Comment Band(sm118)کیون لق همتون
نمایش نسخه قابل چاپ
Comment Band(sm118)کیون لق همتون
کامنت (sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
clash of clans (sm118)
(sm70)جان تو یادم نمیاد الیاس لینک داده باشه بهم
یادم نمیاد کجا دیدم
اشکان آبرون خودش رشتیه (sm132)
(sm118) معتادشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خار باتری گوشی رو گایید
Comment Band - 03 Setaare Haa
لیول چندی ؟ (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) کامران رسول زاده
14نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر بیلد دهنم سرویس میشه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون زیر آیفونن (sm70)
من 64 ..زندگیمون رو داره مختل می کنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایم الماس سبزا چجوری میشه جم کرد ؟نقل قول:
فقط سونینقل قول:
اره یادمه گفته بودم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چند روز پیشم گفتم که اولش اونطوری بود..بیشتر که گوش کردم نظرم عوض شد
میکسش انقد که خوبه گوشو نمیزنه اصلا ..هرچی بیشتر گوش میدی کار خودشو بیشتر باز میکنه
اوایل مثل شما بودم..ولی گوش دادم . الان انگار صداش بالاست داره میخونه..همه چیو متوجه میشم
متن شعراش فکر کنم باشه تو نت (sm70)
رو عکس اون زنه بغل بزنی ..یه سری کارا که انجام بدی بهت جم میده ...مثلا کاپت به 1250 برسه 450 تا جم بت می ده ..بتونی دراگون بسازی 20 تا بهت جم میده بری لیگ کریستال 250 تا جم بت میده و....همچنین درختا و سنگا رو حذف کنی زیرش جم هست بعضیاش ..ولی به هیچ وجه جمت رو مصرف نکن الان فک کنم دو تا کارگر داری ..500 تا جم کنی یکی دیگه بسازی ..1000 تای بعدی کارگر چهارم و 2000 تا دیگه جمع کنی کارگر پنجمنقل قول:
با من در مورد گوشی کل کل نکن (sm70)نقل قول:
امار گرفتن خیلیا تو ایران 20 میلیون برا جم پول دادن (sm74)نقل قول:
(sm2)عجب جوابی دادنقل قول:
پولدار ..کسخل ..خرن (sm2)نقل قول:
چه کلی ؟ سونی گوشیای خیلی خوبی میزنهنقل قول:
من در این حد که کارمو راه بندازه بسمه
الانم یه Xperia SL دارم خیلی دوسش دارم راحتم باهاش اختیاجی به ایفون نوت4 اینا نمی بینم
چه ربطی داره الدنگ وقتی نیاز نداری به این گوشیای رده بالا پس نگو فقط سونی ...نقل قول:
اینو اینجا گذاشتم که بچه ها ببینن همین
شهر کنار ما میبده ..یه منطقه داره به نام بفروییه ...یه بچه ی 16 ساله به خاطر سحری شب 23 ..با چاقو کشتن (sm25)
دیگه اینقدرم بی اهمیت نیستم
(sm77)(sm54)نقل قول:
این گوشی جدید ال جی چیه کیون همه گوشیا رو دریده (sm2)
(sm70)من اونجا نمیتونم نظرارو ببینم .. نمیدونم چجوری جواب میدهنقل قول:
کامتنم نمیتونم بذارم :| بلاکم انگار
(sm128)
آی در و دیوار نایب قهرمانی جام ولایت وجام شهدا مبار ک
(sm2)
(sm25)
(sm25)این طفلک رو خدا زده انگار چقد بد شانس میتونه باشه یه ادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)می برن امریکا حداقل کارُ بدن دست امریکاییهانقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali-anti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)نقل قول:
آقا امروز تو خیابون از وسط 3 تا دختر دهۀ هفتادی رد شدم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از مسئولین خواهشمندیم تو غذای دخترای دهه هفتادی کافور بریزن!
واقعا خطرناک شدن:))))))))))))
ترانه : علی فردوسی | آهنگ : حامد زمانی | تنظیم : امیر جمال فرد.(sm70)
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای حامد محضرنیا به نام مرگ داعش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خبرگزاریهای دنیا بگین
یه نفر میاد از تبار عشق
(sm2)
(sm25)میکشیم حامد زمانی در حال دانلود