متاسفانه هم آهنگاش ضعیفه هم ویدیوهاش..بهتره ی تجدیدنظر هم باید در مورد کارگرداناش بکنه..بر عکس شادمهر ک این چندتا ویدیو آخرش فوق العاده حرفه ای بودند
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه هم آهنگاش ضعیفه هم ویدیوهاش..بهتره ی تجدیدنظر هم باید در مورد کارگرداناش بکنه..بر عکس شادمهر ک این چندتا ویدیو آخرش فوق العاده حرفه ای بودند
مالی نبود
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم یه کار شنیدنی از اسطوره موسیقی پاپ ایران استاد سیاوش قمیش عزیز...
ترانه کار دلنشین و جدیده (حرفای زیادی تو دلش نهفته است)
ملودی استاد قمیشی هم که نیازی به تعریف و تمجید نداره...
اما تنظیم های خشایار احمدیه چند وقتی هست از حال و هوای خاص کارهای قدیمی که تنظیم می کرد دراومده...
با اینکه خود سیاوش قمیشی علاقه زیادی بهش داره چون راحت می تونه تو استودیو باهاش سر و کله بزنه...
اما تنظیم کار می تونست بهتر ازینا باشه...
((الآن می شه فهمید که الیاس شیرزاد مناسب ترین کارهارو برای ملودی های استاد قمیشی تنظیم می کنه بااینکه هزاران مایل با هم فاصله دارن اما فکرهاشون بهم می خوره))
شادمهر خوب بود ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لس آنجلسی ها خراب شدن اون از شادمهر اینم از سیاوش پَرسه کجا این کجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاً موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)آی آی آی (sm120)
شدید موافقم (sm50)(sm74)
سلام به دوستان.....خواهشا کنسرت صوتی یا تصویری مشترک استاد قمیشی و ابی در آلمان1994 واسه ام پیدا کنید ..... خیلی ممنون میشم
خوشبختانه فعلاً خبری از تک آهنگ جدید نیست ! با توجه به اینکه تقریباً هر سه ما یه تک اهنگ ... ، باید نوروز یک کار جدید بیاد بیرون که فعلاً خبری نیست !
خبری هم از آلبوم نیست ! نباید هم باشه چون رادیو نمیزاره . سیاوش هم از جیب خرج نمیکنه . البته جری خاچاطور قبلاً گفته بود که 2015 آلبوم میاد ولی بعید به نظر میرسه
خبر آمد خبری در راه است ...
ضبط تک آهنگ جدید (sm173)
خرداد ...
(sm118)
نه یکی نه دوتا پس چند تا (sm118)
صدای پای استاد می آید(sm118)
خبرهای خوبی در راه است (sm118)
البوم(sm51)
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1(s m74)
لینک اهنگ پرنده خرابه
مث اینکه ارزوی داشتن این اهنگ با کیفیت 320 باید به دلم بمونه(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@y@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا تخت گاز میریم جلو (sm118) موشکولی نیست (sm120) فقط اگه رادیو جوات (sm3) بزاره
تک آهنگ میاد و ایشالله بعدش خبرهای خوب در راهه(sm118)
مذاکراتی بین آونگ و سیاوش قمیشی انجام گرفته که اگه نتیجه بده باید منتظر آلبوم جدید بود
بعیده که سیاوش قمیشی خودش آلبوم رو اینترنتی منتشر کنه !
وگرنه دوباره زرت زرت تک آهنگ از رادیو پخش میشه (sm3) همون بالایی که سر داریوش و منصور آوردن
فوری :
منتظر تک آهنگ در اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد ماه باشید ( البته اگه مشکلی پیش نیاد که نمیاد انشالله )
دوستان خیلی ها رو می بینم که میگن دیگه سیاوش قمیشی گوش نمیدن به خاطر کلیپ تهران که به امام حسین و عزاداری ها توهین کرده من این کلیپ رو که دیدم چیزی دستگیرم نشد دوستان یه کم توضیح میدن قضیه چیه؟ ضمنا خود سیاوش در مورد کلیپ تهران اظهارنظری نکرده؟
آلبوم ابی که اومد کولاک کرد آهنگ شب آخر داریوش کولاک کرد این آهنگ منو تهران چی بود دیگه خیلی مزخرفه آهنگ تهران شلوغه عبدالمالکی خیلی ازین قشنگتره (sm59)
itunes
کار همزمان بر روی چندین آهنگ !!!
سرنوشت آلبوم هنوز معلوم نیست
فوری : میکس و مستر تک آهنگ جدید به پایان رسیده و به زودی ضبط موزیک ویدئو آغاز میشه و احتمالاً خرداد کار پخش میشه
باز هم رادیو (sm25)
با این اوصاف باید بیخیال آلبوم بشیم (sm25) لعنت (sm3)
پیج استاد : تمرین برای ضبط تک آهنگ جدید !!!
ضبط موزیک ویدئو (sm70)
عکس پیج سیاوش قدیمیه !!!
بزودی ضبط موزیک ویدئو شروع خواهد شد
(sm25) هيچ اميدي نيست
viva siavash(sm154)
من به عنوان یکی از طرفداران داریوش از شما طرفداران سیاوش عزیز اظهار نظری در مورد 2 آهنگ جدید داریوش به نام های شب آخر و پرستش که اخیراً پخش شد،دارم.
میخواستم نظرتونو در مورد این 2 آهنگ بدونم آیا قوی بودن این 2 کار و به دل شما نشست؟
چون معمولاً ماها که داریوشی هستیم و تمام کارهای استاد رو با جون و دل میپذیریم و من که کلی لذت بردم.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید؟؟
سلام دوستان...
میگن استاد قمیشی 2تا کار آماده کرده یکی با تنظیم یار همیشگی لس آنجلسی اش "خشایار احمدیه" و یکی دیگه هم با یار ترنس میکر محبوب داخل کشورش "الیاس شیرزاد" هست...
باید ببینیم کدومو پخش می کنه...
(کارهای الیاس شیرزاد برای استاد قمیشی هیت ترن)
اره خداییش عبدالمالکیه کلا قشنگ بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
آهنگ جدید سیاوش عزیز به نام پوچ به زودی از رادیو جوان به همراه ویدیو
پوچ
ترانه : احسان شعاریان
ملودی : سیاوش قمیشی
تنظیم : بهروز لطفی پور
کارگردان : الک کارتیو
قابل توجه اون آقا که میاد از اینجا خبر میبره :
امیدوارم متوجه اشتباهت شده باشی و هر چیزی رو به زبون نیاری ! من چهار پنج ساله دارم اینجا خبر میزنم و نمیخوام بگم همه خبرها درست بوده ولی بیشتر خبرها درست بوده ( میتونی خبرهایی که من اینجا زدم رو بری بخونی و میدونم که خوندی ) پس اینقد جری جری نگو واسه من ! واقعاً حیف استاد که امثال تو شدن ... تو میری 18 اردیبهشت عکسی رو که مربوط به فروردین بوده میزنی : تمرین برای ضبط تک اهنگ جدید (sm70) بعد 10 روز بعدش کامینگ سون میاد و بازم از رو نمیری ! واقعاً متاسفم برات که یکم شعور نداری ! خوب من الان خبرایی که زدم درست بوده چیزی عایدم شده ؟؟!! میتونی بری بپرسی ...
پس یکم ادب داشته باش ! موندم رو چه حسابی تو رو گذاشتن ...
در ضمن من دارم میرم و اینجا دیگه خبری نمیزنم ! ببینم تو از کجا میخوای خبر بیاری (sm70) حامد و ... (sm120)
اینقدم خاچاطور خاچاطور واسه من نکن ، باهاش در ارتباطم (sm70)
آخرین پُست تو این تاپیک ، البته اگه پاک نشه
یا حق
(sm111)