بد نیستش اما من خیال کردم خود شادمهر اینا را دوباره تنظیم کرده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بد نیستش اما من خیال کردم خود شادمهر اینا را دوباره تنظیم کرده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا انجمن انقد خلوته میگن بیکار نیستیم یعنی راست میگن(sm120)
احسان هستی؟(sm120)
خیلیا از اینجا کوچ کردن و دیگه سر نمیزنن
الان همه تو وایبر و واتس آپ و تلگرام و این کوفت و زهرمارا هستن (sm120)
احسان این وقت شب معمولا نمیادنقل قول:
اخه اون پایین یکی هست(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرید آلبوم طرفدار از رو سیستمت پاک شده بود که دنبال لینک دانلود ازش میگشتی ؟
اره بقیه تو یه فولدر بودن این یه جای دیگه
این کیفیتی که بچه ها ریپ زدن صداش جالب نیست اون صداهای زیر و ریز اهنگ درست مشخص نیست
نه اون نیست (sm121)نقل قول:
باقی البوم ها رو با کیفیت wma دارم
تو همین تاپیک موجودهنقل قول:
پست شماره 15 را دانلود کن
این باید کیفیت اورجینال باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همینو میگم فعلا دانلودش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش شادمهر میمود آلبو های قدیمیشو یه ریمستر میکرد تا کیفیتشون عالی میشد (sm172)نقل قول:
به فکر این جور چیزا که نیست اصن
یه ریمیکس با حال میداد صفاریان میزد مثل کوچه های خاطره سعید شهروز (sm127)نقل قول:
این ماله همون زمانهنقل قول:
فقط من نمیدونم چرا طرفداری که همون موقع باران زده بود الان پاک شده و نیست
انتخاب و رویای ما هستن ولی آلبومو پاک کردن (sm74)
طرفدار همون زمان سایت همسایه هم کیفیت خوبی داشت
اینجا فکر کنم کل سایت خراب شد از نو ساخته شد
آره ..معلوم نیست حالا با هم هنوز رفیقن یا نهنقل قول:
به نظرت خبری که گفته بودن شادمهر و بهروز تصمیم دارن یه کار مشترک با هم بدن واقعیت داره ؟
فکر کنم راست باشه به اینستاگرام میخورد رسمی یا حداقل دروغ نگه
خب از همونجا دانلود کن دیگهنقل قول:
مطالب اون سال همه هستن به جز آلبوم
کامنتها هم همه پاک شدن
اگه اینستاگرام رسمی خودش اینو گفته باشه پس حتما واقعیه
اگر هواداری باشه که چندان قابل باور نیست
بهروزم دیگه بهروز سابق نیست بر خلاف شادمهر نسبتا افت کرده
زده بیشتر تو فاز الکترونیک ...
فرید ازت گله مندم
قرار بود معروف را تحلیل بکنی (sm138)
هویتت رو هم که بالاخره مشخص نکردی برامون (sm170)
اره افت که کرده ولی با شادمهر کار کردن فرق داره ملودی خوب بهش برسه خوب کار میکنه هم ملودی خوب هم انگیزه هم خاطره قدیما کافیه تا باز دوباره کار خوب انجام بده
پ خ بچک
اینم هست موتورش روشن بشه ممکنه بتونن بازم کاری در حد گذشته ها بدن با هم
کاری که واقعا یه حرف تازه برای گفتن داشته باشه
نه مثل تنظیم های این چند وقته بهروز (sm50)
میگن شریف پور تو البومه اگه باشه خیلی خوبه
شریف پور در حد خودش واقعا عالیهنقل قول:
ایوبی هم احتمالا یک یا دو ترانه باید داشته باشه
پویا حسین خانی هم میبود خوب میشد (sm168)
مونا هم که پای ثابت آلبومای شادمهره
شادمهر ناهیدی رو هم بذاره کنار به این آسونی ها دل از مونا نمیکنه (sm14)
ناهیدی تا حدی کنار گذاشته شده (sm59)
خبر داری کهنقل قول:
احسان میگفت یه تراک از آلبوم رو که ناهیدی تنظیم کرده بوده شادمهر برداشته دوباره خودش تنظیم کرده
ناهیدی هم بهش برخورده قهر کرده با شادمهر (sm30)
(sm2)نقل قول:
(sm2)
بچه های شادمهری چی شدن دیگه هیچ کی نمیاد
فواد کجاست ؟
هادی
وحید آزا
سامان
محسن
همه گذاشتن رفتن پی زندگیشون (sm81)
یکم از هادی بگو یه چیزایی یادمه
سامان؟ کدوم سامان؟
پارسا هم که طفلک مدتها درگیر بیماری پدرش بود و آخر هم ...(sm74)
از بچه های قدیم entehaa هم هنوز سر میزنه اما کم پست میذاره
هادی lovely boyنقل قول:
از همه پست های بچه ها تشکر میکرد
سامان همونی که آی دیش shadmehr aghili بود فکر کنم
راستی یه دختره هم بود شادمهری بود melissa misa
ولی خیلی برام عجیبه دیگه کلا رفتن
برای پارسا خیلی ناراحت شدم
تا قبل بیماری پدرش همیشه بود و چراغ اینجا رو روشن نگه میداشت
باز خدا رو شکر شما هستی والا من اینجا تنها میموندم (sm74)