هر کی سرعت بالاتر از 500 میگیره کوفتش بشه (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کی سرعت بالاتر از 500 میگیره کوفتش بشه (sm2)(sm2)
از خواب ها پرید
از گریه ی شدید،
اما کسی نبود
اما کسی ندید ... (sm50)
تو روز چند بار زنگ بزن به همه شون بگو بعضیا کار راه اندازن .. (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شات دومی رو دیدی (sm120)... لامصب رفته بود رو 2 مگ یه چند ثانیه هم رو 3 مگ رفت تا اومدم شات بگیرم رفت رو 2 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات جدیدا" خیلی عالی شده پهنای باند تمومه طرح هاشو افزایش داده
مخابرات اصفهان الان حدود 15 تا طرح جدید اضافه کرده که بهترینش طرح اعتباری کیمیا هست پسر خالم ثبت نام کرده سرعتش رو 12 مگه (sm77)
در درون شهر کوران
دردها دارم زِ بینایی ... (sm50)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Blue Is the Warmest Colour ... (sm27)
به یاد اکبر ...
یه قطعه شعری برات سرودم هادی (sm2)
بیا برگرد به اون طرحت (مخابرات) بیا برگرد تو میتونی
نمیدونی چه سرعتی داره تو این بی سرعتی ها
(sm2)
البوم کاوه رو گوش کردم
ولی اصلا نتونستم با کلام و و لحن این خواننده ارتباط برقرار کنم شعر های البوم هم اصلا جون دار نمی خونه
اهنگ سازی قوی داره البوم کاوه در یک کلام بخوام بگم بیشتر اهنگه راکه که با شعر فارسی روش قدم زده !!
به جرات میگم فضا سازی و نحوه لحن و گفتار موسیقی رضا یزدانی خیلی قویتره و شنونده رو تحریک میکنه که تا اخر کار رو دنبال کنه
رک بخوام بگم اتمسفر اهنگای که یزدانی می خونه و حسی که منتقل می کنه خیلی قویتره مخصوصا عاشقانه هاش
کاوه یغمایی فقط شعر رو روی موسیقی خیلی خطی خونده و رفته جلو
ما اهل هم بودیم هم شب و هم فانوس
کجا گمت کردم کجای این کابوس (sm50)
چه بلاتکلیفم وسط این بحران
تو کجایی بانو تو کجایی الان (sm50)
یه پیکان غرازه (sm50)
سیگار پشت سیگار (sm50)
شک می کنم به برف به خواب به برف (sm50)
تو باز می رقصی با موج با مهتاب در باد (sm50)
و در اخر صدای هارمونیکا که اشک از چشم جاری می کنه (sm50)
عاشقانه های یزدانی رو کاوه هیچ وقت نمی تونه بخونه (sm50)
طرحت مخابراته یا (sm2)شاتلنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبع شعرت تو حلقم نه وزن داره نه قافیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه بیام سرعتت میره روی 400 کیلوبایت دوست داری تا عرض 3 سوت بیام (sm2)(sm2)
بعدشم مخابرات اینجا نسبت به شهرای دیگه خیلی فرق داره .. اینجا محاله سرعتت انقد افزایش پیدا کنه .. تازه تو شبم که همین 400 نشه 20 باید بری اسفند دود کنی (sm2)
ن این شاتلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتلنقل قول:
من میگم رضا یزدانی راک رو درست به گوش مردم ایران رسوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم زیاد از گروه محبوب من نخور
(sm2)
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت فهمیدی اشتی کردن به انسانیت ربط داره نه به موسیقی بعد بیا حرف بزن
اتفاقا یزدانی افرادی مثل تو رو دچار سوءتفاهم کرده (sm70)اینی که کاوه یغمایی میخونه یه پاپ راکِ کاملِ - چیزی که گروه نیوش خلق می کنه یه راک تلفیقی کامله ، موسیقی کامنت هرچند تقلیدی از گروه های خاجی باشه ولی بازم یه آلترناتوی راک / پاپ راکِ کامله ، آلبوم گروه سه نقطه کاملا آلترناتیو راکه ، آلبوم زیرسیگاری کاملا هارد راکه ، آلبوم فرزاد گلپایگانه کاملا پراگرسیو متالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چیزی که یزدانی "اجرا" می کنه فقط ادای راکه که باعث شده یه سری کلا از جریان خارج بشن (sm70)اگه بخواد واقعا راک کار کنه امثال تو الا کاراشو گوش نمیدن
یزدانی راک رو اشتباها به گوش می رسونه نه درست
نه غلط کردم نیا مخابرات (sm2)همون شاتل بمون تو قدمت نحسه انگار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
صدای یزدانی و نوع اجرای آهنگاش و آهنگسازی و تنظیماش چه بخوای چه نخوای ادا درآوردن نیست همشون رو نمیشه گفت راک ولی هیچوقت ادا در نمیاورده - بیشتر به خاطر کنسرتاش یه جورایی مجبوره که یه جوری اجرا کنه که شنونده خوشش بیاد - قوی سیاه یزدانی خودش به تنهایی حرفه ای بودن و کاربلد بودنش رو نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهایی نکته ی سیاه آلبوم کاوه هم استفاده از شعرای روزبه بمانی تشریف داره
اون چیزی که اجرا می کنه کاملا اداست - موسیقی یع جاهایی پاپ راک هست که اونم خب کار دوستان هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانی که این شعرارو ازش گرفته دوران اوج روزبه بوده احتمالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیفم نیس شعرا ولی قوی هم نیست
شعر حسین غیاثی یه سروگردن بالاتره (sm50)
کوچه تو حال و هوای تفنگ سرپره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی کسی تو ایران نیست که بتونی به خوبی از صدای یزدانی کار بکشه همین میشه دیگه الان خاطرات مبهم رو که گوش بدی کاملا متوجه میشی که ادا درآوردنی در کار نیست دلیلش هم حضور کارن همایونفر سر آلبوم بود - تو این آلبوم آخریش هم دوتا کارایی که خودش نساخته بود از بقیه شون یه جورایی دلنشین تر بودننقل قول:
نقل قول:
شعر میثم یوسفی و حسن غیاثی خیلی خوبن ولی کارای روزبه جالب نبودن
(sm50)خب اونم بی نظیر بود ولی راکِ خاصی توش نبود - فقط نوار که خدا بود تنظیمش (sm54)نقل قول:
اولِ خصوصی (sm118)میزنه به پست گرانچ
سبک آهنگ های کاوه رو بنویس (sm176)نقل قول:
امشب دست به دامن خدا میشم که سرعت همون 2 مگ تشریف داشته باشه (sm2)توام دعا کن این بی پدر پهنای باند بگیره بشه 1 مگ حداقل (sm74)نقل قول:
ساعت رایگانم داری ؟ آگه آره که فوق العاده ست اگه نه که دیه به درد نمیخوره (sm2)
بزن تو دانلود چ حالشو ببر (sm2)(sm51)
همه پاپ راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپ راک واقعی همینه
خیلی بهش حال بدیم یه جاهایی هارد راک و پست گرانچ هم میتونه باشه
ممر از Slipknot کار جدید قرار نیست بیاد ؟
رضا آرین تا دیروز که کاوه کاوه از زبونت نمیوفتاد میزاشتی 24 ساعت از انتشار آلبوم بگذره بعد رنگ عوض میکردی - هر هنرمندی یه طرفدار مثل تو داشته باشه دیگه احتیاجی به دشمن نخواهد داشت
دیشب ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طایفه زنده کش مرده پرست ...
پیمان الان هستی ؟
اینا تصویرایی از یه رویای خصوصی نیست
یا نقش اولش یک زن توی یک فیلم روسی نیست
اینارو من خودم دیدم حدودا بیست سال پیش
خودم دریارو گم کردم تو عمق چشمای آبیش
(sm118)
داداش شاتل چطوره نتش ؟ دانلود شبانش چطوره ؟ مثلا یه سرویسش که شبانه رایگان داشته باشه و شبی حدود 2-3 گیگ بشه دانلود کرد قیمتش چنده؟نقل قول: