نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm8)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm8)
قربانت مخلصيمنقل قول:
آقا گروه داره شلوغ ميشه ها (sm14)
عكسا خوب داره لايك ميخوره (sm17)
لاشی یه دور کل بازیگرای زنو زده زمین دیکاپریو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید جریان استعفای سمت خدا رو فهمیدی(sm2)
ها راضيم (sm18)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتش يه مصاحبه اختصاصي بگيري (sm17)
سلام (sm10)
ممد (sm14)
بی بی سی اسپورت:
آرسنال و من سیتی به دنبال به خدمت گرفتن دی ماریا هستند
نوش جونش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره باو . كليپش رو ديدم (sm2)به خاطر تهيه كننده (sm2)استعفا به اين مزخرفي تا حالا توو عمرم نديده بودم (sm2)
حواستون باشه دارین چکار میکنین(sm3)
وقت مصاحبه اختصاصی نداریم(sm8)
(sm17) والا فكر كنم اصن ديگه جواب من رو ندهنقل قول:
ميخواي اين دفعه تو بهش بگو (sm14)شايد قبول كرد (sm29)
سلام حسين (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) راستي تو صاحابش بودينقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن يادم نبود . (sm2)
بهش بگو يكم مهربونتر باشه (sm2)اونروز بهش پي ام دادم نزديك بود ديگه بگيره بزنم (sm59)