کجا به باد میری ، تازه به حال میای (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا به باد میری ، تازه به حال میای (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اعصابی داری هست واسه خودش دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من برعکس نتیجه می ده ! خوشی برام کوفت میشه همیشه (sm196)(sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر چتری که جای یک نفر دارد...
تو بمان
منِــ اردیبهشتی
به زیر باران در کنارت قانعم....(sm27)
خودت داری کوفتش میکنی ؛ تا الان یه تیر رفته بودی (sm70)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
فدااا بشم من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت شیک باشه (sm27)
جک بزارید ... مثل امروز یعنی همین الان وابسته اینجا نبودم....خدا غلط کرذم چه کاری امروز کردم این عئضی را انداختی تو پاچه ام ؟!!!(sm192)(sm170)
(sm134)(sm28)نقل قول: