صحبت کرد. مهدي پاشازاده هنوز در تمرينات استقلال شرکت نکرده است.
* آبيپوشان فردا نيز در دو نوبت صبح و بعدازظهر به تمرين ميپردازند
ملاقات مجیدی و فتحاللهزاده در کنسرت پاشایی+ عکس
مدیرعامل و مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال شب گذشته با هم ملاقات کردند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]علی فتح الله زاده و فرهاد مجیدی اواخر شب گذشته در کنسرت مرتضی پاشایی یکی از خوانندگان مطرح کشورمان با هم دیدار کردند.
این کنسرت که شب گذشته برگزار شد فرصتی شد تا مدیرعامل و مهاجم سابق استقلال با هم روبرو شوند.
فتح الله زاده و مجیدی در این کنسرت برای پاشایی که با سرطان دست و پنجه نرم می کند آرزوی سلامتی کردند
افشارزاده: بحث ما و رحمتي مسائل مالي است
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: ما نميتوانيم به مهدي رحمتي بيشتر از حد توانمان پول بدهيم و به همين دليل فعلاً قراردادي امضاء نشده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهرام افشارزاده مديرعامل باشگاه استقلال در گفتوگو با راديو ورزش در خصوص بازيکنان جديد تيم فوتبال استقلال گفت: ما با سجاد شهبازاده، ميلاد فخرالديني، اميد ابراهيمي، گروسيان، خرسندنيا، مگويان و محسن کريمي قرارداد امضا کرديم و با قاضي، عمرانزاده، نوري و برهاني هم بر سر تمديد قرارداد به توافق رسيديم و قرارداد اين بازيکنان هم تمديد شد.
به نقل از فارس، وي درباره وضعيت مهدي رحمتي و اينکه گفته ميشود او از استقلال جدا خواهد شد، خاطرنشان کرد: با مهدي رحمتي هم صحبت ميکنيم تا قرارداد اين بازيکن هم تمديد شود، اما بايد سقف قرارداد اعلام شده را رعايت کنيم و از آن عدول نکنيم. هرچند پولي هم نداريم بيشتر از سقف بدهيم. قرارداد مهدي رحمتي سال قبل رقم بالايي داشت و براي ما مقدور نيست که چنين پولي بدهيم، در حال حاضر هم نظري جويباري در حال مذاکره است تا ببينيم وضعيت او با استقلال چه ميشود. بحث ما با رحمتي بر سر مسائل مالي است. البته او کاپيتان تيم ماست و سعي ميکنيم او را به هر ترتيب نگه داريم.
مديرعامل باشگاه استقلال در مورد فعاليتهاي انجامشده اين باشگاه در مدت اخير اشاره کرد: ما قصد داريم بازيکنان ديگري هم به تيممان اضافه کنيم، البته در زماني که به استقلال آمديم سعي کرديم کمپ باشگاه را تجهيز کنيم و ساختمان باشگاه را هم تعمير کرديم تا شبيه باشگاه شود.
افشارزاده در خصوص مذاکره با مليپوشان استقلال که در جام جهاني حاضر هستند، گفت: زماني که مليپوشان ما به ايران برگردند با آنها صحبت ميکنيم و الان فرصت مناسب براي اين کار نيست. ما مشکلاتي داريم که نبايد به آنها منعکس کنيم، هر چند که قرارداد آنها هم با ما تمام شده است. در حال حاضر ما 7 جاي خالي براي جذب بازيکن در استقلال داريم. بازيکن خارجي هم فعلاً در دست کار نيست و فقط مگويان تنها بازيکن جذبشده خارجي ماست.
وي درباره اينکه رحيمي مديرعامل پرسپوليس از مشکلات مالي اظهار ناراحتي کرده و آيا او هم با چنين مشکلي روبهروست، تصريح کرد: وضعيت ما با پرسپوليس مشابه است و بايد ببينيم اين مشکلات چطور حل ميشود. باشگاه استقلال 66 ميليارد بدهي دارد و 700 هزار دلار هم بدهکاريم و اين پول، يک ريال، دو ريال نيست. ما با مشکلات موجود بايد بازيکن هم بگيريم و به مرور زمان تعهدات را پرداخت کنيم، به همين دليل ميخواهيم از اسپانسر هم کمک بگيريم و از اسپانسر ديگري هم در کنار اسپانسرمان استفاده کنيم تا مشکلات حل شود.
مديرعامل باشگاه استقلال در مورد قرارداد دو ساله قلعهنويي با اين باشگاه خاطرنشان کرد: او قبول کرد که با سقف قرارداد باشگاه در استقلال بماند و طبق پيشنهاد ما قرارداد دو سالهاي هم با ما امضا کرد.
افشارزاده در مورد اينکه استقلال قصد دارد در رشتههاي ديگري هم تيمداري کند، گفت: باشگاهداري فقط به فوتبال نيست و ما سعي ميکنيم رشتههاي ديگر را هم فعال کنيم به طوري که ديروز درباره راهاندازي تيم فوتبال بانوان جلسه داشتيم و رشتههايي هم مثل ژيمناستيک، دوميداني و ... مدنظر ماست که آنها را راه بيندازيم.
وي در پايان در خصوص سفرش به کره جنوبي براي بازيهاي آسيايي اينچئون خاطرنشان کرد: من به دليل مسئوليتي که دارم قرار است به اين بازيها بروم و در اين سفر رحيمي مديرعامل پرسپوليس و نصيري از پيشکسوتان ورزش را با خودم ميبرم و حدود چند روزي را در اين کشور خواهيم بود.
رحمتي: افشارزاده از مسائل تيم دور است
دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: بهرام افشارزاده از مسائل تيم دور است و برخي چيزها را اشتباه به عرض او رساندهاند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سيد مهدي رحمتي در خصوص اينکه بهرام افشارزاده صبح امروز در راديو ورزش اعلام کرد بحث ما و رحمتي مسائل مالي است گفت: در وهله اول بايد بگويم که من تا امروز به جز يک سلام و عليک برخورد خاصي با آقاي افشارزاده نداشتم و براي او احترام خاصي قائل هستم اما از آنجا که او از مسائلي که در تيم رخ ميدهد دور است فکر ميکنم برخي مسائل را اشتباه به عرض ايشان رساندهاند.
به نقل از فارس، وي افزود: من در اين مدت 2 بار به صورت حضوري با آقاي نظري جويباري جلسه داشتم و زماني که از کربلا برگشتم در اولين نشست او به من گفت: ما امسال مشکل مالي داريم و در حال کم کردن قراردادها هستيم، نميتوانيم پيش پرداختي آنچناني به بازيکنان بدهيم و شرايط تا حدودي نسبت به سالهاي گذشته تغيير کرده است. خدا شاهد است به نظري جويباري گفتم که من هيچ مشکلي در مورد قرارداد سال آيندهام ندارم و فقط تکليف طلب سال گذشته من را روشن کنيد.در اين نشست هيچ صحبت ديگري مطرح نشد.
دروازه بان استقلال در ادامه گفت و گو با فارس تاکيد کرد: جلسه دوم من با نظري 5 روز بعد از نشست اول بود.ما دوباره همين حرف ها را زديم و من به آقاي نظري گفتم هر رقمي که شما بنويسيد قبول دارم و امضا ميکنم فقط عدالت را در مورد من رعايت کنيد.اين صحبت ها را علي نظريجويباري با من انجام داده و اگر غير از اين است او ميتواند شهادت بدهد.
رحمتي خاطر نشان کرد: آقاي افشارزاده عزيز، شما در اين مدتي که مدير عامل استقلال شديد حتي به خودتان زحمت نداديد يک صحبت 10 دقيقه اي با من و بازيکنان داشته باشيد. آنوقت چطور مدعي هستيد که بحث من با استقلال بر سر مسائل مالي است؟!من براي خودم متاسف هستم که بعد از چند سال بازي کردن و زحمت کشيدن براي استقلال و طرفدارانش اين صحبتها مطرح ميشود و به راحتي همه چيز ناديده گرفته شده است.متاسفانه شرايط را طوري براي من فراهم کردهاند که ماندنم در استقلال بسيار سخت شود.
وي در پايان در خصوص اينکه تکليف او و استقلال چه ميشود گفت:تکليف من با خودم تا امروز ظهر مشخص ميشود و اگر هم تا الان صبر کردهام و تصميم غير منتظرهاي نگرفتهام به خاطر استقلال و احترام به طرفدارانش بوده است.
مهدي رحمتي به پيکان پيوست(sm25)
سيد مهدي رحمتي سرانجام از استقلال جدا شد و به پيکان پيوست.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سيد مهدي رحمتي دروازهبان فصل گذشته تيم استقلال با قراردادي يک ساله به صورت رسمي به عضويت تيم فوتبال پيکان در آمد.
رحمتي که طي روزهاي گذشته با نظري جويباري جلساتي را برگزار کرده بود امروز در گفت و گو با فارس مدعي شد افشارزاده از برخي مسائل درون تيم اطلاع ندارد زيرا بحث او با استقلال مالي نيست و به همين دليل در نهايت با تصميمي غير منتظره به تيم فوتبال پيکان پيوست.
باشگاه استقلال تاکنون با اميد ابراهيمي، ميلاد فخرالديني،سجاد شهباززاده، مگوئيان،محمد رضا خرسند نيا و محسن ابراهيمي از پيکان قرارداد بسته و قرار داد بازيکناني مثل قاضي، نوري، برهاني و عمرانزاده را تمديد کرده است.
همچنين جدايي سيد مهدي رحمتي،ساموئل،سياوش اکبرپور، مهرداد اولادي، عليرضا نيکبخت واحدي، مجيد غلامنژاد، ايمان با صفا، کبه، توني کارواليو و احمد جمشيديان از استقلال قطعي شده است. ايمان مبعلي نيز در تماس با مسئولان استقلال خواهان رضايتنامه خود شده اما اين بازيکن يک سال ديگر با آبي پوشان قرارداد دارد.
بازیکنان وارد شده به تیم بازیکنان خارج شده از تیم گروسيان - نوجوان - خرسندنيا - اميد ابراهيمي -هرائل مگوييان - شهباززاده - محسن ابراهيمي - فخرالديني کبه - ساموئل - - نظري - اکبرپور- اولادي- نيکبخت- غلامنژاد - حسين حسيني - - رحمتي - باصفا - کارواليو - جمشيديان
احتمالی:
- بختيار رحماني - مهدي کريميان احتمالی:
تيموريان - بيکزاده-مبعلي
ببین چی کار کردن رحمتی هم رفت...(sm54) / تا الان 12 نفر را از استقلال بیرون فرستان... تیم را سپردن به تیغ افشارزاده و شرکاء
گزارش تمرين عصر استقلال
در تمرين عصر امروز (چهارشنبه) استقلال، همه حاضران در کمپ از جدايي دروازهبان فصل گذشته آبيپوشان تعجب کرده بودند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرين عصر تيم فوتبال استقلال در حالي از ساعت 18:30 دقيقه آغاز شد که همه تحت تاثير جدايي مهدي رحمتي از استقلال قرار داشتند.
* تماشاگران استقلال و حتي بازيکنان اين تيم در بهت رفتن رحمتي از استقلال و پيوستنش به تيم پيکان بودند با اين وجود ميان تماشاگران اختلاف نظر بود و برخي معتقد بودند که رحمتي به خاطر پول از استقلال رفت و برخي اعتقاد داشتند که رحمتي نبايد از استقلال جدا ميشد.
* حنيف عمرانزاده، پژمان نوري، آرش برهاني، محمد قاضي، سجاد شهباززاده، ميلاد فخرالديني، اميد ابراهيمي و مگويان بازيکن ارمنستاني استقلال نفرات سرشناس آبيپوشان در تمرين امروز بودند.
* امير قلعهنويي سرمربي استقلال نظارت ويژهاي روي تمرين آبيپوشان داشت و به نسبت روزهاي گذشته با چهرهاي خندان در تمرين حاضر شد. او بارها با بازيکنان از جمله حنيف عمرانزاده شوخي ميکرد و به کري بازيکنان در تمرين آقا وسط لبخند ميزد.
* پيش از آغاز تمرين، قلعهنويي به ليدرهاي استقلال دستور داد که مراقب باشند کسي از تماشاگران بابت جدايي رحمتي به او بياحترامي نکند.
* کامران صاحبپناه رئيس هيئت مديره استقلال و منصور پورحيدري ميهمانان تمرين امروز آبيپوشان بودند که قلعهنويي استقبال گرمي از صاحبپناه کرد و دقايقي با او به صحبت پرداخت. همچنين يکي از مربيان تيم واليبال پيکان نيز در تمرين آبيپوشان حضور داشت.
* بازيکنان جواني که با توصيه و معرفي افراد مختلف در تمرين استقلال حاضر ميشوند به دردسر امير قلعهنويي و مربيان استقلال تبديل شدهاند به طوري که قلعهنويي از ديدن تعداد زياد بازيکنان ناراحت شد.
* هنگامي که بازيکنان مشغول انجام تمرين کششي بودند، قلعهنويي با شوخي توپ را به شکم ميلاد فخرالديني زد. بعد از اين حرکت قلعهنويي، فخرالديني جا خورد و خندهاش گرفت.
* محور تمرين امروز آبي پوشان انجام دوهاي استقامتي و عبور از موانع زيرنظر مربي بدنساز بود و سپس در 3 گروه تمرين آقاوسط را انجام دادند. بخش بعدي تمرين آبيپوشان بازي تحت فشار در قسمتهاي مختلف زمين و سپس فوتبال در يک نيمه بود.
* اواسط تمرين عدهاي از تماشاگران شروع به تشويق قلعهنويي کردند و او نيز به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.
* جدايي رحمتي از استقلال باعث شده بود که همه تماشاگران و بازيکنان استقلال در خصوص دروازهبان استقلال صحبت کنند و اينکه چه کسي قرار است دروازهبان جديد استقلال شود.
* تمرينات استقلال فردا (پنجشنبه) نيز پيگيري خواهد شد
ماجدی : رحمتی خودش باید جواب هواداران استقلال را بدهد نه ما !
بازیکنی که آزاد است، اختیارش دست خودش است. من مهدی رحمتی را دوست دارم با این حال احساس میکنم که رحمتی در انتخابش عجله کرد. انشاءالله او در تیمش موفق باشد اما هواداران استقلال بدانند که استقلال همیشه هست.
میرشاد ماجدی درباره آخرین وضعیت استقلال عنوان کرد: خوشبختانه روزی دو بار تمریناتمان را پیگیری میکنیم. یک سری از بازیکنان از جمع ما جدا شدهاند و یک سری هم آمدهاند. امسال با توجه به این که تیمها نمیتوانند بیشتر از 18 بازیکن بزرگسال جذب کنند، کار برای همه سخت شده است و امیدوارم در نهایت ما باشیم که موفق میشویم.
او درباره جدایی رحمتی از استقلال و پیوستنش به پیکان گفت: بازیکنی که آزاد است، اختیارش دست خودش است. من مهدی رحمتی را دوست دارم با این حال احساس میکنم که رحمتی در انتخابش عجله کرد. انشاءالله او در تیمش موفق باشد اما هواداران استقلال بدانند که استقلال همیشه هست.
سرپرست استقلال اضافه کرد: ما نباید پاسخگوی پرسشهای هواداران باشیم، به نظرم خود رحمتی باید جوابگو باشد. او بر اساس تفکراتش از تیم جدا شده ولی همانطور که گفتم این استقلال هست که میماند و هر کس که در این تیم کار میکند یا بازیکن آن محسوب میشود باید به جایگاهش افتخار کند.
وحید طالب لو پس از جدایی رحمتی : اولویتم بارگشت به استقلال است
طالبلو از اظهار نظر در مورد خبر جدایی رحمتی از استقلال و پیوستن این دروازهبان به تیم پیکان امتناع ورزید.
دروازهبان پیشین تیم فوتبال استقلال با اعلام اینکه اولویتش بازگشت به استقلال است، گفت: هر وقت مسئولان استقلال اعلام کنند به من نیاز دارند، با همه وجود به تیم خودم باز میگردم
وحید طالبلو در خصوص مسائلی که در مورد جانشینی وی به جای مهدی رحمتی، در تیم استقلال مطرح شده، گفت: تا این لحظه مسئولان باشگاه استقلال برای برگشتم به این تیم با من صحبتی نکرده اند.
وی همچنین تاکید کرد: استقلال خانه من هست و هر وقت مسئولان باشگاه اعلام کنند به من نیاز دارند، با همه وجود در اختیار تیم استقلال قرار میگیرم.
دروازهبان پیشین تیم فوتبال استقلال در همین خصوص افزود: در حال حاضر پیشنهادات دیگری نیز دارم اما اگر استقلالیها پیشنهاد خود را بصورت رسمی ارائه دهند، اولویتم بازگشت به استقلال است.
طالبلو از اظهار نظر در مورد خبر جدایی رحمتی از استقلال و پیوستن این دروازهبان به تیم پیکان امتناع ورزید.
تیم را از اول اوردن... کاش نتیجه بگیره ... این دیگه چه طرز باشگاه داری است فقط تو ایرن پیدا میش(sm29)
افشارزاده : نظری درباره جدایی رحمتی ندارم/ خودداری از صحبت درباره جذب طالبلو
بهرام افشارزاده در خصوص جدایی سیدمهدی رحمتی از این تیم و پیوستن به باشگاه پیکان تهران، عنوان کرد: در این باره چیزی نشنیدهام. رحمتی بازیکن آزاد بود و هر تصمیمی که گرفته، برای ما قابل احترام است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا رحمتی درباره جدایی از استقلال به شما چیزی گفته؟، بیان کرد: رحمتی موبایل خود را خاموش کرده و تلفنهای خود را پاسخ نمیدهد. بهرحال ما با او مشکلی نداشتیم و به تصمیمی که گرفت است احترام خواهیم گذاشت.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اینکه رحمتی گفته بود که افشارزاده با بازیکنان تماس نگرفته است، تاکید کرد: قرار نیست من با بازیکنان تماس بگیرم. در اتاق من باز است و اگر کسی مشکلی دارد میتواند آن را حل کند. البته آقای نظری جویباری با بازیکنان در ارتباط بوده و مشکلات را حل میکند.
افشارزاده در پاسخ به این سوال که آیا شما برای بازگشت طالبلو به استقلال با این بازیکن مذاکرهای کردهاید، گفت: من با هیچ بازیکنی تماس نگرفتهام و در این باره آقای نظری جویباری مسئول است. چون درباره جذب دیگر بازیکنان اظهار نظری نداشتهام پس بهتر است درباره این بازیکن هم حرفی نزنم
رکورد عجیب استقلال/ ریزش چهار کاپیتان در طول هفت ماه
استقلالیها که معمولا در مواجهه با هواداران تیم رقیب به تعدد کاپیتانهای اسمیشان افتخار میکردند، حالا رکوردی عجیب را را از خودشان به جا گذاشتهاند. در طول هفت ماه گذشته، چهار بازیکن با پتانسیل بستن بازوبند کاپیتانی این تیم از جمع آبیپوشان جدا شدهاند. فرهاد مجیدی، جواد نکونام، پژمان منتظری و حالا هم مهدی رحمتی این جمع چهار نفره را تشکیل میدهند.
قرارداد رحمتی با پیکان: 2 میلیارد برای یک فصل! (sm6)
مهدی رحمتی در انتقالی غیرمنتظره به پیکان پیوست. رحمتی بعد از اینکه دید استقلالی ها دنبال جذب محسن فروزان و سوشا مکانی بودند با چند تیم لیگ برتری مذاکره کرد و سرانجام با مسئولان پیکان به توافق رسید . با اینکه ثنایی، مدیرعامل پیکان مدعی شده که قرارداد رحمتی میلیاردی نیست اما در مورد توافق رحمتی با پیکان گفته می شود او برای یک فصل بازی در این تیم مبلغ 2 میلیارد دریافت خواهد کرد. این مبلغ، قرارداد پایه رحمتی با پیکان است. مسئولان پیکان برای او بندهایی هم در نظر گرفته اند که به مبلغ قرارداد دروازه بان سابق استقلال می افزاید.این بندها شامل کلین شیت،گرفتن پنالتی و برخی مسائل دیگر می شود.
گزینه های استقلال برای دروازه : حقیقی، رودباریان، طالبلو، احمدی و گردان
از حسن رودباریان،رحمان احمدی و شهاب گردان هم به عنوان دیگر گزینه های امیر برای حضور در جارچوب دروازه استقلال نام برده می شود.
فوتبال ایران- سرانجام سیدمهدی رحمتی با باشگاه پیکان تهران قرارداد امضا کرد و به کش و قوس ها و شائبه های متعدد در مورد ماندن یا جدایی اش از استقلال خاتمه داد.
به گزارش سایت فوتبال ایران، باشگاه آبی تهران از چند هفته پیش تحرکاتی را برای خرید یک دروازه بان لیگ برتری آغاز کرده بود و قابل حدس بود که رحمتی در این تیم ماندگار نخواهد شد.
امیر قلعه نویی از همان روزهای ابتدایی فصل نقل و انتقالات، باب مذاکره با چند سنگربان دیگر را باز کرد تا نشان دهد دیگر علاقه چندانی به بقای سید در تیمش ندارد. آبی ها در این مدت ابتدا مذاکرات ناموفقی با محسن فروزان داشتند و سپس سوشا مکانی را به پرسپولیسی ها باختند تا دو گزینه اول دروازه بانی شان در لیگ پیش رو را از دست داده باشند. حالا و با اعلام خبر قطعی جدایی دروازه بان سابق تیم ملی از استقلال، طبیعتا تلاش این باشگاه برای خرید یک دروازه بان سرعت بیشتری خواهد گرفت.
آن ها یکی از بهترین فصل های نقل و انتقالات(sm8) همه این سال ها را سپری می کنند و خرید یک دروازه بان خوب نیز می تواند بخشی از این دوره زمانی موفق در تیم قلعه نویی و افشارزاده باشد.
در شرایط فعلی، از علیرضا حقیقی به عنوان جدی ترین گزینه جانشینی رحمتی نام برده می شود. دروازه بان اول این روزهای ایران که معمولا با لقب«پسر پرسپولیس» شناخته می شود، از مدتی پیش مورد توجه سرمربی آبی ها قرار گرفته است.
او فصل گذشته بازگشت ناموفقی به فوتبال ایران داشت و در نیم فصل از پرسپولیس جدا شد تا فوتبال اش را در رقابت های دسته دوم لیگ پرتغال ادامه دهد.
حقیقی فعلا از تیم ایرانی دیگری پیشنهاد دریافت نکرده و به نظر می رسد در صورت تمایل به بازگشت به ایران، استقلال تنها مقصد جدی او تلقی شود. البته اگر نسوان فرنگی در بین راه برزیل-ایران او را به سرقت نبرند!
وحید طالب لو نیز، یکی دیگر از شانس های انتخاب به عنوان جانشین رحمتی در استقلال به شمار می رود. او که به نوعی کشف قلعه نویی در استقلال بود، سه سال قبل پس از 8 سال بازی در این تیم راهی بوشهر شد و پس از شکستن دستش در پیراهن این تیم، دیگر نتوانست به شرایط ارمانی برگردد و در سطح اول فوتبال ایران بازی کند.
انتخاب وحید با توجه به آمار فصل های اخیر او و مصدومیت بسیار طولانی اش، می تواند ریسک بزرگی برای استقلالی ها محسوب شود.از حسن رودباریان،رحمان احمدی و شهاب گردان هم به عنوان دیگر گزینه های امیر برای حضور در جارچوب دروازه استقلال نام برده می شود.
بیکزاده جایگزین حاجصفی شد و با ترکیب اصلی تنیس فوتبال بازی کرد
تمرین امروز (چهارشنبه) تیم ملی فوتبال کشورمان در شرایطی پیگیری شد که بازیکنان ترکیب اصلی تیم ملی کشورمان به جز احسان حاج صفی که مقابل نیجریه بازی کرده بودند به تمرین تنیس فوتبال پرداختند. سایر بازیکنان به سالن بدنسازی رفته و تمرینات بدنی انجام دادند.
*در تمرین تنیس فوتبال تیم ملی کشورمان هاشم بیکزاده جایگزین حاج صفی شده بود. به نظرمیرسد تیمی که تنیس فوتبال بازی میکرد، مقابل نیجریه به میدان برود.
*در تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران، علیرضا حقیقی به صورت جداگانه از سایر دروازبانان تمرین کرد. شواهد حاکی از آن است که او سنگربان ایران در بازی مقابل آرژانتین خواهد بود.
(sm130)
گزارش تمرين استقلال
جدايي مهدي رحمتي از استقلال همچنان سوژه تمرين آبيپوشان است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرين نوبت صبح استقلال ساعت 11 امروز (پنجشنبه) در سالن وزنه مجموعه انقلاب انجام شد.
به نقل از تسنيم، ميلاد فخرالديني تنها غايب آبيپوشان بود که با اجازه کادر فني در تمرين شرکت نکرد.
* جدايي مهدي رحمتي از استقلال و پيوستنش به پيکان همچنان سوژه اصلي بين بازيکنان استقلال بود. برخي از آنها اعتقاد داشتند که رحمتي اشتباه کرد که از استقلال جدا شد.
* مهدي پاشازاده يکي از دستياران قلعهنويي هنوز در تمرينات حاضر نشده و پيگير انجام کارهاي شخصي خود در تبريز است.
* شکست 2 بر صفر اسپانيا مقابل شيلي در جام جهاني 2014 و حذف اين تيم سوژه ديگر تمرين آبيپوشان بود و بازيکناني که موفق به تماشاي اين ديدار نشده بودند با شنيدن حذف اسپانيا تعجب کردند.
* بازيکنان ابتدا در زمين چمن مصنوعي مجموعه انقلاب دقايقي دويدند و سپس کار با وزنه را انجام دادند.
* بازيکنان استقلال در طول تمرين مدام از يکديگر ميپرسيدند که چه کسي قرار است دروازهبان استقلال شود و جاي رحمتي را بگيرد.
* مگويان بازيکن جديد و ارمنستاني استقلال همراه ادموند اختر به محل تمرين آمد.
* تمرين نوبت بعدازظهر امروز آبيپوشان تعطيل است و بازيکنان به استراحت ميپردازند.
طالب لو: رحمتی هم می ماند، شاید استقلالی می شدم
او می افزاید: «حالا باید ببینیم که با توجه به اتفاقات بهوجودآمده در روزهای آینده چه اتفاقی رخ میدهد. خودم دوست دارم که به استقلال برگردم و دوباره به تیمملی برسم اما باید دید که چه میشود.»
وحید طالبلو که شاید بعد از جدایی رحمتی به دلیل محبوبیتش میان هواداران استقلال بهترین گزینه باشد، در رابطه با مذاکره با استقلال و احتمال پیوستنش به این تیم میگوید: «شنیدم که رحمتی از استقلال جدا شده اما از قبل هم گفته بودم که حضور آدمهای خاص در یک تیم باعث نمیشود که من تغییری در تصمیمم بدهم. البته هنوز هیچ صحبت رسمی با من از سوی باشگاه استقلال نشده و من هم مثل بقیه فقط از طریق رسانهها و نزدیکان باشگاه شنیدهام که استقلالیها مرا میخواهند.»
او می افزاید: «حالا باید ببینیم که با توجه به اتفاقات بهوجودآمده در روزهای آینده چه اتفاقی رخ میدهد. خودم دوست دارم که به استقلال برگردم و دوباره به تیمملی برسم اما باید دید که چه میشود.»