مسابقه سامسونگ برای نوت 8
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مسابقه سامسونگ برای نوت 8
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم خیلی خوبیه
ترک قول و اواره و ارزو به نظرم بهتر بود
بقیش هم عالی بود
دست مریزاد به این پیرمرد
که فردا جشن فانوس و درخت(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود برادر، بنده هم در نهایت احترام به این پیشنهاد شما در تاپیک سیاوش قمیشی اعتراض کردم، شما که بزرگتر مایی، تاج سر مایی، چرا پیشنهاد حذف تاپیک میدی بزرگوار؟ پیشنهاد حذف افرادی که حرف رکیک زدن رو میدادی اعتراض من حقیر رو هم در بر نداشت
ارادت دارم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد رضا جان آنقدر این بهم تاختن ها زیاده که بجز این راهی ندیدم البتّه تا حالا مدیر محترم کنار اومده و نه تاپیک را بسته ونه
حرمت شکنان را و بی عفّتان را اخراج کرده . باور کن بنده اگر این طوری درخواست میدم به وللّه قسم بخاطر این است زود بزود برای سایت مشکل ایجاد نشه و سایت به این تکاملی به راهش ادامه بده چون نمیتوانیم مثل این سایت پیدا کنیم .
بر سر الوندموزیک چی اومد بر سر صفا آلبوم چی اومد بر سر آسیاموزیک چی اومد بر سر طغیان موزیک چی اومد بر سر
فضا تو موزیک چی اومد و کجاست اون بیاتو موزیک اصلی و تک ترانه ی رایگان و ....
بنده هم مخلص شما خوبان هستم اگر از بنده آزرده خاطر گشتی به اون جوونیت ببخش بنده را
با حرفای انسان مخالفم
(sm2)
منتشر شد
دوستان پسر اقا سیاوش البوم داده
مطمینم از پدرش بهتره چون جوون تره
اقای قمیشی تو البوم جدیدش زور خوندن نداشت نفس نفس میزد
پسرش اما بهتره.البته تا جایی که شمیدم خود اقا سیاوش گفته این پسر من نیست اما پسرش میگه هست
الله اعلم
دقیقا کجا نفس نفس میزد؟ صدایی که داری میشنویمو ملودی ای که داریم میشنویم از یه مرد 73 سالست.و هنوز مخمل صداش همونه و عوض نشده...خوب نیست از کسی که چند دهست تو موسیقی بزرگ شده و با اهنگسازیش برای دیگران زحمت کشیده و این همه البوم و اهنگ خاطره انگیز ساخته اینطوری قضاوت کنیم..اگه انتقادی قضاوتی داریم از خواننده های جوون تر یا کسی که 10 15 ساله تو موسیقیه بکنیم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی علی بابا اما من نظرت رو قبول ندارم متعصب نباش پسر
(sm127)فدات..منم نظر گفتم تعصب نیست حقیقته..من دبیرستان بودم ادمای اطرافم عاشق حمیرا و مهستی و ابی و سیاوش و ...اینا بودن...به نظرم تند برخورد کردن با اینا کار خوبی نیست..هرچی باشه خواننده های قدیمی ان..به نظر من مثلا اینا هرچقدرم الان بد بخونن که نمیخونن قبلا خاطره هاشونو ساختن برام..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این علیرضا قمیشی واقعا پسر استاده ؟
الان البومش گوش کردم فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه 2-3 تا تراکش که عالیه
من ترک 1 اش رو گفتم گوش بدم... دیدم فاجعه اس دیگه بیخیال مابقیش شدم :))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ، تنها فرزند سیاوش قمیشی هست از زن های پنج گانه اش . خودش توی آن - کات شبکه ی طپش اذعان کرده اما سال ها بعد ردش کرد و گفت مطمئن نیستم ولی هست . آلبوم علیرضا قمیشی هم اصلا خوب نبود واقعا و نزدیک هم نیست به پدرش ، گویی که من آلبوم "سرنوشت" هم دوس نداشتم .
(sm10)
به قول خودم حرفت حقنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش
درسته متاسفانه دیگه صداش تو اوج مثل سالق نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم هم نباید میداد بیرون
در مورد علیرضا قمیشی ببخشید اینجوری میگم از اون دیوث هاست سری قبل هم دقیق یادم نیست اما البوم جفتشون مثل اینسری همزمان منتشر شد
خلاصه این ادم سودجو بقول سیاوش قمیشی میخواد از اسمش سواستفاده استفاده کنه
صد در صد علیرضا میخواد از شهرت باباش استفاده کنه ..طبیعیه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
تورو خدا استدلال رو نگاه کنید .
از باباش بهتره چون جون تره.
کدوم قسمت نفس نفس میزنه .هنوزم موسیقی که خارج از ایران تولید میشه چند سر و گردن از البومای داخل بهتره حتی با وجود ورشکستگی مالی . البته منظورم ابی و داریوش و سیاوش و مارتیک و دوسه نفر دیگه است.
این افرادی که میفرمایید کاملا قابل احترامن..افرین...اما بیشتر موزیستین ها و تنظیم کننده های خوب داخل کشور هستن..البوم سیاوش هم مثله همه البوم قدیمیاش بی نظیره..هرچی بیشتر گوش میدی بیشتر قشنگ میشه..هنووووز همون صدا و ملودی های بی نظیره سیاوش به وضوح دیده میشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط f.sh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
کیفیت ایتونز یا flc رو کی اضافه می کنید رو سایت ؟
(sm51)
(sm142)
کی میگه تنها شدن
یه قصه ی پر از غمه
کی میگه یه جون واسه
پریدن از قفس کمه ...(sm81)
(sm19)
من اول گفتم البوم ضعیفه جز چند ترک...
از وقتی اومده دارم گوش میدم معتاد شدم بهش..
یه بند حال می کنم.
از اون البوماس که باید گوشی کنی با تکرار ادم باهاش عشق دنیا می کنه.
ترکونده...
لعنتی چه حالیم میده.(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127 )(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
باتمام احترام به اقا سیاوش خیلی البوم ضعیف و شلخته بود
دیگه کم کم خداحافظی کن
یاعلی
قرمساق تو مگه نگفتی البوم خیلی خوبه حالا یه زر دیگه میزنی؟(sm2)نقل قول:
دروغگو کم حافظس
(sm10)
دیگه خستم از حصار دود و اهن...نفسم تنگه یه کم پنجره میخوااام...به به (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط qodratbahonar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته ای از رضا نیکوکار، ترانه سرای آهنگ قول
چه خووووووبه این آلبوم(sm19)
حس میکنم یکی از آلبوم های قدیمی قمیشی رو گوش میدم(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس .
واضح بود چند جا و در چند ترک اشاره میشه به توکل خدای متعال و ... . آلبوم جدید سیاوش قمیشی یک آلبوم سراسر مذهبی هست متاسفانه . متاسفم برای سیاوش قمیشی که نوجوانی باهاش گذروندم .
اون 40 ساله توی غربت پدرش دراوومده بعدش تو متاسفی
پاچه خواری نظام رو که نکرده
سیاوش قمیشی ترانه ها رو از بین ترانه هایی که براش می فرستن انتخاب می کنه چیزی هم که براش مهمه فقط ترانه است و نه ترانه سرا که اتفاقا توی ترانه قول حرفی از خدا و مذهب نیست
اعتقاد به خدا مضمون جدیدی در ترانه های سیاوش قمیشی نیست شما که نووجونیت رو باهاش گذروندی تا حالا آلبوم حادثه رو نشنیدی؟