اینقد سوال نپرسین نرم افزارو بگین
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقد سوال نپرسین نرم افزارو بگین
اینو نمیدونم ولی ترانسد بود میتونستم بگم درستش کنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخلش اومده بندازش دور
(sm120)فک کنم درس شه با این ImageUSB
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
JetFlash Online Recovery
اینو نصب کن
روی My Computer کلیک راست > Manage > بعد Storage > بعد Disks Managment
یه عکس بذار مثل عکس زیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست ... (sm50)
دستت مبارك است كه چَك می زند به گوش
دستت مبارك است كه مي آورد به هوش
عيسای دست هاي مبارك! بزن مرا
تا مرده ای به زنده شدن مفتخر شود ... (sm50)
(sm50)
(sm2)اینجور وقتا حجم میدن مفته
شرکت شاتل در جشنواره برند محبوب مصرف کنندگان موفق به کسب عنوان محبوبترین برند و دریافت تندیس زرین برند محبوب شد.
در جشنواره برند محبوب که با تلاش شرکت فناوران نواندیش ویژن در ماه های آبان تا بهمن ١٣٩٤ برگزار شد، با انجام نظرسنجی گسترده مردمی در سراسر کشور محبوبترین برندها شناسایی و به جامعه کاربران و مصرف کنندگان کشور معرفی شدند.
در مراسم پایانی این جشنواره که روز گذشته برگزار شد، شرکت شاتل با کسب بالاترین تعداد رای، به عنوان محبوب ترین برند در میان مصرف کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت، شناخته شد و تندیس زرین این جشنواره را دریافت کرد.
هیچی مودم رو وصل کردم کابل هاشو، حالا فقط منتظر شاتلم که نتمو بدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه حداکثر تا آخر هفته بدن (sm9)
(sm120)درستش کردم
(sm50) (sm50) (sm50) (sm50) (sm50) (sm50)
The Butterfly Effect 1 2004 (sm27)
هو هو زنگ بزن بگو عجله دارم کارم گیره .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا چراغ adsl م روشن شد زنگ زدم دیگه سرظهر بود تا بعدازظهر برام استارت زدن وصل شد (sm51)
اولش گفت تا 2 روز طول میکشه گفتم غلط کردی دیوث تا بعدازظهر باید وصل کنی برام نت ندارم (sm2)
خداوند در جشن تولد پیغمبر مژده ی ظهور عمام را داد
دیدی نظر بده ببینم ارزش دیدن داره یا نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا یه لحظه فک کردم با منی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا همین میلاد خودمون بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغ آسیاتک (sm2)دو تا بوق اضافه کردن(sm2)
این چه حرفی بود (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکذیب میکنم ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم (sm19) میستک در کِردوم فضا عوض بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغض صدای ایرج بسطامی ... (sm50)
چو مرغ شب خواندی و رفتی
دلم را لرزاندی و رفتی ... (sm50)
شنیدی غوغای طوفان را
ز خواندن واماندی و رفت ... (sm50)
به باغ قصه به دشت خواب
سایه ی ابری در دل مهتاب
مثل روح آرزده ی مرداب
دلم را لرزاندی و رفتی
چو مرغ شب خواندی و رفتی
تو اشک سرد زمستان را
چو باران افشاندی و رفتی ... (sm50)
(sm176)
سیاه شب لاله افشان شد
کویر تشنه گلستان شد
تو می آیی تو می آیی
به باغ قصه به دشت خواب
به راه شیرین پر مهتاب
تو میباری چون گل باران
به جام نیلوفر مرداب ... (sm50)
کاوه یغمایی - خصوصی (sm118)
(sm50)
به جرئت میشه گفت بهترین و حرفه ای ترین میکس و مستر رو آلبوم کاوه یغمایی داره (sm50)
همین الان ... دم مخابرات گرم، طرح دائمی شباهنگ، سرعت عالی شده، الان حدود دو هفته س سرعت 1m ثابت هست
هادی (sm2)دکمه غلط کردمو پیدا کردی یا نه ... (sm2)یه شات از سرعتت بزار
(sm50)
فردا میزنگم ببینم چی میگن (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار دو قسمت دیگش هم ببینم بعد بهت میگم (sm120)نقل قول:
(sm77)
فرضم کن ستاره ای بر بام ترانه گفتن ...
فرضم کن جوانه ای بیزار از خزانه خفتن...
(sm102) شانسه منه دیگه ... (sm89)شاتل کرمانشاه سرعت بالا بود تا رفتم اونجا 360 درجه اومد پایین (sm81)(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم مخابرات حتما برگردم دوباره میشه 400 تو شب هم 20 کیلوبایت (sm2)(sm3)
اینم سرعت همونه هیچ فرقی نکرده با مخابرات .. (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبره باو ..(sm89) (sm81) (sm39) (sm2)
تمام سرعت منو کم کردن گذاشتن روی خط تو (sm30)(sm3)