از همون قدیم به چاوش حسادت میکرده تو عکس داره قر سرش میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از همون قدیم به چاوش حسادت میکرده تو عکس داره قر سرش میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدره لب تابم دراومده 24 ساعته نشستم پاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتون سرویس (sm2)
ترک 1 همین الان رسید به دستم
صد درصد کاور هست
کجا میرن با کاور خواننده های ما
متاسفانه رونق مارکت موسیقی کم شده
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزه پدر شادمهر رو که باعث شد عده ی از راه موسیقی پول در بیارن
اقا یکی اینو از برق بکشه خسته شدم خداوکیلی انگشتام درد گرفت ازبس تایپ کردم(sm2)نقل قول:
شاسکول تو که داشتی دان میکردی چطوری از کجا رسید دستت نکنه محسن بیگانه خرید برات اورد؟(sm2)
الان یکی رو دانلود کردم آقای خطرناک
مودب باش پسر کوچک
گرفتی دستت جا شد ؟ (sm2)نقل قول:
اینقدر پیام ندید اون بالا هی میاد
کسی با شما کار نداره
ولی ما با تو کار داریم (sm30)نقل قول:
الحق ولانصاف تایید میکنم(sm2)نقل قول:
خداییش فکر نمی کردم انقدر خوب بشه آلبومش (sm120)
نسبت به قبلی خیلی بهتر شده
جون میده بریزم تو گوشی برم امروز قهوه خونه همرا با قلیون گوش بدم (sm181)
کلی از البوم تعریف کردی اخرش بگی قلیون میکشی ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکشید دیگه (sm138) معلومه تازه واستون اینترنت خریدن... کاربرای بی بن و ریشه (sm142)
من دیروز نوشته هام طرفای 120 بود الان رسیده به 500 ببینید چجوری ادمو از زندگی میندازید(sm2)
دانلود شد کامل.بالاخره بعد 3 ساعت ببینم ارزششو داشت
فعلا ابی جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی خونمون به ما میگن فراری
توی غربت دم به دم انگشت نگاریدیگه حتی صاحب اون خونه نیستیم
بیرون خونه میگن ما تروریستیمچاره ای نمونده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جز رفتن و رفتن
انگار اینو رو پیشونیمون نوشتنکه سفر تقدیر ماست واسه همیشه
ما همینیم کاربر بدون ریشه
ما همینیم کاربر بدون ریشه
(sm51)
فدات داش... مهشید سلام میرسونه (sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
شما چندتا دیوثا هر تاپیک وا میکنم هستین .. (sm70)
به نکته ی ظریفی اشاره کردی (sm2)نقل قول:
وقتی 1 عدد انالیزوره بین المللی عینه *ز سرشو انداخته پایین ول میچرخه تو همه تاپیکا باید بریم هدایتش کنیم بالاخره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمایی که اینترنتو اختراع کردی ولی ما تازه اینترنت خریدیم،من هلاکه سرعته اینترنتتم(sm2)(sm2)نقل قول:
با حساب این که گفتی 3 ساعت طول کشید،و البومه 85 مگی،به این نتیجه میرسیم که سرعت دانلوده شما 7.87 کیلوبایت بر ثانیه بوده. سرعت نبرتت یهو(sm2)(sm2)
فعلا بدرود
شما که میگفتی کاور بد نیست استاد و به ما توپیدی...از شما که سواد موسیقیت بالاس بعیده موسیو (sm132)نقل قول:
(sm120)
حیف که نبودم بیام یه خورده به اینا بخندم (sm172)(sm30)
من نميدونم وقتي خود يگانه هميشه جلو شادمهر غلاف ميکنه ديگه شاخ بازي اين طرفداراش چيه ؟
عمو جون خواننده شما که علنا 2 تا آهنگا از شادمهر رو کاور کرده ( آسموني ، خيالي نيست ) يا مثلا بيوگرافي سايتش خودش همه چيو داره ميگه :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل در مورد آلبوم حميد عسکري به نظرم از قبلي خيلي خيلي بهتر شده !
و از آلبوم هاي جديد خيلي بهتر شده . انتظار نداشتم اينجوري باشه ( با توجه به آلبوم قبلي )
در کل دمش گرم(sm118)
یه چیز جالب:اگه عسکری کماها رو ادامه میداد الان این آلبوم کما5 بود.
میشه تو این اطلاعات و اماره گرانبهاتو برای خودت نگه داری؟(sm2)نقل قول:
میترسم یکی کپی کنه اسم منبع رو نبره اونوقت حقوق مولفت زیره پا گذاشته میشه ضرر میکنی(sm2)
مخصوصا اون انالیزات(sm59)
باز تو حرف زدی.
برو آقاجان
داستانه تو و من مثه ویروس و انتی ویروسه.نقل قول:
تا تو هستی(ویروس) منم هستم(انتی ویروس)(sm2)
من هیچ داستانی با شما ندارم
خیلی تلاش کردم سطح موسیقیتو بالا ببرم
خو دتی زدی به خواب
البته توقعی هم ندارم شما مثه هم سن های دیگت عاشق تتلو هستین و این خیلی بده
صحبتی ندارم باهاتون
موید باشید و خوش
نوستراداموسم که شدی واس ما.تتلو خره کیه(sm2)نقل قول:
منم دیگه صحبتی ندارم،واگذارت میکنم به تن ماهی(sm2)(sm2)
سلامت باشی.
کاورهای آلبوم کامل !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اين بنده خدا طرفدار يگانه نيست كه
دقيقا آواتار يگانه گذاشته واسه اين كه بقيه همين فكر و كنن
يه ادم بيكار و بچه سنه كه واسه تنفري كه از يگانه داره(احتمالا طرفدار يكي از رقيباي يگانه ست) اومده اين كارو ميكنه(خودشو به احمق بودن زده)
هم فكر ميكنه با مزه است و هم اين جوري هر چي بگه ميگن طرفدار يگانه ست
نه بابا درسته ما رو شوخی *یرینیم به بیگانه ولی قشنگ معلومه این معلون فن یگانه نیست داره سیرابی بازی درمیاره.ولی چون کرکره خندست ما هم توجهی نمیکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط new [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]