الی جشنواره شاتل یه جوری نیس عایا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
الی جشنواره شاتل یه جوری نیس عایا ..
کدومش
عقل بالا کشیدم چون بغلیش رو اذیت میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) مگه من دندونپزشکم که بفهمم کارش خوب بوده ؟
«م.م» فوتبالیستی که در پارتی بازیگران دستگیر شد، چه کسی بود؟ “الف-ح” بازیگر مرد، “ن-خ”بازیگر زن، ” ک-د “بازیگر مرد، “م-الف ” بازیگر زن، ” ح-ن ” بازیگر مرد ،”آ-ج” بازیگر زن، “س-ق” بازیگر زن، “الف-ع”خواننده و ” م-م “فوتبالیست تیم مطرح پایتخت.
آی اسپورت- پرونده شرکت ۷ بازیگر زن و مرد، یک خواننده ی سرشناس و یک فوتبالیست تیم مطرح پایتخت در پارتی شبانه ی باغی در سعادت آباد به دادسرای ارشاد ارجاع داده شد. همه این متهمان سرشناس با سپردن وثیقه آزاد هستند تا پس از بررسی پرونده شان از سوی بازپرس ویژه دادسرای ارشاد و صدور کیفرخواست در مجتمع ویژه ارشاد محاکمه شوند. در بین بازیگران ۴ نفر زن و ۳ نفر مرد بوده اند که ۳ زن بازیگر با همسرانشان حضور داشتند.
اسامی اختصاری بازداشت شدگان
“الف-ح” بازیگر مرد، “ن-خ”بازیگر زن، ” ک-د “بازیگر مرد، “م-الف ” بازیگر زن، ” ح-ن ” بازیگر مرد ،”آ-ج” بازیگر زن، “س-ق” بازیگر زن، “الف-ع”خواننده و ” م-م “فوتبالیست تیم مطرح پایتخت.
همین بهار دیگه 20 گیگ 40 تومن 2 تا 7 رایگان نامحدود ..
آسیاتک یه سرویس داره 1395 گیگ ترافیم 1 شاله از 6 تا 10 صب 30 تومن ..
" الف-ت " هم بوده . حدس بزنین کیه
میزان نوشت: حضور یک فوتبالیست از تیم مطرح پایتخت در میان دستگیر شدگان مهمانی معروف سعادتآباد توسط خبرگزاری قوه قضاییه تکذیب شد.
یک منبع آگاه در خصوص انتشار خبری مبنی بر حضور یک فوتبالیست در میان دستگیر شدگان مهمانی معروف سعادتآباد اظهار داشت: اخیرا اخباری مبنی بر دستگیری 7 بازیگر سرشناس سینما در یک مهمانی شبانه منتشر شده است که همین مورد گمانهزنیهایی در مورد نام افراد به همراه داشته است.
این منبع، با اشاره به اینکه عده معدودی از اهالی رسانه و کاربران شبکههای اجتماعی در فضای مجازی اقدام به گمانهزنی در مورد نام و یا اسم مخفف افراد میکنند، گفت: اینکه گفته میشود یک فوتبالیست در میان دستگیر شدگان مهمانی سعادتآباد تهران حضور دارد، کذب محض است و هیچ فوتبالیستی در این رابطه در آن مهمانی دستگیر نشده است.
وی در پایان تأکید کرد: کاربران در فضای مجازی از هرگونه گمانهزنی در مورد افراد حاضر در میان دستگیرشدگان جدا خودداری کنند.
ن آخه گفتی اوضاع بحرانیه گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اسیاتک وسوسه انگیزتره قبل این جشنواره داشت اون خیلی خوب بود اونجا باس می جنبیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی انتظامی: اهمیت امنیت در درجهی اول است/ اگر در جامعهای فقر نباشد اما امنیت هم نباشد زندگی تلخ میشود
رهبر انقلاب: مسئلهی امنیت اخلاقی مهم است؛ به محیط جامعه باید توجه کرد/ بعضی قمه میکشند اما بعضی هنجارشکنی میکنند و گناه را رواج میدهند؛ این اگر اهمیتش بیشتر نباشد کمتر نیست
با توجه به 6 پنی سیلین به عمق عفونت زیر دندان پی بردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه درد داره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم موزن این سری دنیای هنر نی توش جالبه ..
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کجایی بگو کدومو بگیرم آخر ..
آرمین پیام داری (sm111)
احسان تهرانینقل قول:
امین حیایی-نیلوفر خوش خلق(زن امین)-کامبیز دیرباز-م.الف زیاده-حسام نواب صفوی-آرام جعفری-سحر قریشی-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرضم کن ستاره ای بر بام ترانه گفتن
فرضم کن جوانه ای بیزار از خزان خفتن ... (sm81)
من فقط رمز گشایی کردم صحت و سقم خبر به من ربطی نداره.(sm120)
تکذیب میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"ع-م " و "ع-م-ک " هم بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونی حدس بزنی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جااااان؟!نقل قول:
مارو میخای اسکل کنی؟(sm120)
(sm131)
اسکل چیه پسریم . گفتم حدس بزن این دو تا هم بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس معصومی.اون یکی رو نمیدونم(sm120)نقل قول:
آره منم همین حدسو میزنم زیرا عباس معصومی حضور نامرئی همیشگی در پارتی ها داره . اون یکی هم یحتمل " عباس معصومی کیجا " باشهنقل قول:
احسنت(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
(sm50)
مینوشم از چشمان تو جرعه به جرعه شعر نو
حافظه ی دستان من پر شده از دامان تو ... (sm81)
نداری خبر ز حال من نداری
که دل به جاده میسپاری
سحر ندارد این شب تار
مرا به خاطرت نگه دار ... (sm50)
کذاب (sm120)نقل قول:
چشمات نمیبینن ، پاهات نمیمونن
دستات نمیگیرن ، این دست بیتاب
با من نمیخندی ، با من نمیخونی
قابل نمیدونی ، این چشم بیخواب(sm118)
Every Day Is Autumn ... (sm50)
مانی رهنما - کجا به خنده رسیدیم
امیر میخوای آپ کنم ؟