کینگ کیونت بسوزه 274 امتیاز دارم رتبه 724 !!!! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو یک زدم کاستاریکا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
کینگ کیونت بسوزه 274 امتیاز دارم رتبه 724 !!!! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو یک زدم کاستاریکا ..
من اول قصدم دوربین حرفه ای بود که برم کلاس ولی بعد که برم دانشگاه فرصتش برام پیش نمیاد که ادامه بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین یه دوربین کوچیک میخوام که همیشه تو کیفم باشه
چه کیفی کردم هلند دوتا گل پشت هم زد ..
دو یک زده بودم اعصابم ریده بود تا دقیقه نود ..
شاعرش خودم هستم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
ابری و درد (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد ناله میکنین انرژی منفی میفرستین واسه خودتون خب این چه کاریه آخه؟!!!(sm29)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن نخوندم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان. پايه م جور شد امشب (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي خدا من به كسي كاري ندارم (sm81)
ولي زخم از همه خوردن شده كارم (sm81)
نیازی نیست اینقدر خودتو درگیر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چندتا فیلم و کتاب میشه
دانشگاه که انشاا.. بری کلی از وققتو میگیره و درگیر میشی
حالا خدا نکنه درگیری عاشقانه باشه(sm70)