شاید امشب به طلوع صبح فردا نرسه
شاید این تشنه ی خسته پا به دریا نرسه
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید امشب به طلوع صبح فردا نرسه
شاید این تشنه ی خسته پا به دریا نرسه
(sm50)
نمیدونم واسه مون چه خوابی دیده روزگار
تو رو قسم به اون خدا نزار بگذره بهار
عزیرم یه حدی داره لحظه های انتظار
تو رو قسم به اون خدا نزار بگذره بهار
(sm172)
آهنگ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایم شبانه سرعت دانلود اپلودبوی ب ف ا ک میره واسه شما هم همینطور؟(sm50)
تنهاییِ من
تنهاییِ غنچه ای ست ،
که در زمستان باز شد ... (sm50)(sm172)
آره ازین بهتر داره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در چه حالی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها ، غمگین ، نشسته با ماه ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در خلوت ساکت شبانگاه ... (sm176)
اونجایی که شهیارِ جان رو کاغذ نوشت "حریق دریا رو ببین"
واقعا حالش دیدنی و خریدنی تشریف داشته ... (sm50)
از تو خودِ کارای بانو هایده بهتر از این کار هم هست ...نقل قول:
البته همش بستگی به حالی داره که موقع گوش کردن یه کار بهت دست میده و باعث میشه حس کنی که دیگه این آخرشه و از این بهتر نیست و نبوده و نخواهد بود ...
آلبوم فریاد . آهنگ سوغاتی .نقل قول:
آلبوم بزن تار . روزای روشن
چند تا دیگه م هست یادم نی الان
(sm50)
ای کاش امروز نمی رفتم بیرون (sm74)
چقدر بدبحتم (sm172)
برو بده (sm2)
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی
ز بامی که برخاست مشکل نشیند
(sm50)
حس پشیمانی بعد ژق(sm50)نقل قول:
تا حالا برات پیش اومده یکی رو تو مترو - خیابان ببینی دلت زیر و رو بشه . الان من اون حالو دارمنقل قول:
حس و حال همه ی پنجره ها ریخت به هم ...
اگه پولدار بودم امروز هر چی دستم بود میذاشتم زمین می رفتم دنبالش تا خونه شو یاد می گرفتم (sm50)
شاشیدم تو این بخت م
آمریکاست مگه (sm98)
این سلفی چه کوفتیه مد شده توی نت . (sm3)
ی دوس دختر سلفی خور هم نداریم(sm50)
هیشکی منو دوست نداره ... (sm50)
ولی حتما بشینید سه گانه افسردگی ساخته ی لارس فون تریه رو هر جوری شده ببینید ، خیلی میتونه به بهتر دیدن دنیای دور و برتون کمک کنه ...
میتونید با دیدن مریخ ، مشتری بشید ...
من که از هر دختری خوشم نمیاد . ولی به نظر دختر خوبی می رسید . کار دله دست من نیست .
اصلا به من چه که بده یا خوب ...
میثم جان کاملا درست میگی
من همین یکی دو ماه پیش با ی دختری دوس شدم که ظاهری بسیار زیبا و از این مدلی که هادی میده دریک نگاه تحسین برانگیزه باور کن ب 3هفته نکشید کات!!
ی اخلاقی فوق العاده بچه گانه و لوس که اصن تو مغز من نمیره
تو یکی رو تو یه لحظه ببینی دروغه که عاشقش بشی ولی خوشت ازش میاد هر چقدرم حالا با خودت بگی این حرفا رو بازم نمیتانی نسبت بهش بی تفاوت باشی وقتی که می بینیش
بعضیا هستن لعنتیا خیلی شیرینن اصن چهرشون ی موج مثبت میده حتی اگه همکلام نشیم(sm50)
میثم و ساسان راس میگن هادی مواظب باش زمام اختیارتو ندی دست یه مغز فندقی...(sm50)
دیوث جون رو اذیت نکن (sm51)
این حس رو تجربه کردیم همه ما(sm50)
وسط این نظرات اجتماعی اینو بگم که دریا کنار حمیرا جان چقدر تنظیم زیبا و غریبی داره(sm50)
این هادی ما کصخول شده مخصوصأ اخیرأ شدیدأ استعداد عاشق و دیونه شدنو داره دختر اینا بهانه است...(sm178)
هادی انسان شریفیست(sm50)
نمیدونم شایدم اشتباه می کنم(sm120)
هادی تنها و منزوی شده داره از زندگی و تنهایی فرار میکنه کسی نیس بگه دیوث هزینه زندگی رو از کجا میاری...؟(sm1)
مرجان - علی قاف ... (sm1)