رسما ریدن الان چند قسمته دریغ از یک دقیقه سکانس جالب
نمایش نسخه قابل چاپ
رسما ریدن الان چند قسمته دریغ از یک دقیقه سکانس جالب
سریال تا وقتی براساس کتاب مارتین بود عالی بود.ولی وقتی بیفته دست دوسه تا ناشی همین میشه.مزخرف ترین فصل سریال همین بود.کلا همه ی اتفاقا رو میدونستیم از قبل.گرچه اتفاق آنچنانی هم نیفتاد.نکنه میخوان واسه فصل بعد که 7 قسمته بازم ی سال صبرمون بدن؟؟؟
من نمیفهمم اینا که همش از پرده سبز استفاده میکنن ، هزینه چی دارن اینقدر زر زر میکنن؟
(sm29) حال مالتون خوش نیستا انگار
فصل پنجم تا قسمت هشت و نه هیچی نداشت. قسمت ده که شد همه گفتن خدا بود (sm29)
یه دقیقه دندون به جیگر بذارین ببینیم چی میشه آخرش (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریاله فیلم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ظمن ضر نظن عظیزم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لزبینن ؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم جان میمیره....
خیلی هم بد میمیره...
اگر نمرد..
بیاد من و بن کنید.
میمیره.
ای بابا ...
حالم بد شد//.