دو روز دیگه میاد پشت سرش حرف در میاره الان برا من متن شعراشو از حفظه فوکی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دو روز دیگه میاد پشت سرش حرف در میاره الان برا من متن شعراشو از حفظه فوکی ..
طرفدارای موزن و شجریان اول افتنادن به ژون هم سر جشن حافظ الان واس هم لاو میفرستن .. ;l
ترکیب این و شیر حاجی شـــــــــــــــــقد میپسبه آبم را افتاد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوک بر تو سر موزن با من کل میندازی آخه این کتابو همون موقع فوکیدمش ..
این شعرو هم من تایید نکردم یه ژا دیدم یارو میگف همینه گذاشتم ..
من اصلا یه خط رو هم نخوندم از شعرا ..
بعدشم بذا آلبوم بیاد بعد معلوم میشه از کتابش شنتاش توش هه ..
بعدشم این شعراش ملودی روش سنگین میشینه احتمالا چندتا شعرو با هم ترکیب کرده برا هر ترک ..
آواره بشُم مملکتُم دست تو باشه
هیهات اگر ارتش موهاتِ نبندی
(sm50)
من موهای طرف آبمو نیمیاره یه شی دیگه مثال بزن ..
دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید
میترسُم از اون لحظه که دیوونه نباشی
(sm50)
میترسُم از این حیف شدن، حیف اگر تونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتا به منِ پاره شده چشم ندوزی
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه شی دیگه مثال بزن نگفتم خودتو پاره کن یا جر بده که ..
داماهی - دیوانه
ترانه: احسان گودرزی
میترسُم از این کشور خوسیدهی خوشبخت
بیدار بشُم این طرف مرز نباشی
تو خوُ زمین باشُم و بارونی و گندم
بیدار شُم اما تو کشاورز نباشی
میترسُم از اینجا بری و خونه بُرُمبه
له شُم تو به معماری آوار بخندی
آواره بشُم مملکتُم دست تو باشه
هیهات اگر ارتش موهاتِ نبندی
هی پست کنُم عمر عزیزُم در خونهات
یک عمر کسی در بزنه خونه نباشی
ایجاد شدی در بدنُم مثل یه بحران
بحران شدُم از بوسهی ایجاد شونده
پایان غمانگیز خودُم منتظرم هست
میترسُم از این لحظهی فرهاد شونده
افسار پریشونی من دست خودُم نیست
جن رفته در این شعر در این وزن عروضی
میترسُم از این حیف شدن، حیف اگر تو
حتا به منِ پاره شده چشم ندوزی
فوک بر تو بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتا تو دبی هه درسته یا حتی صحیحه !?؟!
فوک بر برنامه نویس ادیتور تاپیک گوه توش یه ایموجی مثه آدم نیشون نیمیده ..
اکبر احسنت آهنگش پلی شد راضیم ..
مصادره شقد تخمی بود گوه توت موزن من که میدونم داشت داد میزد سر راقت با سرمایه گذار کار امامی رضایت داد بوخونه جیب رو پر کنه دیوس ..
هر کی از دی جی خرید کنه خره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
یاران چشه بچه ها یجوریه این بشر
شما ذهنِ مُشَوَش ات رو درگیر این برنامه ها نکن ...
ولی افسوس نمی تونه ،
پریشون حالِ و خسته ... (sm50)
آلبوم اگر بدون مجوز پخش بشه ، بصورت نسخه فیزیکی منتشر میشه ؟؟؟
نه فقط نسخه اینترنتینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen140 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز هر ده دقیقه یکبار می آیم تایپیک رو چک می کنیم که آلبوم کی میاد.....موزن اسکول کرده...حداقل کاش تاریخ نمیداد... چهار روز از بیستم هم گذشت...بعید میدونم اراده ای برای منتشر شدن وجود داشته باشه....فقط با پخش دمو گذاشتمون تو خماری...
تهیه کننده دیروز گفت بدون مجوز میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه بدون مجوز شاید دهن موزن سرویس بشه ولی خیلی بهتره... کنسرت که نمیزاشت. دیگه باید قید تیتراژ و این جور کارها رو هم بزنه..که شاید از نظر مالی واسش سخت باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکرکنم آخرشم با مجوز بیاد اونوقت چاوشی این همه هجمه راه انداخت آخرش همه میگن شلوغ کرد که مجوز بگیره فقط
قشنگ معلومه خاطرات ارتش محاله یادت بره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) فک کنم عنوان تاپیک باس عوض شه
بالاخره کافه سینما هم به گوه خوردن افتاد و یه مطلب تقریبا حمایتی از محسن رو منتشر کرد...
انتشار آلبوم ابراهیم در هاله ای از ابهامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداچ شوخی میکنم (sm70)(sm70)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه مو با تو شوخی دِروم یره (sm120) چطوری تــــــو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه توش(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]