سخته تا هرجا میتونین بگیرین خودتونو داغون نکنین (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون مهدی ایشالله!(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
سخته تا هرجا میتونین بگیرین خودتونو داغون نکنین (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون مهدی ایشالله!(sm127)
به خدا اگه بیای و شروع کنی به ناله با لنگه دمپایی دستشویی میزنمت(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوب وقتی نمیشه نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد
من ناراحتیم واسه همینه که نمیتونم بگیرم
عزیزِ سلام(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم خونه دلم خونه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دونه دونه دونه دونه (sm81)
اشک میریزم بی بهونه (sm81)
رفت من شدم دیوونه (sm81)
منم خیلی دوست دارم عکاسی رو حدود 40 گیگ فکر کنم رو لب تابم فقط عکسه که با گوشی میگرفتم
هر جایی میرم هزار حالت و هزار پیچ و خمم میرم واس عکس
گوشی که میگیرم اولین چیزی که مدنظرمه دوربینه
امیدوارم بشه یه دوربین خوب بگیرم
+ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد اصفهانی !!!! (sm81)
از قیافه معتاد محسن که گذاشتی بهتره !!!! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm74)(sm74) نه ديگه من برم. اينجا هم جاي من نيستنقل قول:
(sm2)امشب حالم بهتره كمي تا حدودي ابري خخخخخ