(sm77)(sm54) تورو خدا اینو نگا (sm178) جنازه طرف هنوز رو زمین مونده میخواد تنفس مصنوعی دهان به دهان بده بهش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)(sm54) تورو خدا اینو نگا (sm178) جنازه طرف هنوز رو زمین مونده میخواد تنفس مصنوعی دهان به دهان بده بهش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسحاق جهانگیری با انتشار پستی در صفحه توییتر خود تاکید کرد که صحبتهای مهمی با مردم دارد.
متن این پست توییتری به شرح زیر است:
دوشنبه شب در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما صحبت های مهمی با مردم خواهم داشت
(sm50)فقط به خیر بگذره
یا حجت بن الحسن، کلید رو بگیر از حسن (sm178)(sm30)
یارب این نوگل خندان که سپردی به منش
میسپارم به تو از چشم حسود چمنش ������������
بابا جهانگیری چرا همه چی رو میگه ؟(sm74)
الان دوست دخترم مسیج داده
من بستنی ۴۰۰ هزار تومنی میخوام
خب من الان چه گوهى بخورم(sm81)
روحانی قطعا رییس جمهوره تا چند روز آینده جهانگیری و هاشمی طبا با رضایت قلبی کامل به نفع روحانی میرن کنار اما بعیده این اصولگرایان قدرت طلب به نفع هم برن کنار، اگر قالیباف یا رییسی کنار بکشن (که البته خیلی بعیده) معنیش اینه که قبول دارن در مناظره لوله شدن و برای ضایع نشدن بیش از حد خودشون کنار می رن نه به خاطر همدیگه
اشتباه پشت اشتباه ! این کار به نوعی پذیرش شکست در مناظره دیروزه ! در صورتی که اصن باختی در کار نیست !!! این کار تو ذهن ملت شائبه به وجود میاره که چون طرف باخته میخواد اینجوری جبران کنه
دو تا زدی دو تا خوردی اتفاقی نیفتاده . خوب معلومه این مناظره رو در رو به نفع اوناست چون عقبن و قافیه رو باختن من نمیدونم چقدر این مشاورای روحانی احمقن
هنوزم نتونستم درک کنم چرا جهانگیری به قالیباف حمله کرد در حالی که قالیباف همون مناظره قبلی کارش تموم شده بود
ای بگم خدا چیکارت نکنه جهانگیری که الکی جو دادی
نکته : اسم پسر قالیباف "اسحاقه" یعنی تو خونه هم نمیتونه جهانگیری رو فراموش کنه. این عذاب که میگن همینه ها (sm81)
کف کردن مجری شبکه ی یک از از ارقام! اگر از همه ابعاد ماجرای بابک زنجانی خبر ندارید این سخنان تکان دهنده بیژن زنگنه را ببینید تا به عمق خیانت انجام شده در دولت قبل پی ببرید
روحانی ابزار فروشی داره،4 سال به 4 سال یه محصول با مارک قالیباف عرضه میکنه،
گاز انبر
لوله
چهار سال دیگه:چکش،چسب یک دوسه،آچار فرانسه... خوبیش اینه که محصولات تنوع داره، تموم نمیشه
در کارگهِ لوله گری رفتم دوش
دیدم دو هزار لوله تنها و خموش
هر یک به زبان حال با خود می گفت
کو« باقر» و «گاز انبر» و کو «لوله فروش»
خیام طرقبه ای
سلام به همه
من یه پسر 5 ساله دارم.تو حادثه ای بینیش شکست.مخارجش رو پزشکان یک میلیون و پونصد براورد کردن و گفتن اینقد هزینه داره.ولی تو بیمارستان پسرم رو بستری کردم.یه صبح تا غروب اونجا بود.اتاق عمل رفت.بیهوشی انجام شد.و.... هزینه ای که موقع ترخیص ازم گرفتن بیست و پنج هزار تومن شد.بخدا کرایه تاکسی که دادم بیشتر از این بود.متشکرم دولت.اونایی که مریض دارن میدونن من چی میگم.اگه بگیم تنها کار روحانی و کابینش برای کشور و مردم همین بوده همین هم برای چند دوره رای دادن ما به روحانی کفایت میکنه.
اونایی که نمیخوان رای بدن.نمیدونم فردا چی میشه ولی الان رو با گذشته مشابه مقایسه میکنم.میبینم بهتر بوده.به امید خدا اینده هم بهتر از امروز خواهد بود.رای ندادن ما یعنی رای به گذشته.درسته رویایی نیست ولی قبول کنیم ازادی و عدالت و دموکراسی ارام ارام شدنیه و نه با یه انقلاب دیگه.کشورای عربی انقلاب کردن ببینین
اگه حتی یک نفر با این کلمات بتونم متقاعد کنم رای بده وظیفم بود بنویسم
اینم سند.
رای من و خانواده ام روحانی
امان از جهل امان از جهل(sm1)(sm178)
بابا دانای کلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالقاسم طالبی (کارگردان سینما) در همایش نخبگان حامی سیدابراهیم رییسی گفت: ما امروز باید دعا کنیم حال محمدرضا شجریان خوب شود زیرا دولت یازدهم دستش خالی است و آویزان یک هنرمند سرطانی شده است.
به گزارش انتخاب به نقل از ایلنا، وی ادامه داد: امروز دولت روحانی آویزان محمدرضا شجریان یک بیمار سرطانی است که زمانی خودش گفته بود حق ندارید دعای ربنای مرا پخش کنید.
طالبی ادامه داد: من از آقای رییسی گله دارم که چرا وقتی یک هنرمندی در یک مهمانی پیک پیک عرق میخورد آبرویش را در رسانهها و همه جا میبرند اما درعوض یک نفر که به 30 زن تجاوز کرده به دلیل آنکه لباس روحانی پوشیده و با رییسجمهور عکس گرفته محاکمه نمیشود.
کارگردان فیلم قلادههای طلا با انتقاد از مناظرات تلویزیونی گفت: مناظرههای تلویزیونی اخته است و تلویزیون تحت تاثیر حرفهای حسامالدین آشنا قرار گرفته و در مناظرهها اجازه نداد به کسی که میتواند مسلط حرف بزند؛ حرف بزند اما به کسی اجازه سخنرانی میدهد که بتواند خوب فحش بدهد.
ش ی ر دهن طالبی
دوستان لطفا انتخابات رو جدی بگیرید ! و به دوستانتون بگید برن رای بدن، ونزویلا نشیم (sm25)
به قولا 11 تای دیگه رو هم ببرید. بحث 4 سال هست، یکی دو روز نیست که !
نخبگان حامی رییسی : قلاده های طلا (sm50)
اصلا اثری از دولت قبل دیده نمیشه! ـــــــــاصــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــلـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــتا!!!
پروپاکونا :)
#پروپاکونا :)
ببین ملت رو چقدر خر فرض کرده با این حرفشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه **** صدا و سیما تو گوشی به چه درد من میخوره
بازدید کلیپ توی آپارات در کمتر از 24 ساعت به بیش از 1000 تا رسید (sm50)
من در خراب کردن زندگی 4 نفر سهیم بوده ام
دیروز دوستی چنین می گفت: من در انتخابات 1384 شرکت نکردم، همان انتخاباتی که احمدی نژاد را سر کار آورد ؛ در آن سال می گفتم که مگر چه فرقی می کند چه کسی رئیس جمهور شود؟!
من تا همین چند روز پیش، عدم حضورم در آن انتخابات را فراموش کرده بودم. اما وقتی آماری از آن انتخابات را دیدم، ناگهان تکان خوردم و احساس گناه کردم:
آرای احمدی نژاد: 17 میلیون
آرای هاشمی رفسنجانی: 10 میلیون
کسانی که در انتخابات شرکت نکردند: 18 میلیون
من جزو آن 18 میلیون نفری بودم که اگر می آمدند بلای احمدی نژاد بر سر این ملت نازل نمی شد و کشور این همه عقبگرد نمی کرد. اگر سیاست های دولت اصلاحات ادامه می یافت و توسط احمدی نژاد قطع نمی شد واقعا الان ایران بهتری نداشتیم؟!
من و 18 میلیون نفری که آن روز قهر کرده بودیم و می گفتیم مگر فرقی هم می کند چه کسی رئیس جمهور شود، در سال های بعد فهمیدیم بله فرق می کند و این فرق را با همه وجود لمس کردیم.
من احساس گناه و مسؤولیت می کنم چرا که با خانه نشینی ام ، در روزی که "می توانستم یک ساعت وقت بگذارم"، در مصیبت هایی که بعدها بر سر من و مردم آمد، به طور غیرمستقیم و البته ناخواسته سهیم بوده ام. اگر جمعیت ایران را به عدد 18 میلیونی که ما بودیم و شرکت نکردیم تقسیم کنند، هر کدام از ما و از جمله خود من، به طور متوسط به زندگی 4 نفر آسیب رسانده ایم؛ کم مسؤولیتی است؟!
کمتر گل بزنید به شما برسیم!
میر سلیم گفت: چرا نفت خام می فروشید؟
روحانی پاسخ داد: بین ایران و عراق یک میدان نفتی مشترک وجود دارد که عراقی ها آن را استخراج می کنند و می فروشند و اگر ما نیز متقابلاً این کار را نکنیم، در واقع میدان را به عراقی ها داده ایم. همین طور است درباره میدان مشترک پارس جنوبی بین ایران و قطر که اگر ما برداشت نکنیم، قطری ها می برند.
میرسلیم پاسخ عجیب و غریبی داد که خلاصه اش این می شود: بروید به عراقی ها و قطری ها بگویید کمتر برداشت کنند!
فرمول فوق العاده ای است و می توان در جاهای دیگر هم به کار برد:
به ترکیه بگوییم تا ما زیرساخت های گردشگری مان را درست کنیم، شما هم توریست کمتری جذب کنید.
اگر تیم ملی فوتبال مان در یک مسابقه بین المللی عقب افتاد به تیم مقابل بگوییم کمتر گل بزنید تا ما به شما برسیم.
به جمهوری آذربایجان و امارات متحده عربی بگوییم سرعت رشد اقتصادی تان بالا رفته، صبر کنید ما هم برسیم.
وای اگر این فرمول زمان جنگ اختراع شده بود چقدر کارمان راحت تر بود!
اقدامات دولت تدبیر و امید
ديشب جناب رييسي فرمايش كردند كه از حضرت امام دستخط داريم كه استان قدس و موسسات وابسته از ماليات معاف شوند.
������ جناب رييسي ؛ بايستي در دولت كار و كرامت حامل هاي انرژي را هم رايگان ارائه كنيد ، چون ما هم از حضرت امام صدا و تصوير بطور مستند داريم كه فرمودند :
بايد ������آب و⚡️ برق و گاز مجاني شود ..
از اول هدفشون همین بود ...
حالا فرض بر این بگیریم که حرفای این مرتیکه درست باشه و انتخابات بر اساس نظرسنجی ها به دور دوم کشیده بشه ...
سال 88 هم همینطور بود و از این حرفا میزدن که آی دور دوم و این حرفا ... اما آرای خاموش اومد رای داد تا 12 شب و 90 درصد رای دادن ! البته آخرش ...
الان خطری که این جریان داره قابل مقایسه با اون سال نیست و خیلی بیشتره فقط متاسفانه ملت بی خیاله ... پس اگه جماعتی که دل خوشی ندارن بیان رای بدن همین برنامه ریزی برای دور دوم و خلاصه همه چیشون بر هم میریزه و حتی مسیر تاریخ عوض میشه !!! متاسفانه ملت نمیدونه که چه بلایی در انتظارشه و نزدیک 12 میلیون نفر از 52 میلیون رای نمیدن ( طبق نظرسنجی که اعلام شد)
سال 92 هم جلیلی و قالیباف زیاد حرف زدن ولی نصف روحانی هم رای نیاوردن
من شرط میبندم روحانی بالای 20 میلیون رای داره الان
(sm81) شوخی شوخی، یک دفعه روحانی رای نمیاره :(
بیا مرد باش، رای بده، به بقیم بگو برن رای بدن :) دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) روحانی میترسم از رفتنت، میترسم، میترسم (sm50)
من نمیخواستم رای بدم ولی با دیدن رقبای روحانی تو مناظره ها که بدون داشتن هیچ برنامه ای فقط به دولت حمله میکردند،تصمیمم عوض شد و به روحانی رای میدم