اینا موزیکای ساخت منه بیکلام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا موزیکای ساخت منه بیکلام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدرن تاکینکو کاور کرده بودم تازه کارم هنوز تو آهنگسازی
هوای فساده
تنظیمش جالب نبود
چیش خوب بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحن و صدای محسن مث همیشه
درجا داره می زنه ..تهیه کننده هم الان مصاحبه کرده داره رو آلبوم بعدی کار می کنه ..چه خبره؟ بس نیست ..استراحت کن کنسرت بده ..گاییدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد نبودی ببینی رو کاور کرده ...
چه جوری میشه از تریاق رسید به این ...
خسته کننده ، تکراری ...
یه مشکل این البوم اینه که داره بعد ابراهیم میاد ! ابراهیم فوق غنی بود این البومم مطمئنم اهنگ شاهکار داره یک برگ برندش همین تنظیمای محسنه که الان به بلوغ کامل رسیده ولی خب در کل البوم با شعرای کلاسیک ریسکه
سینجول پیگیری کن چرا خانم میزل زیرنویس نمیشه درد و بلاش بخوره تو سر من
(sm81)میلک خاله اسکای بلو رو دریابیدی
(sm81)خاله اگوستی روحت شاد
شبی که ماه کامل شد را دیدم پسندیدم
Perfect...نقل قول:
(sm172)
خوب نیست بعد از تنظیمهای امیر بی گزند و ابراهیم با اون کیفیت و ملودی دوباره انگار برگشت به زمان زیرزمینی بودن..خدا کنه بقیه البوم اینطوری نباشه..شبیه ماکته تنظیمش..
دست خودم نیست..انتظارم ازش خیلی بالا رفته..این اهنگ انگار خیلی قدیمیه..شاید مال زمان ژاکت باشه..نمیدونم عجیبه..ترجیح میدم برم شرمساری و چنگیز و ای ماه مهر و گوش کنم...ولی شاید اشتباهی شده..نمیدونم..(sm77)(sm74)
منتظر یه فضای رااااک خووب بودم...چرا اینجوری شد؟؟(sm74)(sm74)
چرا انقد دنبال موسیقی راک هستین.موسیقی پاپ اگه خوب ساخته بشه عالیه.خیلی از ماندگارترین موسیقی های قبل انقلاب پاپ بودن که البته توی اوجش بود که خفش کردن.
(sm54)
منتشر نمیکرد سنگین تر بود
یه شعر زیبا از مولانا
یه خوانش خوب از چاوشی
ولی موسیقی نیست چیزی نداره(sm25)
میلاد درخشانی ... (sm50)
عالی ...
شیملش بدون فیونا هم خوبه ...
تا قبل از فصل 10 خیلی شخصیت محور پیش می رفت و کلا فیونا ارجعیت داشت به بقیه تو داستان ...
(sm25)
خجالت بکشین محسن کارش عالیه محسن داره تنظیماشو درست میکنه
ناموسا اهنگ بحر تفکرو اولین بار که گوش دادید پشماتون نریخت با اینکه کلا هیچ تنظیم خاصی نداشت.
شرافتا ژست موسیقیایی به خودتون نگیرید که هیچی بارتون نیست.
صدا که ملکوتی باشه تنظیم کیلویی چند.
(sm50) چه خبر شده .
چقد کوالیتی اهنگ پایینه از دستی اینو دادن بیرون ایا
رئيس سازمان صداوسيما خيلی زود انتقام برنامه پربيننده كلاسيكو را از عادل فردوسیپور گرفت و علی فروغی را رئیس شورای تخصصی ورزش سازمان صداوسیما كرد. اين حكم میتواند تنها برنامه فردوسیپور در تلويزيون يعنی فوتبال120 را هم از او بگيرد.
پ.ن: برنامهی کلاسیکوی عادل فردوسیپور رکورد شکست؛ کلاسیکو موفق شد در ۲۴ ساعت، به پربازدیدترین برنامهی پخششده در تاریخ شبکهی نمایش اینترنتی ایران تبدیل شود.
ظرف دو روز حدود هشت و نیم میلیون بیننده داشته ..
وقتي برای اولين بار آدمها رو ميبينی، دنبال تفاوت هايی كه بينتون هست ميگردين اما يكم كه گذشت، دنبال تشابهات ميگردين... فكر كنم به همين دليله كه رفاقت ها بوجود مياد!
Brad Pitt
ولی تکراری بود من ارضا نشدم
(sm120)
(sm50)
... (sm50)
03 - Khasteh Am