(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
مزخرف که هست ...(sm2)البته بعضیاش ...(sm120)کلاً حوصله و علاقه میخواد که خوشبختانه من ندارم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسانو چه ...؟(sm120) مرد حسابی اسی ترنس یه مدت معروف بود اصن کجای کاری ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر من در مورد ترنس در یک جمله : ترنس یعنی نقاب و بی سرزمین تر از باد قمیشی ... کارنامه ترنس با این دو آلبوم بسته شد ... حتی کسی نتونست نزدیک اون فضا بشه ...
پس اینهمه هیپ هاپ دنس که با آهنگ برادر لویی میاد اینروزا چیه ...؟(sm120) کل تیک تاک اروپا شد آهنگ برادر لویی از بچه 5 ساله تا امروز دیدم پیرپاتلاشون ...نقل قول:
تاریخ دنس اروپا رو نوشتن رفت کجای کاری ...(sm120)
من باید برای تو کلاس تدریس موسیقی بزارم تا سلیقتو به کل عوض کنم ...(sm120)
داداش فکر کنم خورزو خان بازم یه چیزی پرونده واسه ویدئو انگار خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم ...؟(sm120) نه بابا فک نکنم الکی بگه حتماً یه خبرایی هست عجله نکن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره بهش گفتم میگه ویدئو ضبط شده مطمئن هم میگه ... حالا چی هست و کجا رو نمیدونه ...
البته ویدئو آنپلاگد هم در ترکیه ضبط شد 6 ماه بعد پخش شد ... ویدئوهای شادمهر سابقه تاخیر یک ساله هم داره پس هنوز دیر نشده ...
فقط سوالی که تو ذهنمه چرا شادمهر میخواد ویدئو بده ...؟! موزیک ویدئو تو این شرایط دلیلی نداره ...
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم چرا اومدی تو این فروم اصلا؟ اینجا اسمش موزیک بارانه میتونستی بری جای دیگه فعالیت کنی تو زمینه ای که بهش علاقه داری نیازی هم نبود هی علاقه نداشتن به موسیقی رو تو چش امثال من بکنی که مثل تو زندگی نکردم و اگر موسیقی نبود تا امروز تو زندگی دووم نیورده بودم
در ضمن به قول معروف میگن .... چه داند قیمت نقل و نبات (sm2)
تو ایران خودمون از هر کی بپرسی ترنس را با کی شناختی و چه آهنگایی تو ذهنت میاد همه میرن سراغ بزرگانی مثل Armin van buuren Tiesto Paul van dyke هیچ سس خلی اسمی از قمیشی نمیاره احسان حالا چون تو میگی نقاب و بی سرزمین تر از باد ترنسه ما رو حرف بزرگان و پیریا حرفی نمیزنیم ولی خب سعی کن پیش آدمایی که ترنس بازن این حرفو نزنی چون فکر میکنن شیرین عقلی چیزی هستی (sm2) این حرفت ناشی از اطلاعات بسیار پایین و شناخت نداشتن از موسیقی الکترونیک که فکر میکنی هرچی دوپس دوپس داشت پس ترنس هست بی خیال داداش بچسب به همون مادر تاکینگت و استاد عندی (sm70)
نقل قول:
نگران نباش اگر فکر میکنی من سلیقه ام با حرفهای دیگران عوض میشه سخت در اشتباهی بدجور هم در اشتباهی من مرتب در حال گسترش سلیقه ام هستم (sm128)
اخ آخ دیدی احسان چی گفت .. نمیدونست این اواخر تو به کلمه بازم حساسیت پیدا کردی آره داداش اینجوریاست (sm120)نقل قول:
آخه من کی کردم تو چش تو ...(sm120) بابا میگم علاقه ندارم یعنی نظر منو جدی نگیر ... موزیک باران بزرگترین اشتباه زندگی من بود خوبه ول میکنی ...؟(sm2)نقل قول:
دست شما درد نکنه خرمون هم کردی نامرد دارم برات ...(sm2)
برای من که موسیقی روز رو دنبال نکردم ترنس یعنی این دو تا آلبوم ... کاری به بقیه ندارم ... موسیقی الکترونیک ...؟ مگه مدرن تاکینگ سردمدارش نیست ...؟(sm120) همین سای ترنس که گوش میکنی یعنی دوپس دوپس ...(sm70)(sm120)دهه هشتاد خوراک پارتی ها بود ... بابا اینقد اطلاعات دارم که هی میگی ...(sm2)
من تو رو تغییرت میدم حالا ببین ...(sm2)
بیا حالا نوبت کلمه بازم شد ...(sm2)بابا مسعود گفت بازم خرزو خان چرت گفته منم گفتم اینقد اشتباه نبوده خبراش تا الان که از کلمه بازم استفاده کنی در موردش ...(sm120)
بعدشم میگی مثل من زندگی نکردی ... آخه مگه من چجوری زندگی کردم ؟...(sm120) ما هم تو ایران بزرگ شدیم به خدا ...(sm2)
من زمانی که موسیقی رو دنبال میکردم زیاد پیگیرش بودم نمیدونم به خاطر شور و حالش بود یا هر چیز دیگه ... اگه تعریف از خود نباشه استعداد داشتم یعنی اینطور میگفتن ...(این قسمت مخصوص حملات حسین بود ...(sm2))
میدونستی یه مدت میرفتم خونه های مردم ...؟(برای نظافت نه ها برای تدریس ...(sm2))
داستانش مفصله ... اولین بار پیش اومد ...(یعنی خرم کردن ...) گفتن احسان یکی هست نمیتونه بیاد آموزشگاه میری خونه شون و از این حرفا ... منم فک کردم طرف مشکل جسمی داره نمیتونه بیاد قبول کردم ...(البته جوان 18 ساله رو بگن تدریس با کیون میره ...(sm2)) هیچی رفتم اول که منو دیدن گفتن شمایی ...؟ یه حس بدی داشت ...(sm2)هیچی عین بز ایستادم تا زنگ زدن صحبت کردن تضمینم کردن فقط کم مونده بود سوء پیشینه ازم بخوان ...(sm2) بعد دیدم دختره اومد از من سالم تر اونجا فهمیدم تو دام افتادم ...(sm2) 11 ساله ش خجالتی کم حرف ... هیچی دیگه منم جوگیر شروع کردم ...(sm120) خونه های بعدی از راه رسیدن و منم پیک موتوری طور میرفتم تا یه سال و خورده ای که ناگهان نمیدونم از کجا ماجرا به گوش بابام رسید و قیامتی به نام خونه ی ما به پا شد ...(sm2)ینی بابام جوری میگفت آبروی ما رو بردی که حس همون نظافتچی بهم دست داد ... (sm2)منم پیله کرده بودم دهنم مزه کرده بود بعدشم بازم یواشکی میرفتم ولی کمتر ...(sm120)
این بود انشای من ...(sm2)
واسه کسی جوراب شلواری نبردی؟؟😂😂😁نقل قول:
من حرفی برای گفتن ندارم(sm2)نقل قول:
نکنه همینطوری ازدواج کردی(sm120)نقل قول:
پس چی بگم نامرد ...(sm2)میگن تدریس گیتار دیگه ...(sm120)نمیگن حمالی گیتار که ...(sm2)حمال گیتار خصوصی ...(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا ازدواج پیش اومد دیگه ...(sm128)(sm120) تو شهر غریب و این حرفا دیگه ...(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا پاستوریزه تر از این حرفا بودم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تدریس توسط استاد باقری(sm120)نقل قول:
واقعا خیلی زجر کشیدی تو شهر غریب(sm2)
همون رفت و آمد تو جاده پی آدمو درمیاره ...(sm172)(sm74)(sm81)(sm120)نقل قول:
جوراب شلواری تیم تجاوز میخواد ...(sm120)مدیر برنامه میخواد ...(sm120)خانه ی بزرگ میخواد ...(sm120)درب مخفی میخواد ...(sm2)پیانو ی بزرگ میخواد ...(sm2)اوبر هم میخواد که میشه با اسنپ کارشو راه انداخت ...(sm2)نقل قول:
اعع نقل مسعود چرا برا من دوبار اومده بود ...؟ بالا هم جواب دادم ...
فک کنم به خاطر ایمجوی های نقل بود ...
پاسخ هم جامع تر بود ...(sm2)
کلا چند ساله بعد از دوران نابودی فروم ها اینجا شده اسپم کده حقم داری خیلی وقته که عادی شده این مدلی فعالیت کردن و تازه میگی نباید اینجا را ول کرد رفت باید همین طوری اسپم ول داد. آمار پست های طرف رو نگاه میکنی 30 هزار تا پست زده 29900 تاش فقط شکلک سیگاره تازه چراغ خاموش هم مثل روح سرگردان تو تاپیک ها رفت و آمد میکنه فکر میکنه مامور سیا ست و هیچ کی هم نمیفهمه که این میاد تو تاپیک ها پست ها رو میخونه هر روز هم یه شکلک سیگار میفرسته خب این بابا به درد چی کاربرا میخوره فعالیت مفیدش چیه دقیقا؟؟؟ میخواد بگه من زنده ام خب به ما چه خیلیا دیگه هم هنوز زنده ن ولی اعلام کردن ندارهنقل قول:
زندگی پوچ و بی محتوا اکثر آدمای تو ایران صرفا شامل دنیای واقعی شون نمیشه مجازی شون هم سالهاست همین شکلی شده و همه عادت کردیم و اعتراضی نداریم
خیلی سعی کردم فکر کنم یه چیز دیگه بگم ولی ضرب المثلی بهتر از این به ذهنم نرسید شرمنده (sm70)
مشکل همینه خب هرچی میخوای میگی بعدم میگی من کاری به بقیه ندارم و نظر منو جدی نگیرید (sm35)
جلوتر از مدرن تاکینگ بودن کسایی که سردمدارش میشن مثل ژان میشل ژار اما اون سبک ترنس فعالیت نمیکرد ...
سایکدلیک ترنس خودش سالهاست یه سبک (ژانر) جداگونه محسوب میشه و کلی زیرشاخه های جدا داره و با ترنس یکی در نظر نمیگیرنش
تو بپا خودت مورد تغییر قرار نگیری توسط من (sm2)
تو که اینقدر خوب تفت میدی خب میرفتی نویسنده ای چیزی میشدی کتاب خاطرات چاپ میکردی داداش هنوزم البته دیر نیست (sm59)نقل قول:
احسان برای اینکه یه کم از فضای کل کل دور بشیم یه خبر از خواننده هم اسمت (Essi) برام بگیر ببینم آلبوم جدیدی که قراره بده کی میاد؟ امسال میاد یا میره اون ور سال؟ از کدوم کمپانی؟
از وقتی اینستاش رو دنبال میکنم حسابی ازش خوشم اومده شخصیت خیلی خوب و باحالی داره (sm4)
اینارو به من نگو که همس تو رفت امدم(sm2)نقل قول:
👌👌نقل قول:
من که خودت دیدی از اول همش کامینگ سون میزدم ... حتی زمانی که انجمن تو اوج بود حتی یه دونه اسپم از من وجود نداره با اینکه تاریخ عضویتم از همه جلوتره ولی با خیلیا آشنا نیستم به همین دلیل ... فعالیت من زیر سوال نمیره چون همیشه مفید بودم حتی الان که وضعیت انجمن اینه فعالیتم از همه بیشتره ... بقیه هم مختارن حالا با شکلک سیگار یا هر چیز دیگه ... قانون و اجباری نیست ...نقل قول:
همون که خر ضرب المثل رو با نقطه چین گراشتی ممنونم ازت ...(sm2)
بازم میگم جدی نگیرید ...(sm2)
ببین این آهنگ ready for the victory مدرن تاکینگ رو گوش بده تا معنی و مفهموم ترنس رو بفهمی ... یکی دیگه از دلایل بزرگی دیتر و مدرن تاکینگ همین آهنگه ... تلفیق ترنس و راک که بی نظیره و تکرار نشدنی ...
کلاً زیر شاخه های ترنس یعنی دوپس دوپس ...(sm120)دیگه به من نگو که اینو ...(sm70)(sm120)
تغییرناپذیرم ...(sm2)اینو همه میگن ...(sm2)
از اسی خوشم نمیاد ...(sm120) بعیده کمپانی بیاد اینو گردن بگیره ...(sm120) نهایت طپش و امیرقاسمی ...(sm120)نقل قول:
میری برمیگردی شهرت ولی من چی ...(sm74)(sm172)نقل قول:
مسعود که نمیشه ازش نقل گرفت به خاطر همین ایموجی ها ...(sm120)
مسعود یه ایده به ذهنم رسید برای ساخت فیلم ...(sm2)ایده تیزر هم دارم براش ...(sm2)
اول یه تصویر خونه بزرگ با فضایی ترسناک و صدای ممتد کلاغ ... اسلاید بعدی با صدای شیتلقلق اوبر میاد ... شیتلقلق یه در سیاه که باز میشه با صدای شیطانی ... بعد صدای گوینده تیزر : در این خانه چه خبر است ...؟ تصویر یه پیانو از بالا ... تصویر جوراب شلواری با آهنگ جاتم اصلا خالی نیست شادمهر ... تار عنکبوت که همه جا رو فرا گرفته ... دوباره صدای گوینده همراه با خط ترمز اوبر : او کیست ... بعد صدای دختره : اگه بیای جلو جیغ میزنم ... صدای گوینده : چه خبرتونهههه چهههه خبرتونهه ... صدای گوینده با باز شدن درب مخفی : اهداف شوم چه می خواهند از جانش ... آخرشم شادمهر تو تاریکی ظاهر میشه با جوراب شلواری و گوینده میگه : شادمهر عقیلی در : خــــــــــــانـــــــــه ی بـــــــــــــزرگ ... برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها ...
نه اینکه تو مثل تام هنکس تو فیلم دورافتاده تو ی جزیره بی کس و تنها رها شدی(sm2)نقل قول:
نقل قول:
آره خدایی خصوصا با تاپیک Chert and pert خیلی مفید واقع میشی تو انجمن (sm2)
اگر نقطه چین نمیذاشتم توهین علنی به بزرگ سایت حساب میشد بلاخره اونقدرا هم هنوز بی حیا نشدیم به ساحت پیری سایت اهانت کنیم(sm2)(sm2)
کلا آدم حساسی هستم برای همین دست خودم نیست که جدی میگیرم آدما رو (sm172)
مگه قبلا نگفته بودم فن مدرن بودم و البته هنوزم هستم و کاراشون رو همیشه گوش میدم. همون موقع که ویدیوش ریلیز شده بود از ماهواره نگاه میکردم ( خودمون نداشتیم البته خونه فک و فامیل ماهواره دال)
یه روز حالا توضیح میدم در مورد ترنس و الکترونیک
فقط کوتاه بگم اگر باز خودمم اشتباه نکنم اون چند تا کار قمیشی اوایل دهه هشتاد یا مثلا ژینا شادمهر هم ترنس به حساب میاد ولی نه ترنس امروزی به اون ترنس قدیما میگن سبک Dream Trance و خب از جهاتی با ترنس های امروزی فرق میکنه
باز نظر شخصی دادی و باب کل کل رو همچنان ادامه دادی مهم نیس که خوشت میاد یا نه مهم اینه که میخوام بدونم چه زمانی آلبوم تازه اش منتشر میشه (sm39)
یکی از دلایلی که از آهنگاش هم خوشم میاد چون با امیر بدخش همکاری میکرد که از نظر من جز چند تا تنظیم کننده برتر لس آنجلسه و استاد تنظیم های استرینگ زهیه
حالا باز بیا بگو امیر بدخش خوب نیست و فلانه نظر تو به هیچ ورمون نیست به مولا (sm198)(sm147)
نقل قول:
مثل اینا ... (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی نامردین ...(sm2)ینی اینهمه خدمت کن به انجمن ...(sm27)(sm120)نقل قول:
مرسی احترام ...(sm2)
کلاً جدی نگیر ... منم زودجوش بودم معروف به اسی سگی ... (sm2)الان اهلی شدم ...(sm2)
تنها آلبومی که یکم به آلبوم بی سرزمین تر از باد قمیشی از نظر فضا نزدیک شد برکت اصفهانی بود ... واسه همین میگم ترنس پرونده ش همون موقع بسته شد ...
امیر بدخش ...؟(sm120) مجلس گرم کنی بیش نیست ...(sm2) کلاً کیبوردیست هایی که تنظیم میکنن همینن ...(sm120) کف زدن حضار یعنی همون قابلامه نقش اصلی در تنظیماشون داره ...(sm2)
نقل قول:
آره بابا خودم شاهد بودم چجوری پاچه مادر جان را گرفتی اسی سگی (sm39)
وقتی برکت و محمد اصفهانی و ترنس را کنار هم میذاریم ترکیب سمی میده بیرون خروجیش (sm2) حضرت عباسی نمیشه ما رو اینقدر نخندونی احسان؟ (sm41)
آره باو ترنس رو همون موقع قمیشی پرونده اش را بست گذاشت کنار... این همه پرودیوسر دارن زور بیخودی میزنن روزانه صد تا کار میدن بیرون ترنس فقط همونایی که تو میگی (sm196) (sm14) کلا سبک ترنس پرونده اش مختومه شده تو دنیا توسط قمیشی (sm41) به والله اگر خود سیاوش اگر فرق بین ترنس و هاووس و تکنو و غیره را بدونه (sm30)
یه زحمتی بکش برو سایت Beatport اون بالا سبک های مختلف الکترونیک را ببین اگر تسمه تایم پاره نکردی که چه کهکشانیه واسه خودش این ژانر الکترونیک بعد یه خرده با خودت فکر کن بگو چرا من فقط چسبیدم به مادر تاکینگ و استاد عندی و قمیشی اگر اینا موسیقیه پس اونی که من گوش میکردم چیه اگر مادرتاکینگ موسیقیه پس اینا چیه
حالا خوبه به کیبورد میگن مادر همه سازها اگر اینجوریه که شادمهر هم اول ترومپت میزده پس بگیم فلانه و بهمان بابا کم تفت بده ما هرچی میگیم انگار با دیوار داریم صحبت میکنیم (sm138)
حالا هی تو هم بگو یادم بنداز ...(sm74)(sm172) بابا اون قضیه ش فرق داشت میگم ...(sm39)(sm120)نقل قول:
میگم برکت اصفهانی رفت طرف اون فضا ... موفق هم نبود ...
پرودیوسر کیلو چنده ...(sm120)پرودیوسر فقط دیتر بوهلن (صلوات الله علیه ) (sm120) برای من پرونده ش بسته شده حالا تو بشین دوپس دوپس گوش بده ...(sm120)
تو عاشق کار جدیدی و دنبالش میگردی چون دلتو میزنه از آهنگای قدیمی گریزونی ... هر چیزی که تازه و نو باشه خوب نیست ... به خصوص موسیقی که دهه 80 و 90 میلادی پرونده ش بسته شد ... من که با همینا حال میکنم ...
از کیبوردیست جماعت تنظیم کننده درنمیاد ...(sm120) شادمهر چند تا ساز بلده ...؟ کیبوردیست بهش بگو درام بزنه میرینه به خودش ...(sm120) دیدم که میگم ...(sm2)
با سایت دیوار صحبت میکنی ؟(sm2)
مگه داریم؟(sm77)چجوری اینجوری کردن(sm2)نقل قول:
نقل قول:
خیلــــــــــــــــــــــ ــی خــــــــــــــب تو هم حــــــــالا (sm198)
همینطوری برا خودت تو عالم هپروت یه چیزی خیال پردازی میکنی کی به تو گفته از طرف من که بنده از آهنگای قدیمی گریزونم؟؟ نیشانم بده تو
من هم جدید میگوشم هم قدیمی البته نه دیگه مال پنجاه سال قبلو نهایت همین 20 30 سال پیشو
این فتوا ها را کی صادر کرده که تو هم یاد گرفتی نکنه مرجع تقلیدت این فتواهای کش تمبونی و آش رشته ای را صادر کرده؟ (sm70)
حال میکنی یا نمیکنی برو تو یوتیوب فستیوال های tomorrowland و Ultra رو نگاه کن ببین مردم دیگه هم آدمن خب اونا هم با اون جور موزیکا حال میکنن همش منم منم به چه دردی میخوره برادر من
به حرف من و تو که نیس که نیست آخه وقتی تنظیمایی که زده اکثرشون عالیه حالا تو بیا از رو باد معده تخریب کن مگه الکی قراره خراب بشه بدخش (sm187) ... والله (sm181)
همی شادمهر اگر تو عقل تو کلش بود قبل از انتخاب میلاد هاشمی برای کارای شاد میرفت سراغش اما خب شادمهر با لس آنجلسیا کلا میونه ای نداره ابدا و خیال میکنه همه لس آنجلسیا دشمن خونیشن .. دیگه بحث توهم باشه شادمهر هم ازش مستثنی نیست متاسفانه
بازی دیروز لیگ فرانسه ...(sm2) ترکوندن ...(sm2)نقل قول:
سگ تو کیونشون... اونوقت تو و پیمان 1 ساله دارین در مورد موزیک شخمی کل کل میکنین(sm2)نقل قول:
خیالپرداز هم شدم ...(sm2)نقل قول:
مشخصه از آهنگای قدیمی گریزونی ...(sm120)
خودم مرجع تقلیدم ...(sm70)(sm2)
اون زمانی که من میرفتم یوتیوب کسی نمیدونست یوتیوب چیه ...(sm120) من کجا منم منم کردم دست از سر کچل ما بردار ...(sm2)
همین عشق و تمنا امید رو گوش کن هرچی قابلامه ماهیتابه تو لس آنجلس بوده سازبندی کرده ...(sm2)
شادمهر رو نکش وسط دیگه این بحثو بیخیال شو ...(sm120) بدخش رو بزار برای گرم کردن عروسی ها بمونه براشون ...(sm2)
همینو بگو ...(sm2) ول کن هم نیست هی میگم بابا من موسیقی روز گوش نمیدم نظرم دوزار ارزش نداره اصن خاک کاهو بر سرم ...(sm2)نقل قول: