رسول که هی داره کونشو اینور و اونور میکنه برو ته صف (sm2)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول که هی داره کونشو اینور و اونور میکنه برو ته صف (sm2)(sm30)
هادی بخورش دیگه یخ کرد پولتو رو هم گرفتی (sm2)
تو مگه کسداری که بخورمش برات یه *** داری اونم پر از مو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه گرفتی اینقدر رفتی دادن غریبون دیگه همه رو با هم قاطی کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بخواب دیگه تا این نخوابیده (sm2)
هادی کجا رفتی بیا بده دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از هیجان زیاد قاطی کردی دیوث تو دستته دیگه (sm2) نکن الان آبم میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپردی زدم ، زیر دلت درد نمیگیره ؟(sm2)نقل قول:
آبم پر از ویتامین و پروتئین و سفید کننده پوست و صورت هر کی دوست داره تا نگه دارم براش (sm2)
مال تو تنگه چطور درد نمیگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی دل به کار بده سه نفر اینجا منتظرن چند نفر وقت گرفتن واسه ساعت 5 میخوان همزمان که ایران تو کشتی ترتیب روسیه رو میدم اونا هم ترتیب تورو بدن تو که اینقدر شل نبودی (sm2)
هادی گروپ 500 قبوله ؟ (sm2)
مثلا این میلادو نگاه کنین لامصب قبلا عین ذغال بود از بس آبمو ریختم رو صورتش الان سفید شده عین برف (sm2)
دیوث کمر برام نمونده شما خیلی تب دارین میتونید فعلا انگشت خود را فرو کنید و در بیارید بو کنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
باشه بابا نرخت رو بیشتر میکنیم بهونه نگیر امشب دیگه یه تنی به خاک بزن بچه ها خودشون رو خالی کنن دیگه (sm2)
بازار رو خراب نکن همین شماها هستید که نرخ هارو به هم میریزید الان جو گیر شده حس کرده آلتا اوشن تشریف داره (sm2)نقل قول:
من یه ماهه انزال درستی نداشتم بچه ها اگه میشه اول من (sm2)
(sm2) منظور من 500 تومن بود 5000 ریال (sm2)نقل قول:
اونم زیاده براش همین که نمیزاریم ک..یر نخورده بخوابه براش بسه میلیون ها تومن ارزش معنوی دارهنقل قول:
(sm2)(sm2)
خشی و میلاد باشه بابا دعوا نکید (sm2)
سرم رفت زر هم نزنید (sm2) دستاتونو بزارید رو میر از میلاد درمیارم میکنم تو خشی از اشی درمیارم میکنم تو میلاد (sm2)
تو این چن مین داشتی به کی سرویس میدادی پیدات نبود (sm2)نقل قول:
کی بهت اجازه داد حرف بزنی رو ساکشنت کار کن جنس لبات رو دوست دارم (sm2)
جان تو اگه بزارم *** نداده قصر دربری دستاتو بزار رو میز چشاتو ببند بگو الله اکبر (sm2)نقل قول:
رسول بیا بالا اگه هنوز توانی برات مونده - میدونم هادی خیلی هات میده اصلا دادن تو خونشه مامله مثل موم تو دستاشه - بیا بهت معجون بدیم بخوری تا حال بیای (sm120)
هادی دیگه شورشو درآوردی
بخواب لامصب 5 تومن پولتو دادم (sm2)
دیوث چند نفر به چند نفر 3 قلو نیستا همهش یه دونه ست صبر کنید خو .... خشی دیوث گاز نگیر (sm2)
دوباره شروع کردی ما هر کی رو کردیم به یه جایی رسید تو هم که الان به سرش رسیدی ادامه بده موفق میشی (sm2)نقل قول:
خوابیدم دیوث بیا بشین روش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی هادی جان از پکیج امشبت (sm10)
آخیییییییششششششش (sm2)
هادی استراحت کن نفرات بعدی واسه فینال کشتی میان ترتیبت رو میدن (sm2)
بله فعلا کردم تو سرش(sm2)نقل قول:
مال تو رو فک کنم از بس گشاد شده بود بخیه زدن تنگش کردن قبلا توسط 111 پاره شده بودی از شدت س.ک.س خشن (sm2)
الان دیگه خیلی تنگ شده ولی بازم ادامه میدم تا ته بره (sm2)
میلاد کجا میری بیا شیرتو بخور (sm2)
یه نفس عمیق بکش یه دوش آب سرد بگیر استراحت کن به اتفاقات غیر دردناکت فکر کن - میدونم الان عصبی هستی ولی نگران باش حل نمیشه هر شب همین بساط است آدم یه جاهایی رو مجبوره تو با این دردا مرد میشی - امشب دوتا تازه کار مورد تجاوز قرارت دادن قول میدم که از فردا کارکشته و عرب بیارم برات که اذیت نشی (sm2)نقل قول:
هادی جان حس خوبی بهم دادی امشب
فقط لطفا غیر بچهای مجمع جای دیگه ندی مریضی میگیری، مرییضی بگیری مجمع بگا میره ،مجمع بگا بره کل موسیقی و رسانه ایران از بی میره (sm2)
اه خسته شدم دیگه کمر برام نموند (sm2)
مصنوعی رو واسه همین وقتا گذاشتن دیگه با مصنوعی کار کنید (sm2)
هادی بده بکنیم ایدز بگیریم (sm2)
دیوثا من یه نفرم جواب هر 3 تاتونو میدم (sm2)ولی دیگه بیشتر ازین تخمام نمیکشه (sm2)