(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میگم دوباره فاصله افتاد ممکنه تو عید وسواسی بشه دوباره انتشار عقب بیافته(sm172)
- مصاحبه معین راهبر:
- *سال 93 را چگونه سپری کردید و در سال 94 چه آثاری با حضور شما منتشر خواهد شد؟
سال 93 برای من بسیار خوب بود. قطعه «نگران منی»، «هراس» از آلبوم «احسان خواجه امیری» و «یادگاری» از آلبوم «رضا صادقی» را داشتم. برای «بابک جهانبخش» هم دو قطعه «دلتنگی» و «صدای عشق» را تنظیم کردم. برای سال 94 آلبوم آقای «مهدی یراحی» را دارم که در یک قطعه ملودی و تنظیم و در قطعه دیگر هم فقط تنظیم را انجام داده ام. در آلبوم «محمد علیزاده» دو قطعه را تنظیم کرده ام. قطعه «امین رستمی» هم منتشر خواهد شد. تک قطعات «مصطفی پاشایی» هم کم کم در فضای مجازی منتشر می شوند. برای آلبوم «علی عبدالمالکی» هم تنظیم دو قطعه را بر عهده داشته ام. اگر خدا بخواهد با «شهاب رمضان» و «بهنام صفوی» همکاری خواهم داشت. آلبوم «مرتضی پاشایی» عزیز هم در بهار 94 به مخاطبان ارائه می شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و ارادت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان علی حواستون به خودتون باشه...
از خدای منان خواستار سلامتی برای شما و عزیزانتون هستم ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابدا ناراحت نشین
خدابزرگه
صبر داشته باشین
بلاخره آخر یکی از سالهای آینده منتشر میشه(sm120)
سلام و ارادت
تا همین الان (ساعت 3:30) بیدار موندم تا یک کار شاد و خاص رو واستون آماده کنم (به اسم قیافه میگیری) و امیدوارم اوقات شادی رو با این کار سپری کنید ...به امید خدا امشب کار و خدمت شما سروران گرامی تقدیم میکنم.ممنون میشم اگه صفحه ی اصلی بنده در اینستاگرامو فالو کنید و برای دوستان دیگه به اشتراک بزارید تا بیشتر از همیشه در کنار هم باشیم. عشق یعنی شما...
ترانش از همین الان معلومه یا از خودشه یا از اثتاد مورتزی غلی (sm2)
آهنگ جدید و شاد و بسیار زیبای علی عبدالملکی به نا قیافه میگیری
ترانه و ملودی : علی مهرگان
تنظیم : علی عبدالمالکی
میکس و مسترینگ : مهران عباسی
دانلود:
سایتش از دسترس خارج شد(sm25)
دانلود از سرور موزیک باران:
یکم که حرفی نیس اضافه می گیری (sm59)
ترک مهیجی بود، اما ترانه خیلی جالب نبود.
چرررررررررررررررررررررت باز هم رید , ریدگه واقعا ریده تو کاراش یکی در میونش بازم ثابته ریده . آخه این ترک میدی بیرون شل مغز ؟ این ترانه یعنی چی ؟ خب به درک برات بس نبود که هوادارا ریدن به هیکلت ؟ باز به خدا هزاران رحمت به خب به درک این واقعا کس شعر مطلق بود آخه من یه سوال دارم علی مهرگان کدوم نخاله ایه ورداشتی آوردی برات ترانه و ملودی زده ؟ من نمیدونم این کسخل بازیاشو کی میخواد بزاره کنار
چطور علی مهرگانو نمی شناسی؟؟؟ بابا این همون اثاد غلیه آیندس (sm2).نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد رحمت به ترانه های خودش.(sm1)
خخخ من استادو موخوام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از شوخی بگذریم ترانه ی جنون کار قشنگی بود
با تمام احترام به دوستان گلم
مزخرف بود
ولی حال داد(sm120)
دیگه علی واسه ما احترامی نزاشته که شما هم هر چی از دهنت میاد بگو برادر خجالت نکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Behi3461 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم ابراهیمی ترک میده این علی ترک میده کلا دوتا بیت شعر رو تو اهنگ سی بار تکرار میکنه
با عرض تاسف(sm88)
قیافه میگری قیافه میگری
یه کم که حرفی نیست اضافه می گیری
می گم دوست دارم میگی ازم سیری
قیافه می گیری
چقدر غرورمو واست بشکنم
توهم یه آدمی منم یه آدم
قلب یه اسیرو از تو پس میگیرم
قحط محبت نشده تو عالم
قیافه میگری قیافه میگری
قیافه می گیری
اخه تو چی داری که من ندارم
آخه تو کی هستی که ما نیستیم
آب ما اصل تو یه جوب نمیره
از این به بعد دیگه اصلا ما نیستیم
قیافه میگری قیافه میگری
قیافه می گیری
لیست قطعات:
بگو ایمان ندارم
زندگی
همه چی
عاشقتم تا کی
دورت بگردم
آرومه
چرا چرا
انگاری مریضم
کی میاد؟
جون؟؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبعتون لطفا (sm1).نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای علی عبدالمالکی با نام بگو ایمان ندارم
ترانه:علی عبدالمالکی.مریم اسدی.روزبه بمانی.علیرضا مرتضی قلی.مهرزاد امیرخانی.نرگس جعفری
ملودی:علی عبدالمالکی.امیر وکیلی.احسان غیبی.کاووس حسینی.
تنظیم کنندگان:پازل باند.علی عبدالمالکی.امیر بهادر.مهران عباسی.شجاعت شفایی.معین راهبر.فرشید ادهمی.امیر فتحی.فرشاد یزدی.
میکس و مسترینگ:آرمیک.محمد فلاحی.مهندس اخوت.
flac 320
01 - آرومه آروم رفت
02 - بگو ایمان ندارم
03 - ته زندگی
04 - چرا چرا باهامی
05 - یه دفعه ای شد
06 - سال سیاه
07 - به درک ۲
08 - حالا که دوری
09 - بساز با غم
10 - شاید برگردی
11 - تا کی صبوری
12 - همه چی تمومی
13 - دورت بگردم
14 - زندون عاشقا
15 - عاشقتونم شدید
۱۲ فروردین به صورت مجاز
(sm25)(sm25)(sm54)
منبع؟
فکرکنم فیک هست
چون مرتضی پاشایی یه اهنگ ساخته بود ولی تو لیست اهنگ سازا اسمش نبود
نه این اسامی، اسامیه برازنده ای واسه قطعات یه آلبوم اَن، نه "بگو ایمان ندارم" میتونه اسم این آلبوم باشه. بابا بذارید خودش تو همین ماه اعلام می کنه. نیازی هم به شایعه نیست.
دارید واسه چی بحث میکنید..آخه اینم آهنگ بود داد بیرون..فعلا فقط شادمهر با ترانه گمت کردم بهترین آهنگ بود ک تو این چندوقته اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته آهنگ خوب نبود(البته فقط ترانش)، اما اینجا هم تاپیک شادمهر نیست.(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست ک نیست من فقط نظرمو گفتم
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک 30000 تایی شد (sm174)
نوزدهم فروردین 1394 و همچنان هیچ خبری نیست. آخه یه آدم چقدر میتونه بد قول باشه؟؟!! (sm98)
بیخیال مهم نی(sm27) اخرش معلومه چی هست(sm172)نقل قول:
آخرین پست علی تو اینستا:
سلام و ارادت
عذرخواهم اگر چند روز نبودم
واستون یه عالمه سورپرایز دارم (sm168)
عشق خودمید
من که 7 سالی هست منتظر سورپرایز هستم نمی دونم چجوری هست که سورپرایز نشدم روزی که بگن آلبوم علی عبدالمالکی اومده اون روز دیگه باید نوه های من برن آلبومو بخرن(sm77)(sm54)(sm81)
(sm25) (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)